|
|
#2881 | |||
|
żona
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
Cytat:
chyba ze chcesz moze na gg pogadac ![]() wróci do normy wszystko ![]() Cytat:
wizażanki wkońcu są od pomocy![]() moze jednak nie dowiedzialas sie calej prawdy o Tż, i ktos Ci głupot naopowiadał.. bo tak to jest jak ktoś zazdrości cudzej miłości!! |
|||
|
|
|
#2882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i tak się zaczęło...a teraz minął rok i chyba jest im dobrze ^^
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
|
#2886 |
|
żona
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra dziewczyny ja ide spac, bo jutro znow musze wczesnie wstac ;p
do jutra ![]() a juz jutro weekend i zobacze sie z TŻ ![]() No i przywiezie mi moje spineczki, bo narazie to je tylko na zdjeciu widzialam ;p
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
''Raczej nie...
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Tak to były zdjecia z pieskiem na dodatek moim
ale to nie jest zadna jego kolezanka nie mial jej nawet w znajomych i w wysłanych wiadomościach też niczego nie bylo, skoro to takie niewinne rozmowy to dlaczego wykasował? Szukalam dla niego usprawiedliwienia ale nie potrafie w kontaktach na poczcie tez ma jakies misiaczki agusie koteczki
|
#2891 | |
|
żona
|
Cytat:
moze przeciez napisac do kogos ze ma ladne zdjecia nie wiem zreszta, pewnie tez bym zrobiła o to awanturę, ale na pewno bym nie skreśliła związku za to![]() Ide spac laski dobranoc ![]()
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to faktycznie......... |
|
|
|
|
#2893 |
|
Rozeznanie
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
ja sie przylaczam
![]() wlasnie pan M. mi oznajmil ze idzie na studiowke jeszcze jedna bo go jakas kolezanka poprosila zeby poszedl z jej kumpela z klasy nie zna jej , gadal z nia raz na gadu i sie zgodzil . uwierzycie ? i ja mowie mowie nie idz, chyba zwariowales a on ze juz obiecal i ze przeciez ze mna tez idzie . teraz wlasnie wyszlo jak on mnie traktuje . a potem sie jeszcze z nim poklocilam bo przegiol. zarzucil mu ze ja po tym jak on mi oznajmil to ze idzie , zaczelam z kims gadac o tej lasce . i ja mowie mowie ze troche przegina jesli ma mnie za taka idiotke i ze porpostu weszlam na jego konto na nk i ona byla w ostatnich znajomych . wkoncu powiedzial ze ok wierzy ale ja poszlam juz bo nawet nie chccialo mi sie z nim gadac. jeszcze ja mu mowie nie idz a on sie pyta dlaczego dobra studniowki sa fajnie, ale moglby sobie odpuuscic . dziewczyny ja nie przespie spokojnie nocy jak bede wiedziala ze jakas laska wisi mu szyji ![]() ![]() ![]()
|
#2896 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w swoim otoczeniu w ogóle nie znam żadnego geja. |
||
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Ej to przypadkiem nie wisi jakas aura w powietrzu? A może jest jakas faza ksieżyca działająca ogłupiająco na tę gorszą częsc populacji?;/
Jigoku troszke trudno mi znienawidzić kogos z kim wiązałam cała moją przyszłosc, ja nawet sobie nie wyobrazam narazie bycia z kims innym jednak z nim też nie Pewnie potrzebuję czasu
Że miłość może przegrać,to fakt z którym nie umiemy się pogodzić. - Rabindranath Tagore Edytowane przez żanetka91 Czas edycji: 2009-12-03 o 23:25 |
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie pozwolilabym...... mogl cie przynajmniej o zdanie spytac..... postawil cie przed faktem dokonanym... a jestes jego dziewczyna.... trzym sie |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymuś na nim żeby odwołał ta 'obietnicę', obietnica złożona jakiejś obcej dziewczynie, której pewnie wisi czy to on czy jakiś inny będzie partnerem, byle by był jakiś, jest dziwna i mało znacząca. A Ty się dla niego starasz, czy on tego nie widzi? |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
spadam laski
![]() trzymajcie sie do jutra ![]() choc pewnie poznym wieczorem bo tż chory i jade do niego ja tym razem
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz Mell cala zabawa polega na tym ze my spotykamy sie , zachowujemy sie jak para ale wedlug niego para nie jestesmy bo on sie boi zwiazku dobra rozumiem ale mogl pomyslec jak ja to odbiore . to inna pana ktora pewnie sobie bedzie po tym cos wyobrazac. najgorsze jest to ze ten czlowiek jest calkowicie pozbawiony pojecia zazdrosc , bo przeciez to kolezanka jest , nawet jej nie znam , nie rob problemu.a wlasnie ze bede robila bo przegina , on jej nawet nie zna. Jigoku probowalam, mowilam ze bede zazdrosna ze porpostu nie chce zeby tam szedl. a ten jak osiol jakis , ze obiecal juz i ze pojdzie bo jest honorowy i ze przeciez to tylko jakas obca dziewczyna zniszczyl mi cala radosc ze studniowki , jej bal jest tydzien przed moim wiec pewnie od pocztaku stycznia beda siedziala i plakala zamiast cieszyc sie ze studniowki. moze jeszcze cos sie zmieni
|
|
#2902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę jakbym słyszała mojego TŻta z tym "dlaczego" aczkolwiek nie wiem czy by się zgodził. On twierdzi, że i tak by go nikt nie zaprosił, bo wszyscy się mnie boją
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biala Lilo, myslę, że to troche nie fair tak jak Jigoku wspomniala tej dziewczynie jest raczej obojetne z kim pojdzie ale moglaby sie z laski swojej ogladac za wolnymi facetami. Nawet jeśli nie ma w planie nic poza dobrą zabawą(ktora dla Ciebie dobra napewno nie bedzie
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz bo on studniowke oczywiscie , pojdzie, do 300 obcych osob . i tam nie bedzie niesmialy , ale co bym nie powiedziala, to chlopina jest niesmialy , on sie speszy . dobra jestem chorobliwie zazdrosna ale to nie znaczy ze musi mi dawac takie oczywiste powody dobrze wiedzial ze mnie to zaboli wiec co jaka cholere w ogole mi mowil to ze z nia idzie
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz powiedzialam kolezance ze 9 stycznia idziemy na jakas impreze , nie przespie spokojnie nocy i odechcialo mi sie calej studniowki, to mial byc nasz wyjatkowy wieczor a nie taki ze moze sobie isc z kazda tam . pewnie jeszcze jak wroci to mnie uraczy opowiesciami jak sie bawil i uzna ze powinnam sie cieszyc . kolezanka z tamtej szkoly obiecala mi ze bedzie miec na niego oko
|
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
Biala Lila no rozumiem też bym napewno poszla na jakaś impreze żeby nie myśleć
![]() Szkoda że nie ma tu żadnego faceta może by nam troche wytłumaczył ich kretyński tok myślenia
|
#2908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz ja nie wiem czy my mamy o czym gadac jeszcze. on mnie zna nie od dzis, dobrze wie ze umiem sie poplakac dlatego ze zachwyca sie jak jakas Ula z Mam talent kreci dupa , bo po co mi to mowi . on sobie czasem zartuje z mojej zazdrosci ale wiedzial ze to mnie zaboli . moze ja mu powiem, wiesz ida z kolega na impreze gdzie bedzie pelno wodki , romantyczny nastroj itd. ciekawe jakby zareagowal . ta dziewczyna jest strasznie brzydka , taka chlopczyca. ale on nic nie rozumie , juz nie mam o czym z nim gadac , ja nie wiem co musze jeszcze zrobic dla niego juz wystarczy to co sie teraz ze mna dzieje a on nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- ja nie jestem pewna czy on w ogole myslal jak sie zgadzal. ale to sie na nim odbije bo M. raczej nie jest osoba otwarta i towarzyska jak kogos nie zna . takze temu panu zycze "milych" 12 godzin z nieznajoma dziewczyna
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe z kim ja pojde na 100dniowke;/ Niechce isc z pierwszym lepszym kolega bo jest to dla mnie bardzo wazny wieczor
I co mam wziac kuzyna;>Moze brata, albo nie TATE!
|
#2910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą Jigoku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

chyba ze chcesz moze na gg pogadac 

nie ma co ponosic pochopnych decyzji

a to jakas kolezanka i uzyla podtekstu?
ale to nie jest zadna jego kolezanka nie mial jej nawet w znajomych i w wysłanych wiadomościach też niczego nie bylo, skoro to takie niewinne rozmowy to dlaczego wykasował? Szukalam dla niego usprawiedliwienia ale nie potrafie w kontaktach na poczcie tez ma jakies misiaczki agusie koteczki

i ja mowie mowie nie idz, chyba zwariowales a on ze juz obiecal i ze przeciez ze mna tez idzie . teraz wlasnie wyszlo jak on mnie traktuje . a potem sie jeszcze z nim poklocilam bo przegiol. zarzucil mu ze ja po tym jak on mi oznajmil to ze idzie , zaczelam z kims gadac o tej lasce . i ja mowie mowie ze troche przegina jesli ma mnie za taka idiotke i ze porpostu weszlam na jego konto na nk i ona byla w ostatnich znajomych . wkoncu powiedzial ze ok wierzy ale ja poszlam juz bo nawet nie chccialo mi sie z nim gadac. jeszcze ja mu mowie nie idz a on sie pyta dlaczego

i odechcialo mi sie calej studniowki, to mial byc nasz wyjatkowy wieczor a nie taki ze moze sobie isc z kazda tam . pewnie jeszcze jak wroci to mnie uraczy opowiesciami jak sie bawil i uzna ze powinnam sie cieszyc . kolezanka z tamtej szkoly obiecala mi ze bedzie miec na niego oko