Aparaty ortodontyczne cz. VII :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 21:21   #4891
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1
Konto usunięte

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez dosc Pokaż wiadomość
Czy ktoś was leczy się w ortovenie? Słyszałem, że jest promocja dla studentów..... Jestem ciekaw czy to prawda...na www.ortovena.pl jest tak napisane.
Pierwszy wpis 16.07.2009 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...85&postcount=2 treść poniżej:

Cytat:
Hej, mialam ta okazje ze bylam strasznie ciezkim przypadkiem i Pani Dokor dala mi swoj numer tel nie wiem czy powinnam ale go podam moze sie nie obrazi . Ja tez poszlam na wizyte w zeszly wtorek kiedy DR Motyl nie bylo i to co mnie na niej spotkalo to koszmarek. Zastepuje ja jaksa Pani zero kompetencji nie to co Dr Motyl.
Skoro pół roku temu leczyłaś się już u dr Motyl to po co teraz pytasz czy to prawda, że w Ortovenie jest promocja? Pomijając już fakt, że tydzień temu sama polecałaś tą promocję: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4759

Cytat:
Ja polecam Ortovenę jestem studentem i mają super promocję dla studentów. 10 proc, zniżki na założenie aparatu, tylko trzeb mnieć ważną legitymacje.
Jak się robi reklamę to z głową, bo może przynieść przeciwny skutek, taki jak spadek wiarygodności gabinetu....

Edytowane przez bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1
Czas edycji: 2009-12-03 o 21:23
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:23   #4892
88Ekaterina88
Zakorzenienie

[1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;15655255]Pierwszy wpis 16.07.2009 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...85&postcount=2 treść poniżej:

Skoro pół roku temu byłaś po leczeniu o dr Motyl to po co teraz pytasz czy to prawda, że w Ortovenie jest promocja? Pomijając już fakt, że tydzień temu sama polecałaś tą promocję: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4759

Jak się robi reklamę to z głową, bo może przynieść przeciwny skutek, taki jak spadek wiarygodności gabinetu....[/QUOTE]
albo punkciki karnusie

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:36   #4893
smile_
Raczkowanie

a ja mam juz bihelix juz
i szczerze mowiac troche zle mi sie w nim gada...moze nie tak zle jak w hassie ale troszke seplenie znow (wlasciewie to po sciagnieciu hassa moj jezyk nie mogl sie przyzwyczaic do takiego luzu w buzi ze dalej jakos dziwnie sie ukladal mimo ze nie mialam nic procz separacji w buzce ).

Jak dlugo sie nosi ten drut na podniebieniiu wogole (?) bo nie spytalam orto i teraz musze czekac na nastepna wizyte ( 6 mnie od niego bola).

Mam juz tez poprzyklejane zamki na gore (narazie bez druta) i jutro bede rwac 4. na nastepnej wizycie juz bede miec gorny luk w komplecie

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

[1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;15655255]Pierwszy wpis 16.07.2009 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...85&postcount=2 treść poniżej:

Skoro pół roku temu leczyłaś się już u dr Motyl to po co teraz pytasz czy to prawda, że w Ortovenie jest promocja? Pomijając już fakt, że tydzień temu sama polecałaś tą promocję: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4759

Jak się robi reklamę to z głową, bo może przynieść przeciwny skutek, taki jak spadek wiarygodności gabinetu....[/QUOTE]

Wogole zauwazcie jak szybko dosc zmienia plec raz jest "Mialam okazje" innym razem "Slyszalem, ze..." albo "jestem studentem"

I won't go, I won't sleep, I can't breathe until U're resting here with me

I won't leave, I can't hide, I cannot be, until U're resting here with me...

smile_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:38   #4894
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smile_ Pokaż wiadomość

Wogole zauwazcie jak szybko dosc zmienia plec raz jest "Mialam okazje" innym razem "Slyszalem, ze..." albo "jestem studentem"
też to zauważyłam

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-12-03, 21:53   #4895
Krostka
Raczkowanie

hej ho! Daaaawno mnie nie było- nauka... ale coś mnie tak tknęło, żeby tu zajrzeć i pochwalę się zdjęciami...same oceńcie czy jest czym się chwalić... Pozdrawiam wszystkich!
21.10.2009-dół kosmetyczny (szafir)

Oddaj swoje życie temu, który odda Ci swoje serce...
Krostka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 23:03   #4896
yourenglish
Raczkowanie

Cytat:
Heh, kazdy transesksualista by pozazdroscil!

