|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
be_kissable<33 Słońce wpadaj tu częściej;]
![]() Uwielbiała o nim mówić..Mogła to robić godzinami a za każdym razem gdy to robiła oczy jej błyszczały a usta same układały sie w uśmiech... Puściła głośno muzykę... Zczęła tańczyc, śpiewać ale nawet to nie zagłuszyło głosu jej serca.... Pożyczyła od niego bluzę... Robiła to coraz częściej... Uzależniła się od zapachu Jego skóry... Jestem jak heroina... tylko dla odważnych |
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio zamarzyło mi się śniadanie do łóżka i dalekie podróże.
Mógł zrobić jeden krok by mnie mieć. Nie zrobił. dlaczego po prostu nie odeszłam? och tak. Bo jestem idiotką. Czasem trzeba wszystko wywrócić do góry nogami . Po raz pierwszy od dawna zrobiło mi się naprawdę miło i poczułam, że uśmiecham się, naprawdę uśmiechniętym uśmiechem dzisiaj o ósmej pięćdziesiąt. Czasem mówię, rzeczy różne. W sposób nie kontrolowany, niekoniecznie, nielogicznie. Głupawe miewam zachowania a do tego ciężkie dni, w których nie potrafię się kompletnie odnaleźć.
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3064 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hyhyhy na zdrówko i vice versa Cytat:
ja to wszystko wiem, ale moim światem wolność się nazywa.
nie ma mnie tu... duch ciało opuścił nie ma mnie tu... Ty kiedyś odejdziesz nas już nie będzie nie znajdziesz siebie też cała jestem bałaganem nie jestem spokojna w mojej głowie wojna jakoś obojętnie, mętnie i nic nie smakuje nawet ty.. poza normę wystrzelona beznamiętna.
|
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się dlaczego kiedy jednej osobie zaczyna zależeć na drugiej to wtedy ta druga odpuszcza... Może to dlatego, że boimy się zaangażować, pokochać, może stawiamy tej drugiej osobie zbyt wysokie wymagania... a może tak po prostu nie jesteśmy w stanie kochać...
Na co komu dziś wczorajsza miłość??? Źle się dzieje w państwie duńskim! Coś we mnie kiełkuje. Jest takie delikatne. Niczym nie skażone. Takie bezbronne i bezinteresowne... Miłość???
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-12-03 o 16:49 |
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
I wait for an hour or so at the carousel . I have a cigarette to pass the time.
Czekam godzinę czy coś koło tego, na karuzeli. Mam papierosa aby szybciej minął czas. I don't want anything more than to see Your face, when You open the door. Nie chcę niczego więcej, oprócz ujrzenia Twojej twarzy, gdy otworzysz mi drzwi. You wipe the tears from my eye. Wycierasz łzy z moich oczu. I wish I had one good reason why I should stay. Chciałabym mieć jeden dobry powód by zostać. wish I could apologize, be dignified. Wish I could look You in the eye and tell You that I never lied. I wish that I could stop and cry. Chciałabym umieć przepraszać, być pełna godności. Chciałabym spojrzeć Ci w oczy i powiedzieć, że nigdy nie kłamałam. Chciałabym móc powstrzymać łzy. why am I always so greedy ? Dlaczego muszę być taka zachłanna ?
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Poire - słońce, dziękuję. <3
_________________________ `tęsknię już ostatni raz. `idę się stracić. `Przyjacielu, chcę z Tobą zostać, przy Tobie chcę być. i nie trzeba byś mówił coś, wystarczy byś był.. chcę tu zostać, gdy jest mi dobrze, i kiedy mi źle. Przyjacielu, otwieram przed Tobą serce swe. `tak, jak ja nie lubię ludzi, którzy mówią, by mówić. `rap nie zrobi Cię człowiekiem, jak życie Cię nie nauczy. `uwolnij kąciki ust, gdy przyłożysz je do szklanki. `obiecałeś, że zawsze przy mnie będziesz..
|
#3068 |
|
Raczkowanie
|
jaaa? i to jeszcze w towarzystwie agattee? po prostu cudnie.
<3 ______________________ szkoda mi cię.
młoda dziewczyna. rozbita i rozerwana. na poboczu łez, trzymająca to wszystko w sobie. śmiejąca się i ciesząca życiem. więc zakładasz, że wszystko z nią dobrze, ale nic nie jest w porządku. pewnej nocy myślałam, o mnie i o tobie. zrozumiałam, jakie to było głupie, byłeś tylko bałaganem i kłamstwami. teraz już wiem, że nie byliśmy stworzeni do bycia razem.
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
Życie dorosłe nie sprzyja promienności.
Niby miałam ustabilizowane życie, a teraz wygląda jak na huśtawce. Chciałabym wiedzieć, który będzie, kiedy mnie zrozumiesz...
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
-Nie umiem Cię zdobyć drugi raz.. -…szczęśliwa na niby.! -Kochała, po prostu, nadal Go kochała. -Wspomnieniami rzucę o ścianę jak szkłem..! -Patrząc w Twe oczy cierpię, bo wiem że nie mogę Cię mieć. -Deszcz tańczy za oknem, na parapetach łzy.. -Nawet gdy padał deszcz, Twoje oczy były mi słońcem.. Almost lover Słonko moje
|
|
#3071 |
|
Raczkowanie
|
Rzucamy tyle słów ,że nie uniesie ich wiatr
Ciężar smutku ściska twarz nie powiem Ci znów , jak bardzo nie ma Cię tu. skorzystałam na tym, że Cie mam... ![]()
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy jestem smutna czytam stare wiadomosci od ciebie i udaje, ze otrzymalam je dopiero przed chwila. Taki maly trik, aby na mojej twarzy przez chwile zagoscil usmiech.
zadając złe pytania słyszysz złe odpowiedzi .. wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. Nigdy.
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
[!]Ja to ja[!] A Ty to jakas nieudana podróbka pf... [foOn]
..połamane skrzydła, zgubiona aureola - taki ze mnie Anioł... Wierzy pani w cuda? - tak, ale nie dzisiaj. lepiej udawać szczęśliwą niż tłumaczyć każdemu co mi jest. jestem cierpliwa tylko do czasu. marionetka z plastikowym sercem Między chujnią a beznadzieją. To dopiero wybór. |
|
|
|
#3074 |
|
Przyczajenie
|
[FONT="Courier New"]no przecież wiem, ej
mam takie momenty, że przypominam sobie wszystko. o Tobie i o ` moich przyjaciołach`, i pragnę żeby to wórciło. kiedy jednakpomyślę o tym z drugiej strony to się z siebie śmieje. a wiesz, co ? to jest bardzo dobry pomysł.. pobawmy się. Ja Tobą, a Ty mną. ;] znudziło Ci sie granie. skarbie, już dawno po zabawie. - Nie chcę się z nim bawić! - Dlaczego - Bo on jest mega niefajny ![]() aż nie chce sie żyć. po prostu.[/FONT] |
|
|
|
#3075 |
|
Rozeznanie
|
zrób ze mnie coś swojego.
Kobiety mają problem z hojnością. Mężczyzna daje im kawę, one mu serce. mieszkasz sobie w moim sercu. masz zawsze ciepło, nie martwisz się zimą. może zaczniesz już płacić rachunki? na ucho szepczesz te wszystkie sprośne rzeczy, w które już nie powinnam wierzyć. mogłabym się wysłać w paczce i być twoim prezentem, ale nawet Mikołaj jest przeciwko nam. odwiedza tylko grzeczne dzieci - ciebie ominie. a jak słońce zamarznie i roztrzaska się na miliardy kawałków, znajdę dla Ciebie jeden, aby zawsze mógł Ci świecić. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-12-03 o 18:04 |
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrz w moje oczy, ja już nie żyje od dawna Serce już nie bije, dusza poleciała w górę Mówicie że ja ranie? a to życie mnie rujnuje! Patrz, właśnie wstała gwiazda smutku, to znak, że już przestałam marzyć...
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie chcę od Ciebie odpoczywać...;(
I can love, but I need his heart Potrafię kochać, ale potrzebuję jego serca. Dziś już nie znaczy nic.. [*] Bo to już drugi rok bez Ciebie..[*] The depth of life will dim the temptation to live for you głębia życia przyćmi pokusę życia dla ciebie. How life is a waving feather że życie jest kołyszącym się piórkiem. And I know that I'll be living soon i wiem, że już niedługo odżyję. Music's the reason why I know time still exists Muzyka jest dla mnie dowodem na to, że czas ciągle istnieje.
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
panna_miodowa -
------------------- nie lubię twoich spojrzeń o których chciałabym zapomnieć. brak Twojej obecności, tak teraz niezbędnej. obcasy wrastaja w chodnik, oddech zmienia rytm, a moje serce jest z migdałów, marihuany i śliwkowej herbaty. |
|
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
herbaty łyków dwa, na rozpoczęcie samotnego dnia. zagubiony w świecie przeszłości, dusisz się wspomnieniami. ja dziś się już nie liczę. nie potrafię Cię w sobie rozkochać. jestem nic niewartym wrakiem miłości. /przepraszam, że tak skromnie i rzadko... dużo nauki i wgl mało chęci.
|
|
#3080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak takiej Primadonny nie chwalić jak ona tak utalentowana jest ;>? <33 * * * zaprzepaszczone szanse na sukces. gdy widzę cię z nią mówię "szczęścia", myślę "ze mną" twój uśmiech jest kolejnym powodem by napisać ci gwiazdkę przy dwukropku : *
It's amazing how you can speak right to my heart Without saying a word you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing przepraszam, czy pan też umiera?
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Rozeznanie
|
Wreeednia - Boskości mojeee.
Ideały chodzące po ziemi? To chyba niemożliwe. A jednak. Już cię nie kocham. Tak poprostu. Lekkie kucie w sercu, spocone ręce, i rumieniec na pulchnych policzkach. To wszystko przez Ciebie.
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
Znów zaczęłam się bać.
Zrobił kolejny krok w moim kierunku. Ten ból w dłoni serca... |
|
|
|
#3083 |
|
Rozeznanie
|
<3
Jestem swoim własnym kręgosłupem wokół którego mogę się zawinąć, a potem złamać.
Ukrywam się skutecznie w setkach Twoich słów. Możesz mi zrobić herbaty i pogłaskać po głowie, a ja będę biegać po schodach aż pozdzieram pięty.
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: .....
kiedy się obudzę znikną problemy wiem to, ciągłe wku_wianie stanie się legendą..
__________ Połknęłam 'Gripex' , a teraz jem jabłko. xD
Edit: 'Gripex' popiłam herbatą. ![]() |
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Może w czyiś oczach jesteś po prostu tylko wspomnieniem.
|
|
#3086 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje..
wieelki zaszczyt _________________________ __ a was przeogromnie kocham: _mandarynka Wreeednia amozefrytkidotego panna_miodowa xxxLOLKAxxx CookieCrip kamisha Primadonna keeendy Paulishia CukrowaPanna z innej bajki ruda wiewiora cholerycznaa ♥moje _________________________ __ Podoba mi się droga którą podążasz Ja tylko chcę być częścią niej. Ja po prostu umarłam w twoich oczach Twoje ręce rozbierają mnie Twoje usta nie przestają mnie całować Słyszę jak mówisz że mnie kochasz Zburzę mur wokół własnego serca Sprawdzę, czy otworzy się na miłość kiedy wychodzisz błagam żebyś został Wymawiając twoje imię 2 3 razy pod rząd I za kogo ty się uważasz?! zobacz co ze mną zrobiłeś! trampki? nie.. nie muszę nawet kupić nowej sukienki.. nie ma cię .to po co mam się stroić?! Nie jestem już sobą, jestem głupia, nie robię tego..gram tylko siebie, ale mam to gdzieś sprawiasz że skaczę i nie obchodzi mnie czy ktoś to widzi bo kochanie sprawiasz ze szaleje brak chmur w mojej burzy ..a niech pada Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-03 o 19:06 |
|
|
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
.Nadzieja zawiodła, wiara dobiła, samotność została a miłość zabiła. .kolekcjonuje chwile.nawet przeterminowany jogurt smakował lepiej od Ciebie, kotuuś .perfekcyjne opanowanie udawania obojętności. .w udawaniu, że Cię nie widzę, jestem mistrzynią.
.bo od niedawna jesteś najciekawszym tematem. .podobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności. .teraz patrzę jak nasza miłość zanika.
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
m4dziar4, Panna Bezczelna , CookieCrisp, snide1, kamisha, RealGirl89 , agattee, Madziam90.. jak dla mnie WYJĄTKOWE !!! Okradam oczywiście
![]() *************** * Dziś wykasuje archiwum mojego życia ! * Te dni bez Ciebie są coraz dziwniejsze. * Niech me serce da juz sobie spokój no ! teraz. szybko. natychmiast. * Jednocześnie za***iście i smutno. |
|
|
|
#3089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jego serce było jak zamrożony kawał mięsa. Kiedyś nawet widział je w przerażającym śnie. Pomarszczone i sine, jak kawałek wołowiny wyjęty z zamrażalnika. Ogromne, ledwie mieszczące się w ciemnej dziurze, między kością miednicy a obojczykiem. Twarde pokryte gdzieniegdzie lodem, owinięte foliowym workiem, poprzerywanym w kilku miejscach.
Kopciuszek miał wyjątkowo trudne dzieciństwo. Wredne przyrodnie siostry, praca ponad siły i straszna macocha. Poza tym, że musiała zatruwać się, wyciągając popiół z popielnika, to na dodatek nie miała nawet kanału MTV. Ludzie poruszają się po wytyczonych przez los albo przeznaczenie - obojętnie jak to nazwać - trasach. Na mgnienie oka krzyżują się one z naszymi i idą dalej. Bardziej niż rzadko i tylko nieliczni zostają na dłużej i chcą iść naszymi trasami. Zdarzają, się jednak i tacy, którzy zaistnieją wystarczająco długo, aby chciało się ich zatrzymać. Ale oni idą dalej. Jedyne, co mogłam zrobić, aby przetrwać tę rozłąkę, to zniknąć z Twojego świata zupełnie. Nie byłbyś szczęśliwy tutaj ze mną. Ja nie byłabym szczęśliwa tam. Jesteśmy z podzielonego świata. Nawet nie proszę, abyś mi wybaczył. Tego, co zrobiłam, nie można wybaczyć. To można tylko zapomnieć. |
|
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
*
Wydaje mi się, że dosłownie każda rzecz na mojej drodze wpływa na mnie i sprawia, że mogę czuć szczęście. To tylko mój żal i nie powinnam obarczać nim nikogo, kto nie ma na to siły. Jeśli nawet coś się straci, to tylko po ty, by zyskać coś innego. Muszę czuć się atrakcyjna. Jeśli tak nie jest, czuję się jakbym umierała. Miłość nie jest czymś co dałoby się zdefiniować. Póki słońce będzie błyszczeć na niebie, życie nigdy całkiem nie poszarzeje. Ty jesteś instancją najwyższą, muszę Ci wierzyć. Inaczej zwairuje. Serce to jeszcze za mało, żeby kochać. Jeśli kochasz, czas znajdziesz, nie mając nawet jednej chwili. Żałoba jest elementem pomagania samemu sobie. Życie nie jest ze swojej natury ani dobre, ani złe. To, jakie jest zależy od przyjętego przez nas punktu widzenia. *
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

)