|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
No, dla mnie to jest coś w stylu tej dziwnej białej, co tu już parę razy była. Są po prostu za krótkie i tyle. Ja uważam, że studniówka to bal, a nie nie impreza w klubie i jest pewna długość, która wypada założyć, a której nie. a te sukienki na zdjęciach ledwo zasłaniają tyłek, to ciekawe co by było w rzeczywistości.
Ja bym się nie chciała w ten sposób wyróżniać. |
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
co tak malo dzis piszecie dziewczyny? :P
Ja spedzilam udany wieczor z tż, a teraz mialam zamiar nadrabiac zaleglosci, a tu niecala strona ;p
|
|
#2973 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wypada po prostu założyć czegoś co jest na maksa krótkie, do tego obcisłe, w dziwnym kolorze i z wielkim dekoltem, a właściwie.. z barkiem dekoltu. To jest studniówka, bal, a nie wyjście do klubu. Jest pewna swoboda, ale nie do końca. Kiedyś to w ogóle studniówka była w białej bluzce i czarnej spódnicy, w niektórych szkołach do dzisiaj tak jest. Nie uważam, że to dobre, ale chyba nie bez powodu tak ustalili. |
|
|
|
|
#2976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Młoda Jigoku będzie nam prawiła morały ![]() Ale w zupełności się zgadzam, gdzieś jest granica
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martus16peach, mam bardzo dużo zdjęć na kompie takich szczupłych dziewczyn w sukienkach nie do tyłka, nawet te Japonki, chyba nie powiesz, że nie są szczupłe, wręcz anorektyczne, a we wszystkich sukienkach przed kolano wyglądają dobrze
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
Mi się jakoś te fotki nie widzą ,chyba że Vanessa ... ale znajdzcie mi gdzieś taką sukienke to chętnie założe
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytalam wszystkiego bo mi tez humor nie dopisuje....
i chyba tez mam lekki problem z TŻ... dzis bylam u niego bo chory i w lozku lezy... lezymy tak razem i nagle sms mu przychodzi (na firmowy numer) to dalam mu telefon... odczytal i akurat mial tak ten telefon ze wszystko widzialam... a tam sms o takiej tresci "cos sie stalo? czemu nie odpisujesz?".... nie zauwazylam podpisu... pytam sie go ze niby z glupia... "kto tam do ciebie pisze" a on "a jakas promocja"... ja na niego... ale delikatnie bo brat byl w pokoju... ze widzialam i ze wiem ze to nie pormocja... to on mowi ze nie chcial mnie denerwowac... ze to jakas laska ze studiow ale jak sie dowiedzial kto to to nie odpisuje... to ja sie zaczelam pytac, czy z jego grupy, on ze nie... i jakos temat ucichl... i w sumie sie nie zastanawialam nad tym az do teraz... tak mysle i mnie dol nachodzi... co byscie z tym zrobily? konkretnie z tym ze powiedzial ze to promocja?? ja z nim sobie jutro porozmawiam powaznie na ten temat... juz mu powiedzialam ze ja mu wszystko mowie i zeby mi mowil jak cos bedzie pisac... zawsze mu tak mowie a on oczywiscie nigdy nic nie mowi... do tej pory mu wierzylam ale tearz nie wiem... no jasna cholera!! siedze kolo niego, czyta smsa i ja jak byk widze co tam w tym smsie pisze a on mi kit wciska ze promocja!!! wkurzylam sie |
|
|
|
#2982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, tez bym sie wkurzyla, ale wez to na logike, skoro napisala "czemu nie odpisujesz?" to znaczy ze faktycznie ja olal i nie odpisuje, a pozatym jakby mial cos do ukrycia (tzn jakby cie zdradzal czy co) to nie czytalby smsow przy tobie, tak ze mozesz widziec kto i co ;p Ja bym go wypytala, ale bez nerwow, dlaczego sklamał.
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Jigoku dobrze mówi
. W ogóle myślicie, że sukienka tak powiedzmy 5cm ponad kolano będzie ok, jeśli będzie rozkloszowana? Chodzi mi też o to, że mam krótkie nogi i nienajchudsze, więc też nie chciałabym, żeby mnie sukienka skróciła (więc za kolano odpada ...) . Btw, Jigoku, wiedziałam, że skądś Cię kojarzę, a teraz już wiem, że to z wątku o kobiecym, rockowym stylu .
|
#2984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo jesteś młoda, a mądra i dojrzała ![]() Tak wnioskuję z tego jak piszesz i co piszesz ![]() Dziewojki, lecę spać, bo jutro do miasta z rabacikami z Joy'a ![]() ![]() Dobrej nocki |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no bez nerwow... ja mu zawsze ufalam... po prostu mnie to boli ze wiedzial ze moge to przeczytac a sklamal.... ale on mie czesto nie mowi jak jakas do niego pisze... moze faktycznie uwaza to za malo wazne... ale ja mu zawsze mowie wszystko... poza tym on uwaza ze ja nie jestem zazdrosna.... fakt... troche juz z tej zaborczosci wyroslam i mysle ze teraz to jest taka zdrowa zazdrosc co nie swiadczy o tym ze go mniej kocham... wiec mysle ze przyda mu sie taka malutka awanturka zeby wiedzial ze jestem zazdrosna ![]() a ja niecierpie jak ktos klamie................... ... dzieki za odp
|
|
|
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podobny krój do tej Vanessy przewijał się przez ten wątek wiele razy, EwelinQsia nawet taką czarną zamówiła https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1259337139 Cytat:
moja ma tyle bodajże ![]() Tak to ja Też Cię kojarzyłam najpierw z tego tematu, a potem przeczytałam jakiś, gdzie dziewczyna chciała zaproszenie na facebooka i jej słusznie powiedziałaś, że trzeba zasłużyć Cytat:
Też mam rabaty, ale nie wiem kiedy je spożytkuję ![]() Dobranoc ![]() melleczka, najlepiej na spokojnie porozmawiać i dopytać, co to za koleżanka i dlaczego nie odpisał (to też ciekawe). |
|||
|
|
|
#2987 |
|
żona
|
jejku ale macie z tymi Tż
![]() Mój jest cudowny i własnie ode mnie wyszedł na szczescie nie zapeszając u nas oki![]() mell ja bym sie na pewno wkurzyła i odrazu zrobiła awanturę, bo taka juz jestem |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o tych rozkloszowanych i wierzcie mi, na prawdę są dziewczyny, które w nich wyglądają fatalnie - np ja
Miałam taką na ostatnim weselu i źle wspominam, a szkoda, bo wyjątkowo mi się takie podobają
|
#2989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2990 |
|
żona
|
Ja tez bym się źle czula w rozkloszowanej, a przede wszystkim grubo, więc nigdy takich sukienek nie biorę pod uwagę, chociaz na kimś mi się podobają
![]() mykam pomału spać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście w swojej wyglądałam jak siedmioletnia dziewczynka, więc to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł Ja tam swoją mam dość krótką (nie, nie jest ledwo za tyłek, bo w czymś takim to nawet spać bym pewnie nie poszła i nie narzekam, na swojej studniówce widziałam dziewczyny w krótszych i dawały radę Aczkolwiek te 2 wklejone kiecki mnie osobiście się nie podobają, jeśli już o zdaniu mówić ![]() Aaa i nawiązując do mojej studniówki jeszcze - szczerze mówiąc wydaje mi się, że dużo lepiej się prezentują dziewczyny w krótkich skromnych kieckach (bez miliarda ozdób) niż te w gorsetach i kołach z drapowaniami, szalami, cekinkami i jeszcze najlepiej z diademem i mnóstwem brokatu na głowie
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-12-05 o 00:38 |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja i tak w swoim mieście nie mam za dużo sklepów z tych rabatów, ale zawsze coś. Może jutro skoczę do Gdańska ![]() Lecę, buziaki |
|
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
|
|
|
|
#2995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli myślisz o nim poważnie, to lepiej zacznij go traktować jak partnera, a nie jak pieska
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
trocka8, kompletnie się z Tobą nie zgadzam.
I jestem pewna, że jeśli sytuacja byłaby odwrotna facet byłby megazazdrosny.. Związek to związek. Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby się dzielić swoim partnerem z kimkolwiek.. Studniówka nie jest zwykłym "wyjściem".. Poza tym- To9 chyba on traktuje Ją jak pieska, który na wszystko się zgodzi nie pytając jej o zdanie..
|
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
przecież na swojej studniówce będzie miała swojego partnera, nie będzie się nim musiała z nikim dzielić, a tydzień wcześniej może się spotkać z koleżankami- świat nie kręci się wokół jednego faceta.
wystarczy zastosować zasadę: kocham=ufam i życie staje się prostsze
|
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczęta, jestem szczęśliwa dokonałam pierwszego studniówkowego zakupu - kupiłam buty może trochę dziwna kolejność kupowania, ale myślę, że powinny pasować do większości sukienek
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

ja osobiście w swojej wyglądałam jak siedmioletnia dziewczynka, więc to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł