|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Cytat:
Ja się cały czas zastanawiam jak to będzie. Jak zostanie brzuch to wiadomo. Ale jak zostanie sama skóra? Jak założyć obcisłe jeansy, co z nią zrobić, do kieszeni poupychać?
|
|
|
|
|
#1172 | |||||
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15647967]
Lea, widziałam, macałam, sprzedawca wszystko mi pokazał - rozłożył na części pierwsze Ja zastrzeżeń nie mam. Koleżanka i kolega z pracy również Bexy mają (co potem wyszło dopiero), i są bardzo zadowoleni[/QUOTE] Najbardziej mnie ta opinia o gondoli niepokoi- czyli ona nie jest sztywna na stałe, tylko jest rozkładana, tak? ![]() jeansy super! Widać, że Ci chłopak po głowie drepcze. ![]() i ten śpiworek- ekstra! Ja przy Maksiu nie używałam, i teraz chyba tez nie kupię. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15649144] Ja też się pochwalę - wczorajsze zdobycze i 2 pary dzisiejszych spodni - za które dałam całe 60 groszy [/QUOTE]spodnie the best. tutaj mieszanka płciowa... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15649773]Dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu? Sytuacja wygląda tak: Jak wiecie, w szkole pracuję. Sporo dzieciaków choruje - zwykła grypa, jakieś anginy,ospa. W Siemianowicach, Świętochłowicach (tam nawet oddział w szpitalu zamknęli, lekarze chorzy), Chorzowie - świńska grypa. I teraz kompletnie nie wiem, co zrobić :/ Iść do pracy czy na l4 zostać? Tak czy siak w poniedziałek pójdę, nie jestem w stanie teraz tych Mikołajek odwołać. Ale co dalej?[/QUOTE] ja bym została w domu, zbyt duże ryzyko dla Ciebie i dzidka w takich skupiskach przebywac. Cytat:
a co Ty byś wolała? Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
ja w pierwszej ciąży urosłam w pasie z 62 cm na 120cm. Zaraz po porodzie wyglądałam masakra, - ta skóra tak troszkę wisiała- ale w ciągu miesiąca wszystko wróciło do normy, odzyskałam talię w odpowiednim rozmiarze, skóra tez oki, nie wisiała, nie była rozciągnięta, udało mi się też uniknąć rozstępów. Tyle że początkowo-no nie zaraz po porodzie- wspomagałam sie pasem ściągającym , myślę, że pomógł on sporo. |
|||||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15658611]
jeansy super! Widać, że Ci chłopak po głowie drepcze. ![]() [/QUOTE] Jak będzie jednak dziewczynka, to będzie taka zołza, że ja przy niej to anioł. A jak dziadkowie wezmą sprawy w swoje ręce, to klękajcie narody. Więc takie chłopięce szmatki będą na diabła akurat. ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15658611] kropka, to chyba też całkiem indywidualna sprawa z tą skórą... ja w pierwszej ciąży urosłam w pasie z 62 cm na 120cm. Zaraz po porodzie wyglądałam masakra, - ta skóra tak troszkę wisiała- ale w ciągu miesiąca wszystko wróciło do normy, odzyskałam talię w odpowiednim rozmiarze, skóra tez oki, nie wisiała, nie była rozciągnięta, udało mi się też uniknąć rozstępów. Tyle że początkowo-no nie zaraz po porodzie- wspomagałam sie pasem ściągającym , myślę, że pomógł on sporo. Ale ja chyba nie mam za bardzo elasstycznej tej skóry. No i wiek. Pewnie ten powrót do "normy" będzie trudniejszy. Tzn. tak wróżę.
|
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
Hej babolki
![]() Ja zaczynałam z wagą 66kg, potem było 65, a teraz jest niecałe 67 Tzn półtora tygodnia temu tak było, dzisiaj znów się zważę u mamy, to zdam relację z tycia Miałam wam przedwczoraj napisać, jakiej głupawki dostałam - mąż mnie rano rozbawił Wstaje, ubiera się, oparł stopę o łóżko w okolicy mojej głowy i zakłada skarpetkę. No to się oburzyłam - jak to tak, przy mojej głowie? No to on mówi, że przecież to czyste skarpetki, ale jak tak bardzo chcę, to mnie może zaniuchać... brudną skarpetką No i to słowo zaniuchać mnie doprowadziło do totalnej głupawy ![]() Wczoraj u znajomych byliśmy, ich maluszek ma 2 tygodnie, fajny jest Koleżanka opowiadała mi o porodzie, cc, rodziła w Katowicach na Raciborskiej - szpital ma mega dobre opinie, a jednak... do karmienia pewna stara prukwa przywiozła jej inne dziecko, wcisnęła w ręce, docisnęła do peirsi z tekstem no to pani karmi. Koleżanka patrzy, i coś jej nie pasuje. Dosunęła sobie łóżeczko stopą (bo nie mogła jeszcze wstawać), a tam... inne nazwisko. Tłumaczenie: a bo mi tam jedna powiedziała, że to do pani, stało z boku to wzięłam...---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15658611] Najbardziej mnie ta opinia o gondoli niepokoi- czyli ona nie jest sztywna na stałe, tylko jest rozkładana, tak? ![]() ja bym została w domu, zbyt duże ryzyko dla Ciebie i dzidka w takich skupiskach przebywac. [/QUOTE] Wiesz co, przejdę się po weekendzie do tego sklepu, ale szczerze mówiąc - nie zauważyłam tego, że jest rozkładana. No może lasce chodziło o to, że ta gondola ma również możliwość podniesienia lekkiego oparcia, jeśli dziecko już nie chce całkiem leżeć? Dzieciaki wiedzą, tu kwestia jest też tego, że mam dzieci niepełnosprawne, które w trakcie zajęć samodzielnie nie dają sobie rady
|
|
|
|
#1175 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15658989]
Wiesz co, przejdę się po weekendzie do tego sklepu, ale szczerze mówiąc - nie zauważyłam tego, że jest rozkładana. No może lasce chodziło o to, że ta gondola ma również możliwość podniesienia lekkiego oparcia, jeśli dziecko już nie chce całkiem leżeć? Dzieciaki wiedzą, tu kwestia jest też tego, że mam dzieci niepełnosprawne, które w trakcie zajęć samodzielnie nie dają sobie rady [/QUOTE]ja opis tej laski o tym wózku zrozumiałam w ten sposób, że ścianki gondoli nie są sztywne na stałe, tylko są podparte jakimiś drutami, że tą gondolkę po wyjęciu tych drutów można złożyć na całkiem płasko, ... czyli te ścianki położyć. ![]() Z praca rzeczywiscie trudna decyzja , bo to człowiek emocjonalnie związany ze swoimi dzieciaczkami... , ale dla dobra Twojego i dzidka chyba powinnaś kontynuować L4.
|
|
|
|
#1176 |
|
Konto usunięte
|
Nie, Lea, nie da się ścianek na płasko rozłożyć
Ale da się gondolę podnieść nieco, jak pisałam - wg mnie to niezła opcja, bo są dzieci, które nie chcą leżeć płasko w wieku 4-5 miesięcy, bo nic nie widzą. A tu można im nieco plecy unieść, bodajże są 3 poziomy - o ile dobrze pamiętam. W poniedziałek tak czy siak iść muszę, i zobaczę, co dalej. Na pewno jeśli okaże się, że faktycznie dzieciaki bardzo chorują - idę znów na l4. |
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Moja waga początkowa 56 kg,a teraz już prawie 60 ![]() Pamiętam,że po porodach w przeciągu dwóch miesięcy wracałam do swoich wymiarów z przed ciąży. Mam nadzieję,że i tym razem się uda ![]() Energia mi się chyba wyczerpała... Znów pół nocy się rzucałam...Właśnie sobie przypomniałam,że my dziś kończymy 13 tygodni i tym samym wkraczamy w II trymestr Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2009-12-04 o 10:29 |
|
|
|
#1178 |
|
Konto usunięte
|
szaja, opis jakiejś kobiety z jakiegoś forum:
wiec gondola ok, nie podoba mi sie jak ona jest zrobiona, jak otrzymalama wozek myslalam ze zapomnieli mi wyslac gondoli bo jej nie widzalam, a ona byla zlozona, zeby ja rozlozyc trzeba ustawic wewnatrz takie dwa "druty". ale to była opinia sprzed kilku lat, więc być może wcześniej inne- gorsze modele były. |
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
No te bexy, które teraz oglądam, to są na rynku góra 2 lata
|
|
|
|
#1180 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15649144]
Ja też się pochwalę - wczorajsze zdobycze i 2 pary dzisiejszych spodni - za które dałam całe 60 groszy [/QUOTE]Cytat:
Dzieciaki to do roczku już chyba macie ubrane ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15649773]Dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu? Sytuacja wygląda tak: Jak wiecie, w szkole pracuję. Sporo dzieciaków choruje - zwykła grypa, jakieś anginy,ospa. W Siemianowicach, Świętochłowicach (tam nawet oddział w szpitalu zamknęli, lekarze chorzy), Chorzowie - świńska grypa. A teraz w pracy: w poniedziałek w klasie Mikołajki, do tego moja klasa wystawia jasełka 17 grudnia, co prawda głównie organizuje je katechetka, ale ja robię oprawę muzyczną - czyli gram, bo gdyby to była kwestia puszczenia podkładu, to co innego. Do tego - 6 klasa, ostatnia klasowa Wigilia w takim składzie, zależało mi bardzo, by ją zorganizować... I teraz kompletnie nie wiem, co zrobić :/ Iść do pracy czy na l4 zostać? Tak czy siak w poniedziałek pójdę, nie jestem w stanie teraz tych Mikołajek odwołać. Ale co dalej?[/QUOTE] Ja bym poszła na L4 bo i po co ryzykować ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo skóra ładnie się naciągnęła. Nie smarowałam jej niczym. Jakos tydzień po porodzie skóra na brzuch była taka ciemna jakby bardzo opalona. Po czym w kąpieli stopniowa zaczęla się złuszczać. Peeling pomógł całkowicie ją usunąć. Brzuszek spowrotem był płaski, aż się koleżanki na studiach dziwiły jak po miesiącu pojechałam na weekendoey zjazd-gdzie te moje kg się podziały. Myśle, że w powrocie do figury cudotwórczym było karmienie piersią. Bo pokarm jest dość tłusty i słodziutki (kedyś coś pisalyście o jego smaku). Nie wiem jak to będzie tym razem, ale mam nadzieję, zę też wszystko szybko zgubię bo w wakacje mam zamiar wskoczyć w bikini
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane
![]() czy Wam sie dzisiaj chce cokolwiek? Czy jak mi NIC ![]() Szaja i Kropka jak zwykle zachwycily ciuszkami Sa piekne !Ja dzisiaj siedze sama w pracy. Nudze sie okrutnie ale i modle aby nie zadzwonil jakis skopmlikowany klient, ktoremu bede musiala powiedziec cos wiecej niz "zadzwon w poniedzialek" Rano zadzwonil za to nasz klient, Polak parcujacy na budowie w Fin, pomagamy mu tez w roznych organizacyjnych sprawach tutaj, z wiadomoscia, ze trafil wczoraj w loterii 8-mke i wygral 10 tys euro i nie wie jak je odebrac i aby mu pomoc ![]() A to mu sie poszczescilo, skubany ![]() Milego...
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
Kees, Bydgoszczanka, dzięki za moje dziewczątko
![]() Kropka, u mnie luźnej skóry nie było praktycznie w ogóle. Tydzień po porodzie chodziłam w swoich jeansach, a ze szpitala wychodziłam z 1 kg na plusie. Ciekawa jestem, czy teraz też pójdzie tak gładko. Plecy na razie dają mi spokój i mam nadzieje, że tak już będzie. Piję tylko sok z żurawiny. Wiecie może jakie powinny być dokładne proporcje?
|
#1184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szaja, ty mi powiedz proszę skąd Ty w lumpkach wygrzebujesz takie ładne ciuszki? ja ostatnio trochę takich miejsc pozwiedzałam, i się podłamałam. tylko w jednym znalazłam ładne ubranka niemowlęce, wszystkie nowe z metkami, ale ceny... od 8zł wzwyż... reszta lumpków - ciuszki brudne, powyciągane, poplamione, nadające się na szmatki i nie do sprzedaży... podziwiam ludzi, którzy umieją wygrzebać fajne rzeczy w second handach, ale ja albo trafiam na lipne sklepy, albo się za łatwo zniechęcam...
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15658989]
Wczoraj u znajomych byliśmy, ich maluszek ma 2 tygodnie, fajny jest Koleżanka opowiadała mi o porodzie, cc, rodziła w Katowicach na Raciborskiej - szpital ma mega dobre opinie, a jednak... do karmienia pewna stara prukwa przywiozła jej inne dziecko, wcisnęła w ręce, docisnęła do peirsi z tekstem no to pani karmi. Koleżanka patrzy, i coś jej nie pasuje. Dosunęła sobie łóżeczko stopą (bo nie mogła jeszcze wstawać), a tam... inne nazwisko. Tłumaczenie: a bo mi tam jedna powiedziała, że to do pani, stało z boku to wzięłam...[/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A ja spałam jak zabita. To chyba pełnia męczyła mnie ostatnio, bo właśnie się dowiedziałam, że była. Cytat:
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
No to Kropencjo, będziemy upychać i już
A może wygram milion w totka, to sobie wtedy pójdę na wycięcie tłuszczyku ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1566040 3]nic a nic... koszmarna pogoda, ciemno, buro, zimno... Szaja, ty mi powiedz proszę skąd Ty w lumpkach wygrzebujesz takie ładne ciuszki? ja ostatnio trochę takich miejsc pozwiedzałam, i się podłamałam. tylko w jednym znalazłam ładne ubranka niemowlęce, wszystkie nowe z metkami, ale ceny... od 8zł wzwyż... reszta lumpków - ciuszki brudne, powyciągane, poplamione, nadające się na szmatki i nie do sprzedaży... podziwiam ludzi, którzy umieją wygrzebać fajne rzeczy w second handach, ale ja albo trafiam na lipne sklepy, albo się za łatwo zniechęcam... [/QUOTE]Szaro, buro, a ja muszę zmotywować się do pisania pracy... Któaś pomoże? Łatwiutka, "Kinezyterapia w reumatoidalnym zapaleniu stawów oraz w zmianach przeciążeniowo-bólowych kręgosłupa szyjnego" Emko, ja koło siebie mam taki ciuchland sprawdzony po prostu Pewnie, że nie zawsze coś tam znajdę, ale zaglądam co tydzień. Zresztą, fajne babki tam rpacują, lubię sobie z nimi pogadać
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15658989] ...
Wczoraj u znajomych byliśmy, ich maluszek ma 2 tygodnie, fajny jest Koleżanka opowiadała mi o porodzie, cc, rodziła w Katowicach na Raciborskiej - szpital ma mega dobre opinie, a jednak... do karmienia pewna stara prukwa przywiozła jej inne dziecko, wcisnęła w ręce, docisnęła do peirsi z tekstem no to pani karmi. Koleżanka patrzy, i coś jej nie pasuje. Dosunęła sobie łóżeczko stopą (bo nie mogła jeszcze wstawać), a tam... inne nazwisko. Tłumaczenie: a bo mi tam jedna powiedziała, że to do pani, stało z boku to wzięłam...---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ..[/QUOTE] Mojej mamie te 20 lat temu kazali karmić obce dziecko bo matka tego dziecka nie miała pokarmu.. ale się postawiła i jakaś inna babka je karmiła.. A i tak pozniej karmiły je butlą.. Cytat:
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15660640]...
Emko, ja koło siebie mam taki ciuchland sprawdzony po prostu Pewnie, że nie zawsze coś tam znajdę, ale zaglądam co tydzień. Zresztą, fajne babki tam rpacują, lubię sobie z nimi pogadać [/QUOTE]fajnie, też bym tak chciała ![]() a tymczasem z braku laku wykosztowałam się na śpioszki w 5 10 15... oprzeć się nie mogłam... |
|
|
|
#1189 |
|
Konto usunięte
|
Ależ są śliczne! Ile?
Też się na kilka rzeczy skusiłam w tym sklepie, czuyj się rozgrzeszona |
|
|
|
#1190 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15661186]Ależ są śliczne! Ile?
Też się na kilka rzeczy skusiłam w tym sklepie, czuyj się rozgrzeszona czuję się ![]() 19,90, ale trafiłąm akurat na promocję -15%, więc dałam koło 16zł. |
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
słodkie te śpiochy.
![]() popchnęłam dziś jeszcze jedną ważną sprawę do przodu, z czego bardzo się cieszę. z zadań na dziś została mi tylko wizyta u mojego 5-letniego bratanka i chrześniaka zarazem, którego uczę angielskiego (chodzi do mojego przedszkola zresztą ).ale już czuję, że dziś szybko padnę. noc była masakryczna, bo małż się wiercił, głowa go bolała, nie mógł sobie miejsca znaleźć, więc ja siłą rzeczy też nie pospałam. i z tego wszystkiego zapomniałam, że wczoraj była rocznica mojego zdanego egzaminu na prawko )
|
|
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj u znajomych byliśmy, ich maluszek ma 2 tygodnie, fajny jest
Koleżanka opowiadała mi o porodzie, cc, rodziła w Katowicach na Raciborskiej - szpital ma mega dobre opinie, a jednak... do karmienia pewna stara prukwa przywiozła jej inne dziecko, wcisnęła w ręce, docisnęła do peirsi z tekstem no to pani karmi. Koleżanka patrzy, i coś jej nie pasuje. Dosunęła sobie łóżeczko stopą (bo nie mogła jeszcze wstawać), a tam... inne nazwisko. Tłumaczenie: a bo mi tam jedna powiedziała, że to do pani, stało z boku to wzięłam...---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [/QUOTE]po prostu no coments.. ![]() A co do L4, to ja juz od 5 tc się lenię )) zostałam housewife z weekendowymi wypadami na uczelnię pracuję w branży hotelarskiej i na co dzien miałam styczność z ludźmi różnej maści i narodowości- po prostu nie wyobrażałam sobie narażania się na to wszytsko z własnej woli o stresie w pracy nie wspominam, bo pewnie 99% z nas wie, o czym mowa..ps. czy któraś z Was ma tez awersję do mięsa???????na sama myśl... ble...ps2. zabobony czas zakończyć- zakupiłam na allegro nosidełko maxi cosi za całe 25 zeta
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
Margoś, gratuluję rocznicy
![]() Kumkura, mnie odrzuca od białego mięsa, na samą myśl o zjedzeniu kuraka dostaję mdłości. |
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
mnie z kolei przed ciążą nigdy nie ciągnęło do jakiegokolwiek mięsa, musiałam się zmuszać. jadałam jedynie białe i inne, które były chude i ładnie wyglądały
w ciązy nic się w tym temacie nie zmienilo.ps. Szaja - dzięki. jak sobie przypomnę ten koszmar sprzed roku, to do teraz mam ciary i nie wierzę, że zdałam...
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2009-12-04 o 12:22 |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie odrzuca na widok kurczaka.. Uwielbiam go.. ale zjeśc nie mogę. Tak samo jak i ryż z szafranem. to była moja ulubiona potrawa a teraz nawet nie tknę.
Oglądam 2+8. Kuurrdee.. sześcioletnie bliźniaczki i dwuletnie sześcioraczki..
|
|
|
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak w ogóle przez to siedzenie w domu chyba za duzo jem...przeciez jest duuużoo innych ciekawych rzeczy- nie tylko mięssooo ![]() pozwalam sobie na więcej niż kiedyś- wiem, że to niedobrze, ale chyba nie umiem inaczej sa i słodkości, ziemniaki i mandarynki i jabłka i przede wszystkim zupy!!!!!!!!!bez mięsa of kors w 12 tygodniu jest mnie 2.5 kilo więcej....czyli przekroczyłam magiczne 60..., z któeym wlaczyłam przez połowę życia..ehhh- pocieszam się, że połowę to pewnie w cycuchach mam- z C przeszłam na duże D..cieszyć się czy płakać...TŻ się cieszy
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam właśnie wyniki ze szpitala
Ryzyko urodzenia dziecka z ZD w moim wieku 1:237 Ryzyko po przeprowadzonym badaniu 1:4738 Chyba się wybiorę zaraz na małe zakupki coby to uczcić
Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2009-12-04 o 17:22 |
|
|
|
#1198 |
|
Konto usunięte
|
Jolu, ryzyko urodzenia dziecka?
Tak czy inaczej - gratuluję |
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15661819]Jolu, ryzyko urodzenia dziecka?
Tak czy inaczej - gratuluję Ojej to przez te emocje ![]() Dziękuję |
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1566120 8]czuję się
![]() 19,90, ale trafiłąm akurat na promocję -15%, więc dałam koło 16zł.[/QUOTE] Co tam jeszcze dobrego dają? Słyszałam że są promocje na jakieś 3 produkty (razem taniej) i na wybrane nawet po 50%? Było coś fajnego jeszcze, wybór śpiochów, koszulki itd? A śpiochy kupiłaś fajniste. I nie drogo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

Jak zostanie brzuch to wiadomo. Ale jak zostanie sama skóra? Jak założyć obcisłe jeansy, co z nią zrobić, do kieszeni poupychać?

Najbardziej mnie ta opinia o gondoli niepokoi- czyli ona nie jest sztywna na stałe, tylko jest rozkładana, tak? 
[/QUOTE]![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, ale dla dobra Twojego i dzidka chyba powinnaś kontynuować L4.

Znów pół nocy się rzucałam...