|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Nie??? - to u nas nie ma równych i równiejszych. ---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- Ja z wami nie wytrzymam-ZABLOKOWAĆ WSZYSTKIE KTÓRE PISZĄ WIĘCEJ NIŻ DWA POSTY DZIENNIE , niech przemyślą swoje postępowanie!!!! : atyaty: . I mam dylemat-czytać , czy nie czytać .jak nic piąta rano mnie zastanie---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ---------- Zbyt słaby mam charakter Na noc sylwestrowa i ja sie zapsuje-dwa tyg po op najlepiej mi będzie w łóżeczku Marchwianka-ja to widzę tak: gdybyś przypadkiem cukru nie zmierzyła, tylko by to przed sama operacją w badaniach wyszło to byś z cała pewnością operacji nie miała. Sru-i po cyckach. Teraz ten zbieg okoliczności sprawi, że zaczniesz leczenie i lekarz przygotuje Cię do zabiegu i będzie wszystko dobrze. Sama mam znajomą, która od wielu lat na insulinie jedzie i cycusie ma robione po ciążach I powiedz że nie mam racji ![]() ![]() Po mojemu to był dla Ciebie szczęśliwy zbieg okoliczności- i dobrze, że się zdarzył
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-12-05 o 04:56 |
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
Jak zawsze przeczytalam wszystko z opoznieniem
![]() PYSIA ten Twoj stanik ladnie wyglada,ale jak patrze na niego to misie wydaje taki niewygodny:/Pewnie bede miala taki sam.. AGNELKA mam nadzieje,ze wkrotce uporasz sie ze swoimi problemami.Moze po operacji bedziesz miala w sobie duzo pozytywnej energii,ktora Ci pomoze?Ja tak wlasnie mysle,ze podejme decyzje po op. LISTOPADOWA wstawialas gdzies zdjecie swoich piersi bez staniczka?Zastanawiam sie nad tym modelem,ktory Ty masz..Narazie czekam na odp doktorka. W ogole to mam dylemat.Niby chce,zeby moje piersi naturalnie wygladaly,ale podoba mi sie,ze w okraglych biust jest do gory uniesiony jak w push up )Bosko to wyglada w tzw tubach!Moze te implanty cpg333 dadza taki efekt? Mya cos kiedys wspominala o nich.Chce je zobaczyc u kogos Zycze Wam wszystkim radosnej soboty!Bez smutkow i placzu.Zelki |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytać przeczytałam, ale... nie pamiętam, co mialam pisać... Matko tyle było do nadrabiania
Qrczę... już nigdy nie opuszcze forum na tyle godzin Listopadowa, mam wtajemniczenie i szczerze... jestem za tym, ze tylko "wybrani" mogli nas czytać i ogladać (czytaj: podziwiać ). Nie jestem pewna czy w ustawieniach prywatności profilu każda z nas nie ma takiej opcji ![]() Pysia, staniczek super Mój nie zrobil się luźniejszy... a cycuchy i tak wylezą do przodu Miskaaa, śliczne staniczki monile, ja miałam dwie operacje i gdyby nie to, ze mam szeroka klatkę (patrzac z przodu) i mialam duuuzo skóry po karmieniu 3 dzieci, to pewnie nie dostalabym tylu gramów silikonku ![]() Ale klinikę polecam... odsługa super, doktorzy, recepcja, jedzonko... zajefajna atmosfera... klinika raczej w klimacie nie szpitala, ale "domowym". Badania na miejscu w dzień op, wliczone w koszt operacji, więc o nic wcześniej nie musialam się martwić Podobno największe implanty daje dr Pastucha a cycusie wychodzą mu naprawdę śliczne Cena op razem z badaniami, ubrankami pooperacyjnymi i 2-dniowym pobytem w szpitalu - 11.800 zl (okrągle teksturowane).
|
#3184 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cześć HORUŚ, tez myślałam gdzie zniknełaś nam? wczoraj prawie wogule cie niewidziałam. ale ciesze ze jestes. i czy dołanczasz do grupy silwestrowego dyżuru? O BOŻE!!!!!!! ten wątek to juz całą dobe jest w ruchu , ale czad !!!! ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- WILLMA ty tez z cichacza tylko podglądasz? |
||
|
|
|
#3185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale fakt, ze potem mozna biegac bez staniczka i piersi beda zawsze pieknie sterczec przekonuje mnie wystarczajaco. pamietam jak Maszka pisala, ze lata bez stanika i do niczego jej nie jest potrzebny bo pieknie piersi sie trzymaja na swoim miejscu i kupuje tylko takie szmateczki zeby cos tam przykrywaly i kusily (pamietam zdjecia jej staniczkow same cieniutkie koroneczki no i te efekty....
|
|
#3186 |
|
Kazar Lady
|
Cześć dziewczynki
![]() Poradzcie jaki stanik sportowy sobie sprawić..taki krótki top czy lepiej z miseczkami i firma. .? plissss narazie latam bez ale tyle sie naczytałam o tych sportowych że zakładam że i mnie się przyda do latania na codzień ![]() ![]()
|
|
|
|
#3187 |
|
BAN stały
|
.....
A więc tak: Tini to nie wiem czy ma pod dwa mięśnie... Na pewno ma pod piersiowym większym, ale czy również po mniejszym..? Tini jutro sama się pewnie wypowie .............. Nie moge odpowiedziec czy pod mniejszym,bo nie wiem... lekarz tylko powiedzial ,ze ulozone beda na zebrach ,ze innej metody nie stosuja ,bo po jakims czasie piersi zmieniaja polozenie i wtedy dziewczyny przychodza na poprawki.Wiec jak juz robic to tak zeby nic nie poprawiac.Nie mowil nic ,ze ze wzgledu na kase ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- http://www.sportclub.com.pl/product-...-TOP-pink.html co do topow,to moge cie prosic Horus zebys podpowiedziala mi z rozmiarem???
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morgan6;15675879]Jak zawsze przeczytalam wszystko z opoznieniem
![]() PYSIA ten Twoj stanik ladnie wyglada,ale jak patrze na niego to misie wydaje taki niewygodny:/Pewnie bede miala taki sam.. Stanik jest bardzo wygodny i swietnie trzyma biust, ale nie jest w cene zabiegu wliczony Ten ktory ja mam to maz u dr kupil i zaplacil dodatkowo 250 zl . Mnie sie on podobal no i przyda sie w przyszlosci do sportu ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- [QUOTE=horo;15675937] Pysia, staniczek super Mój nie zrobil się luźniejszy... a cycuchy i tak wylezą do przodu ooo a jak bedzie tak jak Ty mowisz to bede sobie musiala wiekszy sprawic
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bylo mnie wczoraj a na dyżur piszę się na bank ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
u mnie te topy nie sprawdziły sie sa najzwyczajniej za ciasne w biuście Ale polecam staniki sportowe Anita http://alejahandlowa.pl/tr/produkt/b...a_2869351.html .... rewelacja, swietnie zbliża biust, super trzyma i ma szeroką rozmiarówkę ... dla Ciebie 65 F/G
|
|
#3190 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, i to jeszcze bardziej utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze podjelam dobra decyzje.---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- [QUOTE=morgan6;15675879] AGNELKA mam nadzieje,ze wkrotce uporasz sie ze swoimi problemami.Moze po operacji bedziesz miala w sobie duzo pozytywnej energii,ktora Ci pomoze?Ja tak wlasnie mysle,ze podejme decyzje po op. [QUOTE] Ja juz tak dlugo czekalam na ta op., ze jak bym teraz podjela jakas decyzje, to moje marzenia mogly by lec w gruzach. A to chyba jeszcze bardziej by mnie zdolowalo. ![]() Wiesz, tez tak mysle, ze po op. jak juz dojde troche do siebie, to wszystko powinno sie u mnie wyjasnic. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-12-05 o 13:01 |
||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - właśnie mam model cpg 333 (ale to już wiesz, bo wszystko mam w podpisie )P.S. Tylko proszę, nie piszcie, że wróciłam z wakacji w Etiopii
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-30 o 19:27 |
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
listopadowa-jak ja Ci tej figury zazdroszcze
sliczne cycuszki
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
Figura jak figura, ale teeeeee wakacje w Etiopii...
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-12-05 o 13:59 |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- To żeś pojechała |
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cycusie rewelacja
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się
jestem "zjarana" tak samo, jak Ty ...
|
#3198 |
|
Kazar Lady
|
ja się wysmarowałam balsamem brązującym ..ale fotek profilaktycznie nie robie..
Listopadowa super masz biuścik a kaloryfer jest modny..(sama też posiadam )
|
|
|
|
#3199 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry wszystkim
Miskaa piekna bielizna Kaly gratuluje nowych piersi ;-)) Pysia jak się czujesz? Macerata dr. Kolasińskiego wybrałam bo, znajoma u niego robila- efekt zniewalający, potafi dobrać profesjonalnie implant nie wciskając małych ani za duzych, wiec co robo po prostu on ma oko.Wyczułam pewnośź siebie jaką ma w rękach.Racjonalne podejście, aby nie przedobrzyć i wyjść z kliniki z kobiecym pięknym biustem Horo ja Tobie chyba wyznam Miłość ;-)) Agnelka co to za dolina wczoraj była co?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-05 o 15:32 |
|
|
|
#3200 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Miskaa78;15681513]ja się wysmarowałam balsamem brązującym .
no to teraz zaje====biś==cie śśśśśśśśśmierdzisz |
|
|
|
#3201 |
|
Kazar Lady
|
nie no myślałam ze mi pojedziecie jak fotkę wstawię...a bez fotki też potraficie ![]() ![]()
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie zapomnij o pierścionku
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- [QUOTE=Vida S;15682041] ![]() ![]()
|
#3203 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnes281;15681799]Dzien dobry wszystkim
Pysia jak się czujesz? hej agnes czuje sie calkiem ok , ale napewno bywalo lepiej Kurcze nigdy nie myslalam , ze cycuszki moga byc takie ciezkie ![]() ![]() Staram sie wszystko robic ,tylko po malu i tak gory prania skladalam, dzisiaj przez 2 h
|
#3205 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie lepiej zobaczysz jak szybko zapomnisz o bolu
|
|
#3207 | |
|
Kazar Lady
|
[QUOTE=pysia222;15682624]
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- ot banda złośliwców
|
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Szkoda, że dopiero 14 stycznia... ![]() Umówiłam się też do innej kliniki, do dr Ostrowskiej na ten czwartek, bo też jest podobno dobra, a krócej się czeka na konsultację, no i zrobi mi komputerową projekcję moich wymarzonych implantów... Oby jeszcze zgodziła się na min. 400... Zobaczymy, na co się zdecyduję, przynajmniej będę miała porównanie. Dzięki, horo,za wszystkie podpowiedzi i info,mocno mi pomogły... Cytat:
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dr Pastucha jest ok...
|
|
#3210 |
|
BAN stały
|
Wiecie ja was bardzo pokochalam,jestescie super dziewczynki ,ale musze sie z wami pozegnac!!! To juz koniec!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

: atyaty:
.jak nic piąta rano mnie zastanie

). Nie jestem pewna czy w ustawieniach prywatności profilu każda z nas nie ma takiej opcji 
no i te efekty.... 

no to teraz zaje====biś==cie śśśśśśśśśmierdzisz