![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Mi się ona bardzo podoba tylko, że ten kolor mógłby być inny.. Nie potrzebuje dwóch torebek w takim samyk kolorze..
![]() Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o fioletową torbę to Dziewczyny tutaj zachwalały Saphire. Anori mnie również bardzo ciekawi. Mam nadzieję, że któraś z Was ją kupi i będę mogła zobaczyć jak wygląda na Waszych fotkach .. ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktoras z Was jakis czas temu zamawiala Simon czarna. Czy moglabym prosic o jej fotki?
#754 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() |
#755 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama bym ją chętnie obejrzała ![]() Ja też jestem bardzo zadowolona z Elvie ![]() ![]()
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyszła moja Keira, ale mama wzięła ją od razu, że ma być niespodzianka, więc nici ze zdjęć, dopiero po świętach
![]() ![]() a i ja mam Elvie i nie żal mi jej na uczelnię, bo tak dużej to poza uczelnią nie za bardzo mam gdzie nosić, a że pakowna jest bardzo, to na uczelnię idealna ![]()
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie że napisałaś o Mari - myślałam nad nią kiedyś, tylko na teraz za jasna, ale mogłabym kupić już na wiosnę. Tylko po tym co przeczytałam to już jej nie chcę ! Myślałam patrząc na zdjęcie na stronie że torebka trzyma fason że jest taka "kuferkowa" usztywniana - jak Nena np. Ale widzę że nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio (wczoraj właściwie) wpadła mi w oko jeszcze fioletowa Teryll - trochę to inny kolor fioletu, mniej śliwkowy, ale na ramię wejdzie na pewno ![]()
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
Już piszę po kolei
![]() Ja też byłam przekonana że Mari to sztywny kuferek,a tu niespodzianka.Wsadzona na ramię i wypchana wygląda ok.Ale łamie się zupełnie przy długim pasku.Zero fasonu.Kolor ma niespotykany na etorebce.Oglądałam głównie szarokości szaro-beże i ona była przy nich najbielsza.Identycznie jasny kolor jak na fotkach.Z szarości oglądałam na żywo letice,keire,ane,cesi,and i,fanny i elvie.Oglądałam je w możliwych kombinacjach kolorystycznych(szare,kaw owe,różowe).Mam nene co prawda kupioną na allegro w karmelu i ona jest sztywna.Trzyma zawsze fason nawet bez zawartości.Oglądałam szarą anę i to zupełnie inny dużo ciemniejszy kolor. Szłam z myślą o kupnie cesi kawowej.I pewnie tak by się skończyło gdybym nie zobaczyła elvie ![]() To są moje subiektywne oceny.Może wam się spodoba mari ![]() Potrzebuję torebkę do puchowej kurtki.Podoba mi się sephire ale jest trochę za bardzo podobna do mojej obecnej fioletowej torebki.Zastanawiam się czy zmiana nie będzie za mała.Teryll też mnie zastanawia ![]() ![]() ![]()
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale mimo wszystko mi się nie podoba. Wygląda mi trochę na koszyk wiklinowy ![]()
![]() |
#765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Elvie to ja bym nosiła wszędzie tylko nie do szkoły ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Elvie właśnie ze względu na pakowność nadaje się do szkoły
![]() Dla mnie rączki są wystarczające, żeby nosić ją na ramieniu. Bardzo ładna, pakowna torebka zdecydowanie warta swojej ceny ![]() Aaa i mi na razie rączki nie pękają. Pisze to, ponieważ ktoś wyżej pisał, że w Elvie rączki "strasznie pękają" - u mnie nic takiego nie zaobserwowałam ![]()
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#768 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak dlugo zastanawiam się nad szarą torebką, ze Andi sprzątnięto mi sprzed nosa ![]() Cytat:
![]() Czy Saphire wchodzi na puchową kurtkę, nie wiem, nosiłam ją z prochowcem i materiałowym późnojesiennym płaszczem, ale rączki są dość duże, wchodziła bez problemu. Mam jeszcze prośbę: jak będziesz znów dokonywała przeglądu asortymentu ![]() Z góry dziękuję! ![]()
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Mam taką bazarkową, w bardzo zblizonym do niej kolorku
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
Sabi dopiszę ją do listy
![]() ![]() ![]() Ja też pomyślałam o wiklinie w mari ![]() Keira wydaje mi się na bardzo pakowną.To duży worek.Oglądałam ją wczoraj.
#771 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mam jeszcze pytanie - mówiłaś że oglądałaś Cesi - czy widziałaś też ją w kolorze szarym - czy to jest ten sam odcień co Elvie? I jak na żywo prezentuje się wg Ciebie ta torebka ? ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mnie dodatkowo zniechęcił ten kolor - taki rozbielony - nie miałabym do czego jej nosić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dodaję fotkę Saphire, skórka jest gruba, mięsista, ale gładsza niż w Anie. Wygląda jak naturalna ![]()
![]() |
#773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Golabku - w pełni potwierdzam, co napisała Axami. Ekoskóra Saphire jest gładka i gruba, matowa, zwarta. Przypomina naturalną skórę. Nie mam porównania ani z Aną, ani z Andi, bo nie mam tych torebek, ani nie widziałam ich na żywo. W porównaniu z Saphire, Emilka (czarna) jest bardziej porowata. Saphire ma udany rodzaj ekoskóry (moim zdaniem). Dziękuję za gotowość obejrzenia Haddi, i życzę owocnych wypadów na ulicę Lea ![]() ![]()
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-04 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypadałoby coś zamówić w końcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadłaś po uszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyzwyczaili nas do fajnych torebek, a tymczasem trochę się na obecnej kolekcji zawiodłam ![]()
![]() |
#780 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabi bardzo dziękuję za pomoc ![]() ![]() ![]() Maggie82 oglądałam kawową cesię i jest niemal identyczna kolorystycznie z elvie.Szczerze mówiąc myślałam że elvie jest dużo jaśniejsza i zimniejsza.Cesi prezentuje się identycznie jak na fotkach.Jest mniejsza od elvie,zgrabniejsza.Była moją faworytką ale elvie zrobiła na mnie większe wrażenie.Chyba przez to że cesi jest taka grzeczna,prosta a elvie z zupełnie z innej bajki.Mocno zdobiona,ciekawy fason.Wg mnie cesi fajnie wygląda przez ramię natomiast elvie jest na to za wielka.Do tego mam już podobną do cesi torebkę z ccc a elvie jest dla mnie całkowitą nowością fasonem,zdobieniem,wykońc zeniem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.