![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, MaxfactorWątek nieaktualny, nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401231 ostatnia dokładka - 25.1.2010 (Odpisuję tam, gdzie zaczęła się rozmowa!) dokładka - TOREBKI !!! na wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396509 Mam wiele rzeczy nowych, ani razu nie użytych. I przede wszystkim takich właśnie również poszukuję. dokładka na czerwono (półprodukty z mazideł na dole) Wymienione na szaro na czarno to co mam na wymianę Poszukuję pustych opakowań po samplach EDM (pojemniczków 5ml z sitkiem) Wymienię: Serum Lemon - Biochemia Urody, "ukręcone" pod koniec listopada 2009, tyle ile widać na zdjęciu nr 6. Data ważności- koniec listopda 2010 cienie do powiek - zdjęcie nr 2 ubytki niewielkie - widoczne na zdjeciu Dwie paletki Sensique Pojeyndczy cień Revlon Paletka Virtual - Joko Dwie paletki Avon - Smokey Eyes i Fresh Cut Greens (zieloną jeszcze nie wiem czy oddam - zależy za co ![]() ODŻYWKI DO WŁOSÓW - stan na zdjęciu nr 5 - Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Hair Mask - jeszcze nie wiem czy wymienię https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...lonecznika.htm - Joanna - Z apteczki Babuni - Balsam nawilżająco-regenerujący https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...generujacy.htm Derminka, Salon - Protektor - zdj. nr 5 Avon, Planet Spa, Maska parafinowa - zdj. nr 5 Kosmetyki mineralne firmy Everyday Minerals: Róże Everyday Minerals: - Bouquet - BIG nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Mom's - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Girl's Day - sampel raz sprawdzony kolor (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Text Message - słoiczek MINI - ubytek 0,5 ml dla zrobienia odsypki (zaklejony oryginalną folią ochronną) - All Smiles - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Summer Stroll - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Podkłady Everyday Minerals: - Soft Butter Peach (formuła intensive) - 2 sample nieużywane (zaklejone oryginalną folią ochronną) - Light (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Linen (formuła semi matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sandy Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną)-> Basiulek - Olive Fair (formuła intensive, BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) -> Basiulek - 1/2 Biga Sandy Fair -formuła intensive-> Basiulek odsypki wielkości 1 sampla, w woreczku strunowym: - podkład Golden Fair - korektor Mint -korektor Multi-Intensive-> Basiulek Korektory Everyday Minerals - Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sunlight - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") - Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Pudry Everyday Minerals: - Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - Sunlight Finishing Dust (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - za coś ach - Kaolin Powder Sunlight (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - za coś ach Cienie do powiek Everyday Minerals: - Hoppity Hop Hop - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Hoppity Hop Hop - dwie odsypki 1,5ml we fiolce - In the garden - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Cotton Tale - odsypka 0,5ml we fiolce - Greeting Card - odsypka 1,5ml we fiolce Puder do brwi Everyday Minerals: - Auburn - sampel (zaklejony oryginalną folią ochronną, zostało 2/3) - Blonde - sampel (bez folii ochronnej, została 1/2) Pędzle firmy Everyday Minerals - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27893-opis-Pedzel-Long-Handled-Kabuki-Brush-Everyday-Minerals.htm Gąbeczki z celulozy Everyday Minerals - 2 szt. (nowe, oryginalnie zaklejone opakowani)-> Basiulek Kosmetyki mineralne firmy Joppa Minerals - Lightes #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną)-> Basiulek - Lightes #2 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną)-> Basiulek - Light #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Medium #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Kosmetyki Max Factor - podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35ml - użyty 2 razy - niby REZERWACJA dla heroin ale wizażanka miała wysłać paczkę jako pierwsza (ze względu na zły komentarz) w pierwszej połowie grudnia, a do dziś nie otrzymałam przesyłki, a przestała się ze mną kontaktować, więc.. - dwa Dwuetapowe blyszczyki Max Factor Lipfinity Colour & Gloss - zdj. nr. 3, oba użyte 2-3 razy Kosmetyki Revlon - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu. - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 15(Normal/Dry skin)- 1 tubka o pojemności 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, zamknięta szczelnie w opakowaniu. Kosmetyki IWOSTIN (wymienię za coś ekstra) - Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) - 2 szt. - Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) ( data ważności 01/2011) - otworzyłam 10stycznia2010 - użyłam do tej pory jeden raz, być może oddam ![]() Kosmetyki Nivea - pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta Kosmetyki Vichy - 8 próbek kremu Skinset (każda próbka po 1,5 ml) - 1 próbka podkładu Normateint Vichy / podkład do skóry z niedoskonałościami (kolor 25 nude) - 1,5ml - 1 próbka podkładu Normateint Vichy / podkład do skóry z niedoskonałościami (kolor 35 sand) - 1,5ml - 1 próbka podkładu matującego Aera Teint kolor 12 - opal - 1 próbka podkładu jedwabistego Aera Teint kolor 12 - opal - mini zestaw Normaderm - zużycie pokazane na zdjęciu poniżej (Uwaga: kupiłam go i użyłam 10 miesięcy temu - kosmetyk ma ważność 12 miesięcy po otwarciu) Tusz do rzęs SUHADA z białą bazą (kupiony w LIDLu) - użyty 2 razy Kosmetyki Maybelline - Maybelline, Lash stiletto (Tusz wydłużający) - użyty po raz pierwszy około 10 grudnia 2009, używany nieregularnie ( ok. 10 razy) - 1 próbka podkładu AFFINITONE (kolor 16 - Vanilla Rose) Kosmetyki Apipanten - 15 próbek żelu propolisowego z dekspantenolem (1 próbka ma 7ml) - 1 próbka emulsji do ciała z propolisem i dekspantenolem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...pantenolem.htm Kosmetyki Szafir - Diadem, Szafir - Eye Shadow (Cień do powiek) kolor srebrny (używany, ale jeszcze nie ostrzony, więc zużycie małe ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-do-powiek.htm Kosmetyki AVON - perfum Wish of happiness - zostało 40% - perfum Celebre - zostało 80-85% Kosmetyki Lirene - Lirene Dermoprogram, Aqua, Głęboko nawilżająca maseczka kojąca 2x6ml (nieużywana, data ważn.10/2011) - Lirene, Normalizująca esencja na noc do cery tłustej i mieszanej (2 próbki po 3,5ml - nieużywane) Półprodukty z Mazideł (mazidła) - Naturalny olejek cedrowy - (5g, używany, ale ubytek znikomy, góra 10% ubytku, data ważn. 05/2011 - było prawidłowo przechowywane) - Poylysorbate - 80 (30ml - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2009 - było prawidłowo przechowywane) - Poylysorbate - 85 (10g - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2009 - było prawidłowo przechowywane) - Kwas L-Mlekowy 80% (30ml - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2010 - było prawidłowo przechowywane) - Gliceryna (62g - ubytek znikomy - data ważn. 02/2012 - było prawidłowo przechowywane) - Spirulina (10g - oryginalnie zamknięte - data ważn. 11/2009 - było prawidłowo przechowywane) - Karagenian (10g - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2009 - było prawidłowo przechowywane) Kosmetyki Hugo Boss Hugo Boss Pure - shower gel (50ml, nieużywany) Sztuczne płatki róż - 310szt. w oryginalnie zamkniętym woreczki - kolor płatków: bialy POSZUKUJĘ: - perfumu CINEMA! - La Coste Touch of Pink Przede wszystkim nowych kosmetyków: Oriflame Beauty, Lash Booster (Odżywka do rzęs) - pilnie! tusze do rzęs - L'Oreal, Double Extension (tusz z bazą 2w1 wydłużający) - L'Oreal, Double Extension Beauty Tubes (Tusz z bazą 2w1 wydłużający) - Max Factor False Lash Effect Mascara (Tusz wydłużająco - pogrubiający) kosmetyki - Clarena, Sensitive Line, Sensi Calming Cream (Wyciszający i ochronny krem do cery wrażliwej i naczynkowej) - krem na zimę - Cetaphil do mycia twarzy - Bioderma, Sensibio H2O (Płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, do cery wrażliwej) - Bioderma, Sensibio AR (Krem do cery wrażliwej ze skłonnością do rumienia i widocznymi rozszerzonymi naczynkami) - krem z serii Iwostin Capillin - produktu z serii Pharmaceris N - krem Physiogel - płyn micelarny do demakijażu oczu z dobrymi opiniami na KWC ![]() - nowe tusze do rzęs lub ich próbki - nowe kremy na naczynka firm aptecznych - nowe kremy dla cery wrażliwej firm aptecznych - Everyday Minerals -> pędzle nieużywane - Angled - Smudge - Eye Blending -> bigi nieużywane korektor Intensive Fair, podkład Linen -> eyerlinery Smokey Eyeliner, Sweet Woodruff -> cienie kolory neutralne, brązy, beże, fiolety Hot Chocolate - Kosmetyki mineralne innych firm - ciekawe półprodukty kosmetyczne z biochemii urody, mazideł, ... - kremy pod oczy - książek Cobena Poszukuję przede wszystkim kosmetyków nowych, raz przetestowanych. Jeżeli masz na wymiankę krem to proszę napisz od razu datę ważności i to ile razy go użyłaś.
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-31 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Kochana ja mam filtr La Roche Posay do cery tłustej
![]() a nie masz może pędzla do różu z EDM-u? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
- Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą)
- pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty - Fawn (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) moze cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeju, aż się obśliniłam jak zobaczyłam ten wątek!
![]() Podoba mi się bardzo dużo minerałów, zajrzyj proszę do mnie ![]() ![]() Z Twojej listy mam filtr Bioderma + 50 koloryzujący w wątku , kilka minerałów EDM (mogę oddać również BIGa Ivory EDM Intensive, ponad połowa, lub odsypka), odsypkę skrobii modyfikowanej z mazideł, małą odsypkę pudru bambusowego z jedwabiem pomieszanego z pudrem perłowym z BU, odsypkę już zrobionej przeze mnie maseczki wulkanicznej z ogórkiem, odsypkę glinki amazońskiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam jeden nieużywany Long Handled Kabuki. A nic innego za filtr byś nie chciała?
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ja a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Analizuję
![]() ![]() EDIT: Niestety, ale nic ![]() Za priorytet biorę znalezienie Biodermy MAT SPF 40
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-12-01 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a z tych rzeczy z mazideł i Bu też nic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35ml - użyty 2 razy
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35ml - użyty 2 razy
1 próbka podkładu matującego Aera Teint kolor 12 - opal - 1 próbka podkładu jedwabistego Aera Teint kolor 12 - opal coś u mnie za to? zapraszam
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
mam probki LRP spf 50
to moj watek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post15617822 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Kosmetyki Maxfactor - podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35ml - użyty 2 razy Kosmetyki IWOSTIN - Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) i pedzel do korektora? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Mogę zrobić odleweczkę filtru Bioderma AKN Mat SPF40 i mam próbkę filtru LRP Anthelios.Poza wątkiem mam też kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu Anew Rejuvenate(na dzień i na noc w 1 pudełeczku-nowy)
Podkłady Everyday Minerals: - Soft Butter Peach (formuła intensive) 1 sampel Pudry Everyday Minerals: - Natural Reflection Golden Tan Pędzle firmy Everyday Minerals - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
cos za
- pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta - 8 próbek kremu Skinset (każda próbka po 1,5 ml) - 1 próbka podkładu Normateint Vichy / podkład do skóry z niedoskonałościami (kolor 35 sand) - 1,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za Kosmetyki Maxfactor
- podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35ml - użyty 2 razy i ogolnie to co dla bladolicych mnie interesuje
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie puder EDM. Poza wątkiem mam miniatury kremu pod oczy z Shiseido Benefiance 2ml i Guerlain Super Acqua i Orchidee Imperialew podobnej ilości.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jestem nowa na wymiance i trochę się gubię.
Robię po parę podejść do Waszych wątków, staram się od razu odpisywać jak niczego nie znajdę. Jak znajdę to odpisuję u siebie, chyba że prosicie, aby zrobiła to u Was, albo na czymś mi bardzo zależy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czy to ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...pod-cienie.htm ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- lemontea, niestety nic Agniesia666, niestety nic ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Ile masz próbek i jaka jest pojemność jednej? Co w zamian proponujesz? ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- lilmary, nic nie znalazłam ![]() wankaw, również nic
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-12-02 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak, to ta baza.
A do Ciebie wskoczył puder kaolinowy , nie ukrywam, że jeszcze bardziej mnie interesuje ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ehh za bazę to chyba jestem gotowa dać go.. przejdźmy na PW
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Świetnie!
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Kosmetyki AVON
- perfum Wish of happiness - zostało 40% - perfum Celebre - zostało 80-85% cos u meni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, zagladnij do mnie
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A u mnie coś znalazłaś? Pisałam parę postów wyżej
![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Oj przepraszam, przeoczyłam.
Niestety ale już fitrami do cery tłustej już nie jestem zainteresowana, gdyż takowych zabronila mi moja dermatolog. A nic innego niestety ale nie upatrzylam u Ciebie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka razy ,założoną' brązową torebkę w groszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i niestety nic nie znalazłam ![]() No.. chyba, że masz resztkę perfumu Cinema, w którym się ostatnio zakochałam, a na pewno w najbliższym czasie nie kupię ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.