![]() |
#4981 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ![]() Ja lubię podejmować szybko decyzje ![]() A co do klopsików jak będziesz zainteresowana podam przepis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zadomowienie
|
Kancia - fajne zakupy
![]() A z tych prezentów, to chyba mamuśka będzie miała większą radość niż synek ![]() madzik - nie wiem jak ty, ale ja najbardziej nie lubię się rozpakowywać i wszystkiego układać, w drugą stronę idzie mi o wiele lepiej ![]() Nie zazdroszczę sytuacji z autem, ale całe szczęście że nic się nie stało ![]() ......................... ......... Teściowa poszła dziś po raz kolejny z moim pierworodnym do przychodni, lekarka wczoraj mówiła że jak będzie dużo kasłał to wypadało by zrobić prześwietlenie. Trochę to dziwne, bo zazwyczaj tylko osłuchują czy w płuckach i oskrzelach wszystko OK. Już niedługo powinni wrócić więc będę wiedziała co i jak. A potem czekam aż tż wróci z pracy, zje obiadek i jedziemy na SR. ......................... ..... Ciekawe co u Agape i Oli ![]() No i azzis ciągle się nie odzywa, może tamten drugi lekarz do którego miała iść na wizytę, położył ją do szpitala??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Rozeznanie
|
Bardotka to podaj przepis, trzasne sobie jutro
![]()
#4984 |
Zakorzenienie
|
Pysiamn inhalacje i woda z sola
Bardotka powoli godze sie z mysla udawanego porodu, ale jest ciezko.Na badania przed porodowe masz jeszcze troszke czas, moze na nastepnej wizycie Ci zleci.Ja robilam juz w 30tc i zastanawialam sie, czemu tak szybko.To jest mocz,morfologia,hs,wr i wymaz z szyjki - wymaz im pozniej zrobisz tym lepiej.Ja mialam w 31tc, ale powtorze jeszcze w 37-38 Zebra ![]() Addicted a bylas z synusiem u lekarza ? Dostal jakis antybiotyk ? Uwazaj zeby nie podlapac chorobska PatkaM ![]() Patka doceniem moje szczescie, bo tez stracilam dzidzie i pozniej dluuugo nic nie wychodzilo.Po prostu mam teraz takie odczucie co do cc, pewnie za jakis czas jak oswoje sie z ta mysla, to mi to minie ![]() Youyou ![]() Lila ja ubiore Lu w kombinezon, do spiworka i tyle.W razie czego wezme do samochodu kocyk,ale nie sadze zeby byl potrzebny Gooha straszne !! ![]() ![]() ![]() Majkela ![]() Gosbaj najlepszego.A jak wyglada taki gorniczy obiad ? Sweet trzymaj sie kochana Mamaidy ![]() Filka ![]() Celka a dlaczego jest tak olbrzymia rozbieznosc miedzy tymi badanymi automatycznie, a tymi recznie ![]() ![]() Bardotka rozwalilas mnie ta pralka ![]() ![]() ![]() ![]() Madziulka ![]() Pliwa ![]() Kancia mi tez sie rozlazi i mam identycznie jak TY ![]() ![]() MadzikUK gratuluje przeprowadzki ![]() Odebralam wyniki na toxo i cyto (bo ostatnie robilam na poczatku wrzesnia) na szczescie oba ujemne ![]() Bylyscie po wkladki J&J - ja kupilam 3 opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja to po świętach chce jechać jeszcze na zakupy po przewijak i takie tam ... zamierzam to jeszcze z Małą w brzucholku zrobić ![]() trzeba być dobrej mysli ![]() Cytat:
![]() Kanciu czy to oznacza że czeka Cię cc ? Cytat:
![]() ......................... ..................... koleżanki przywiozły mandarynki ![]() a jedna to upiekła pierniki i mi przywiozła ![]() ![]() tak sie uśmiałam że aż pare razy łzy mi poleciały ze śmiechu ![]() ![]() zaraz teściowa przychodzi pomyć naczynia i podłogi , więc wpadne do was pózniej ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Wtajemniczenie
|
Podam Ci linka do przepisu wg. którego robię
http://brulionzprzepisami.blox.pl/20...operkowym.html jedyna moja modyfiacja jest taka, że kupuję 2 koperki jeden pokrojony dodaje do mięsa a 2 tak jak w przepisie, włąsnie skończyłam je jeść ![]() zapomniałam mięso tylko drobiowe dodaję z innym nie jadłam Edytowane przez bardotka_a Czas edycji: 2009-12-04 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Rozeznanie
|
Addicted to żeś kochana w tempie błyskawicznym urodziła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4988 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Rozeznanie
|
Bardotka
![]() a jeszcze macie moze jakis dobry przepis na golabki? bo Tz sobie zazyczyl ![]() tak wogole to jakas ksiazke powinnysmy zalozyc, bo czasem chce cos zrobic z Waszych przepisow, ale calego watku nie chce mi sie przekopywac ![]() ![]() ide na goraca herbatke, bo zimno cos, ale ogrzewania nie wlacze bo dzis rachunki przyszly ![]()
#4991 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A mnie się marzy leczo, albo fasolka po bretońsku....mniam......a le dzisiaj paskudna pogoda, jakaś padnięta jestem..... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4992 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ależ jestem padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzę, że u sweet akcja się zaczyna rozkręcać ![]() ![]() a pewnie jak wrócę ze sklepu to mnie zastanie 4 część ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
Ja już dziś Was chyba nie nadrobie....przepraszammm mmm
Umierania mojego ciąg dalszy ![]() Ale dziekuje za wszystkie rady co do wykurowania i ciepłe słowa ![]()
#4994 |
Zadomowienie
|
Dzieki za kciuki!
![]() Mialam dzis jak zwykle na kazdej wizycie badanie moczu, pobrala mi gin tez dzis krew jeszcze raz na toxo, no i badanie gin, takie tez usg i zwykle. To byla dzis juz ostatnia wizyta, a tak za dwa tygodnie mam sie juz zglosic do szpitala, do ambulatorium. Tam tez beda robic jeszzce jakies badania, no i ktg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlsasnie zaraz lece nas pakowac i jedziemy do Krakowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#4995 |
Raczkowanie
|
witam mamusie
![]() ale Wy normalnie glodomory jestescie ![]() ![]() goohabardzo ladna kurteczka ![]() patkaM84ja mam 40 tetrowych i 10flanelek-chyba duzo troszke ![]() kolka222ja tez bede rodzic w krk ale na Galla super opieka tam jest. Bubigirl ja tez dzis jestem padnieta tylko bym spala caly dzien,a musze jechac dzis po koszulke i staniki, zalozylam sobie ze do konca tyg bede miala spakowana torbe do szpitala ![]() bylam wczoraj na zakupkach w najwiekszym sklepie dzieciecym w Krk i myslalam ze zwariuje,tyle rzeczy ![]() ![]() ![]() moze wieczorem wpadnie moja kuzyenczka do mie to poplotkujemy sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Raczkowanie
|
Addicted ależ byłaś szybka
![]() Też tak chcę ![]() ------------------------ Mam dziś doła, wszystko mnie wkurza ... Aż bym sobie kawałek czekolady wciągnęła, a tu ![]() I remont się przeciąga, miał jutro być koniec, a na bank zejdzie cały następny tydzień ![]() ![]() A TŻ olewa wszystkie moje problemy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny, jeszcze 4 posty i nowy wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
No to trzaskać szybko a ja idę nowy zakładać i zaraz wam linka zapodam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Rozeznanie
|
Olivia nie szalej tak z tymi zakupami, bo dzis sie dobrze czujesz, ale jutro mozesz slono zaplacic za te dzisiejsze szalenstwa
![]() Addicted, ja to nie lubie ani sie pakowac, ani rozpakowywac. tym bardziej ze nie mam gdzie sie rozpakowac ![]() ![]() Aldii no ale co jak czym i ile z tymi golabkami. bo ja golabki robilam tylko raz w zyciu. a tak, to zawsze na mamusinych jechalam. ![]() Pysiamn, nie umieraj jeszcze. jak to sie u mnie w pracy mawialo "nie na mojej zmianie" ![]() Madziulka to super wiesci. szerokiej drogi i wracajcie do Nas szybko z malenstwem. bawcie sie dobrze w Pl, owocnych zakupow zycze ![]()
![]() |
#5000 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze że Ty i autko całe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Litości nie macie ....nie nadąrzam czytać a co dopiero odpisywac i nadrobić
Cytat:
![]() Madziulko miłej podrozy ...i wracaj do nas szybciutko ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-12-04 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do nowego wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post15666846 |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Rozeznanie
|
Brzoskwinka juz zalozyla
![]()
#5006 |
Raczkowanie
|
kochane moje !
wlasnie wrocilam do domu - spiesze sie podzielic ta radosna wiadomoscia na wizazu ![]() ![]() ![]() uffff.... nawet nie wiecie jak dobrze byc w domku ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- z dzidzia w brzuszku of course ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.