![]() |
#4831 |
BAN stały
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Aldii dzięki za odp.
I nie przejmuj się wagą- a ile dokładnie waży?jeśli jest w normach to OK. a co Ci powiedział lekarz? Przykro mi, że nie będziesz mieć sn |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
Witam się i od razu zdaję relację z wizyty.
Synek w końcu ułożył się ładnie na Batmana ![]() ![]() ![]() No i od jutra jestem na zwolnieniu ![]() A teraz sobie popatrzę co tam przez cały dzień zdążyłyście napisać |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Pola wazy 1550 i lekarz powiedzial, ze zaczela za malo przybierac.W porownaniu z ostatnia wizyta powinna miec juz 2000.W normach niby jest, ale on zestawia ze soba poszczegolne wizyty i w ie ile kiedy powinna przybrac, zeby bylo prawidlowo
Addicted suuuuper.Wlasnie o Ciebie pytalam, bo pamietalam, ze mialas miec dzisiaj wizyte.Patrze, ze caly dzien cie nie bylo i sie zmartwilam, ze moze cos nie tak ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-03 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Kiepskoooo mówię jak kloszard zapijaczony ![]() I ciągle popijam herbatkę z cytrynką...taka cieplutka -gorąca działa najlepiej...tantum verde pomaga dosłownie na chwilkę... Innych objawów brakkkkkk mam nadzijeze szybko przejdzie...nie wychodzę od dziś z domu.... Cytat:
![]() Nie ma co się nastawiać....ja też bardzo chciałam SN, a jak rodziłam to na koniec prosilam o CC ![]() Naszczęście jakoś poszło.... Nawazniejsze jak są wskazania ze względu na dziecko czy mamę....to trzeba wg wskazań zrobić....dla Waszego dobra ![]() Tak o tym myśl...to nic strasznego inne mamy specjalnie płacą za CC i innego porodu nie biorą pod uwagę... Zawsze wszystkiego są zalety i plusy.... ![]() Będzie dobrze ![]() ps. ustaliliscie już z lekarzem termin CC ??? ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pieknie....no to nieługo będzie kolejna mamusiaaaaaaaaaa Dziś już 3 Grudnia ![]()
![]() |
#4837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() \ a ja jak nie mogę uczęszczać do SR edukuję się na stronie http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/...ies/cat_id/153
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Pysiamn,Ula
![]() ![]() ![]() Wizyte u gina mam 21, wiec wtedy go poinformuje Wycisnij sobie sok z cytryny i wypij - wit. C dziala na bakterie jak wrzatek Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-03 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Aldii a w którym jesteś tyg? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm ale to body ro takie nie do konca wygodne. pielucha przemoknie i trzeba dzieciaczka do golaska rozbierac i to jeszcze przez glowe. ja prawde mowiac to bym wolala spioszki i kaftaniki. ale w uk w zadnym sklepie nie widzialam. myslalam ze pajacyka moge potraktowac jak bielizne. tzn zalozyc na cialko a pozniej na to jakis kaftaniczek albo sweterek. co prawda tez trzeba wtedy do golaska rozebrac ale przynajmniej mozna to zrobic szybciutko.
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
Aldii wierzę, że Ci ciężko, bo też miałam przez długi czas wizję cc. Staraj się znaleźć jakieś pozytywne strony tej sytuacji - będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() To może będziesz mieć prezent pod choinkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw się ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze jesteś na zwolnieniu , odpoczniesz sobie ![]() zmykam na wspólną ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
nie piszcie za dużo,zaraz londyńczycy.
czy Wasze dzieciaki też tak się prezsuwają w brszuszku ze az caly lata? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysle meza po miodek ![]() Ulcia a miałaś nigdzie nie chodzić ![]() A to kawał drogi ![]() ps. Budynek gdzie czasem jest kręcona akcja filmu...jest 3 bloki dalej odemnie ![]() W tym parku obok często chodziłam na spacerki z Kubą...mąż się śmiał że będę w serialu ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Xmila,Sensuel,Zebra
![]() Fleurdelacour juz wiem jaki ![]() ![]() Pola 32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilkę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to idziemy łeb w łeb ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale i tak miło, że zadzwoniła jestem w szoku ,bo mogli nas olać ![]() Cytat:
przykro mi ![]() ![]() aldii albo ja cos ominęłam ale po co byłas u tego lekarza czym się zajmuje? Edytowane przez bardotka_a Czas edycji: 2009-12-03 o 19:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Majkela,Bardotka
![]() Musialam zrobic konsultacje u nefrologa, bo jestem po operacji nerek (100 lat temu) i gin powiedzial, ze nie podejmie sam decyzji odnosnie porodu |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
zaraz was nadrobie,zauważyłam ze aldii ma nieć cc
![]() ale zdam relacje po wizycie u ginka Adusia waży 2320 i jednak sie odwróciła główka ![]() ![]() pytałam go i rodzinne porody i odwiedziny w szpitalu i mówił ze byly plany ale póki co jest tak jak było,tylko na patologie nie moga całe rodziny tylko tż. ach i spytałam go czy wystwawił by mi zaświadczenie do becikowego(u niego zaczełam ok 25tyg) i powiedział jak mam chocby zdjęcia(bo karte ciązy od 13tyg)sprzed 10tyg ciązy tomi wystawi wiec dobrze ze do poprzedniego nie musze już iść. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Sweet trzymaj sie kochana
![]() No, warunki tutaj w szpitalu zdecydowanie inne niz w Polsce. Chociaz wiadomo, ze wszedzie zdarzaja sie wyjatki. I to, ze np. za znieczulenie sie tutaj tez nie placi, a wiem, ze w Polsce w wiekszoaci szpitalow tak jest...
#4855 | |||
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zeby nie bylo - ja wcale nie jestem zwolennikiem cc... Ja po prostu tez nie mam wyboru, wiec siebie tez musze pocieszyc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj ale jaja faktycznie
![]() filka duża dziewczynka ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-12-03 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
Filka super, ze u lekarza wszytsko dobrze i jaka duza panna
![]() A ja zauwazylam, ze w ciagu ostatnich dni znowu brzusio nabral wiekszych rozmiarow. Musze zwowu zdjecko zrobic ![]()
#4858 |
Zakorzenienie
|
Celka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-03 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
sweet delight łojeju to już
![]() ![]() aldii nie smutaj,ja np po cichu sobie myślałam ze może i fajnie by było gdyby Ada sie nie odwróciła,ale jednak juz sie obróciła.dobrze bedzie no Ada niby nie taka duża bo powinna juz ok 2500 ważyc,ale dr powiedział ze ok,zreszta to -lub+ a i dziewczynka wiec koloska sie nie spodziewam,licze na 3300max. lece ciasto robić,bo jutro znajomi a u nas bałagan bo meble w paczkach leża atz sie rozłozył coś go bierze,oby nie swiniurska grypa |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
Laseczki potrzebuje waszej pomocy
![]() ![]() ![]() co jest lepsze, bardziej przydatne, bardziej funkcjonalne w łóżeczkach wyjmowane szczebelki czy opuszczany bok? Jakie są zalety i wady jednego i 2 rozwiązania? Jaki materac? Słyszałam ,ze gryka kokos ale jak to jest- gryka pianka kokos czy tylko gryka kokos? I na jakiej części najpierw dziecko leży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.