Wizazanki nie dadza sie nabrac. Powiem Wam, ze za to szanuje to forum, ze panuje tu sklad i lad. Spotyka sie tu po to, by rzeczywiscie sobie nawzajem pomoc a nie wypisywac glupoty bo sie nie ma czym zajac. Przez to jest dla mnie wiarygodne.

Jestem z Wami caly czas, ale ze wzgledu na to, co sie dzieje u mnie ostatnio, nie mam weny pisac...

milutek,
przylacze sie do gratulacji. Pamietam, jak bardzo tego pragnelas. Laity, po raz kolejny gratuluje odwagi. Ale pamietaj, ja wciaz czekam az zalozysz kolorowe ligaturki na gore :P

A co do pocalunkow intymnych... No trzeba uwazac, nie powiem ze nie, ale tragedii nie ma.

Za chwile mam rocznice - 6 miesiecy - wkleje zdjecia.

Pozdrawiam!

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 00:09   #4897
sQuaara
Zakorzenienie

Krostka super efekty w tak krotkim czasie ;-) szaaalenstwo ;-)
Stary 2009-12-04, 02:11   #4898
201604190949
Konto usunięte

Się pochwalę co? I to będzie tak w ramach ujawniania wizerunku, co niektóre już zrobiły.
Tu się klika

A żeby OT nie było to powiem, że .... nic mnie nie boli i nic się nie dzieje
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 09:41   #4899
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rozgwiazda Pokaż wiadomość
było jej powiedzieć, żeby sobie w necie poszukała co to "aparat" hihi... albo powiedzieć, że nawet już forum jest o aparatach
Cytat:
Napisane przez natalka92
Ja bym powiedziała, że kosmetyczny aparat to taki, który stworzony został przez kilka firm kosmetycznych i dlatego tak się nazywa xD.
A może wpadłabym na coś lepszego xD.
wiedźmy no nie wpadłam jakoś, tak mnie zaskoczyła

ale ale, ostatnio w knajpie widziałam kolesia w aparacie-chyba pierwszego od kiedy swój założyłam od razu ten błysk wyłowiłam z tłumu chciałam pogadać, ale ktoś mnie zagadał a po kolejnym mojito zapomniałam

Cytat:
Napisane przez twojangielski
Wizazanki nie dadza sie nabrac. Powiem Wam, ze za to szanuje to forum, ze panuje tu sklad i lad. Spotyka sie tu po to, by rzeczywiscie sobie nawzajem pomoc a nie wypisywac glupoty bo sie nie ma czym zajac. Przez to jest dla mnie wiarygodne.
uuuu kochana, bywało bywało romans catchy i toro, kwestie łóżkowe, faceci, pijackie wieczory itede itepe

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 12:20   #4900
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
....
milutek, przylacze sie do gratulacji. Pamietam, jak bardzo tego pragnelas. ...
dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Się pochwalę co? I to będzie tak w ramach ujawniania wizerunku, co niektóre już zrobiły.
Tu się klika

A żeby OT nie było to powiem, że .... nic mnie nie boli i nic się nie dzieje
laska i też żeby nie było nie na temat, napiszę, że mnie boli i to zaje...

Cytat:
Napisane przez sincarne Pokaż wiadomość
...
uuuu kochana, bywało bywało romans catchy i toro, kwestie łóżkowe, faceci, pijackie wieczory itede itepe
to jest właśnie najlepsze
Stary 2009-12-04, 14:00   #4901
natalka92
Wtajemniczenie

GG do natalka92 Send a message via Skype™ to natalka92

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo

laska i też żeby nie było nie na temat, napiszę, że mnie boli i to zaje...

to jest właśnie najlepsze
Jaki romans? I czemu ja nic nie wiem ? xD
A jestem strasznie szczęśliwa, bo udało mi się dziś załatwić fajną szkołę na zbiórki harcerskie ;D. Przepraszam, ale musiałam xD.

"Nikt nie wie, że jest pod seksem i dusza"! ;D

Vida me hace feliz .
natalka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:46   #4902
natewa
Rozeznanie

Krostka, zmiany niesamowite Pięknie Ci się zębiszcza prostuja

1000days, ślicznie Ci z krótką fryzurką, myśle, że metamorfoza bardzo na plus

Co do moich zębisk to zero efektów wciąż Wizyta w następny piątek, ale cudów się nie spodziewam... Bardziej ekscytuję się faktem, że za tydzień moja chłopinka będzie też zadrutowana
natewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:32   #4903
Yukiri
Raczkowanie

GG do Yukiri

Cytat:
a ja dziś spotkałam koleżankę, której dawno nie widziałam.
ma aparat od 7 miesięcy.
no więc ja oczywiście jej w paszczę wlazłam, oglądam, komentuję
"o kolorowe ligatury, o łańcuszek, o mini-metal masz"
ona na to "a ty jaki?" (choć widzi)
"no kosmetyczny"
i tu mnie zabiła "A CO TO JEST BO JA SIĘ NIE ZNAM?"
hmm. rozumiem na początku, rozumiem nie znać się na jakichś odmianach damonów co to sami właściciele nie wiedzą co mają ale byle kosmetyczny? myślałam, że każdy aparaciarz po kilku miesiącach jest tak obcykany i zainteresowany tematem jak my a tu zaskoczenie
Znam to! Zapytałam kiedyś mojej znajomej czy miała aparat. Powiedziała, że tak. Pytałam ją o ligatury, o drut, o to czy miała pierścienie czy rurki i wiecie co mi odpowiedziała...? "O czym Ty mówisz?! Ja wiem tylko, że miałam coś takiego jak 'aparat' a jak mi go zdjęli to miałam proste zęby...".
Inna koleżanka też mi tak odpowiedziała. Ona nie wiem co i jak, ma po prostu aparat i chce mieć proste zęby.
Ja to pół roku przed założeniem stałego aparatu zapisałam się tutaj, żeby wiedzieć co i jak...
No cóż

Album włosowy
Yukiri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:40   #4904
gorzalkaa
Raczkowanie

super wygladasz w tych krotkich wlosach ja tez w maju 2008 sie z dlugasnych obcielam na damksiego irokeza na zlosc mamie miedzy maturami zeby pokazac jej ze to tylko glupi zabobon ;D potem mi odrosly z tego irokeza to sobie bok wygolila a tyl zostawilam gludi teraz musialam obciac bo mi wypadaly ;(( ale z jednej strony mam krotsze z 2 dluzsze

hyy ja tez zczekam na wizyte orto na 22,12 ;d
jednak bardziej czekam na to ze w ten czwartek lece do UK o ile kobieta nie wroci na uczelnie i nie zrobi egz w tym tygodniu ostatnim na oczelni co sie konczy 18 ;] jak zrobi wtedy bilet cholera bierze, moje pieniadze i zakupy.. normalnie chyba strzele sobie w glowe... jak nie wypali ;/ a od pon jeszcze jakis maraton zaliczeniowy mi sie zaczyna ;/ kolosy i egzamin :|
gorzalkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:38   #4905
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yukiri Pokaż wiadomość
Znam to! Zapytałam kiedyś mojej znajomej czy miała aparat. Powiedziała, że tak. Pytałam ją o ligatury, o drut, o to czy miała pierścienie czy rurki i wiecie co mi odpowiedziała...? "O czym Ty mówisz?! Ja wiem tylko, że miałam coś takiego jak 'aparat' a jak mi go zdjęli to miałam proste zęby...".
Inna koleżanka też mi tak odpowiedziała. Ona nie wiem co i jak, ma po prostu aparat i chce mieć proste zęby.
Ja to pół roku przed założeniem stałego aparatu zapisałam się tutaj, żeby wiedzieć co i jak...
No cóż
a ja ci powiem, że nie. przed założeniem nie wiedziałam za wiele, tyle o ile. wiedziałam, że chcę coś mało widocznego no i ogólnie z czego się składa aparat, proces zakładania, higiena, takie ogóły (a nie! pamiętam jak tu pytałam jak na aparat faceci reagują oj głupia! ). ja naiwna dość jestem i wierzyłam, że mnie nie skrzywdzi orto natomiast po zalożeniu, oo to już inna para kaloszy natychmiast chciałam wiedzieć jak najwięcej, a w tym ten wątek pomaga idealnie

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 19:06   #4906
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dosc Pokaż wiadomość
byłem i rzeczywiście mają promocje dla studentów - 10% , także twój węch cię zawiódł...hehehehe
to u kogo się leczysz w takim razie ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-12-04, 21:17   #4907
smile_
Raczkowanie

qrcze drut od bihelixa mi sie wrzyna w jezyk juz mnie tak boli ze nie daje rady a orto mi nie dla wosku, wogole nawet jakby go dala to nie wiem czy daloby rade pokryc ten drut tak zeby bylo dobrze i sie trzymalo. Przez pierwsze dni nie mialam problemu a dzisiaj boli zwlaszcza jak ma sline przelknac bo wtedy jezyk dociskam do druta. swobodnie trzymac jezyka w buzi tez nie moge musze go jakos zawijac za drut do gory zeby nie dotykac ran

Stary 2009-12-04, 21:19   #4908
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
qrcze drut od bihelixa mi sie wrzyna w jezyk juz mnie tak boli ze nie daje rady a orto mi nie dla wosku, wogole nawet jakby go dala to nie wiem czy daloby rade pokryc ten drut tak zeby bylo dobrze i sie trzymalo. Przez pierwsze dni nie mialam problemu a dzisiaj boli zwlaszcza jak ma sline przelknac bo wtedy jezyk dociskam do druta. swobodnie trzymac jezyka w buzi tez nie moge musze go jakos zawijac za drut do gory zeby nie dotykac ran
a masz drut zaraz za zębami ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-12-04, 21:48   #4909
smile_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a masz drut zaraz za zębami ?

wlasnie nie, mam go troche dalej tam gdzie juz sie zaczyna robic taka glebsza dziura w podnienieniu (nie wiem jak to wytlumaczyc ) i w mowie mi przeszkadza bo mowie niewyraznie SZ CZ i podobne brzmienia troszke go dzisiaj sama probowalam nagiac do gory zeby byl blizej podniebienia ale to malo dalo, bo boje sie ze go odczepie jak bede tak pchac mocno - poprosze orto zeby go troche poprawila ale to dopier za 2 albo 3 tygodnie

Stary 2009-12-04, 22:46   #4910
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
a ja ci powiem, że nie. przed założeniem nie wiedziałam za wiele, tyle o ile. wiedziałam, że chcę coś mało widocznego no i ogólnie z czego się składa aparat, proces zakładania, higiena, takie ogóły (a nie! pamiętam jak tu pytałam jak na aparat faceci reagują oj głupia! ). ja naiwna dość jestem i wierzyłam, że mnie nie skrzywdzi orto natomiast po zalożeniu, oo to już inna para kaloszy natychmiast chciałam wiedzieć jak najwięcej, a w tym ten wątek pomaga idealnie
to ja miałam tak samo.. za dużo przed założenienim o aparatach nie wiedziałam..
ale teraz normalnie jak downik uwielbiam o nich gadać
a to to.. a to sramto... hihi jakby to moje dziecko było
Była aparatka.. góra i dół fot0: #1559

Edytowane przez rozgwiazda
Czas edycji: 2009-12-04 o 23:01
rozgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 23:31   #4911
insomnia7
Przyczajenie

Cytat:
ja chyba mam taka nature ze jak cos mnie ciekawi to musze wiedziec jak najwiecej... dlatego pomimo tego ze moja 1 wizyta u orto za jakis miesiac ja zbieram jak najwiecej informacji
insomnia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 01:02   #4912
201604190949
Konto usunięte

insomnia7
tak z ciekawości i poza tematem, Twój podpis z NIN czy Cash'a?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 07:23   #4913
insomnia7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
insomnia7
tak z ciekawości i poza tematem, Twój podpis z NIN czy Cash'a?
Cash'a jakas mi sie wydaje mocniejsza ta piosenka w jego wykonaniu
insomnia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:29   #4914
redrose89
Zadomowienie

GG do redrose89

Cytat:
Natomiast ja praktycznie wszystko dowiedzialam sie dzieki forum wizaz zanim zdecydowalam sie zalozyc aparat Bardzo mi ten watek pomogl tzn osoby ktore sie tu udzielaja

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
i zdjecia ;-)

usmiech. i dol
nie moge zrobic dolu od przodu bo mi sie lampa od zebow odbija :O
Jakie Ty masz już proste ząbki Widze, podobny czas leczenia jak ja a u mnie jeszcze takiego efektu nie ma Może załączysz też zdjęcie sprzed założenia?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:

ja też miałam dziś wizytę i zmieniany drut na dole na 18. tylko wyszłam z gabinetu od razu czułam ból, no i niestety jest coraz gorzej te, których nie boli, niech nie narzekają tylko się cieszą!!!
Ja jednak mimo wszystko wolalabym zeby czesciej mnie zabki pobolewaly Od 19 listopada kiedy mialam wizyte tylko po wizycie mnie troche prawa strone bolala, a tak to jakos po tygodniu tylko przez 2 wieczory prawa jedynka...

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Krostka Pokaż wiadomość
hej ho! Daaaawno mnie nie było- nauka... ale coś mnie tak tknęło, żeby tu zajrzeć i pochwalę się zdjęciami...same oceńcie czy jest czym się chwalić... Pozdrawiam wszystkich!
Niesamowita przemiana Szczegolnie jedynek i lewej strony dokladnie trojki Ale trzeba przyznac, ze maly meksyk wczesniej mialas hehe. Wazne ze teraz Twoje ząbki wygladaja juz coraz lepiej

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Witajcie dziewuszki po małej przerwie miałam natłok prac, brak czasu.

Laity - pytałaś o niebieskie gumeczki - trochę zmieniały barwę na "mniej żywą", ale mi to nie przeszkadzało. podobnie jest z tymi różowymi. ale ani jedne ani drugie u mnie w buzi nie żółkną, można powiedzieć że robią się tylko trochę "przygaszone".

A jeśli chodzi o pieszczoty oralne - nazwijmy rzecz po imieniu - nie wiem jak Wy, ale ja tego zębami nie robię i aparat nie przeszkadza ale może gdybym miała jakiś łuk podniebienny, albo pierścienie to byłabym mniej odważna

PS. Dostałam pracę zgodną z wykształceniem, związaną z transportem, cieszę się
Moje gratulacje Kiedy zaczynasz i na jak dlugo masz umowe podpisana?

redrose89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:45   #4915
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez redrose89 Pokaż wiadomość
Moje gratulacje Kiedy zaczynasz i na jak dlugo masz umowe podpisana?
dziękuję zależy mi żeby to było jak najpóźniej, bo muszę znaleźć nianię, a babka idzie mi na rękę i zaczynam najprawdopodobniej od stycznia najpierw okres próbny i zależeć będzie ode mnie czy to będzie 1 miesiąc, czy 2 czy 3. potem umowa o pracę na okres stały. także jestem bardzo zadowolona z warunków, mam nadzieję że z samej pracy będę też zadowolona
Stary 2009-12-05, 09:56   #4916
redrose89
Zadomowienie

GG do redrose89

Cytat:
dziękuję zależy mi żeby to było jak najpóźniej, bo muszę znaleźć nianię, a babka idzie mi na rękę i zaczynam najprawdopodobniej od stycznia najpierw okres próbny i zależeć będzie ode mnie czy to będzie 1 miesiąc, czy 2 czy 3. potem umowa o pracę na okres stały. także jestem bardzo zadowolona z warunków, mam nadzieję że z samej pracy będę też zadowolona
No to super Ja mam we wtorek rozmowe w sprawie pracy, ktora na to chwile najbardziej by mnie satysfakcjonowala. Zobaczymy jak mi pojdzie
Sorry za off topa

redrose89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:02   #4917
Effervescing Elephant
Zadomowienie

a ja w tym tygodniu starałam umówić się do orto. u jednego terminy były na.. MAJ!

w przyszły tygodniu próbuję dalej, bo teraz mama mi się rozchorowała

a dzisiaj siło mi się, ze mam aparat później, że go nie mam.. później aparat po prostu wypadł (nie wiem jakim cudem).. później miałam jakiś ślinotok.. za dużo o tym myślę
Effervescing Elephant jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-05, 11:54   #4918
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Effervescing Elephant Pokaż wiadomość
a ja w tym tygodniu starałam umówić się do orto. u jednego terminy były na.. MAJ!

w przyszły tygodniu próbuję dalej, bo teraz mama mi się rozchorowała

a dzisiaj siło mi się, ze mam aparat później, że go nie mam.. później aparat po prostu wypadł (nie wiem jakim cudem).. później miałam jakiś ślinotok.. za dużo o tym myślę
podsumowywyjąc.. małe koszmarki już są z aparatem w roli głównej
Była aparatka.. góra i dół fot0: #1559
rozgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:28   #4919
modanafikcje
Raczkowanie

GG do modanafikcje

witam wizażanki
ja właśnie 28 grudnia jestem umówiona z orto na pierwszą wizytę
życzę wytrwałości w noszeniu aparatu i pięknych ząbków
  • ćwiczę 3 razy dziennie (Trening ABT )
  • prostuję ząbki - oczekiwanie na aparat
The Flowers http://www.youtube.com/watch?v=zxo_2PrKJco uwielbiam
modanafikcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 14:02   #4920
wydziergana
Wtajemniczenie

GG do wydziergana

ja miałam kiedyś śmieszny sen z aparatem w roli głównej
jechałam busem ze szkoły, a tu nagle odpadły mi przednie zamki w aparacie, te na jedynkach... reszta została, a drucik z przodu mi dyndał jakby go ktoś odciął

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości