z myślą o... STUDNIÓWCE 2010 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-05, 11:50   #3001
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010

karolajn91: pokazuj

dziewczyny pogadam z nim dzis powaznie... nie chce mu przez telefon pisac tego.... ale zastanowilo mnie to... i jakby naruszylo moje zaufanie do niego... .bo ja mu do tej pory mozna powiedziec - bezgranicznie ufalam... i chyba dlatego nie bylam juz tak zazdrosna bo myslalam ze nie mam o co i wsztystko mi mowi... a mnie to nurtuje teraz... zle mi z tym....
melleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:00   #3002
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
ale pomyśl o tym, że tydzień wcześniej inna dziewczyna też będzie miała 'swojego' partnera, nie będzie się musiała z nikim dzielić i to będzie tan sam chłopak...nie każdy preferuje luźne związki. może zazdrość z powodu wyjścia z koleżankami na piwo jest przesadą, ale nie z powodu, ze idzie na możliwe, że najważniejszą (jak do tej pory) imprezę w jej życiu. jak najbardziej uzasadniona i sama bym się wściekła
jasne, że można, a nawet należy się wściec a potem... przejść nad tym do porządku dziennego, upodlić się z koleżanką alkoholem, iść na dyskotekę, tańczyć z chłopakami i mieć go w poważaniu, a za tydzień normalnie, bez focha, iść na studniówkę i bawić się już razem.
i to nie jest luźny związek raczej, tylko normalny, gdzie po prostu można sobie zaufać i przeżyć to, że nie wszystko idzie po naszej myśli.
a jak z takiego powodu zaczyna się żenić o zerwaniu kontaktów i że "nie mamy już o czym ze sobą rozmawiać", to znaczy, że ogólnie z tym związkiem coś niehalo

eidt:
w temacie sukienek- wczoraj kupiłam taką:
http://www.zeberka.pl/fotki_moda.php...925&u=sukienki

Edytowane przez trocka8
Czas edycji: 2009-12-05 o 12:01
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:01   #3003
L I L Y
Zakorzenienie

Dziewczyny ten Garnier Skóra muśnięta słońcem jest genialny! Wczoraj posmarowałam się nim i dziś rano i już są efekty! Nie ma żadnych plam i efekt jest brązujący, a nie jak po niektórych żółty... cud, miód, malina

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:05   #3004
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
karolajn91: pokazuj

dziewczyny pogadam z nim dzis powaznie... nie chce mu przez telefon pisac tego.... ale zastanowilo mnie to... i jakby naruszylo moje zaufanie do niego... .bo ja mu do tej pory mozna powiedziec - bezgranicznie ufalam... i chyba dlatego nie bylam juz tak zazdrosna bo myslalam ze nie mam o co i wsztystko mi mowi... a mnie to nurtuje teraz... zle mi z tym....
zawsze lepiej wszystko sobie wyjaśnić, niż żeby były jakieś niedomówienia

a buty zwykłe takie z satyny, ale przede wszystkim w miarę niskie bałam się, że później nic takiego nie kupię, zwłaszcza, że 38, 39 najszybciej idą, a i cena niczego sobie, więc są
zdjęcia marne, bo z tel..
czuję, że je rozwalę zanim nauczę się w nich chodzić

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:09   #3005
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:

a buty zwykłe takie z satyny, ale przede wszystkim w miarę niskie bałam się, że później nic takiego nie kupię, zwłaszcza, że 38, 39 najszybciej idą, a i cena niczego sobie, więc są
bardzo ładne też szukam butów na takim obcasie, a wszędzie jak na złość są albo takie płaskie prawie, albo obcas 10cm.. ciężko trafić na taki 7-8cm niestety.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:12   #3006
19agusia91
Zakorzenienie

Karolajn, dla mnie to są wysokie buty

Ja dziś przymierzałam sukienkę, zamówiłam taką, bo mojego koloru nie mieli Za tydzień powinna być Jestem szczęśliwa, ale wiem,ze z butami bedzie większy problem. Potrzebuje takie na max 2cm obcasie/szpilce.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:21   #3007
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Karolajn, dla mnie to są wysokie buty

Ja dziś przymierzałam sukienkę, zamówiłam taką, bo mojego koloru nie mieli Za tydzień powinna być Jestem szczęśliwa, ale wiem,ze z butami bedzie większy problem. Potrzebuje takie na max 2cm obcasie/szpilce.
mierzyłam to jakieś 5-6 cm mają calkiem płaskich nie chciałam

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:22   #3008
MadziX8
Przyczajenie

Zamówiłam Szyje się... Bedzie 28 .12
kolor kobalt ogólnie Śliczna - dla mnie

jeszcze tylko buty no i fryzura ;o

Nigdy nie ma się drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie. .'
MadziX8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:26   #3009
biala lila
Zadomowienie

Trocka ja nie traktuje go jak moja wlasnosc, poporstu uwazam ze skoro wiedzial ze jestes zazdrosna to sam z siebie nie powinnien sie zgadzac na to wyjscie i juz. takie jest moje zdanie . i to raczej on nie szanuje mnie patrzac po jego zachowaniu.

a teraz taka dobra wiadomosc , co prawda zdecydowalam zwolnic tempo i poczekac co bedzie z nim , ale zgadnijce kto idzie na ta sama studniowke z kolega mina M. bedzie bezcenna . wiem ze to dziecinne ale zemsta jest slodka , bo przeciez M. napewno nie bedzie zazdrosny o kolege...

Mell musisz z nim pogadac, moze on na serio nie chcial Cie martwic , a skoro ona pisala dlaczego nie odpisujesz to widocznie on naprawde nie jest nia zainteresowany , mozliwe ze chcial dobrze a wyszlo jak wyszlo . potrzebna rozmowa , szczera. trzymaj sie kochanie

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:29   #3010
19agusia91
Zakorzenienie

Buciki są ładne
5-6 to dla meni zdecydowanie za dużo
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-05, 12:35   #3011
basiunia182
Przyczajenie

mam czarna sukienkę do kolan , macie jakieś pomysły jak ją jakoś ożywić?
basiunia182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:40   #3012
19agusia91
Zakorzenienie

może jakies odważne dodatki?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-05, 12:45   #3013
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
jest jeszcze ten joy wczoraj widziałam w Kauflandzie jeszcze kilka egzemplarzy

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość

eidt:
w temacie sukienek- wczoraj kupiłam taką:
http://www.zeberka.pl/fotki_moda.php...925&u=sukienki
piękna

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
Dziewczyny ten Garnier Skóra muśnięta słońcem jest genialny! Wczoraj posmarowałam się nim i dziś rano i już są efekty! Nie ma żadnych plam i efekt jest brązujący, a nie jak po niektórych żółty... cud, miód, malina
mówiłam ahh

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość

a teraz taka dobra wiadomosc , co prawda zdecydowalam zwolnic tempo i poczekac co bedzie z nim , ale zgadnijce kto idzie na ta sama studniowke z kolega mina M. bedzie bezcenna . wiem ze to dziecinne ale zemsta jest slodka , bo przeciez M. napewno nie bedzie zazdrosny o kolege...
jeeest zemsta Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom :rotfl nie wiem czy oglądasz Brzydulę ale to tekst Violetty
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:01   #3014
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Trocka ja nie traktuje go jak moja wlasnosc, poporstu uwazam ze skoro wiedzial ze jestes zazdrosna to sam z siebie nie powinnien sie zgadzac na to wyjscie i juz. takie jest moje zdanie . i to raczej on nie szanuje mnie patrzac po jego zachowaniu.

Mell musisz z nim pogadac, moze on na serio nie chcial Cie martwic , a skoro ona pisala dlaczego nie odpisujesz to widocznie on naprawde nie jest nia zainteresowany , mozliwe ze chcial dobrze a wyszlo jak wyszlo . potrzebna rozmowa , szczera. trzymaj sie kochanie
dzieki

przyznam ze tego sie po tobie nie spodziewalam osz ty diabelek z ciebie i dobrze! masz racje! alez bedzie zdziwiony..... a wie juz?

no no no dumna jestem z ciebie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

dziewczyny poszukuje butow!

chcialabym sandalki ale nie calkiem odkryte tylko takie peep toe na paseczku w kostce...
cos w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item839905013_...andaly_38.html
niestety tylko tyle na all znalazlam w moim rozmiarze a one sa okropne z tymi lancuszkami
moglyby byc satynowe lub zwykle ze skorki.... i raczej czarne... co myslicie? widzialam piekne peep toe na all kobaltowe ale 12cm obcas
lubie chodzic w wysokich spzilkach ale bez przesady....

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

http://www.allegro.pl/item827686815_...r_2009_38.html
o ten fason... moze mniejsze wyciecie na paluszki....

ale bez tych cyrkoni! calkiem proste

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

http://www.allegro.pl/item831572181_...ter_roz38.html

czyz te nie sa piekne????????:love :
ale balabym sie ze beda spadac w tancu.........
Stary 2009-12-05, 13:15   #3015
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
a Ty go szanujesz jako człowieka robiąc takie sceny? chłopak nie jest Twoją własnością, ma prawo mieć koleżanki, prawie-koleżanki czy koleżanki koleżanek, a Ty raczej nie możesz mu zabraniać wyjścia gdzieś.
jeśli myślisz o nim poważnie, to lepiej zacznij go traktować jak partnera, a nie jak pieska
Słuchaj pani mądralo,nie kazdy ma w związku zasady - hulaj dusza piekla nie ma, i nie ma co tego komentowac. Skoro tobie nie przeszkadzalby fakt ze twoj tż cala noc zajmuje sie inna kobieta, i cala noc z nia sie swietnie bawi podczas gdy ty siedzisz w domu to podziwiam, ale ja mam inne zasady, i zarowno ja i tz rozumiemy ze w zwiazku sa pewne ograniczenia. Ufaj sobie dalej bezgranicznie, obys sie tylko kiedys nie przejechala. Radze sie wiec nie wypowiadac wiecej na ten temat, bo ogolnie panuje tu mila atmosfera od poczatku, i nie chce sie klócic i jej psuć. Amen.

Cytat:
zawsze lepiej wszystko sobie wyjaśnić, niż żeby były jakieś niedomówienia

Bardzo ladne buciki, ale takie niziutkie ;p Przy moich szpilach 10 cm, to az sie plaskie wydaja ;p No ale zobaczymy, czy wytrzymam cala noc, w takich obcasach... Narazie ostro cwicze w nich wytrzymalosc, cale dnie chodze w nich po domu zeby je rozchodzic ;p

Cytat:
Baaardzo dobrze sie zlozylo Ja bym narazie nic nie mowila, zachowywala sie w miare normalnie, a jak on cos zacznie temat to bym tak mimochodem powiedziala, ze tez sie tam wybieram ;] Mam nadzieje ze poczuje sie podobnie jak ty.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Mell, co do butów, pierwsze ladne, ale troche kiczowate i pewnie by mnie strasznie wkurzaly te lancuszki ;p A 2 i 3... bez szalu jak dla mnie ;p Mozna znalezc mase ladniejszych ogolnie ;p
Stary 2009-12-05, 13:19   #3016
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
Mell, co do butów, pierwsze ladne, ale troche kiczowate i pewnie by mnie strasznie wkurzaly te lancuszki ;p A 2 i 3... bez szalu jak dla mnie ;p Mozna znalezc mase ladniejszych ogolnie ;p

oj racja racja, ogolnie to 1 i 2 mi sie nie podobaja chodzi mi tylko o fason, ale ja wole cos bardziej klasycznego

http://moda.allegro.pl/item828532086...daly_r_38.html
bardzo mi sie te spodobaly, ale za drogie
Stary 2009-12-05, 13:56   #3017
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
czytam Was namiętnie od jakiegoś czasu i mam pytanko odnośnie rabacików z joy'a- jadę dziś na większe zakupy,ale już niemożliwe, że dorwę te rabaty, prawda? ane są z poprzedniego joy'a?
Są z nowego. W sumie wczoraj już tego Joy'a nie widziałam, chyba szybko schodzi, ale może trafisz.

Cytat:
teraz taka dobra wiadomosc , co prawda zdecydowalam zwolnic tempo i poczekac co bedzie z nim , ale zgadnijce kto idzie na ta sama studniowke z kolega mina M. bedzie bezcenna . wiem ze to dziecinne ale zemsta jest slodka , bo przeciez M. napewno nie bedzie zazdrosny o kolege...
To mi się zdecydowanie podoba

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
Słuchaj pani mądralo,nie kazdy ma w związku zasady - hulaj dusza piekla nie ma, i nie ma co tego komentowac. Skoro tobie nie przeszkadzalby fakt ze twoj tż cala noc zajmuje sie inna kobieta, i cala noc z nia sie swietnie bawi podczas gdy ty siedzisz w domu to podziwiam, ale ja mam inne zasady, i zarowno ja i tz rozumiemy ze w zwiazku sa pewne ograniczenia. Ufaj sobie dalej bezgranicznie, obys sie tylko kiedys nie przejechala. Radze sie wiec nie wypowiadac wiecej na ten temat, bo ogolnie panuje tu mila atmosfera od poczatku, i nie chce sie klócic i jej psuć. Amen.
Właśnie, właśnie, właśnie, zgadzam się w 100%.
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:59   #3018
biala lila
Zadomowienie

PaLL ogladam wychodzi na to ze caly czas z nim mialam japonki na oczach ahh zemsta jest slodka

Lucka nie zamierzam mu mowic , zobaczymy sie pewnie na jakies probie poloneza i wtedy zrobie niewinna minke i powiem ; ojej ale ja myslalam ze jak ide z kolega to Ciebie to nie obchodzi

zobaczymy jak sie chlopina bedzie czula . co do zaufania , ufam jemu ale niekoniecznie jej ... a facet to tylko facet . i naprawde Trocka nie psuj milej atmosfery .

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
oj racja racja, ogolnie to 1 i 2 mi sie nie podobaja chodzi mi tylko o fason, ale ja wole cos bardziej klasycznego

http://moda.allegro.pl/item828532086...daly_r_38.html
bardzo mi sie te spodobaly, ale za drogie

dla mnie tez za drogie , zwlaszcza ze pewnie zaloze je raz

Edytowane przez biala lila
Czas edycji: 2009-12-05 o 13:58
Stary 2009-12-05, 14:02   #3019
Jigoku
Zakorzenienie

Ogólnie mam wrażenie, że na All są same albo drogie albo kiczowate
Ja szukam obcasa max 4 cm, a takich nie ma żadnych ładnych. Jeśli coś jest to takie 10 cm.
Stary 2009-12-05, 14:09   #3020
agus1315
Zakorzenienie

Dziewczyny, ponawiam prośbę o pomoc w dobraniu jakiś dodatków myślałam o czarnych butach i jakieś kopertówce, nie wiem czy coś jeszcze by pasowało?

Biała lila, jeśli mogę coś wtrącić to uważam że ten facet jest albo ślepy i nie widzi jak się dla niego starasz i że Ci zależy, albo głupi - widzi to i wykorzystuje. Tak czy tak nie jest wart Twoich łez i bardzo dobrze że z kimś idzesz, niech wie że nie jest jedyny i niezastąpiony mam nadzieje że Ci się tam ułoży wszystko
Stary 2009-12-05, 14:14   #3021
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ponawiam prośbę o pomoc w dobraniu jakiś dodatków myślałam o czarnych butach i jakieś kopertówce, nie wiem czy coś jeszcze by pasowało?

Biała lila, jeśli mogę coś wtrącić to uważam że ten facet jest albo ślepy i nie widzi jak się dla niego starasz i że Ci zależy, albo głupi - widzi to i wykorzystuje. Tak czy tak nie jest wart Twoich łez i bardzo dobrze że z kimś idzesz, niech wie że nie jest jedyny i niezastąpiony mam nadzieje że Ci się tam ułoży wszystko
Wydawało mi się, ze parę stron wcześniej już pytałaś o to. Z resztą było pare uniwersalnych propozycji do sukienek. Np. srebrna biżuteria.
A napisałaś 'ponawiam', nie uważana jestem, wybacz

Stwierdziłam, że kupiłabym te piekielne buty nawet gdyby były drogie, ale kurde nie ma. Przekopałam pół Allegro już chyba i jak już coś mi się podoba to ma 10 lub co gorsza 12 cm.
A mnie tak kusi coś w stylu moich butów z Quazi, uwielbiam niskie buty wiązane jak baletki Daje zdjęcie, bo było na samym początku wątku to pewnie większość nie widziała/nie pamięta.
Zdjęcie nie mojego autorstwa, z jakiejś aukcji.

Edytowane przez Jigoku
Czas edycji: 2009-12-05 o 14:15
Stary 2009-12-05, 14:17   #3022
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:

sukienka sliczna, bardzo ladnie na tobie lezy A dodatki - standardowe, czarne wysooookie buty, wieksze kolczyki bez naszyjnika i jakas jednolita bransoleta Masz sliczne wlosy, ja bym z nich zrobila fale i zebrala jakos ladnie do tylu
Stary 2009-12-05, 14:21   #3023
agus1315
Zakorzenienie

Dziękuję, ładnie może wyglądają ale w układaniu, o ile przy tych włosach można zastosować takie pojęcie są koszmarne :P

Jigoku, śliczne buty *.*

Na allegro próbowałam coś znaleźć, ale widze że królują tam sylwestrowe szpile z milionami cekinów, łancuszków, kokardek i innego badziewia
Stary 2009-12-05, 14:24   #3024
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, ładnie może wyglądają ale w układaniu, o ile przy tych włosach można zastosować takie pojęcie są koszmarne :P

Jigoku, śliczne buty *.*

Na allegro próbowałam coś znaleźć, ale widze że królują tam sylwestrowe szpile z milionami cekinów, łancuszków, kokardek i innego badziewia
No dokładnie Znalazłam jedne, które EWENTUALNIE mogłyby być, a 7 cm...

Dzięki, ale chyba nie nadają się niestety.
I trochę siebie nie widzę w tej całej kreacji. Sukienka lekko przez kolano, niski wzrost i płaskie buty, będę miała nóżki jak krasnoludek.
Stary 2009-12-05, 14:27   #3025
agus1315
Zakorzenienie

no fakt, trzeba by było jednak jakiś obcas. Już dostaje gorączki jak pomyślę o czekającym mnie łazeniu po sklepach w poszukiwaniu butów :P u mnie to potrafi trwać 3 dni xD
a teraz nawet nie wiem jakich szukam, jak w sklepie zobacze znowu milion ozdobnego kiczu to nie wiem co zrobie
Stary 2009-12-05, 14:27   #3026
19agusia91
Zakorzenienie

Idźmy na boso. Tak byłoby najlepiej, dla mnie na allegro nie ma żadnych butów. Sa ładne pewnie, ale labo całkiem wysokie, albo całkiem płaskie.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-05, 14:28   #3027
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
No dokładnie Znalazłam jedne, które EWENTUALNIE mogłyby być, a 7 cm...

Dzięki, ale chyba nie nadają się niestety.
I trochę siebie nie widzę w tej całej kreacji. Sukienka lekko przez kolano, niski wzrost i płaskie buty, będę miała nóżki jak krasnoludek.

Jigoku no a ty znowu marudzisz ;D Bedziesz wygladala slicznie, zaręczam Nogi masz zgrabne, wiele dziewczyn mogloby ci ich zazdroscic Dobra dziewczyny, ide sie ogarnąć i posprzątać, bo mnie dzis czeka wieczor z tż sam na sam
Stary 2009-12-05, 14:28   #3028
19agusia91
Zakorzenienie

Pomysłu na fryzurę też nie mam.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-05, 14:29   #3029
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt, trzeba by było jednak jakiś obcas. Już dostaje gorączki jak pomyślę o czekającym mnie łazeniu po sklepach w poszukiwaniu butów :P u mnie to potrafi trwać 3 dni xD
a teraz nawet nie wiem jakich szukam, jak w sklepie zobacze znowu milion ozdobnego kiczu to nie wiem co zrobie
Ja właśnie mam takie jakie najchętniej bym założyła, proste, czarne szpilki, 10 cm obcas, ale co zrobić jak partner tego samego wzrostu.
Dzisiaj sobie przymierzę sukienkę z tymi butami, zobaczę czy czas umierać czy jeszcze nie.
Stary 2009-12-05, 14:43   #3030
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja właśnie mam takie jakie najchętniej bym założyła, proste, czarne szpilki, 10 cm obcas, ale co zrobić jak partner tego samego wzrostu.
Dzisiaj sobie przymierzę sukienkę z tymi butami, zobaczę czy czas umierać czy jeszcze nie.
ubieraj i najlepiej fotki ja tam zakupie baletki satynowe , co robic jak Bog mi dal 177 cm wzrostu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości