|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Xtase, te ostatnie buty
|
|
|
|
#3152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
19agusia91 na żywo są jeszcze ładniejsze, niestety widziałam je w poniedziałek i pewnie już ich nie ma |
|
|
|
|
#3153 | ||
|
żona
|
Cytat:
bo w tamtym szłam tylko jako os tow![]() A co do tej kolezanki to tak to jest teraz... ja czasem wolałabym powiedzieć coś wizażance, mimo ze tylko wirtualnie ją znam zamiast jakiejś koleżance z którą jestem na codzień.. Pełno takich fałszywych bestii ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam przepiękne buty w Reserved, takie bez palców, czarne z odrobiną złota (ale nic w nich kiczowatego nie było, wręcz przeciwnie!), tylko że straasznie mi stopa leciała do przodu
. Wygląda na to, że mogę chodzić tylko w butach na obcasie, które mają zakryte palce . Właściwie planowałam takie zakryte czółenka, ale jak zobaczyłam te szpile w Reserved to się zakochałam!
|
#3155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Są przezroczyste i wg ich nie widać, kupowałam w deichmannie, kosztują 19 zł
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
Tak, wszystkie są
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie układa nam się
![]() Ale dzisiaj byłam na zakupach i mam dobry humor ![]() Cytat:
![]() A w Deichmanie jest dużo bardzo ładnych, eleganckich butów, polecam zajrzeć
|
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
druga - zły kolor, trzecia - mało studniówkowa ![]() Cytat:
muszę coś w końcu znaleźć żeby rozchodzić ![]() kolekcja z Deichmanna - http://www.*************/buty-i-tore...nn-na-impreze/ ![]() edit: nie wiem czemu się te gwiazdki zrobiły :/ wpiszcie w google to znajdziecie 'deichmann nowa kolekcja' ![]() mnie się podobają te z załącznika ale chyba nie do mojej kiecki
Edytowane przez pragnienie Czas edycji: 2009-12-06 o 14:40 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
W Orsayu jest dużo sukienek jakby któraś była zainteresowana
![]() W Kazarze jest jeszcze parę fajnych i w H&Mie widziałam parę. Buty w Deichmanie, a zwykłe, czarne szpilki (ktoś szukał) widziałam nawet w New Yorkerze
|
|
|
|
#3161 | ||||
|
Rozeznanie
|
na samym początku chciałam się przywitać z Wami wszystkimi
tak jak i Was czeka mnie studniówka.. nie moja, ale jego. w sumie nie jesteśmy razem, a może i ? mieszkam w Berlinie, on w Warszawie ( ponas 2 lata temu się przeprowadziłam ) ale staram się przyjeżdzać do Warszawy, gdy tylko mam wolne. w wakacje dużo między nami się wydarzyło, w sumie zachowywaliśmy się jakbyśmy razem byli, ale wiemy obydwoje co to znaczy związek na odległość i że jesteśmy jeszcze bardzo młodzi.. i dlatego też zdecydowaliśmy, że nie będziemy razem.. no ale jednak wszystko toczy się inaczej.. rozmawiamy dzień w dzień i nie są to rozmowy kolega - koleżanka. zaprosił mnie już ze 3 tyg temu na stwoją studniówkę, na której będzie dużo naszych wspólnych znajomych, a w tym moja przyjaciółka i mój przyjaciel i tak się cieszę, że z nimi będę mogła dzielić ten dzień ![]() też nie wiem, kiedy to wszystko nadrobię.. Cytat:
Cytat:
też mam problem z butami. chciałabym wysokie, gdyż je uwielbiam.. ale nie chcę na zdjęciach i na studniówce być wyższa od niego bądz też równa z nim. w moim przypadku w grę wchodzą buty tylko na obcasie ok 4 cm. obcas musi być! nie założę balerinek.. jednak noga ładniej wygląda na obcacie - przynajmniej moja ![]() Cytat:
jestem blondynką - nigdy w życiu nie farbowałam włosów, gdyż odcień moich mi odpowiada a słońce obdarzyło mnie pasemkami mam także naturalne loki. a oczy mam niebieskie. Cytat:
szukam sukientki w podobnym kolorze. odcienie beżu, łososia, pudrowego różu a może i biel, chociaż sama nie wiem. J. będzie miał prawdopodobnie szary garnitur z czarną koszulą, więc myślę, że sukietki w takich odcieniach będą pasować najlepiej. a Wy jak sądzicie ? i dodatki czarne, srebrne ?
and the world around us won’t stop turning tonight, i like. <33 Edytowane przez Pariii Czas edycji: 2009-12-06 o 14:51 |
||||
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że jakiś czas będzie
a orientujecie się cenowo wygląda ta kolekcja? Jeszcze nigdy nie kupiłam niczego tam a słyszałam że jakość kiepska.
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ceny to przeważnie 119 zł ![]() Tylko nie wiem właśnie ile będzie, bo wolałabym jeszcze poczekać, może gdy pojawią się buty studniówkowe to wybór będzie większy
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Rozeznanie
|
Cena butów,które wklejałam to chyba 99 zł (pierwsze 2 ) i 79 zł za pozostałe, ogólnie to uważam, że za takie pieniądze opłaca się kupić
Z jakością jest średnio (mnie buty zimowe kupione w deichmannie albo ccc jeszcze nigdy nie wytrzymały więcej niż jeden sezon), ale warto trzymać paragony, jeszcze nie zdarzyło się tak żeby nie wymieniliby mi butów... |
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba w tym tygodniu wybiorę się do Deichmana, bo marzą mi się czarne satynowe peep-toe jeszcze najlepiej na malutkiej platformie z przodu, coby wygodniejsze były
Tylko sama nie wiem, bo zaczęłam się zastanawiać, czy do długiej sukienki nie byłyby lepsze zabudowane? I czy jest sens kupować buty nie mając jeszcze sukienki? Bo np. jakbym kupiła czarne buty, a potem sukienkę, do której bardziej pasowałyby dodatki w innym kolorze, to trochę zwała by była. |
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja te niskie (które jeśli już bym kupiła) widziałam za 119 ![]() Te satynowe może są tańsze. |
|
|
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
Myślicie że te drugie wklejone przez Xtase pasowałyby do mojej sukienki? Też mi się podobają
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Raczkowanie
|
jestem załamana ;( właśnie wróciłam z 'zakupów' i niic, zero, po prostu masakra! z sukienką jeszcze gorzej niż z butami
udało mi się przymierzyć jedną, w simple, ale 8 stów to jednak troche za dużo, a tak to nic. dziewczyny, zazdroszcze wam szpilek! :P
|
|
|
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, Deichmann robi furorę
![]() We wtorek jak mi się uda to też pojadę ![]() Jigoku, o jakich niskich mówisz? ![]() Ja aktualnie wystawiałam na Allegro mą nieszczęsną za małą sukienkę na sylwestra.. Zobaczymy czy szybko się sprzeda, bo muszę kupić nową szybko, żeby doszła do sylwestra.. Bo wiadomo jak to za naszą pocztą, szczególnie w czasie świąt
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie powiem ci, bo moja zdolność do oceniania długości, wielkości, odległości jest mniejsza niż 0 Na pewno mają poniżej 7, o, tak mogę powiedzieć
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupujący uprzejmy, zaproponował mi wymianę na większą. Ale po dłuższym przypatrywaniu się jej stwierdziłam, że sukienki bez ramiączek nie są dla mnie i chcę kupić inną. A już nie chcę mu mącić w głowie, z resztą zanim kasa by mi przyszła to trochę czasu też by minęło, a kto wie, może mi się uda sprzedać ją drożej
|
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
Musze dzisiaj zamówić już tą sukienke i ciągle się waham która jest najlepsza, wiem że za krótkie itp. ale ja taką chce
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#3179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hehe Jigoku, może u nich w szkole taki trend ;>
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się najbardziej podoba ta środkowa, pudrowa, jest śliczna.
Ale jesteś przekonana do takiej krótkiej? :|
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

. Wygląda na to, że mogę chodzić tylko w butach na obcasie, które mają zakryte palce