|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
uhuhuhu jaka tu cisza, jak zwykle jak ja moge posidziec chwile to nikogo nie ma
![]() Cytat:
![]() wpisalam sie tam i jestem zla matka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przekaz Male caluska a reniferek wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mi tez sie Rihanna podoba tzn ta piosenka ![]() a propos ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() Babo w barchanach witaj ![]() Blondi czesc ![]() ![]() macie cos swoim tz do buta - ja nie wiedzialam co kupic i nic nie mam ![]() a mam pytanie tylko mnie nie bijcie ![]() ![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
iwcia ja nie mam nic dla Tż zapomniałam zupełnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Kurcze ja tez nie mam nic dla małżonka, najlepiej bedzie jesli on tez nic mi nie PODARUJE
![]()
#544 |
Rozeznanie
|
ja wiem ze moj dla mnie nic nie ma wiec i ja sie za bardzo nie fatygowalam
![]()
#545 |
Wtajemniczenie
|
i znowu cisza!
My już po zakupach, to nie był dobry pomysł, by w sobotnie popołudnoie wyjeżdzać na zakupy! Oczywiście zafundowałam sobie nic ![]() ![]() A co do prezentów to ja nic małżowi nie kupiłam i on mnie zapewne też ![]() A na2foto widać troszku dwie jedyneczki Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
iwciag zakochalam sie
![]()
#547 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia d cherokee w tesco za nie całe 50zł, jest bardzo miłe w dotyku no i słodkie
![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
u nas chyba ni ma bo bylam przedwczoraj w tesco i nie rzucilo mi sie w oczy nic tak ladnego , bede miala wiec tesco pod nadzorem
![]()
#549 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item837206969_tesc...ek_18_24m.html
troszkę inny i większy ale może ktoś się pokusi ![]() u mnie były ale nie było rozm naszego ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- http://allegro.pl/item837397004_slic..._miesiecy.html http://allegro.pl/item841760529_paja...ta_gratis.html http://allegro.pl/item839617668_swia...dki_6_9_m.html http://allegro.pl/item835157278_maly...m_cy_cudo.html http://allegro.pl/item837021879_extr..._na_9_12m.html RENIFERKI ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-05 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia d U nas było ich bardzo dużo i rozmiarówka pełna, no i się skusiłam. A dla dziewczynek były przepiękne stroje mikołajek, na chłopców były już mniej ładne.
W ogóle dość fajne rzeczy w przystępnych cenach mają, za piżamkę zapłaciłam27zł a też wg mnie fajna Caro a Ty tylko grzebierz w tym allegro! O idę zobaczyć czy sweterek wygrałam ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() A ja wczoraj miłam sporo do załatwienia, bylismy na zakupkach, prezenty mikołajkowe dla sasiada i narzeczonej syna mego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag - nooo ja też miałam kilka takich nocek, ale nie było płaczu az tak strasznego tylko niechęc do spania ![]() ![]() ![]() aguha - ojjj ty niedobra tak Lenke budzic ![]() Bercia - ![]() ![]() milena - wybaczcie z Kubusiem ![]() nyla - to śmiesznie wygląda pewnie sobie myslą co ja tam mam w tej buźce że to wyjśc nie może ![]() ania - łoooo matko kobito ty jakimś operatorem kamery powinnaą zostac tak szalejesz z filmikami ![]() ![]() dzolana - kurcze dla mnie te spacerówki sa strasznie do siebie podobne i nie wiem czy ktos z moich znajomych taka posiada, ale podejrzewam że każde piankowe kółka nie zalicza egzaminu zimowego tzn. tor przeszkód na sniegu, sama mam jedno z 3 piankowe i ciezko to widze. I ostatnie pytanko co do krzesełka czy ma regulowana tackę tzn. czy da się ją przybliżyc oddalic? michaela - to Maxiu będzie miał z kim broic juz w lato ![]() boszenka - witaj laluuu co nauka Cię tak pochloneła że nie masz dla nas czasu? ![]() ![]() ursull - kurcze a ja nie mam żadnego stroju mikołajkowego ![]() iskierka - super te sanki i ten spiworek extra, tylko jeden minus CENA powala............. ![]() gosikk_s - wiesz co ja czasem mu daję kaszkę owocową a czasem kukurydziana co jest bez cukru podobno więc może tak nie tuczę i daję np. na 150ml. mleka 4-5 łyżeczek więc nie jest mega gęsta tylko zagęszczona i daje na wieczór i czasami rano dodam 2 łyżeczki kukurydzianego kleiku ale to nie zawsze. superzabulka - no ponoc do świąt chodza w sobote i w niedziele a po juz dziennie tak mi ministranciki dzisiaj mówili. Jacieee ale Jasio silny ![]() anulka anulka - no co za zdolniach z tych twoich cór, tak się rozgaduja a mój zbytnio nie jest skory do jakiegokolwiek gadania tylko teraz gada bbbbbbbbbbbbbyyyyyyyy. manolitka - kolejny chodzacy zdolniacha az mnie zazdrośc ściska. Reszta później kobitki bo przeczytalam tylko 2 zaległe stroniczki, ide do mojego smyka pobawic się z nim. |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Marika kupiłam go w Tesco, Caro zapodała stronki na allegro z reniferami no i nasz na all jest droższy10zł plus przesyłka
![]() No ja mojego dziś nie pochwalę, bo cały dzień ma do mnie pretensje ![]() ![]() Wyrałam sobie sweterek na mikołaja i wcale aukcji nie pilnowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
poka iwcia:P
#554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cze Marika ![]() ![]() ![]() lece kumpac malego a potem mam talent i prasowanko ![]()
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Iwciag, ale super reniferek.Tak słodkiego i milusiego jeszcze w życiu nie widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Caro http://allegro.pl/item826173879.html
A chyba na to się jeszcze skuszę http://allegro.pl/item827688440_ar_s...unika_r_m.html Ursull ślicznie dziękujemy ![]() A jutro jak już piżamka wyschnie, ubierzemy i pokażemy, może któraś z mam się skusi również na taką. Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Iwciag ja już mam te piżamki,naprawdę są extra
![]() A u nas Mikołaj był już dzisiaj i przyniósł Milence upragniną biedronkę (narazie bardziej upragnioną przeze mnie,niż przez Ślicznotę ![]() ![]() ![]() Skończyłąm kartkę,wrzucę ją za chwilę do albumu,jeśli ktosik chce,niech mi tu szybko mailiki podaje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
Ursull chyba skonam!! Nie mogę z tej Twojej ślicznoty, minę na pierwszym na zabójczą, taka wyniosła mała dama
![]() A czy mojego reniferka da radę w kartce zamieścić? A sorki już widzę, że skończona ![]() Ja poproszę iwcia6@buziaczek.pl Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Ursull nie no biedronka wypasiona
![]() ![]() ![]() ja ofkors tez poprosze alanki27@gmail.com
#561 |
Zakorzenienie
|
matko, dziewczyny , padam na pysk.
narobiłam się dzisiaj jak dziki wół, marzę o kąpieli, zimowej herbatce i ciekawym filmie, no i dobrych łakociach. TZ właśnie po coś dobrego pojechał ![]() Postanowiłam,że chodzik będzie kupiony.Mały zaczyna przebierać nóżkami, gdy stoi. Może faktycznie wcześniej będzie chodził. niektóre dzieci w mojej rodzinie zaczęły stawiać pierwsze samodzielne kroki w 7 m-cu, sama jestem w szoku ![]() Zastanawiam się tylko który. Na pewno nie chcę tych ze słonikami, kotkami, domkami na przodzie, bo wiodziałam to to w sklepie, kusi mnie z baby ono, albo z... zapomniałam co to za firma. Idę wykąpać młodszego. potem do Was jeszcze zajrzę ![]() PS. słodko wyglądają Wasze maleństwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
Ursull
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Ja poproszę kartkę i osobnego Michasia na kswiatecka@wp.pl
![]() z góry dziękować ![]() szukam dalej jakiejś fajnej tuniko-sukienki do legginsów! Pomóżcie ![]() Iwciag wynajdź coś ![]() widzę że podobnie gustujemy w ciuchach ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Kartki poszły,potwierdźcie czy doszły?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
Caro ja jak zaszłam w ciążę kupiłam sobie taką (nie na all ale wydaje mi się, że jest identyczna) pod spód jakaś bluzeczka i luz, a teraz też sobie kupiłam kratkę fajną w cropp town
![]() http://moda.allegro.pl/item834263456...e_nowa_xl.html też szukam czegoś dla siebie na święta więc jak coś mi się rzuci w oczy zapodam Ursull mam mam, super dz ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Ursull fenkju
![]() Iwciag fajne toto ale mi chodzi o coś bardziej luzackiego, takiego większego, dzianinowego, żeby można było pasek zarzucić na to...do legginsów i botków ew płaskich saszek ![]()
#567 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
iwciag fajna ta kiecka
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Zobaczcie jaka z Caro poetka ![]() Ty zła matko ![]() Kartka jest boska ![]() Super to wymyśliłaś i pewnie czasu sporo poświęciłaś. Składam więc w Twe ręce Gratulacje w podzięce ![]() Twoje umiejętności są ogromne, Że już o wyobraźni nie wspomne. I zobacz co narobiłaś, Do rymów mnie zmusiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O proszę bardzo, jaka poeta! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/item843215490...ek_granat.html
pasiłoby to do czarnych grubszych rajtuSKUF ![]() na chrzciny np??? ![]() ursull ło Ty matucho wstrętna...to wyznanie miało być tylko for ju ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.