Powiększanie piersi cz.3 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-05, 22:21   #3271
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Miska myszko wszystko sie da, ale jestem bez grosza by myknac a nie chce u znajomych sie zatrzymywac w Uk nie chce robic problemu, czekam wciaz na zwrot podatku i nowa prace wtedy robie stąd rząd...
bo jestem zalamana ile mozna plakać, jedyna radośc biust do Pl nie czas jeszcze by wracac...
niby nie czas wracac ale nie możesz siedziec na jego utrzymaniu bo to Cie niszczy ..a jak nie znajdziesz pracy w najbliższym czasie??
Napewno masz kogoś kto Ci pomoże - właśnie znajomych oni maja znajomych i łatwiej bedzie...

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:21   #3272
anna_ivy
Zadomowienie

agnes, mocno Cie sciskam i zycze, aby wszystkie Twoje sprawy dobrze sie skonczyly! I aby nowa praca okazala sie dobra i swietnie platna! I nowej MILOSCI tez Ci zycze Nie daj sie, chociaz wiem, ze jest Ci teraz baaardzo zle
I pisz nam co u Ciebie ....

Vida, dzieki!!! Takie rabanie drewna to juz chyba calkiem by mnie rozlozylo. Kiedys chcialam sobie kilka brzozek do kominka uciupac i prawie oka nie stracilam
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:26   #3273
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
niby nie czas wracac ale nie możesz siedziec na jego utrzymaniu bo to Cie niszczy ..a jak nie znajdziesz pracy w najbliższym czasie??
Napewno masz kogoś kto Ci pomoże - właśnie znajomych oni maja znajomych i łatwiej bedzie...
Tez mysle , ze to dobry pomysl
Stary 2009-12-05, 22:30   #3274
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
kochanie
tylko ja sama musze wyjśc z tgo bagna w które weszłam na własne zyczenie...
jest cholernie trudna stanąć znów na nogi, bez kasy z długami i ze złamanym sercem..bo
dobremu facetowi, pokazuje się pół dupy a złemu wcale !!!!
to zabieraj się i spier.... póki nie jest za późno
i uwierz, ze wiem, co mówię

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:30   #3275
agnes281
Wtajemniczenie

odezwe sie obiecuje tymczasem mykam wypoczywać... potrzebuje spokoju...........

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:32   #3276
Miskaa78
Kazar Lady

Ania - uwierzysz ze mam pancerz na sobie..??
nie znalazłam sportowca a bzzzz jakos dziwnie sie spi...położyłam sie wczoraj bez i po paru minutach załozyłam pancernik
jak to było u Ciebie??

Stary 2009-12-05, 22:33   #3277
pysia222
Zakorzenienie

Nie lepiej wszystko od poczatku zaczac w nowym miejscu , bez faceta ktory Cie wykancza .
Nie wiem , ale jestesmy w tym samym wieku i ja sobie nie wyobrazam zycia z takim draniem a Ty masz o tyle latwiej , ze nie macie dzieci,wiec chyba nic Cie przy nim nie trzyma .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-05 o 22:37
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:40   #3278
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, ja wiem ze ten Triumph jest taki ... malo sexowny, ale na ten czas tuz po rozstaniu z pancerniakiem bardzo dobry. Nawet jak w sklepie nie ma rozmiarowki, niech Ci zamowia! Ja tez tak mialam i czekalam tylko dwa dni.

W sieciowce M&S kupisz biustonosze juz od 65cm i chyba do miseczki F (oczywiscie jak sie trafi). Zlote Tarary i Arkadia maja duzy wybor. M&S to tez nie jakies powalajace wzornictwo, ale to typowe biustonosze, a nie takie monolity jak z Triumpha. Cena tez przyjazna ok. 100 PLN.
Stary 2009-12-05, 22:40   #3279
marchwianka
Rozeznanie

dotarłam w jednym kawałku
o 17 skończyłam pracke, 17.20 byłam juz w hipermarkecie na zakupkach...wróciłam o 21.40 rozpakowałam zakupy, na szybkiego skroiłam pomidorki z cebulka i tuńczyk i do was Lecę poczytać
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:44   #3280
Miskaa78
Kazar Lady

no tak tylko znowu wyjazd do wawy...to nie takie proste u mnie..
jaki masz ten triumph? mnie sie podoba powermove W ale w ogole rozmiarówki toto nie ma ..a anita nie na mój budżet pojde w poniedz do nas do triumpha zapytam czy sprowadzą - jaki brałas 70 D czy E?
własnie wolalabym biustonosz a nie pół kostiumu...

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-12-05 o 22:45
Stary 2009-12-05, 22:47   #3281
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
chyba oki bo sie rano rechotała tu tak mysle...
agnes a jak u Ciebie?
sweet czemu sie nie odzywasz??
ogladalam mam talent! w ogole mialam dzis zalatany dzien a teraz wrocilam ze sklepu i przychodza do mnie znajomi wiec pewnie zajrze tu ale pozniej ale dziekuje za pamiec
Stary 2009-12-05, 22:50   #3282
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, TriAction mam 70E (ale jest obecnie troche przyciasny ), natomiast z M&S 32DD (chyba, bo troche nie pamietam, a te wszystkie wszywki wycinam )
Stary 2009-12-05, 22:54   #3283
Miskaa78
Kazar Lady

eśśs ciekawe czy mi sie uda coś kupic..tu w tyh moich zadupiach dolnych sama sieczka

Stary 2009-12-05, 23:40   #3284
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Co do cukrzycy - rzeczywiście jest przeciwwskazaniem do zabiegu, ale też go nie wyklucza!

Jak przygotować pacjenta z cukrzycą do zabiegu chirurgicznego?
Na pytanie odpowiada dr hab. med. Maciej Małecki, Klinika Chorób Metabolicznych CM UJ w Krakowie:

Powodzenie zabiegu operacyjnego u chorego na cukrzycę jest w ogromnym stopniu uzależnione od współpracy zespołu przygotowującego i prowadzącego zabieg z diabetologiem. W przypadku planowania zabiegu u chorych na cukrzycę podstawową kwestią jest wcześniejsze wyrównanie metaboliczne oraz kontrola cukrzycy w okresie okołooperacyjnym. Chory powinien być idealnie wyrównany metabolicznie, a jeżeli tak nie jest, lekarz prowadzący terapię cukrzycy powinien ją zintensyfikować, zmodyfikować, w sytuacjach koniecznych nawet hospitalizować chorego w tym celu.
Duże zabiegi chirurgiczne u chorych z cukrzycą powinny być przeprowadzane w warunkach insulinoterapii. Dlatego co najmniej na kilka dni przed zabiegiem taki pacjent jest przestawiany na intensywną insulinoterapię. Najlepiej, jeśli taka zmiana odbywa się w warunkach szpitalnych, na oddziale z dużym doświadczeniem. Według zaleceń Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego, glikemia u chorego na cukrzycę przed planowanym zabiegiem powinna osiągnąć poziom 100 do 120 mg/dl na czczo oraz 135 do 160 mg/dl dwie godziny po posiłku.
Przed zabiegiem ważne jest także wykonanie badań:
- dobowego profilu glikemii (7 oznaczeń w ciągu doby, w tym w godzinach 2-4 w nocy),
- rutynowo morfologii, stężenia kreatyniny, elektrolitów, białka całkowitego oraz aktywności aminotransferaz w surowicy krwi,
- gazometrii,
- badania moczu,
- oceny dna oka,
- EKG spoczynkowego,
- RTG klatki piersiowej.
Wszyscy lekarze uczestniczący w procesie diagnostyczno-terapeutycznym prowadzącym do operacji muszą być poinformowani o cukrzycy u danego pacjenta.
Szczególna troska związana z opieką nad chorymi na cukrzycę dotyczy też samego dnia zabiegu. Taki pacjent musi być operowany jako pierwszy w danym dniu i powinien przechodzić przez procedurę chirurgiczną w warunkach dożylnego wlewu glukozy, insuliny oraz potasu, przy częstej kontroli glikemii (najlepiej co godzinę, najwyżej dwie) - przed zabiegiem, w trakcie i po operacji.
Intensywna insulinoterapia i wyrównanie metaboliczne są bardzo istotne także w okresie pooperacyjnym. To jedyny sposób zapewnienia właściwych warunków gojenia się rany oraz ochrony chorego przed infekcjami, do których pacjent z cukrzycą jest szczególnie predysponowany. Insulinoterapia powinna być utrzymywana nie tylko u pacjentów z cukrzycą typu 1, ale i typu 2, także leczonych lekami doustnymi. Do leków doustnych można wrócić dopiero po zagojeniu rany i usunięciu szwów.
Oczywiście, osoby cierpiące na cukrzycę zawsze mogą też potrzebować pilnej operacji - ze wskazań nagłych. Takiemu zabiegowi również powinien towarzyszyć dożylny wlew glukozy i insuliny, przy starannym monitorowaniu zaburzeń elektrolitowych. Warto w tym miejscu zaznaczyć, że u chorych na cukrzycę występują niekiedy, przy kwasicy ketonowej, objawy otrzewnowe sugerujące tzw. ostry brzuch. Dlatego konieczna jest rzetelna diagnoza, czy u pacjenta z takimi dolegliwościami mamy do czynienia z pierwotną, podstawową jednostką chorobową - problemem wymagającym natychmiastowej interwencji chirurgicznej, czy też objawy sugerujące "ostry brzuch" są skutkiem choćby kwasicy ketonowej. U chorych z cukrzycą łatwej bowiem o niepotrzebne zabiegi, obarczone niekorzystnym rokowaniem.
Jeśli konieczny jest tylko mały zabieg chirurgiczny, np. z zakresu chirurgii stomatologicznej, u pacjentów z dobrze wyrównaną cukrzycą typu 2 i leczonych lekami doustnymi można zrezygnować z intensywnej insulinoterapii, pozostając przy lekach doustnych.
U pacjentów z cukrzycą zawsze obowiązuje osłona antybiotykowa.
Wszystkie zasady postępowania z pacjentami chorymi na cukrzycę przygotowywanymi do operacji określono w zaleceniach opracowanych przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne, aktualizowanych w tym roku.
dziękkuje Ci bardzo za tak obszerna informację

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:

Marchwianka- Kochana, wznoszę toast, żeby stężenie twojej glukozy było w normie
dzis znów dupna czuje sie świetnie, i nic z tego nie rozumiem, idę w pon gdzie indziej zrobic badanie, oby wyszło ze u tej kumpeli glukometr z***any....bo tylko cukrzycy mi brakowało

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Przed op. nie jest wymagane te badanie. Ja zrobiłam je dla siebie, żeby wiedzieć na czym stoję...choć inni odradzali, mówili, że lepiej nie wiedzieć...
Zresztą odwiedziłam kilku onkologów - każdy z nich mówił, że marne szanse, że nie jestem obciążona, a jeden powiedział mi wprost (na moje: wierzę, że mnie to nie dotyczy) [cytuję]: niech pani nie wierzy w cuda, bo one się nie zdarzają. Co pani jakaś głupia jest? Przy tylu zachorowaniach w rodzinie i przy wykrytej mutacji u kuzynki jest pani na 100% obciążona. I do tego dodał, żebym się nie przejmowała bo i tak mam małe, brzydkie cycki to skieruje mnie do Prof..... (nazwisko nieważne) i on mi wytnie wszystko (łącznie z tkanką gruczołową, brodawkami!), wstawi implanty i w końcu będę miała ładne piersi. I jeszcze powinnam się zastanowić nad sterylizacją, bo rak piersi i rak jajników 'idą w parze'.

Dopiero trafiłam na cudownego prof. genetyki i on powiedział, że moje 'szanse' to 50/50, ale mam mocno wierzyć, że będzie dobrze! No i było.
Kochana brak mutacji to cudna wiadomość...
Ja mam mutacje tylko innego genu

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
-

Marchwianka-ja to widzę tak: gdybyś przypadkiem cukru nie zmierzyła, tylko by to przed sama operacją w badaniach wyszło to byś z cała pewnością operacji nie miała. Sru-i po cyckach. Teraz ten zbieg okoliczności sprawi, że zaczniesz leczenie i lekarz przygotuje Cię do zabiegu i będzie wszystko dobrze. Sama mam znajomą, która od wielu lat na insulinie jedzie i cycusie ma robione po ciążach. A Mandaryna też chyba ma cukrzycę?
I powiedz że nie mam racji Po mojemu to był dla Ciebie szczęśliwy zbieg okoliczności- i dobrze, że się zdarzył .
prawdę prawisz w pon idę działać konkretnie

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
kawalek z mojej młodości

mam nadzieję, ze Filipińczyk wygra
ja nie wiem, mam nagrane...njjutro obejrzę, bo dzis padam...

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
myslalam, ze sport to zdrowie

Misia, ostry stan zapalny nadgrzbietowego i podlopatkowego. Zeszlo mi tez na sciegna

Dziewczyny, jak bedziecie wracac do sportu po tych 4 - 5 tygodniach bezruchu i takiej zgarbionej pozycji, to nie robcie wszystkiego natychmiast. Na poczatku postawa musi wrocic do normy i pelnego wyprostu, a potem wlaczcie cwiczenia na rozciaganie stozka rotatorow. To szczegolnie wazne u pacjentek, ktore podobnie jak ja przed OP (wlasciwie cale zycie) duzo trenuja.
Niestety po OP mialam przykurcze miesniowe, ktore "sila" chcialam obciazac i zrobilam sobie kuku. Teraz ruchomosc prawej regi mam taka, ze nawet na biurko musze ja wciagac lewa Super nie? Nawet samodzielnie nie zapinam stanika I tak przez kilka najblizszych tygodni
oj bidulko

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

i doczytałam ale oczy to już zapałki połamały, jutro rano sie zjawię
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 23:44   #3285
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Misia, TriAction mam 70E (ale jest obecnie troche przyciasny ), natomiast z M&S 32DD (chyba, bo troche nie pamietam, a te wszystkie wszywki wycinam )
czesc Anna widze ze robilas cycuszki u Bromy i to wlasnie podobny rozmiar jaki ja chce 345 lub 385 Czy mogla bys wkleic zdjecia jak one wygladaja bo tez robilas ciecie wokol otoczki prawda? Pozdrawiam..

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
kochana,
co się dzieje? Można Ci jakoś pomoc?
Czesc Horo podalam moje rozmiary u dolu i jak myslisz jakie cycuchy mi wyjda przy wkladce 345 a jakie z 385
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:19   #3286
monilee
Przyczajenie

A ja mam do Was pytanie odnośnie profilu implantów...
Studiuję sobie stronkę Mentora (http://www.mentorcorp.com/global/bre...t-implants.htm) i z tego co wywnioskowałam to: przy takich samych parametrach implant o profilu Ultra High można włożyć większy, niż przy zwykłym High profil? Czy dobrze rozumiem tą tabelkę na stronie Mentora?
Czyli, że jeśli pani dr zaproponowała mi 350cc high profile, to przy profilu ultra high mogłaby mi spokojnie dać min. 400cc? Czy to raczej byłoby zbyt proste?
I nie za bardzo wiem co to jest ta projekcja i "diameter" - mogłybyście objaśnić?
I jeszcze jedno pytanko - jak bardzo różni się uhp od hp? Nie mam żadnego porównania i w ogóle nie potrafię sobie tych profilów wyobrazić... Pomóżcie!!
Mam już mętlik w głowie...

Edytowane przez monilee
Czas edycji: 2009-12-06 o 00:21
monilee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:29   #3287
Vida S
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monilee Pokaż wiadomość
A ja mam do Was pytanie odnośnie profilu implantów...
Studiuję sobie stronkę Mentora (http://www.mentorcorp.com/global/bre...t-implants.htm) i z tego co wywnioskowałam to: przy takich samych parametrach implant o profilu Ultra High można włożyć większy, niż przy zwykłym High profil? Czy dobrze rozumiem tą tabelkę na stronie Mentora?
Czyli, że jeśli pani dr zaproponowała mi 350cc high profile, to przy profilu ultra high mogłaby mi spokojnie dać min. 400cc? Czy to raczej byłoby zbyt proste?
I nie za bardzo wiem co to jest ta projekcja i "diameter" - mogłybyście objaśnić?
I jeszcze jedno pytanko - jak bardzo różni się uhp od hp? Nie mam żadnego porównania i w ogóle nie potrafię sobie tych profilów wyobrazić... Pomóżcie!!
Mam już mętlik w głowie...
projekcja to będzie wysokaśc implant -na ile będzie odstawać od klatki piersiowej.

diametr -tojak szyrokij on jest
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 01:01   #3288
TiNi87
BAN stały

Witam dziewczynki,ja dzis po raz pierwszy(od op ) w realu sobie popijam Zaraz pewnie zasne i bede miala klawisze odgniecione na twarzy ,jol :P
Agnes ja cie przygarne do siebie ,Szwecja ,Anglia,co za roznica ,wazne by zdala od takich po*******encow!!Nie lubie tego twojego faceta i juz!!chodz tu do mnie ja bede dla ciebie zawsze dobra i nie zartuje!! '
Aniu kochanie wracaj mi szybko do zdrowia,wstawiaj zdjecia bo to wstyd ,ze my jeszcze twoich cycuszkow nie ujrzalysmy!!!

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Vida i jak tam z rozwodem ,jak wyglada sprawa?? Co powiesz o cyckach,te nasze cycolinki dobrze glowkowaly ,ze dla tego dranidla sobie sprawilas,alöe powiedz jak sie sprawy maja

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

[QUOTE=monilee;15691147]
8.01 NO NO FAJNA DATA W ten dzien poznalam moja druga polowke
Marchwianka za ta twoja glukoze

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Vida ,Monilee a wy co tak z ukrycia??

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Nuowa-ciebie to chyba tez czesto me oczy widza Twoje zdrowko ,bo tez maniaczka cycow jestes
Gusia ,za ciebie rowniez toast wzniose

-

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-06 o 01:03
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 01:07   #3289
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Agnelka jestes? wszystko oki?
wal na priva, ja już jestem na takim dnie, ze nizej byc nie można....
Dopiero do Was dotarlam. Kumpele wyciagnely mnie na troche do knajpy. I musze wam powiedziec, ze jak mnie zobaczyly, to od razu wiedzialy, ze ze mna cos zlego sie dzieje.
Wygladam zle, a do tego jestem szczupla, ale przez ten moj stres to doslownie - jak nasza szkapa
Dziasiaj juz sie lepiej czuje, ale widze, ze my agnes mozemy sobie rece podac. Bo nie wiem jak Ty, ale ja przyciagam do siebie jakiegos pecha, i musze powiedziec, ze mam w tym mistrza .

Dobrze powiedziala to anna_ivy, teraz to musi byc tylko lepiej i musimy sie tego trzymac
Stary 2009-12-06, 01:11   #3290
TiNi87
BAN stały

Agnelka -nie mozesz wygladac jak nasza szkapa (czyt.Listopadowa ) ciesz sie ,niedlugo bedziesz miala biust ,na tym sie skup!!a to chyba wystarczajacy powod do radosci !!!
Nie za bardzo kojarze jakie ty masz problemy?? Jak cos to wal na priw jesli to tajemnica!!

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-06 o 01:13
Stary 2009-12-06, 01:16   #3291
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Agnelka -nie mozesz wygladac jak nasza szkapa (czyt.Listopadowa ) ciesz sie ,niedlugo bedziesz miala biust ,na tym sie skup!!a to chyba wystarczajacy powod do radosci !!!
Nie za bardzo kojarze jakie ty masz problemy?? Jak cos to wal na priw jesli to tajemnica!!
Tini, moze i mnie przygarniesz, zwale sie do Ciebie razem z agnes
Na forum nie pisalam za duzo, bo wiesz mi, nie ma sie czym chwalic
Stary 2009-12-06, 01:19   #3292
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Tini, moze i mnie przygarniesz, zwale sie do Ciebie razem z agnes
Na forum nie pisalam za duzo, bo wiesz mi, nie ma sie czym chwalic
Kochanie ,przygarne i ciebie!! Tylko powiedz co ci dolega
Stary 2009-12-06, 02:38   #3293
agnelka.pl
Rozeznanie

Tini jeszcze raz WIELKIE dzieki
Stary 2009-12-06, 02:48   #3294
macerata
Zakorzenienie

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:04
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 03:53   #3295
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morgan6 Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA Bardzo dziekuje za fotkiSlicznie wugladaja! Tak naturalnie Moja mama miala zawsze problemy z przytycieM i nigdy 47 kg nie mogla przekroczyc:/ Dopiero jak rozwiodla sie z mezem to zaczela tyc i nawet piersi jej urosly.Moze masz za duzo problemow na glowie.Mam nadzieje,ze przytyjesz
Morgan,
Dziękuję za komplement

A co do tycia - rozwodzić się nie zamierzam, więc chyba na zawsze zostanę chuderlakiem
A tak serio - masz rację, za dużo na głowie (oprócz włosów) i życie w ciągłym stresie robi swoje
Marzy mi się, żeby tak chociaż ze 2 kilo przybrać, ostatnio to już przestałam się nawet ważyć, bo czuję, że te 46 kg to już przeszłość

Pysia - słuchaj Miskii, bo dobrze gada. Ketonal, apap, ibuprom, pyralgina itp. (mimo innej substancji czynnej) to leki przeciwbólowe, przeciwzapalne i przeciwgorączkowe. Takie 3 w 1

Bierz tylko doraźnie (ja po wyjściu z kliniki wzięłam tylko 3 tabletki ibupromu).
Antybiotyk łykaj zgodnie z zaleceniem lekarza i koniecznie probiotyk -ja osobiście polecam Linex forte (lub pij jogurty naturalne) - pamiętaj tylko o tym, że między antybiotykiem a probiotykiem powinna być minimum 2,5-3 godzinna przerwa (żeby antybiotyk 'nie zabił' dobrych bakterii zawartych w probiotyku, bo wtedy nici z osłony).

Ja w zaleceniach nie miałam antybiotyku, tylko doraźnie wspomniany ibuprom i rutinoscorbin przez 2 tyg.

---------- Dopisano o 03:46 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ----------

Cytat:
Listopadowa, wymiatasz! Piekne piersi, a zebra ... hmmm ... mozemy podac sobie rece. I obojczyki tez mi tak stercza
Aniu,
dziękować dobra kobieto. Jakoś też lepiej sie poczułam, że nie ja jedna taka koścista. No ale skoro Miskaa mówi, że kaloryfer w modzie to ja jej wierzę i nawet humor odzyskałam

---------- Dopisano o 03:53 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

Cytat:
Agnelka -nie mozesz wygladac jak nasza szkapa (czyt.Listopadowa )
O no dzięki

P.S. Czy ty przypadkiem nie masz nic wspólnego z moim TŻ-em ?. Bo on mnie też tak nazywa
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 03:59   #3296
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
To Dariusz
A ten co teges to Andrzej no nie??
No to pojechalam ,nawet nie przeczytalam o co kolesiowi chodzi tylko od oskarzen zaczynamale edytowalam i pozostaje z wami ,a jak juz mnie nie chcecie to mnie zbanujcie za glupote
ja Cię kocham po prostu. Ma facet pecha, że ma tak na nazwisko. Nie widziałam, co napisałaś- ale pewnie grzecznie nie było, gościu jak widział to mu pewnie kopara opadła. I dobrze-niech sobie nazwisko zmieni:rotf l:
Było mu cos miłego napisać po tej edycji, że jest spoko a lbo zaprosić na nasze forum

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 04:01   #3297
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość

Kochana brak mutacji to cudna wiadomość...
Ja mam mutacje tylko innego genu
Wiem, kamień z serca

Ale bardzo, naprawdę bardzo mi przykro, że Ty jesteś obciążona...:prz ytul:
Stary 2009-12-06, 04:02   #3298
MyaDiva
Zakorzenienie

listopadowa-właśnie szukam Twoich fotek, bo się tu doczytałam że gdzieś są

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 04:11   #3299
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
ja Cię kocham po prostu. Ma facet pecha, że ma tak na nazwisko. Nie widziałam, co napisałaś- ale pewnie grzecznie nie było, gościu jak widział to mu pewnie kopara opadła. I dobrze-niech sobie nazwisko zmieni
Było mu cos miłego napisać po tej edycji, że jest spoko a lbo zaprosić na nasze forum
Mya - żałuj, że nie widziałaś. To było świetne. Pewnie p. Dariuszowi kopara opadła jak to przeczytał (o ile zdążył).

---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ----------

Cytat:
listopadowa-właśnie szukam Twoich fotek, bo się tu doczytałam że gdzieś są
Czekaj no - chyba strona 110 (albo 111). Ale te foty już widziałaś - to te z zeszłego tygodnia

---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:06 ----------

Mya, Macerata i Morgan - chyba powinnyśmy założyć klub 'Nocnych Marków"

---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

A i jeszcze odnośnie Mam talent - kurde byłam za Kaczorexem, Krukiem i Blachą oraz Konym I żaden nie dostał się do 3-ki. Ale dobrze, że chociaż wygrał pan z akordeonem, bo też był niezły
Stary 2009-12-06, 04:19   #3300
macerata
Zakorzenienie

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:04
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości