Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 21:39   #1831
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hehe, żebyś się nie uzależniła Muszę powąchać klasyka, teraz podobno wypuścili wersję wzbogaconą nutą likieru Bailey's
Właśnie dzisiaj o tym przeczytałam, muszę powąchać, bo uwielbiam Bailey'sa!
No i też mam nadzieję, że nasze paczki przyjadą (jutro) bez postojów
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
nawet nie mam pomysłu na taki kosmetyk.. spróbuję z High Resolution Yeus Lancome, mam miniaturkę a on jest na zmarszczki, może pomoże
chyba przestanę się uśmiechać żeby mi się nie pogłębiło
Ja mam od śmiechu zmarszczki od kilku lat, przyzwyczaiłam się, choć przyznam, że wtedy to był szok Wolę się uśmiechać niż straszyć jak Victoria Beckham, która zawsze ma jedną minę - w ciup A krem najlepiej jakiś treściwy na noc - i może z witaminą c na dzień?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
weekend jak najbardziej, ale lepiej sobota
Tak! Tak! Najbardziej jestem za sobotą, ale jak się wcześniej umówimy, to każdy dzień mi pasuje

Wrociłam z zakupów właśnie Ledwo żyję, idę zaraz do wanny, zrobię sobie maseczkę, peeling, zabalsamuję się i idę dzisiaj spać.

A! Kupiłam swój pierwszy lakier Bell Kosztował 12 złotych, ale jak w końcu je znalazłam koło siebie, to nie mogłam się oprzeć. No i mam pierwszą strażacką czerwień

Edycja:
Nie znoszę tych reklam co mi się wciskają w tekst - mam wrażenie, jakbym to ja narobiła tych podkreśleń
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-12-03 o 21:41 Powód: a bo co? :P
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:54   #1832
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
To dopiero problem Za duży wybór.
No może. Zdecydowałam się w końcu na lakier, którego nie używałam od roku, ale jest chyba najpiękniejszym perłowym lakierem, jaki mam.
Przynajmniej do czasu aż zdobędę fiolecik z H&M.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:12   #1833
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja mam od śmiechu zmarszczki od kilku lat, przyzwyczaiłam się, choć przyznam, że wtedy to był szok Wolę się uśmiechać niż straszyć jak Victoria Beckham, która zawsze ma jedną minę - w ciup A krem najlepiej jakiś treściwy na noc - i może z witaminą c na dzień?
Jak ja niecierpię tego jej ciupa
Jedyną dobrą rzeczą którą w niej zobaczyłam była jej fryzura( ten osławiony bob) i ściełam się dokładnie tak samo ponad rok temu

Cytat:

Tak! Tak! Najbardziej jestem za sobotą, ale jak się wcześniej umówimy, to każdy dzień mi pasuje
To możemy wstępnie ustalić sobotę 12.12.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No może. Zdecydowałam się w końcu na lakier, którego nie używałam od roku, ale jest chyba najpiękniejszym perłowym lakierem, jaki mam.
Przynajmniej do czasu aż zdobędę fiolecik z H&M.
Stara milosc nie rdzewieje
Czy ten rimmel ktorego wkleilas w watku lakierowym jest podobny do PR salon use #31?

Cholera, cos mi polskie znaki odmowily przed chwila posluszenstwa...
Stary 2009-12-03, 22:13   #1834
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny, już sama nie wiem co o tym myśleć. Dostałam wczoraj maila, że ten chłopak, co dostał się na te studia doktoranckie tam gdzie ja też aplikowałam niespodziewanie zrezygnował i czy nadal byłabym zainteresowana ofertą. Oczywiście napisałam, że jak najbardziej więc dostałam przed chwilą kolejnego maila (od dyrektora tego Instytutu), że w takim razie gratuluje mi dostania się na studia doktoranckie no i żebym im wysłała tam wszystkie potrzebne informacje.
Mam nadzieję, że za 2 dni nie napiszą mi, że to jednak nieaktualne, bo ja chodzę tak zestresowana i przerażona wyjazdem za niecały miesiąc, że szkoda gadać.
Wychodzi więc chyba na to, że jednak będę robić ten doktorat Kurcze, tak mało czasu zostało a jest tyle rzeczy do załatwienia. Jednak wasze kciuki zdziałały cuda
Lizzie, strasznie się cieszę, ze jednak się udało. czasem nie warto tracić nadziei! Swoja drogą dziwne, że facet zrezygnował

Sleepy, ja też złapałam strasznego lenia, nic mi się nie chce, rano nie mogę wstać. Mam do przeczytania na zjazd książkę 1000stron + jeszcze napisać i przeczytać inne rzeczy i jakoś nie mogę się do tego zabrać, a zostalo mi nieco ponad tydzień.

Byłam dziś jeszcze u dyrektorki po podpis do dokumentów z praktyk , ale jej nie było i nic nie załatwiłam, na darmo jechałam.

za to spędziłam miłe popołudnie z babciami(jedna upiekła mi frytki, druga pączki ) a potem cały wieczór z TŻtem
Spsikałam się dziś Hypnotic Poison Diora(mam odleweczkę) i się zakochałam jest piękny i długotrwały, oczywiście jest kolejną na liście must have buteleczka do kupienia!
W ogóle muszę sie jutro wziąć i zacząć coś robić do szkoły, posprzątać w domu itp.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:22   #1835
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Sleepy, ja też złapałam strasznego lenia, nic mi się nie chce, rano nie mogę wstać. Mam do przeczytania na zjazd książkę 1000stron + jeszcze napisać i przeczytać inne rzeczy i jakoś nie mogę się do tego zabrać, a zostalo mi nieco ponad tydzień.
Ja to nawet ostatnio musialam budzik nastawiac na 9 rano bo sama nie dam rady sie wczesniej obudzic Za to wieczorami/nocami oddaje sie lekturze Chmielewskiej. Wczoraj zaczelam Wszyscy jestesmy podejrzani i dzis juz skonczylam
Stary 2009-12-03, 22:24   #1836
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Tak, bardzo jakby siostra mogła mi zakupić, to bym była bardzo bardzo wdzięczna.

I też będę dziś wieczorem malować pazurki, od dwóch dni nie mogę się do tego zebrać, ani zdecydować na kolor.
Załatwione

A ja zmyłam pazurki, okropnie wyszło jutro powtórka jak zdążę przed imprezą

I kupiłam biustonosz effuniak czerwony mech 80f

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-12-03 o 22:27
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 06:17   #1837
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Czy ten rimmel ktorego wkleilas w watku lakierowym jest podobny do PR salon use #31?
Dość podobny. Ale jednak się różni, mogę spróbować zrobić jakieś fotki porównawcze, jak będę mieć więcej czasu, ale boję się, że nie trafię w odpowiednie oświetlenie o tej porze roku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 07:13   #1838
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Z Carry, kosztowała 40 zł. Duża to ona na pewno nie jest ale niestety jestem rozpieszczona etorebka i jakość sklepowych torebek mnie przeraża, to prawie sama ceratka. Ale ta mnie zauroczyła
Wkleiłam zdjęcia, są beznadziejnej jakości ale robiłam teraz telefonem, może coś się dopatrzysz.
Ładna Ja mam upatrzone 2 z etorebki, które mają długi pasek, ale wydaje mi się, że on jest zbyt cienki i może mi się urwać, bo ja noszę w torebce tysiąc pięćset rzeczy i to wszystko trochę waży
Z kolei pasek w mojej torbie z RE, o której wczoraj pisałam wygląda na 2 razy grubszy niż te w etorebkach. Wciąż się więc powstrzymuję przed zamówieniem, i będę musiała szukać chyba jedynie w sieciówkach.

Zmykam pracować, jak tylko koleżanka przyjdzie to ubieramy choinkę i będziemy stroić całe biuro heh
Stary 2009-12-04, 07:33   #1839
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Tylko teraz będzie to umowa o pracę a nie dzieło czy zlecenie, więc mnie to cieszy. No i to, że będę pracować nadal w tej firmie, którą znam
Fajnie. Tym bardziej że teraz ta praca będzie Ci się liczyć do stażu, do emerytury itd. No i będziesz miała urlop i prawo do L4.

Cytat:
Zmykam pracować, jak tylko koleżanka przyjdzie to ubieramy choinkę i będziemy stroić całe biuro heh
Dla mnie to "lekka" przesada żeby już dekorować świątecznie.
Stary 2009-12-04, 08:10   #1840
Organzza
Zakorzenienie

Sleepy, wszystkiego najlepszego! dużo radości, kosmetyków, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń

Cytat:
hehe, tak sobie pomyślałam, że może i filtr na to wpłynął.. podobno filtr jak się rozkłada w ciągu dnia może powodować zmarszczki

a co do choinki, też uważam, że jest za wcześnie choć w sklepach już dawno stoją a pojutrze ma się odbyć Iluminacja Warszawy też będzie pełno świątecznych dekoracji na Placu Zamkowym
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 08:57   #1841
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
To możemy wstępnie ustalić sobotę 12.12.
Mi pasuje

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Lizzie, strasznie się cieszę, ze jednak się udało. czasem nie warto tracić nadziei! Swoja drogą dziwne, że facet zrezygnował

A chłopak który wcześniej dostał to miejsce był z Indii, może znalazł sobie inną uczelnię bliżej domu Nie wiem.

sleepy, najlepsze życzenia imieninowe
Stary 2009-12-04, 09:22   #1842
kochanie
Wtajemniczenie

Basiu, wszystkiego najlepszego (z okazji Dnia Górnika)
Samych udanych zakupów kosmetycznych,
wora pieniędzy,
żadnych problemów z cerą
i żebyś zawsze miała czas na poczytanie książki pod kocem

Cytat:
Jak ja niecierpię tego jej ciupa
Jedyną dobrą rzeczą którą w niej zobaczyłam była jej fryzura( ten osławiony bob) i ściełam się dokładnie tak samo ponad rok temu
Mi oprócz fryzury (której nie mogę mieć, bo moje włosy się nie nadają) podobają się często jej ubrania - zwłaszcza spódnice z jej kolekcji rok temu. Piękne tuby były Szkoda, że nie ma jakiejś tańszej firmy z takimi
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Dla mnie to przesada, że w połowie listopada pół centrum Warszawy było w choinkach Od pierwszego grudnia uważam za normalne, że w sklepach (to czemu w biurach nie) są dekoracje świąteczne...
Cytat:
hehe, tak sobie pomyślałam, że może i filtr na to wpłynął.. podobno filtr jak się rozkłada w ciągu dnia może powodować zmarszczki

a co do choinki, też uważam, że jest za wcześnie choć w sklepach już dawno stoją a pojutrze ma się odbyć Iluminacja Warszawy też będzie pełno świątecznych dekoracji na Placu Zamkowym
Gdzie to przeczytałaś o filtrze?! Bo ja zawsze widzę, że filtry takie super, ale w sumie to niektóre przecież wysuszają...
A co to za iluminacja? Jakoś nigdy o tym nie słyszałam
Cytat:
Mi pasuje
Super
A ten chłopak mógł zrezygnować z miliona powodów, ważne, że Ty byłaś pierwsza za nim

Stary 2009-12-04, 09:52   #1843
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Dla mnie też i szczerze byłam w szoku jak prezes zapytał nas w poniedziałek kiedy ubieramy choinkę
No, ale w tej firmie zawsze jest długa przerwa świąteczna i trwa aż do pierwszego dnia po nowym roku, więc cały ten okres świąteczny będziemy w domach, a że chcemy się też w firmie świętami nacieszyć, więc udekorowałyśmy biuro

sleepy kochana, wszystkiego najlepszego
Stary 2009-12-04, 10:24   #1844
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Sleepy, wszystkiego najlepszego! dużo radości, kosmetyków, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń

Cytat:
sleepy, najlepsze życzenia imieninowe
Cytat:

sleepy kochana, wszystkiego najlepszego
Jesteście kochane. Bardzo dziękuję

Cytat:
Basiu, wszystkiego najlepszego (z okazji Dnia Górnika)
Samych udanych zakupów kosmetycznych,
wora pieniędzy,
żadnych problemów z cerą
i żebyś zawsze miała czas na poczytanie książki pod kocem
Jako zawodowy górnik bardzo dziękuję
Stary 2009-12-04, 10:49   #1845
Estella
Zakorzenienie

Sleepy najlepszego

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 10:56   #1846
Hosenka*
Zakorzenienie

Sleepy: wszystkiego najlepszego!! Tony kosmetycznych cudeniek, koniecznie samych KWC a nie bubli Zdrowia, miłości i szczęścia

Kupiłam sobie kuleczki Ingrid - w 2 odcieniach różu, nie mogłam się zdecydować, więc je sobie wymieszam Kupiłam tez ciemnoszary lakier z drobinkami - Mollon - ciekawe czy to "to" czego szukam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:11   #1847
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Sleepy: wszystkiego najlepszego!! Tony kosmetycznych cudeniek, koniecznie samych KWC a nie bubli Zdrowia, miłości i szczęścia

Kupiłam sobie kuleczki Ingrid - w 2 odcieniach różu, nie mogłam się zdecydować, więc je sobie wymieszam Kupiłam tez ciemnoszary lakier z drobinkami - Mollon - ciekawe czy to "to" czego szukam
Ooo, sleepy wszystkiego najsłodszego dziś

Mollony są fajne- mam 2 holo sprawdzone, szybko schną nawet 3 warstwy. No i ten nowy brokatowy ale jeszcze nie testowałam

Właśnie się dowiedziałam, że przyjaciółka jest w ciąży Znaczy sygnalizowała mi to w mailu pare dni temu a ja jak ta blondynka pomyślałam, ze chyba jej się coś pokićkało albo jest pijana- taki ten mail był enigmatyczny- i dopiero TŻ mi uświadomił

Na uczelni dałam dziś popalić- spotkałam się z asystentką, która mi pomaga a potem zwiałam z zajęć
Stary 2009-12-04, 11:13   #1848
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Kochanie - moje gratulacje jednak życie zaskakuje, fajnie że w tym wypadku tak pozytywnie Wszystkiego dobrego !

Sleepy - serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego, mnóstwa szczęścia, zdrowia, miłości i pięknych niespodzianek kosmetycznych

Hosenko gratuluję nowej pracy, życzę zadowolonia i powodzenia
Stary 2009-12-04, 11:23   #1849
rzyrafka
Zakorzenienie

A na dodatek do przyjaciółki przyplątał się piesek (jednego ma od dawna) i na gwałt potrzeba mu nowego domu- jeśli znacie kogoś kto przygarnie to proszę o wiadomość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 11:50   #1850
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mollony są fajne- mam 2 holo sprawdzone, szybko schną nawet 3 warstwy. No i ten nowy brokatowy ale jeszcze nie testowałam
Fajne kolory mają Może się jeszcze skuszę na jakiś.
Aaa i dostałam 50gr zniżki Bo zakrętka jest wadliwa - jest niedoklejona i odkręcajac ją zostaje w środku zatyczka z pędzelkiem.
Zaraz w ruch pójdzie kropelka

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Hosenko gratuluję nowej pracy, życzę zadowolonia i powodzenia
Dziękuję

Instagram

Stary 2009-12-04, 12:12   #1851
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochanie - moje gratulacje jednak życie zaskakuje, fajnie że w tym wypadku tak pozytywnie Wszystkiego dobrego !
Vibesko, bardzo Ci dziękuję Ale to chyba nie mi chciałaś pogratulować tylko Lizzie Chopciaż może się mylę, jestem trochę nieprzytomna ostatnio

Stary 2009-12-04, 12:16   #1852
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne kolory mają Może się jeszcze skuszę na jakiś.
Aaa i dostałam 50gr zniżki Bo zakrętka jest wadliwa - jest niedoklejona i odkręcajac ją zostaje w środku zatyczka z pędzelkiem.
Zaraz w ruch pójdzie kropelka
No to będzie na lizaka

Ice- te uloteczki z kuponami z SP co chciałaś na żel Durexa to leżą w części aptecznej przy kasie ja oczywiście swoją służę nadal jakby co

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-12-04 o 12:19
Stary 2009-12-04, 12:29   #1853
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Sleepy najlepszego
Cytat:
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ooo, sleepy wszystkiego najsłodszego dziś
Cytat:

Sleepy - serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego, mnóstwa szczęścia, zdrowia, miłości i pięknych niespodzianek kosmetycznych

Stary 2009-12-04, 12:46   #1854
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Sleepy, ja również życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!

A ja kupiłam dziś perfumki 30ml za 9,90 słodziaki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:59   #1855
isa666
Zakorzenienie

Jestem już w domu, szefowa zwolniła nas wcześniej z pracy Fajnie, bo odpocznę i podkuruję się trochę, bo moi rodzice są chorzy a ja też coś niezbyt dobrze się czuję od kilku dni.

A wieczorkiem zrobię rolniczenie paznocki: przede wszystkim muszę zmyć lakier do frencha, który mam na pazurkach od kilku dni, skrócić je i pomalować na jakiś kolor
Stary 2009-12-04, 14:13   #1856
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ładna Ja mam upatrzone 2 z etorebki, które mają długi pasek, ale wydaje mi się, że on jest zbyt cienki i może mi się urwać, bo ja noszę w torebce tysiąc pięćset rzeczy i to wszystko trochę waży
Z kolei pasek w mojej torbie z RE, o której wczoraj pisałam wygląda na 2 razy grubszy niż te w etorebkach. Wciąż się więc powstrzymuję przed zamówieniem, i będę musiała szukać chyba jedynie w sieciówkach.
Porównałam pasek od tej torebki i od mojej Andi i on jest nawet ciut grubszy Co do tego czy się przetrze, nie masz co się obawiać, bo ich materiały są naprawdę wytrzymałe. Tą torebkę noszę zawsze w ręce, tylko jak mam ciężką do zarzucam pasek przez ramię i po pół roku jest jak nowa.
Zresztą okres gwarancji jest 2 lata i bez problemu przyjmują,a jak się nie spodoba to też można oddać.

Sleepy wszystkiego co najlepsze kosmetyków, marzeń, pracy i mnóstwo szczęśliwych dni
Stary 2009-12-04, 14:52   #1857
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Basiu wszystkiego najlepszego
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:45   #1858
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Porównałam pasek od tej torebki i od mojej Andi i on jest nawet ciut grubszy Co do tego czy się przetrze, nie masz co się obawiać, bo ich materiały są naprawdę wytrzymałe. Tą torebkę noszę zawsze w ręce, tylko jak mam ciężką do zarzucam pasek przez ramię i po pół roku jest jak nowa.
Zresztą okres gwarancji jest 2 lata i bez problemu przyjmują,a jak się nie spodoba to też można oddać.

Wiem, że etorebki mają mnóstwo pozytywnych opinii i zdjęcia też mnie przekonują do tego, że są dobrze i starannie wykonane, ale jednak mam jakieś opory cały czas. Może się kiedyś w końcu przełamię, bo podejrzewam że i tak w żadnym sklepie nie znajdę takiej torebki jaką sobie umyśliłam

Muszę się rozstać z jednym lakierem - moim ukochanym Mellow Eveline Zostało mi ok. 1/5 zawartości i niestety ta resztka zgluciała i nie da się malować pazurków, bo lakier się ciągnie jak guma. Próbowałam rozcieńczyć go zmywaczem, ale niewiele to dało. Z drugiej strony miałam tą buteleczkę od ponad pół roku i sam lakier był często używany, więc chyba kupię znów ten odcień o ile będzie dostępny. Wydaje mi się, że ostatnio go nie widziałam w Naturze, ale mam nadzieję, że to nie był jakiś limitowany kolor
Stary 2009-12-04, 19:01   #1859
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się rozstać z jednym lakierem - moim ukochanym Mellow Eveline Zostało mi ok. 1/5 zawartości i niestety ta resztka zgluciała i nie da się malować pazurków, bo lakier się ciągnie jak guma. Próbowałam rozcieńczyć go zmywaczem, ale niewiele to dało. Z drugiej strony miałam tą buteleczkę od ponad pół roku i sam lakier był często używany, więc chyba kupię znów ten odcień o ile będzie dostępny. Wydaje mi się, że ostatnio go nie widziałam w Naturze, ale mam nadzieję, że to nie był jakiś limitowany kolor
Mellow jest w stałej sprzedaży, więc bez obaw

Spróbuj go podgrzać - włóż do miseczki z wrzątkiem.

Instagram

Stary 2009-12-04, 19:07   #1860
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Sleepy, ja też dołączę się do życzeń, wszystkiego dobrego.

Właśnie przymierzyłam kieckę z zeszłego sylwestra - miałam nadzieję, że wyjdę w niej na styczniową imprezę, ale niestety nie, bo rok temu była idealna, fajnie dopasowana, a teraz przez to moje odchudzanie totalnie mi wisi. Nie spodziewałam się aż takiej różnicy, bo na codzień to tego nie widzę. Muszę rozejrzeć się za nową kiecką i butami.
Myślicie, że szare czółenka pasowałby do kobaltowej sukienki? Bo właśnie sobie wymyśliłam taki zestaw.

Jutro wybieram się na zakupy i chyba sobie sprawię puderek brązujący, bo mam kilka, ale każdy daje inny efekt, a ja potrzebuję takiego jednolitego.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości