z myślą o... STUDNIÓWCE 2010 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 22:20   #2971
Jigoku
Zakorzenienie

Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010

Cytat:
Napisane przez Martus16peach Pokaż wiadomość
No nic wam się nie podoba
Chce się wyróżniać z tłumu
No, dla mnie to jest coś w stylu tej dziwnej białej, co tu już parę razy była. Są po prostu za krótkie i tyle. Ja uważam, że studniówka to bal, a nie nie impreza w klubie i jest pewna długość, która wypada założyć, a której nie. a te sukienki na zdjęciach ledwo zasłaniają tyłek, to ciekawe co by było w rzeczywistości.
Ja bym się nie chciała w ten sposób wyróżniać.
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:26   #2972
Lucka91
Wtajemniczenie

co tak malo dzis piszecie dziewczyny? :P
Ja spedzilam udany wieczor z tż, a teraz mialam zamiar nadrabiac zaleglosci, a tu niecala strona ;p
Stary 2009-12-04, 22:26   #2973
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
No nic wam się nie podoba
Chce się wyróżniać z tłumu

Kochana, mi się podoba!
Mamy podobny gust
Ja też chcę się wyróżniać, ale jednak kolor muszę mieć stonowany no i sukienka nad kolana, ale też nie pod tyłek
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:36   #2974
Martus16peach
Raczkowanie

GG do Martus16peach

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
No, dla mnie to jest coś w stylu tej dziwnej białej, co tu już parę razy była. Są po prostu za krótkie i tyle. Ja uważam, że studniówka to bal, a nie nie impreza w klubie i jest pewna długość, która wypada założyć, a której nie. a te sukienki na zdjęciach ledwo zasłaniają tyłek, to ciekawe co by było w rzeczywistości.
Ja bym się nie chciała w ten sposób wyróżniać.
Ja jestem bardzo a to bardzo szczupła i drobna i tylko takie wąskie i krótkie wyglądają na mnie jako tako
Martus16peach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:41   #2975
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bardzo a to bardzo szczupła i drobna i tylko takie wąskie i krótkie wyglądają na mnie jako tako
Znam dużo dziewczyn bardzo drobnych i szczupłych, które ślicznie wyglądają w długości lekko przed kolano (rozkloszowanych np.) jak i w długich sukienkach.
Nie wypada po prostu założyć czegoś co jest na maksa krótkie, do tego obcisłe, w dziwnym kolorze i z wielkim dekoltem, a właściwie.. z barkiem dekoltu. To jest studniówka, bal, a nie wyjście do klubu. Jest pewna swoboda, ale nie do końca. Kiedyś to w ogóle studniówka była w białej bluzce i czarnej spódnicy, w niektórych szkołach do dzisiaj tak jest. Nie uważam, że to dobre, ale chyba nie bez powodu tak ustalili.
Stary 2009-12-04, 22:46   #2976
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Znam dużo dziewczyn bardzo drobnych i szczupłych, które ślicznie wyglądają w długości lekko przed kolano (rozkloszowanych np.) jak i w długich sukienkach.
Nie wypada po prostu założyć czegoś co jest na maksa krótkie, do tego obcisłe, w dziwnym kolorze i z wielkim dekoltem, a właściwie.. z barkiem dekoltu. To jest studniówka, bal, a nie wyjście do klubu. Jest pewna swoboda, ale nie do końca. Kiedyś to w ogóle studniówka była w białej bluzce i czarnej spódnicy, w niektórych szkołach do dzisiaj tak jest. Nie uważam, że to dobre, ale chyba nie bez powodu tak ustalili.

Młoda Jigoku będzie nam prawiła morały
Ale w zupełności się zgadzam, gdzieś jest granica
Stary 2009-12-04, 22:50   #2977
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Młoda Jigoku będzie nam prawiła morały
Ale w zupełności się zgadzam, gdzieś jest granica
Ty mnie tu nie dyskryminuj

Martus16peach, mam bardzo dużo zdjęć na kompie takich szczupłych dziewczyn w sukienkach nie do tyłka, nawet te Japonki, chyba nie powiesz, że nie są szczupłe, wręcz anorektyczne, a we wszystkich sukienkach przed kolano wyglądają dobrze
Stary 2009-12-04, 22:59   #2978
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Ty mnie tu nie dyskryminuj
Jigoku, ale to bardzo dobrze o Tobie świadczy.
Stary 2009-12-04, 23:16   #2979
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jigoku, ale to bardzo dobrze o Tobie świadczy.
Czemu tak myślisz?

Nie mogę się powstrzymać i dam kilka zdjęć superchudych dziewczyn (różnych, niskich, z małym biustem, z średnim itd.) Z resztą chyba wystarczy spojrzeć na modelki.
Stary 2009-12-04, 23:24   #2980
Martus16peach
Raczkowanie

GG do Martus16peach

Mi się jakoś te fotki nie widzą ,chyba że Vanessa ... ale znajdzcie mi gdzieś taką sukienke to chętnie założe ....
Martus16peach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 23:24   #2981
melleczka
Zakorzenienie

nie czytalam wszystkiego bo mi tez humor nie dopisuje....

i chyba tez mam lekki problem z TŻ...

dzis bylam u niego bo chory i w lozku lezy...

lezymy tak razem i nagle sms mu przychodzi (na firmowy numer) to dalam mu telefon... odczytal i akurat mial tak ten telefon ze wszystko widzialam... a tam sms o takiej tresci "cos sie stalo? czemu nie odpisujesz?".... nie zauwazylam podpisu... pytam sie go ze niby z glupia... "kto tam do ciebie pisze" a on "a jakas promocja"... ja na niego... ale delikatnie bo brat byl w pokoju... ze widzialam i ze wiem ze to nie pormocja... to on mowi ze nie chcial mnie denerwowac... ze to jakas laska ze studiow ale jak sie dowiedzial kto to to nie odpisuje...
to ja sie zaczelam pytac, czy z jego grupy, on ze nie... i jakos temat ucichl...
i w sumie sie nie zastanawialam nad tym az do teraz...

tak mysle i mnie dol nachodzi...
co byscie z tym zrobily?
konkretnie z tym ze powiedzial ze to promocja??

ja z nim sobie jutro porozmawiam powaznie na ten temat...

juz mu powiedzialam ze ja mu wszystko mowie i zeby mi mowil jak cos bedzie pisac... zawsze mu tak mowie a on oczywiscie nigdy nic nie mowi... do tej pory mu wierzylam ale tearz nie wiem...

no jasna cholera!! siedze kolo niego, czyta smsa i ja jak byk widze co tam w tym smsie pisze a on mi kit wciska ze promocja!!!

wkurzylam sie
melleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 23:35   #2982
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
nie czytalam wszystkiego bo mi tez humor nie dopisuje....

i chyba tez mam lekki problem z TŻ...

dzis bylam u niego bo chory i w lozku lezy...

lezymy tak razem i nagle sms mu przychodzi (na firmowy numer) to dalam mu telefon... odczytal i akurat mial tak ten telefon ze wszystko widzialam... a tam sms o takiej tresci "cos sie stalo? czemu nie odpisujesz?".... nie zauwazylam podpisu... pytam sie go ze niby z glupia... "kto tam do ciebie pisze" a on "a jakas promocja"... ja na niego... ale delikatnie bo brat byl w pokoju... ze widzialam i ze wiem ze to nie pormocja... to on mowi ze nie chcial mnie denerwowac... ze to jakas laska ze studiow ale jak sie dowiedzial kto to to nie odpisuje...
to ja sie zaczelam pytac, czy z jego grupy, on ze nie... i jakos temat ucichl...
i w sumie sie nie zastanawialam nad tym az do teraz...

tak mysle i mnie dol nachodzi...
co byscie z tym zrobily?
konkretnie z tym ze powiedzial ze to promocja??

ja z nim sobie jutro porozmawiam powaznie na ten temat...

juz mu powiedzialam ze ja mu wszystko mowie i zeby mi mowil jak cos bedzie pisac... zawsze mu tak mowie a on oczywiscie nigdy nic nie mowi... do tej pory mu wierzylam ale tearz nie wiem...

no jasna cholera!! siedze kolo niego, czyta smsa i ja jak byk widze co tam w tym smsie pisze a on mi kit wciska ze promocja!!!

wkurzylam sie

Wiesz, tez bym sie wkurzyla, ale wez to na logike, skoro napisala "czemu nie odpisujesz?" to znaczy ze faktycznie ja olal i nie odpisuje, a pozatym jakby mial cos do ukrycia (tzn jakby cie zdradzal czy co) to nie czytalby smsow przy tobie, tak ze mozesz widziec kto i co ;p

Ja bym go wypytala, ale bez nerwow, dlaczego sklamał.
Stary 2009-12-04, 23:38   #2983
winyl
Zakorzenienie

Jigoku dobrze mówi . W ogóle myślicie, że sukienka tak powiedzmy 5cm ponad kolano będzie ok, jeśli będzie rozkloszowana? Chodzi mi też o to, że mam krótkie nogi i nienajchudsze, więc też nie chciałabym, żeby mnie sukienka skróciła (więc za kolano odpada ...) .
Btw, Jigoku, wiedziałam, że skądś Cię kojarzę, a teraz już wiem, że to z wątku o kobiecym, rockowym stylu .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 23:39   #2984
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Czemu tak myślisz?

Nie mogę się powstrzymać i dam kilka zdjęć superchudych dziewczyn (różnych, niskich, z małym biustem, z średnim itd.) Z resztą chyba wystarczy spojrzeć na modelki.

Bo jesteś młoda, a mądra i dojrzała
Tak wnioskuję z tego jak piszesz i co piszesz

Dziewojki, lecę spać, bo jutro do miasta z rabacikami z Joy'a
Dobrej nocki
Stary 2009-12-04, 23:42   #2985
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
Wiesz, tez bym sie wkurzyla, ale wez to na logike, skoro napisala "czemu nie odpisujesz?" to znaczy ze faktycznie ja olal i nie odpisuje, a pozatym jakby mial cos do ukrycia (tzn jakby cie zdradzal czy co) to nie czytalby smsow przy tobie, tak ze mozesz widziec kto i co ;p

Ja bym go wypytala, ale bez nerwow, dlaczego sklamał.

nie no bez nerwow... ja mu zawsze ufalam... po prostu mnie to boli ze wiedzial ze moge to przeczytac a sklamal.... ale on mie czesto nie mowi jak jakas do niego pisze... moze faktycznie uwaza to za malo wazne... ale ja mu zawsze mowie wszystko...

poza tym on uwaza ze ja nie jestem zazdrosna.... fakt... troche juz z tej zaborczosci wyroslam i mysle ze teraz to jest taka zdrowa zazdrosc co nie swiadczy o tym ze go mniej kocham... wiec mysle ze przyda mu sie taka malutka awanturka zeby wiedzial ze jestem zazdrosna

a ja niecierpie jak ktos klamie................... ...

dzieki za odp
melleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 23:46   #2986
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się jakoś te fotki nie widzą ,chyba że Vanessa ... ale znajdzcie mi gdzieś taką sukienke to chętnie założe ....
Uważasz, że wszystkie wyglądają fatalnie? Jeśli tak to spoko, nie wiem w takim razie kto wygląda dobrze.
A podobny krój do tej Vanessy przewijał się przez ten wątek wiele razy, EwelinQsia nawet taką czarną zamówiła https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1259337139

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Jigoku dobrze mówi . W ogóle myślicie, że sukienka tak powiedzmy 5cm ponad kolano będzie ok, jeśli będzie rozkloszowana? Chodzi mi też o to, że mam krótkie nogi i nienajchudsze, więc też nie chciałabym, żeby mnie sukienka skróciła (więc za kolano odpada ...) .
Btw, Jigoku, wiedziałam, że skądś Cię kojarzę, a teraz już wiem, że to z wątku o kobiecym, rockowym stylu .
5 cm jasne moja ma tyle bodajże
Tak to ja Też Cię kojarzyłam najpierw z tego tematu, a potem przeczytałam jakiś, gdzie dziewczyna chciała zaproszenie na facebooka i jej słusznie powiedziałaś, że trzeba zasłużyć

Cytat:
Bo jesteś młoda, a mądra i dojrzała
Tak wnioskuję z tego jak piszesz i co piszesz

Dziewojki, lecę spać, bo jutro do miasta z rabacikami z Joy'a
Dobrej nocki
A dziękuję Ci bardzo
Też mam rabaty, ale nie wiem kiedy je spożytkuję
Dobranoc

melleczka, najlepiej na spokojnie porozmawiać i dopytać, co to za koleżanka i dlaczego nie odpisał (to też ciekawe).
Stary 2009-12-04, 23:53   #2987
PaLLitQa
żona

jejku ale macie z tymi Tż

Mój jest cudowny i własnie ode mnie wyszedł na szczescie nie zapeszając u nas oki

mell ja bym sie na pewno wkurzyła i odrazu zrobiła awanturę, bo taka juz jestem
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 00:14   #2988
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Tak piszecie o tych rozkloszowanych i wierzcie mi, na prawdę są dziewczyny, które w nich wyglądają fatalnie - np ja Miałam taką na ostatnim weselu i źle wspominam, a szkoda, bo wyjątkowo mi się takie podobają
Stary 2009-12-05, 00:14   #2989
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

mell ja bym sie na pewno wkurzyła i odrazu zrobiła awanturę, bo taka juz jestem
Podpisuje się pod tym
Stary 2009-12-05, 00:19   #2990
PaLLitQa
żona

Ja tez bym się źle czula w rozkloszowanej, a przede wszystkim grubo, więc nigdy takich sukienek nie biorę pod uwagę, chociaz na kimś mi się podobają

mykam pomału spać
Dobranoc
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 00:25   #2991
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych rozkloszowanych i wierzcie mi, na prawdę są dziewczyny, które w nich wyglądają fatalnie - np ja Miałam taką na ostatnim weselu i źle wspominam, a szkoda, bo wyjątkowo mi się takie podobają
To tylko jeden z krojów, chodziło o to, że nie musi być od razu ledwo za tyłek i obcisła
Stary 2009-12-05, 00:34   #2992
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko jeden z krojów, chodziło o to, że nie musi być od razu ledwo za tyłek i obcisła
Ja mówiłam akurat tylko i wyłącznie o rozkloszowanych bo o nich była rozmowa ja osobiście w swojej wyglądałam jak siedmioletnia dziewczynka, więc to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł

Ja tam swoją mam dość krótką (nie, nie jest ledwo za tyłek, bo w czymś takim to nawet spać bym pewnie nie poszła ) i przylegającą, bo w ołówkach mi najlepiej, na "imprezy" nie chadzam, a w sukienkach to mnie widzą raz na ruski rok i nie narzekam, na swojej studniówce widziałam dziewczyny w krótszych i dawały radę Aczkolwiek te 2 wklejone kiecki mnie osobiście się nie podobają, jeśli już o zdaniu mówić

Aaa i nawiązując do mojej studniówki jeszcze - szczerze mówiąc wydaje mi się, że dużo lepiej się prezentują dziewczyny w krótkich skromnych kieckach (bez miliarda ozdób) niż te w gorsetach i kołach z drapowaniami, szalami, cekinkami i jeszcze najlepiej z diademem i mnóstwem brokatu na głowie

Edytowane przez Fela Von Helvete
Czas edycji: 2009-12-05 o 00:38
Fela Von Helvete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:23   #2993
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:

A dziękuję Ci bardzo
Też mam rabaty, ale nie wiem kiedy je spożytkuję
Dobranoc
No rabaty są na dzisiaj i jutro, więc trzeba się spieszyć, bo jutro to już będzie powybierane
Ja i tak w swoim mieście nie mam za dużo sklepów z tych rabatów, ale zawsze coś. Może jutro skoczę do Gdańska
Lecę, buziaki
Stary 2009-12-05, 10:10   #2994
lotuus
Zadomowienie

czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:15   #2995
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
Lucka ja to wszytsko wiem , wiem ze to jest chore i napewno nie jest normalne. chce z tym skonczyc , nosze sie z tym od jakiegos czasu. nie powiem ze nie potrafie zyc bez niego , ja chyba poprostu nie chce wiem jestem nawina , ciagle wierze ze on sobie wszytsko przemyslal i odmowi tej dziewczynie , a przeciez tak nie bedzie , on w ogole nie szanuje moich uczuc . dzisiaj jak plakalam to mi mama powiedziala zebym uniosla sie honorem i poszla na swoja studniowke z kims innymi , ale ja wiem ze z kim nie pojde to i tak ciagle bede myslala o nim.
a Ty go szanujesz jako człowieka robiąc takie sceny? chłopak nie jest Twoją własnością, ma prawo mieć koleżanki, prawie-koleżanki czy koleżanki koleżanek, a Ty raczej nie możesz mu zabraniać wyjścia gdzieś.
jeśli myślisz o nim poważnie, to lepiej zacznij go traktować jak partnera, a nie jak pieska
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:50   #2996
judkaaa
Rozeznanie

trocka8, kompletnie się z Tobą nie zgadzam.
I jestem pewna, że jeśli sytuacja byłaby odwrotna facet byłby megazazdrosny..
Związek to związek. Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby się dzielić swoim partnerem z kimkolwiek.. Studniówka nie jest zwykłym "wyjściem"..

Poza tym- To9 chyba on traktuje Ją jak pieska, który na wszystko się zgodzi nie pytając jej o zdanie..
Stary 2009-12-05, 10:52   #2997
trocka8
Wtajemniczenie

przecież na swojej studniówce będzie miała swojego partnera, nie będzie się nim musiała z nikim dzielić, a tydzień wcześniej może się spotkać z koleżankami- świat nie kręci się wokół jednego faceta.

wystarczy zastosować zasadę: kocham=ufam i życie staje się prostsze
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:56   #2998
lotuus
Zadomowienie

czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:29   #2999
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
przecież na swojej studniówce będzie miała swojego partnera, nie będzie się nim musiała z nikim dzielić, a tydzień wcześniej może się spotkać z koleżankami- świat nie kręci się wokół jednego faceta.

wystarczy zastosować zasadę: kocham=ufam i życie staje się prostsze
ale pomyśl o tym, że tydzień wcześniej inna dziewczyna też będzie miała 'swojego' partnera, nie będzie się musiała z nikim dzielić i to będzie tan sam chłopak... nie każdy preferuje luźne związki. może zazdrość z powodu wyjścia z koleżankami na piwo jest przesadą, ale nie z powodu, ze idzie na możliwe, że najważniejszą (jak do tej pory) imprezę w jej życiu. jak najbardziej uzasadniona i sama bym się wściekła

Dziewczęta, jestem szczęśliwa dokonałam pierwszego studniówkowego zakupu - kupiłam buty może trochę dziwna kolejność kupowania, ale myślę, że powinny pasować do większości sukienek

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:38   #3000
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość

Dziewczęta, jestem szczęśliwa dokonałam pierwszego studniówkowego zakupu - kupiłam buty może trochę dziwna kolejność kupowania, ale myślę, że powinny pasować do większości sukienek
pokaż

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości