|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
|
|
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jaką kupiłaś sukienkę??? Ja poszukuję jakiejś zwykłej, małej czarnej, ale nic mi się nie podoba
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro pewnie będą rano pierwsza na wizażu, bo znów mam podyplomówkę. Na dodatek w ten weekend mam zajęcia z panią, która na wykładzie przeprowadza autoterapię i nam się zwierza ze swoich życiowych problemów Dodam jeszcze, że to są zajęcia pod tytułem "twórczość dzieci" a prowadząca ostatni przez kilka godzin odczytywała nam tekst napisany w wordzie, a w ramach zobrazowania o czym mówi wyświetliła nam ten ciągły tekst przez projektor
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienkę sylwestrową za to mam zakupioną od dwóch tygodni Może coś się wyklaruje jeszcze ![]() Na balu nigdy nie byłam, ale jakoś jeszcze nie czuję takiego klimatu ![]() Może jak już będę mężatką to się wybiorę z mężem
|
|
#4445 |
|
Adwokat diabła
|
My albo idziemy do klubu, albo na domówkę albo siedzimy we dwoje..
Więc niby plany są, albo planów nie ma.. Kłócę się z bratem nt. imionka dla kitka dyskusja zażarta..Remi, zaraz looknę i powiem jak mój plan wygląda
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
lusmarija, z nami też idzie kilku znajomych
więc powinno być fajnie, no i potrenujemy taniec bo chyba z kursu przed ślubem nic nie wyjdzie, nie mamy za bardzo czasu ani w sumie funduszy...a sukienkę kupiłam taką: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...=1259957516293 kolor taki jak na dole jak dla mnie bardzo odważny, ale w końcu to sylwester kurcze, właśnie w sylwestra będziemy mieć rocznicę zaręczyn, teraz mi to wpadło do głowy ![]() madziulka, no w sumie też zawsze myślałam że na takie bale będziemy chodzić kieeedyś w przyszłości, jak będziemy trochę starsi....:P pokaż sukienkę
Edytowane przez janiiis Czas edycji: 2009-12-04 o 21:16 |
|
|
|
#4447 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz Wam coś pokaże.
|
||
|
|
|
#4448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet już sobie zamówiliśmy bilety przez neta ![]() Napisałam maila do kolegi czy by nam nie zrobił sesji plenerowej po ślubie i właśnie mi odpisał że z przyjemnością |
|||
|
|
|
#4449 |
|
BAN stały
|
Aaś,to witaj w klubie to była jak dla mnie ostatnia przygoda nie tyle co z farbą,ale farbowanie włosów przez moją mame.Choć ona sama sobie farbuje na jednolity kolor i robi to sobie samej nieźle.
![]() A co pokazania to first artykuł pt: Chcesz atrakcyjną partnerkę? Nie żeń się ![]() http://www.sfora.pl/Chcesz-atrakcyjn...ezensie-a14543 hm chociaż to bardziej jest o brytyjkach aniżeli ogolnie tyczy kobiet.Tak myśle.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-12-04 o 21:59 |
|
|
|
#4450 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moja mama rozmawiała z naszą sąsiadką (10 lat starsza ode mnie, wtedy miała 20 lat, a ja 10), chuda,jak szkapa, a na drugi dzień o 7 rano urodziła syna 4 kg nikt o ciąży nie wiedział
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-04 o 22:40 |
||||
|
|
|
#4451 |
|
Adwokat diabła
|
Remmi, w niedzielę jestem wolna mniej więcej od 11:00
![]() Więc jak coś jutro się umówimy co i jak.. Dobranoc!
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie albumu ;/kompletnie nie mam pomysłu jak ozdobić strony
szałowy nie jest, zwykły album, ale z przesyłką zapłaciłam 20 zł, więc się opłacało
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-04 o 23:44 |
|
|
|
#4453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym swojemu ich dotknąć nie dała. Kiedyś jak byłam mała i mama musiała wyjątkowo wcześnie gdzieś jechać, to Ja uczesałam siostrę, a sama siebie już nie dałam rady, bo miałam włosy aż po tyłek i bardzo gęste, a siostra jeszcze nie umiała czesać, więc tato mnie uczesał, a potem woźna w szkole mi poprawiała Najpierw spytała co się stało i kazała siadać na krzesło i mnie uczesała. Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-12-05 o 01:32 |
||
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moja mama była 2 lata temu w szpitalu, a ja musiałam z rana jechać na uczelnie, to tata rozczesał mojej siostrze włosy, wsadził jej grzebień i gumki do plecaka i kazał iść do wychowawczyni, żeby ją uczesała No to zmykam na uczelnię. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Ja dzis zrobilam sobie wagary:P Wczoraj zreszta tez. Tak mi sie do szkoły nie chce isc ze poraszka. A zaraz Helenka przyjedzie to jej popilnuje. Tz na remontach i tak side sobie sama w domku
|
|
|
|
#4456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś trochę później na tę uczelnię, ale taaaaaaaak mi się nie chcę A zapomniałam Wam wczoraj napisać, że we wtorek widzieliśmy się z naszą znajomą wokalistką, która ze swoim zespołem będzie u nas grać. Umowa podpisana, zaliczka wpłacona, niesamowity rabat nam zrobiła i jestem niesamowicie szczęśliwa, że mamy ten zespół Miłego dnia PM-ki
|
|
#4457 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Laseczki
Chilanes tak zrobię Ta stomatolog, która miała robić zabieg jest ponoć najlepsza w Lublinie, ale obawiam się że bała się po prostu przeprowadzać tego zabiegu ze względu na wiek uszatka ( 3,4 roku ). Trochę jej decyzja zdziwiła mojego weterynarza prowadzącego, ale potwierdził że można zrobić za tydzień zdjęcie jeszcze raz ( tym razem pójdę robić zdjęcie gdzieś indziej, bo tamto było niewyraźne i spieprzone moim zdaniem ). Boję się że jak będę czekała z zabiegiem to może być jeszcze gorzej ( chociaż uszatek nie wykazuje żadnych objaw choroby ), ale jeszcze bardziej boję się narkozy . Zgłupiałam już od tego wszystkiego ![]() Dzisiaj i jutro u nas targi ślubne, wybieramy się jutro to może coś fajnego uda nam się wyhaczyć ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- aaa no i Chilanes, ja dzisiaj postaram się zrobić zdjęcia mojego albumu dziecięcego ( została mi jeszcze jedna strona do ozdobienia ), a myślę że od stycznia zacznę albumy ślubne robić w weekendy, bo po pracy jestem tak zwalona że o 9 już mogłabym iść spać. No i 15tego grudnia moja mama przyjeżdza na 2 tyg więc muszę się na ten czas wstrzymać z wszelkimi zdobieniami
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lasencje
co tam słychać na wątku???co do ciąży niemożliwej.. czytałam to wczoraj akurat zaraz po tym jak aniołek wyłgiwała się od ciąży przed ślubnej i tak korciło mnie wrzucić ![]() No panny co tam u Was ?? ja właśnie odkrywam płytę żony m. wiśniewskiego... i muszę powiedzieć że bluesowo jazzowe klimaty już od jakiegoś czasu mnie bardzo zauroczają
|
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Ewa
co u Ciebie?U mnie nowa praca, choroba królisia, dużo nerwów i mało snu a z pozytywów to jak już pisałam wybieramy się jutro na targi ślubne to może coś zaklepiemy
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie mam dużo pisaniny ale powiem CI ze zmartwilas mnie królisiem ![]() co mu się dzieje czemu aż zabieg ![]() jak mojemu królisiowi odbiło pod względem hormonalnym i gryzł wszystkich.. jeden vet mi powiedział, że nawet jakby chcieć go wykastrować to już było za późno ze względu na wiek... poza tym... trzeba bardzo uważać.. bo królisie są bardzo wrażliwe na narkoze ![]() co do reszty to u mnie nic sie nie zmieniło.. poza tym, że mam dziś 189 dni ![]() aaaa co się u mnei zmieniło.. od 2 tygodni nonstop boli mnie głowa.. taki chroniczny ból głowy TZ uważa, że to od hormonów -(krążka) ale dowiedziałam się od mamy, że w moim wieku też tak miała, wiec moze to dziedziczne... tak czy tak .. muszę wybrać się do lekarza |
|
|
|
|
#4461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec szkola moze poczekac. Jutro zabieramy psinke do domu ciekawe co powiedza rodzice przynajmniej bedzie mogla sobie pobiegac po podworku bez smyczy
|
|
|
|
|
#4462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na bale chodzimy co roku, bo mój wydział organizuje i jest superowo![]() Sukienka ma ładny krój, ale material nie dla mnie ![]() Cytat:
Ja na pewno nie przytyję, z reszta tz jest ze mna szczery i mi mówi jak w złą strone waga mi sie ruszy![]() Cytat:
Jeszcze jak chodziłam do gimnazjum i go porpsoiłam, żeby mi zrobil to pamietal jak Tez miałam wlosy za pupe jak byłam mała![]() Ale wczoraj poimprezowaliśmy z tż - zaczęliśmy grzańcem na Rynku, bo sa targi bożonarodzeniowe i w takich wielkich beczkach sprzedaja grzańce No to jak już sobie wypiliśmy winko w świątecznej atmosferze to wiadome było, ze auto zostanie na noc na Rynku hehe wiec poszliśmy jeszcze do restauracji na kolację i winko a na koniec do klubu potańczyć gdzie uraczyliśmy sie paroma shotami i takim oto sposobem zostałam u tż na noc, bo nie mogłam prowadzić Strasznie fajne sa takie randkiA jak dziś będziemy na Rynku to pójdziemy zamowic obrączki, ale to zalezy od tego czy mnie rodzice zawiozą ![]() jeju a dziś 6 miesięcy i 14 dni, zaraz będzie pół roku ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Zrobiliśmy rezerwację podróży poślubnej na Cypr, lecimy we wtorek po ślubie
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-05 o 11:16 |
||||
|
|
|
#4463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak byłam na tomografii to dostałam do wyboru, alo taki kontrast na NFZ po którym miało mi być niedobrze i słabo, albo mogłam sobie zapłacić za taki po którym nie na skutków ubocznych .... nieźle nie? PS. Zauważyłam własnie, że u mnie 140 dni.... ale zasuwa ten suwak ![]() Wstałam przed 12, TŻ pojechał na zakupy, a ja nie mogę się zebrać do sprzątania..... wygońcie mnie!!! A jak pomyślę, że niedlugo trzeba zrobić sprzątanie generalne świąteczne to wrrr jak ja nie lubię sprzątać.... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2009-12-05 o 12:34 |
|
|
|
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cześć kubusewa, mam nadzieję, że przejdzie Ci ten ból głowy. Współczuję, wiem z autopsji jakie to upierdliwe gdy tak długo boli głowa
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15678618]Idź koniecznie zrób tomografię bo to może nie być nic groźnego, mi wyszła po prostu migrena, ale jak czesto boli głowa to naprawdę nie ma żartów.
Jak byłam na tomografii to dostałam do wyboru, alo taki kontrast na NFZ po którym miało mi być niedobrze i słabo, albo mogłam sobie zapłacić za taki po którym nie na skutków ubocznych .... nieźle nie? PS. Zauważyłam własnie, że u mnie 140 dni.... ale zasuwa ten suwak ![]() Wstałam przed 12, TŻ pojechał na zakupy, a ja nie mogę się zebrać do sprzątania..... wygońcie mnie!!! A jak pomyślę, że niedlugo trzeba zrobić sprzątanie generalne świąteczne to wrrr jak ja nie lubię sprzątać.... ja miałam rezonans magnetyczny raz sama płaciłam i drugi raz z NFZ i kontrast był ten sam ![]() A ja bardzo lubie sprzątać, cały dom sprzątam co tydzień, chyba że jestem na podyplomówce, a jak jestem w domu na co dzień to i tak odkurzam cały dom i myje podłogi a jest co sprzątać, bo mieszkam w domu jednorodzinnym. Jedynie nie sprzątam w sypialni mojego brata ![]() Nie znosze tylko układac ubrań a mam tak, że co jakiś czas cala szafa ląduje na kanapie u mnie w pokoju, bo jak juz cos wyciągne to później bardzo cięzko mi to schować ![]() W ogole ostatnio w rozmowie wyszło, że moja druga przyjaciółka tez ma panią do sprzątania w domu rodzinnym Jakaś plaga czy co?Co chwilę słyszę, że ktoś ma taką panią U mnie w domu n apewno tego nie będzie, chyba że kiedys dorobie się rezydencji Ale, żeby normalnego domu nie można było posprzątać, nie mówiąc już o mieszkaniu to mi sie w głowie nie mieści.Rodzice mnie zawiozą, więc pójdziemy zamowic obrączki i wpłacic zaliczkę za podróż poślubną
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzis mamy 2 rocznice zareczyn i idziemy na kolacje, do lokalu gdzie Tz mi sie oswiadczył.
A jesli chodzi i plany sylwestrowe to idziemy na domowke tak jak rok temu A na balu bylismy juz 2 razy i było fajnie O ile idzie wiecej osób, bo wtedy jest z kim sie bawic
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
justys1358 - gratuluję rocznicy
Cytat:
a masz może jakieś stronki szkoleniowe?a co Wam zostało do zaklepania?
|
|
#4468 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Miałam wczoraj coś Wam pokazać,więc dzisiaj pokaże.Przechodząc wczoraj koło salonu spodobało mi się coś,nie jest to suknia ale okrycie wierzchnie. Noi zrobiłam zdjęcie Patrz niżej.Justyś,gratuluje rocznicy.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-12-05 o 14:41 |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla królowej sniegu
![]() Dzieki dziewczyny |
|
|
|
#4470 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem mi sie przypomni w polowie drogi, a czasem w ogole Cytat:
na razie mamy propozycje 5 dni w domku w Wisle ze znajomymi lub imprezy w mieszkaniu mojej sis w Wawce (ale tam znamy tylko ja i jej meza ). mi by najbardziej pasowala jakas domowka niedaleko miejsca zamieszkania (zeby 1-go nie trzeba sie bylo daleko tluc na kacu ![]() a jakie opcje wchodza w gre? ![]() Cytat:
nie dosc, ze lekcewazy to naraza na koszty zwiazane z czasem, dowozem i stresem ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15678618]Idź koniecznie zrób tomografię bo to może nie być nic groźnego, mi wyszła po prostu migrena, ale jak czesto boli głowa to naprawdę nie ma żartów. Jak byłam na tomografii to dostałam do wyboru, alo taki kontrast na NFZ po którym miało mi być niedobrze i słabo, albo mogłam sobie zapłacić za taki po którym nie na skutków ubocznych .... nieźle nie?[/QUOTE] hmmm moj TZ kiedys mial tomografie w szpitalu i mowil, ze zero wrazen - tym bardziej negatywnych ![]() a niedlugo idzie na EEG, bo dostal niedawno skierowanie od neurologa wcale sie nie zdziwie jak znow wyjdzie, ze jest okazem zdrowia bo moj TZ to dziwaczny przypadek ![]() Cytat:
![]() my bedziemy miec w styczniu 4 rocznice zareczyn ![]() Cytat:
kolnierz wyglada jak kolnierz skafandra ratunkowego ![]() tak w ogole to ostatnio przechodzilam obok jednego z salonow Madonny w Krk i chyba go likwiduja, bo na oknach wielkie napisy "totalna wyprzedaz" "likiwdacja" ciekawe czy interes tak kiepsko szedl czy zmieniaja lokalizacje ![]() ja juz po uczelni, a ze tak wyszlo, ze TZ skonczyl wtedy co ja to juz razem wrocilismy, wsunelismy obiadek i zabieramy sie za lezenie brzuchami do gory a wieczorem idziemy do kina ![]() jeszcze dzis wyszlo, ze musze w poniedzialek skoczyc do sklepu nurkowego po podrecznik do OWD, bo rodzice nie wiedzac co kupic TZowi w prezencie na Mikolaja zapytali mnie, a ja wspanialomyslnie wypalilam z pomyslem na prezent, ktory posluzy nam obojgu tylko niestety w zwyklych ksiegarniach takich ksiazek nie ma, wiec zostalam wyekspediowana do jej kupienia, a oni mu ja wrecza ![]() swoja droga 130zl za niecale 300 stron wydawca chyba na glowe upadl dobra uciekam do TZa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-05 o 15:19 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

mam nadzieję, że będzie fajnie, już nawet kupiłam sukienkę 

dyskusja zażarta..

Wróciliśmy dopiero do domku.

Najpierw spytała co się stało i kazała siadać na krzesło i mnie uczesała. 

Noi zrobiłam zdjęcie Patrz niżej.