|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
z tym prawem to wymyśliłam bardzo późno. gdybym wcześniej sobie to wymyśliła to zdawałabym historie na maturze ![]() mogę się przenieść... zobaczymy co z tego wyjdzie. koszty- 8 tys. za rok. słabo, źle, do dupy ale chciałam UW to mam.. |
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza dzisiaj?
jestem przetyrana, a tu jeszcze dziś 2 godziny chemii dostałam piękne 1 z matmy z logarytmów... na szczęście nie ja jedyna trzeba będzie poprawić ;P i 4 z polskiego z spr. z poezji młodej polski, który to spr. był ponad miesiąc temu ![]() i zmieniam temat prezentacji... ;]
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15648754]
grunt że zdane trochę czasu jeszcze jest na nadrobienie ![]() [/QUOTE] No właśnie, ale pan Groszek powiedział, że się ostro za mnie weźmie (nie wiem co miał na myśli ![]() Cytat:
Ufff, weekend. Znowu w domu do szkoły bym dla odmiany pochodziła.
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Dziunie, które przestały spamować i się uczą.
Byłam w bibliotece oddać książki i zobaczyć czy jest już 'moja' książka i .. przytargałam całą reklamówkę innych, oczywiście 'zwykłych', nie 'naukowych' . ![]() Cytat:
-------- Ale jestem ciotą. Wczoraj w szkole podczas gdy jadłam kanapkę, koleżanka zaczęła opowiadać coś śmiesznego i w trakcie przełykania nie mogłam się powstrzymać od śmiechu i coś mi w gardle utkwiło. ![]() Idę czytać, a potem bio. Miłego wieczoru. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Nie mogę, hahaha. Weszłam na demotywatory. http://demotywatory.pl/494143/Juz-w-...u-moj-zoladku- jaki rym, ten nowy. http://demotywatory.pl/518265/Rekrutacja-hostess spryciarze. xD
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, Bejbosze ;*
Mamy weekend ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra,Żbiczki... piątek,a ja muszę czytać Proces na fakultety, Wesele na podstawę, napisać pr.stylistyczną, nauczyć się na spr. z angielskiego i powtórzyć sobie lektury na próbną maturę z polaka. Żyć nie umierać
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#3996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
hejka sklejka Żbiczki ;*
wróciłam właśnie z próby poloneza. jednak była. powiem wam, że jak na drugą próbę to nam nawet wychodzi ![]() babka zrobiła podnoszenia ![]() no,ale bądź co bądź jakoś to nam wychodzi nie jest najgorzej ![]() zaraz będę liczyć koszty na 100dn. bo ciągle nie wiemy ile będziemy płacić i jeszcze do apteki po plastry rozgrzewające dla tatusia muszę jechać.więc see ya bejboszki ;* miłego wieczoru ;*
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
Yo dziopy!!
dzisiaj miałam pierwszą próbę poloneza. na 7 lekcji, mój partner chciał się urwać, ale go uprosiłam
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
widze ze nie tylko u mnoe zaczely sie proby poloneza. u mnie podnoszen nie ma i nie wyobrazam sobie nawet czegos takiegO ![]() ile u Was wynosi skladka szkolna na studniowke? rozgladalyscie sie juz gdzies za sukinkami, butami itp?
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas około 300zł/para dzisiaj będę liczyć dokładnie. ja sukienkę i buty mam ![]() btw, własnie rozmawiam z moim polonezowym partnerem i stwierdził, że nie muszę chudnąć, że da radę ale żebym koledze, który razem z nim mnie podnosi kupiła karnet na Dragona (siłownia) bo ma słaby uścisk
|
|
#4001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Wreszcie piątek u mnie próby do poloneza są od września praktycznie -z tym, że ja nie tanczę a koszt studiówki - jak narazie około 250 zł/ parę czy 14 lat różnicy między kobietą a mężczyzną to dużo?
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
U mie ostatecznie - 280
A @#$$@ dyrektorka się nie chce zgodzić na dekoratora i sami musimy ubierać salę ![]() W naszym wieku Jeszcze zależy, w którą stronę ![]() Idę na halowe ( ) opijać kumpeli prawko (6 raz)Pa
|
|
|
|
#4004 |
|
♥
|
to tylko u mnie tak drogo ?
410 zł /para |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie dużo.
Dopiero ?
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że tak późno idę czy co? ![]() Czy że dopiero 6?
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
w tą stronę że on starszy... 32 lata ma...
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, żartowałam
Ale wg mnie to jednak trochę za duża różnica...patrzcie ją, zdała za drugim, to się mądrzy... ![]() Bo jest tak samo nerwowa, roztrzepana jak ja, też raz stopu nie zauważyła i później było "Justyna, idziesz w moje ślady " ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- 15 minut temu dostałam smsa, że za 5 minut mam być gotowa Wiec idę ;* |
|
|
|
#4010 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tak wysoko, czy lekko nad ziemią? U mnie to by nie przeszło, chłopy są za leniwe
|
||
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej przeczytałam, że chodzi o 18 i 32. Dużo. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Nałożyłam sobie maseczkę z drożdży i ruszam buzią, żeby zrobić skorupę.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-12-04 o 20:32 |
|
|
|
|
#4012 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i na jaki temat?Cytat:
Cytat:
sukienkę i buty kupię w styczniu udanego wieczoru ;* Dzień dobry ;* tzn , już Dobry wieczór ![]() bardzo ciekawy dzień dzisiaj był intensywny że tak powiem ![]() no ale teraz złapał mnie dół , uwielbiam miec okres i wahania nastrojów
|
|||
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym wieku tak. chociaż też uważam, że np. kobieta 25 lat, a facet 39 to za dużo. znam jedną parę , ona 19lat, on 34 lata. 15 lat różnicy. z tym, że on jest na poziomie intelektualnym 20-latka.. wiec skoro sie dogaduja.. chociaż ja sobie nie wyobrażam. moim zdaniem 10 lat to jest taka zdrowa różnica wieku, w obie strony. daj sobie spokój lepiej. wyobrażasz sobie reakcję rodziców? ;] Cytat:
to wyglada tak,ze dziewczyny stoja w kółku w środku, chłopcy na zewnatrz.. i oni się chwytaja za rece w tym kole.. i my siadamy na rekach dwóch chłopaków.. w sensie,ze jeden chłopak trzyma jakby dwie dziewczyny.. rozumiecie o co chodzi? oni klękają, my siadamy i oni się podnoszą, idą trzy takty i znowu kolanko i nas opuszczają. Cytat:
a macie 100dn w szkole?
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
witam
jak zwykle wpadam raz na parę miesięcy :P dziś miałam maturę z geo rozszerz., taka na lekcji.. i co? sama geologia... ;p a za pół roku wakacje... u nas 130zł od osoby, a naszego poloneza uklada kolezanka.
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15671184]czemu ? i na jaki temat?[/QUOTE] coś o podróżach, dokładnie nie pamiętam, sprawdzę i napiszę... ale jestem padnięta ;] o 16 miałam 2 godziny chemii. miazga xD po chemii do ciotki pojechałam i mój 4letni brat cioteczny mnie rozwalił... przez miesiąc nie jadł słodyczy, bo ma dziury w zębach, a nie chciał iść do dentysty, no ale w końcu się złamał i dzisiaj równo dawał z cukierkami no, ale już w pewnym momencie mu nie dawali, bo najadł się pożądnie... żeby uzupełnić braki cukru, wziął ludzika z klocków lego i maczał jego główkę w cukrze uśmiech xD
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-12-04 o 22:43 |
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Kamila ![]() Szukam gry Odlotowa farma
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Żbiczki ;*
sąsiadowi zdechł pies.. który był już stary i chory i od jakiś 2 lat dzień w dzień między 10:00 a 20:00 wył.. nie szczekał, wył.. wiadomo nie dość, że pies duży to chory,stary i jeszcze w małym kojcu. Od jakiś 4lat już go wcale nawet nie wyprowadzali (a to przecież owczarek potrzebujący ruchu..), ciągle w tym kojcu. ostatnio było kilka dni spokoju, bo właśnie przykampiłam z tatą, że chyba zdechł im ten pies.. ale co zrobili? kupili drugiego! też owczarka niemieckiego.. i teraz ten szczeniak chodzi w kółko po tym kojcu bo nie ma komu go wyprowadzić.. i oczywiście co? wyje. oszaleć można.. z tą różnicą, że ten jest młody.. i wyje wtedy, kiedy nie śpi, czyli teoretycznie cały czas kiedy jestem w domu.. nie można nawet okna otworzyć żeby wywietrzyć pokój bo zawodzi i zawodzi.. grrr.. a tak poza tym to chyba wreszcie do mnie dotarło, że matura się zbliża ![]() i koniec IV cz. naszego wątku niecały tysiąc postów nam zostało ![]() trzeba będzie pomyśleć nad jakimś noworocznym tytułem wątku ![]() no dobra, czuję dzisiaj w sobie siłę, wyżaliłam się co do tego psa sąsiada.. i można wstawać z łóżka i zabierać się za porządki, a później za nałukę ! tak,tak,tak ! będę się łuczyć. także.. miłej soboty ;***
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Zaczytałam się w 'Zaćmieniu', a teraz siadam do biologii. ![]() Miłego dnia.
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
właśnie się tego boję
ale chyba się zaangażowałam w to wszystko, on zresztą też...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

trzeba będzie poprawić ;P
trochę czasu jeszcze jest na nadrobienie 

Weszłam na demotywatory. 

) opijać kumpeli prawko (6 raz)
"
i na jaki temat?