|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cześć
![]() Wczorajszy dzień był fantastyczny Koncert był mega udany...brakowało miejsc w lokalu i to stojących Było dużo moich znajomych i po koncercie zaczęła się impreza...uffff dzis ledwo zyję jako, ze naszym wczorajszym sponsorem była Wódka Żołądkowa Gorzka...ale warto było
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze , że powoli odżywasz. bardzo się cieszę
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pamietacie mnie jeszcze? ![]() Jakby co to sie przypominam jestem tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1259951820 ![]() My z Tz tez mielsimy taki okres, ze bylismy przez 24 godziny na dobe non stop razem i razem pracowalismy przez 3,5 miesiaca. I sie poznalismy doskonale, nie nudzimy sie ze soba i taki wyjazd nam duzo dal
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podoba jak dziewczyny w ciąży są szczupłe tylko mają brzuszek ja to pewnie bym byłą cała gruba i opuchnięta
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Czujemy sie bardzo dobrze...dzieki
![]() nic sie nie zapowiada na poród ale moze to i dobrze, bo....
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie. ja tez jakis czas temu 3 miesiące z Tz pracowałam. Razem w pracy (i to tak, że non stop sie widzielismy) razem poza praca. Jak dla mnie to był rewelacyjny okres. zero kłótni, super sie rozumielismy.
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak to bedzie po powrocie do PL,bo jesli uda nam sie zalozyc firme to tez bedziemy razem pracowac ![]() domiks 3mam kciuki a brzuszek to masz duzyyyy
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miec kiedys z TZ jedną firmę rewelacja |
|
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
domi śliczny brzusio , ja mam troszkę mniejszy ![]() jejku ja cię rozumiem to szok. Cóż wszystko jest przecież do przeżycia. No ja zaczynam niedługo 35 tydzień , dziewczyny trzymam małego do 01 stycznia , mam nadzieje że sie uda, trzymajcie kciuki
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
To juz koncowka dlatego sie pewnie wydaje duzy, ale i tak na zywo w porownaniu do innych mamus mam maly
Kasiaher ja sie dlugo nie moglam doczekac brzuszka, strasznie powoli mi rósł Trzymam kciuki, uda sie na babk ja tak czekalam, zeby wytrwac do 1ego grudnia:P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
im back
![]() ![]() ![]() ![]() moj najwspanialszy najkochanszy i najlepszy maz zalatwil nam neta ![]() ![]() ![]() i juz jestem ![]() ![]() no bo jak jego zona moze byc bez wizazu.. chociaz sie teraz smieje i mowi ze robie z niego pantofla i mam napisac moj przepity po parapetowce parch stanal na wysokosci zadania i zrobil neta ![]() ![]() Cytat:
ogolnie to jest bosko... wszytko super fajnie zrobione jest klimacik.. gdyby nie ta lazienka;D ale damy rade dzis dostane od mamy magiczne srodki i bede dzialac... a wczoraj mama z siostra zrobily mi niespodzianke i przyszly zaczely mi pomagac wypakowywac kuchnie myc wszytko zeby bylo swierze i od 5 do 7 bylo po kryku na 8 przyszli znajomi i sie oblewalo![]() ta lazienka niedaje m ispokoju tzn wszytcy mowia ze trzeba umyc brodzik ewentualnie jakies m,aty kupic wojtek spluczke w sroku zrobi bo powoli sie napelnia i gra ale wiecie w porownaniu do calego mieszkania ktore jest piekne odstaje ![]() Cytat:
czyli grubson i reszta ![]() ja wiem jak wiem ale ty sie nienadwyrezaj dziekuje za checi![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no patrz, a ja się łudziłam, że mnie starość nie dopadnie |
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Gwiazdeczki
Znowu żeście się rozpisały, więc będę odpowiadać każdej z osobna. A i Mikołajki dzisiaj, był już u Was Święty? Teraz doczytałam, że niektóre robią sobie tylko prezenty na Gwiazdkę. My zawsze na Mikołaja coś sobie wręczliśmy, ja przeważnie dostawałam największego w sklepie mikołaja z czekolady, a dla tż zawsze zawsze jakiś kosmetyk się znalazł. A dziś jakoś tak zwyczajnie, bez prezentów, no może poza jednym dla TŻ- bo się juznie umiał doczekać z racji naszego leczenia infekcji . Na razie dostaliśmy na mikołaja kasę od moich rodziców i mamy sobie zamiar sprezentować komplet kieliszków do szampana i białego wina, bo do czerwonego dostaliśmy na ślub, aż dwa komplety. Teraz trzeba się na któyś zdecydować, żeby wszystko ładnie pasowało.Widzę, że dyskusja "włochaczy" wrzała Mój depilator to leży i za nic w świcie juz go chyba nie użyję. Wolę sięprzejechać maszynką i z głowy, zresztą ja mam niewidoczne włosy, bo tak jasne, ale wkurzają mnie jak już je czuję to muszę ogolić.A teraz temat ginekologiczny jest na czasie, to u mnie też ponoć wykryto nadżerkę, ale taką małą, że nie trzeba z nie trzeba z nią nic robić-słowa lekarza. Trochę mnie to niepokoi, bo coś mam a z tym nic nie robią. Cały czas mówią o tym, ze po ciąży i że może zniknie, a ja nie lubię takich loterii i zgaduj zgaduli: Sysunia_d co do pieczenia ciast, to już za tydzień będziemy piec z TŻ takie małe pierniczki, bo one są tak twarde, że akurat do świąt zmiękną, potem je się przyozdobi posypką, lukrem i orzechami i będzie git A z większych ciast to na pewno jakiś piernik, jabłecznik z orzechami i może sernik, makowiec. Wiadomo napiekło by się tego mnóstwo, ale z drugiej strony kiedy to zjeść? A co do obejrzenia ostatnio jakiegoś filmu, to byliśmy z mężem w kinie na polskim "Dom zły"- no może być, mi sięnawet podobał, ale tż nie. No i na "Opowieść wigilijna 3D" super, jak się ubierze te magiczne okulary to rollercaster to przy tym filmie pikuś, błędnik mi szwankował ![]() zielony_motylek super, ze macie balkon Ja teżmuszę mieć, bo od zawsze miałam balkon i to w moim własnym pokoju, więc ja teraz bez balkonu jak bez ręki Ale tak to non stop brakuje miejsca i trzeba uciekac przy kłótniach do łazienki, bo nie ma gdzie ![]() Maggie1983 fajny ten komplet do przedpokoju ![]() baja86 wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imieninek a ztym karkiem to ja czasem tak mam jak mnie przewieję, albo w przeciągu stoję, dlatego jak tylko poczuję lekki powiew to zaraz na wszystkich krzyczę, bo wiem co taki przeciąg moze ze mną zrobić No ale jak piszesz, ze to n przewianie, to może źle pałaś?kaska87 co za zabieg będziesz mieć, jeśli można spytać? Coś z nadżerką? AgatkaL trzymam kciuki za te "nowe otwarte drzwi" i fajnie, że koncert się udał ![]() Rybulka u nas w szpitalu już też są dwa przypdki na OIOM-ie, ale o tym nic nie słychać. A Ty się nie martw, jesdz cytrusy, warzywka i się nie przegrzewaj, no i dbaj o Was ![]() kliwia ładniusie drzwi a z jajnikiem to tak czasem też mam, nawet nogą nie mogą swobodnie poruszać, ale lekarz powiedział, że to moje zrostypo wyrostku z tym jajnikiem tak rojbrują![]() indiai83, ale mnie wystraszyłaś z tym kredytem. My też we wrześniu mieliśmy dostać na bank (robiliśmy symulacje), a teraz jak nam naprawdę będzi epotrzebny to ciekawe jaka będzie ich decyzja? Długo czekaliście na decyzję? Madzialenka dobrze, że dotarliście do kraju tulipanów cało i zdrowo A sprawy łóżkowe bierz w swoje ręce. A to w tym leczeniu nie możecie ten tego czy jak?myszka_maj trzymam kciuki za lekarza i powodzenia ![]() domi7ks fajny brzucholek jak sie czujesz? I kiedy w końcu ta chwila nastapi ależ jestem niecierpliwa a poród wiadomo straszna sprawa, ale ponoć tylko pierwszy No niestety każda z nas musi to przejść i przeżyć, ale co tam poród dla tych chwil z maluszkiem w ramionach![]() kasiaher trzymam kciuki na za 1stycznia Tylko się nie denerwuj i nie przejadaj na święta, a będzie dobrze![]() No właśnie mężulek wrócił. W końcu mogę podać gotowany od rana obiadek, dziś rosołek, ziemniaczki, surówka z pekińskiej z mrchewką z sosem vinegret i skrzydełka z cebuli i czosnu z piekarnika Musimy się sprężać, bo jeszcze mamy dzis dwa mikołąje do obskoczenia. TŻ dzis jest mikołajem u znajomych i mojego chcrześnika, potem do rodziców i ani się obejrzymy będzie pewnie północ. Do zaobaczyska, mykam jeść.
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
teraz leczę zapalenie![]() a to boli w ogóle?
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn to jest strasznie niemile uczucie ...ja mialam zamrazana ... czuje sie taki skurcz.Pozniej nic nie boli ale po zabiegu trzeba chodzic ok 5 dni z podpaska bo leje sie z Ciebie woda
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby te wyniki chociaż dobrze wyszły bo jak jeszcze coś gorszego mam prócz tego dziada to nie wiem
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
aaa... bo mi się ten obrazek nie otworzył.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
niby mozemy, ale ja kompletnie straciłam ochotę. juz mam dosc tego leczenia (3 miesiące sie juz leczę) i ten ciągły dyskomfort. nie umiem sie przełamac wiedząc, ze cos tam jest. nawet jak nie ma globulki to jednak cos tam wypływa prawda??
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
ja dzisiaj sama bo tż ma służbę do jutra na wątku gastronomicznym wklejam przepis na obiecanego keksa mniam już się nie mogę doczekać aż go upiekę ![]()
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za pierwszym razem czekalismy tydzien i decyzja była pozytywna. podpisalismy umowe i od czasu podpisania aktu w ciagu 4 dni mialy byc pieniadze. ale do podpisania aktu nie doszlo i kredyt przepadł. ![]() W drugim podejsciu czekalismy ponad 2 tygodnie i niestety decyzja negatywna. Dlatego dłuzej, ze ta babka w banku się odwoływała od decyzji, ale niestety koordynator był uparty i postawił na swoim Ale jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieje, że za trzecim razem pojdzie wszystko po naszej myśli. ![]() Własnie skonczyłam obcinac TŻa, troszkę zarósł biedaczek ![]() Tak jak wspominałam na Mikołjki prezentu sobie nie robimy, no oprócz atrakcji wieczornych ale to dopiero nastąpi hihi...Ale za to byliśmy na zakupach w związku z prezentami na gwiazdkę. No i udało się, mamy już prezenty dla mnie
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My swoje tez lubimy mozmy byc razem 24 h ale praca todla mnie co innego teraz kazdy ma swoje pole do popisu
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Hiszpanii, bo to kraj kolonialny
Tutaj Sinterklaas przyjeżdża na białym koniu, najpierw przybijając statkiem do brzegów Holandii tak w połowie listopada. Jego przyjazd do Holandii to takie małe święto, jest parada, pomocnicy rozdają dzieciom słodycze, potem objeżdża miasta w Holandii. W całym okresie dzieci dostają słodycze, do bucików ustawianych przy kominku, pod warunkiem że były grzeczne. Najważniejszy jest 5.12 - tzw. noc paczuszek, kiedy dostają duże prezenty. I nie ma elfów za pomocników - tylko ludzi tzw. Zwarte Piety czyli Czarnych Piotrków. Co kraj to inna tradycja Bardzo komercyjne święto.Domi7ks - śliczny brzusio india83 - pytałam się o inny bank, ponieważ koleżanka z pracy też chciała wziąć kredyt. I robili symulację na jesieni zeszłego roku w 3 bankach, we wszystkich otrzymali odpowiedź, że by go dostali. Jak rzeczywiście złożyli wniosek, to dwa im odmówiły, trzeci chyba PKO przez 2 miesiące nie mógł się zdecydować. To się wkurzyli i znaleźli bank spółdzielczy, który bez problemu dał im kredyt i w sumie najlepiej na tym wyszli. Byli pierwszymi klientami tej placówki z kredytem z dopłatami i bardzo sobie chwalili obsługę. Jak już podpisali umowę o kredyt, to PKO się odezwało, że dadzą im kredyt jak doniosą jeszcze jakieś dokumenty. Podziękowali im.
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
iwka Ty tez w Holandii?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Było dużo moich znajomych i po koncercie zaczęła się impreza...uffff dzis ledwo zyję jako, ze naszym wczorajszym sponsorem była Wódka Żołądkowa Gorzka...ale warto było 

mi się podoba jak dziewczyny w ciąży są szczupłe tylko mają brzuszek

nie dziwię się

ja tak czekalam, zeby wytrwac do 1ego grudnia:P
szkoda... czekamy na relacje jak mieszka sie w nowym miejscu 
. Na razie dostaliśmy na mikołaja kasę od moich rodziców i mamy sobie zamiar sprezentować komplet kieliszków do szampana i białego wina, bo do czerwonego dostaliśmy na ślub, aż dwa komplety. Teraz trzeba się na któyś zdecydować, żeby wszystko ładnie pasowało.