Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 15:24   #1831
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jak jest na tyle głupi, zeby zostawic studia, wyjechac to jego decyzja. Mi sie osobiscie wydaje, ze on jest moja kolezanka: musi byc jak on chce, musi byc najwazniejszy, trzeba za nim biegac i sie "prosic"
jestem pewna ze on chcialby zebys go nie prosila zeby nie wyjezdzał i mysle ze tylko tak gada, a tak naparwde nic nie zrobi.

za duzo
czy on jest jedynakiem?

pomysl chcesz byc z takim facetem, który jak mu cos nie wychodzi zabiera zabawki i ucieka? a wystarczy zeby RUSZYL TYŁEK I CHOCIAZ Z TOBA POROZMAWIAL O TYM CO ZASZŁO
Nie, ma dwójkę rodzeństwa i żadnego syndromu jedynaka, to raczej ja
Nie nie, wy nie rozumiecie, to nie jest szantaż, to nie jest chęć bycia w centrum uwagi, żeby za nim latać. Znam go naprawdę dobrze i wiem że nie ma problemów z takimi radykalnymi decyzjami, zrobiłby to - tak jak napisałam - by odciąć się od przeszłości, zająć się czymś, no i też to jest to o czym marzył od dziecka.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:24   #1832
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
To o jakieś 1000% za dużo dumy.

Mona ale jakiej dumy Podjął decyzję, że zostaje z Tobą a nie z kolegami. Dokonał wyboru i nie dotrzymał slowa, bo strzelił focha...

patrzę na to z zewnątrz i dla mnie to są zagrywki rozpuszczonego bachora, ktory widząc, że nic nie wskóra nie chce przeprosić i straszy rodziców spakowaniem swojego małego plecaczka i pójściem pod most
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:26   #1833
mOna01
Zakorzenienie

Już sama nie wiem... Może ja naprawdę źle na to patrzę, nie widzę wszystkiego. Myślałam tylko żeby napisać jednego smsa z pytaniem czy naprawdę zamierza to zrobić, ale powstrzymuję się.

Stary 2009-12-06, 15:27   #1834
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ma dwójkę rodzeństwa i żadnego syndromu jedynaka, to raczej ja
Nie nie, wy nie rozumiecie, to nie jest szantaż, to nie jest chęć bycia w centrum uwagi, żeby za nim latać. Znam go naprawdę dobrze i wiem że nie ma problemów z takimi radykalnymi decyzjami, zrobiłby to - tak jak napisałam - by odciąć się od przeszłości, zająć się czymś, no i też to jest to o czym marzył od dziecka.
zgadzam sie ze my go nie znamy, ale jakbym uslyszala ze chce sie odciac od przeszłosci to ok,jest dorosły, niech robi co chce.

Ja nie widze tu zadnej Twojej winy.

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Mona ale jakiej dumy Podjął decyzję, że zostaje z Tobą a nie z kolegami. Dokonał wyboru i nie dotrzymał slowa, bo strzelił focha...

patrzę na to z zewnątrz i dla mnie to są zagrywki rozpuszczonego bachora, ktory widząc, że nic nie wskóra nie chce przeprosić i straszy rodziców spakowaniem swojego małego plecaczka i pójściem pod most
tez tak to odebrałam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Już sama nie wiem... Może ja naprawdę źle na to patrzę, nie widzę wszystkiego. Myślałam tylko żeby napisać jednego smsa z pytaniem czy naprawdę zamierza to zrobić, ale powstrzymuję się.
nic nie pisz, on tylko na to czeka az to "cie ruszy"

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:28   #1835
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
pomysl chcesz byc z takim facetem, który jak mu cos nie wychodzi zabiera zabawki i ucieka? a wystarczy zeby RUSZYL TYŁEK I CHOCIAZ Z TOBA POROZMAWIAL O TYM CO ZASZŁO
Motylku sama lepiej bym tego nie napisała

Cytat:
W takim razie Mona ja bym go nie zatrzymywała....ale miałby minę jaskbyś nie zareagowała nawet
skoro zamiast odzyskać swoją ukochaną woli o niej zapomnieć to pozwól mu na to....
Stary 2009-12-06, 15:29   #1836
motylek1007
Zakorzenienie

sorki za zmiane tematu, ale teraz mam śliczny widok przed oczami. Z jednej strony kanapy spi TZ, z drugiej Bobik

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-06, 15:31   #1837
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Mona, jeśli wyślesz teraz smsa on osiągnie to co zamierzał a Ty przekreślisz jakiekolwiek możliwości ewentualnych zmian w Waszym związku w przyszłości, bo już zawsze skutecznie bedzie wodził Cię za nos....
Stary 2009-12-06, 15:34   #1838
mOna01
Zakorzenienie

Ok. Uspokoiłyście mnie, nie wysyłam żadnego smsa aż do urodzin. Jeśli miałby nawet jechać to wydaje mi się że nie zrobi tego w ciągu najbliższych 2 tygodni, przed świętami i w ogóle... Więc urodziny i, mam nadzieję, przełom.

Stary 2009-12-06, 15:34   #1839
motylek1007
Zakorzenienie

i wiedzial ze wczesniej czy pozniej sie złamiesz, tylko bedzie uzywam coraz to bardziej wyrafinowanych metod

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-06, 15:41   #1840
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do was pytanie... gdybyście się tak jak ja nie odzywały ze swoim TŻ po kłótni przez tydzień i nagle byście się dowiedziały że aby zapomnieć o was chce zrobić coś naprawdę głupiego, co wiąże się z wojną i kilkoma latami za granicą... To co byście zrobiły?
boże co za bzdura... boże zamist zapomiać by sie debil odezwał
co za dzieciak, no masakra poza tym pewnie zadbał o to zebyś sie o tym dowiedziała i liczy ze sie pierwsza odezwiesz....
Stary 2009-12-06, 15:45   #1841
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ok. Uspokoiłyście mnie, nie wysyłam żadnego smsa aż do urodzin. Jeśli miałby nawet jechać to wydaje mi się że nie zrobi tego w ciągu najbliższych 2 tygodni, przed świętami i w ogóle... Więc urodziny i, mam nadzieję, przełom.
Grzeczna Dziewczynka
Mona, wybacz, że tak ostro czasem traktujemy Twojego (ex) tżeta , ale jesteśmy po to by się wspierać, nie tylko w zapuszczaniu i przypominamy Ci tylko o co poszło, nie o zdradę, kłamstwo czy coś, co sprawiło, że ma złamane serce i żeby nie oszaleć musi zmienić środowisko tylko o jeden durny wieczór i jego zachowanie......to mnie najbardziej bulwersuje, że wystarczyłoby jedno słowo z jego strony (magiczne) i nie byłoby tej całej sytuacji...a tu nagle jakiś patos, wielkie czyny, wyjazdy na wojnę a przyczyna taka banalna....przez to ta sytuacja robi się groteskowa...bo zamiast zachować się*jak facet i przeprosić za to, że zachował się*jak baba z @ odwraca kota ogonem żebyś tylko czuła się winna.....i to mnie strasznie wkurza
Stary 2009-12-06, 15:46   #1842
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Mona, dobrze robisz Takiego wyjazdu nie da się załatwić ot tak, poza tym myślę, że święta chciałby jeszcze z rodziną spędzić.

Ale ja go trochę rozumiem, też zawsze marzyłam o wojsku i żeby pojechać gdzieś na misję, no ale wiadomo - rodzina. Poza tym kondycję mam wręcz na minusie. Ale w 2 klasie LO jak facet od PO dowiedział się, że moim cichym marzeniem jest wojsko, bardzo namawiał mnie na marynarkę wojenną, żebym przez rok potrenowała ostro, to z moją motywacją mam szansę się dostać.
Teraz mi się przez tą sytuację to przypomniało I chociaż od 1 klasy gimnazjum mam wybrany kierunek studiów to mam coraz większe wątpliwości.

A w wojsku kobietom chyba nie ścinają włosów, prawda?

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:50   #1843
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:

Dla mnie to nie jest duma, a egoizm. Tylko jego pragnienia sie licza?? Bo inaczej strzela focha... a jakby tego bylo malo to tylko on moze czuc sie zly.

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:53   #1844
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mona, dobrze robisz Takiego wyjazdu nie da się załatwić ot tak, poza tym myślę, że święta chciałby jeszcze z rodziną spędzić.

Ale ja go trochę rozumiem, też zawsze marzyłam o wojsku i żeby pojechać gdzieś na misję, no ale wiadomo - rodzina. Poza tym kondycję mam wręcz na minusie. Ale w 2 klasie LO jak facet od PO dowiedział się, że moim cichym marzeniem jest wojsko, bardzo namawiał mnie na marynarkę wojenną, żebym przez rok potrenowała ostro, to z moją motywacją mam szansę się dostać.
Teraz mi się przez tą sytuację to przypomniało I chociaż od 1 klasy gimnazjum mam wybrany kierunek studiów to mam coraz większe wątpliwości.

A w wojsku kobietom chyba nie ścinają włosów, prawda?
Od momentu przyjazdu do podpisania kontraktu mija maksymalnie 10 dni, reszta już się dzieje później, w zamknięciu, bez kontaktu. On zawsze chciał być w wojsku, jechać na misje. Do wojska poszedł na ochotnika ale po służbie zasadniczej nie kontynuował tego, chyba ze względu na mnie.

Nie ścinają, ale to kwestia wygody żeby mieć krótkie

Dziękuję wam, jesteście wspaniałe, nawet jeśli bluzgacie na niego a mnie jedziecie. Otwieracie oczy i powstrzymujecie przed głupotami, jakby nie wy to bez wsparcia już dawno bym się złamała.

Stary 2009-12-06, 15:57   #1845
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Od momentu przyjazdu do podpisania kontraktu mija maksymalnie 10 dni, reszta już się dzieje później, w zamknięciu, bez kontaktu. On zawsze chciał być w wojsku, jechać na misje. Do wojska poszedł na ochotnika ale po służbie zasadniczej nie kontynuował tego, chyba ze względu na mnie.

Nie ścinają, ale to kwestia wygody żeby mieć krótkie

Dziękuję wam, jesteście wspaniałe, nawet jeśli bluzgacie na niego a mnie jedziecie. Otwieracie oczy i powstrzymujecie przed głupotami, jakby nie wy to bez wsparcia już dawno bym się złamała.

Z tym wojskiem to faktycznie nie jest komfortowa sytuacja. Bo jezeli to jego marzenie, to bycie z toba go mozna powiedziec ze poki co ogranicza. A kiedys nawet i bez rozstania moze chcialby spelnic te swoje marzenie. Ja bym padla na zawal zeby moj TŻ mial jechac na wojne...

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-06, 16:03   #1846
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
włosomaniaczki są dobre na wszystko

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Ja bym padla na zawal zeby moj TŻ mial jechac na wojne...
mój ma kategorię D....móglby być tylko mięsem armatnim
Stary 2009-12-06, 16:06   #1847
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:

mój ma kategorię D....móglby być tylko mięsem armatnim

Moj ma chyba A. Sama nie wiem jak to sie oznacza, ale ze wszystko jest ok
Ale na szczescie sie uczy

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-06, 16:09   #1848
19agusia91
Zakorzenienie

Mona, a czy jak kiedyś były takie sytuacje to mówiłaś mu, ze przeszkadza Ci to, ze tak sie zachowuje? Że nie walczy?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:11   #1849
saming
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zużyłam całe opakowanie, po nałożeniu paska na początku trochę boli, potem mam straszny ślinotok ale czas aplikacji można przeżyć, potem bylo gorzej, bo bolały mnie zęby podczas jedzenia przez ok tydzień ale efekty zadawalające raz kupiłam paski aquafresh ale były beznadziejne...
Ja jak przestałam stosować to mi nic nie było, ale w trakcie - np. mycie zębów - ojoj, czasem krwawiły mi dziąsła nawet.

Cytat:

o ile dobrze pamiętam to jeden sezon to tylko 8 odcinków
W moim to było po 12

Cytat:
Mam do was pytanie... gdybyście się tak jak ja nie odzywały ze swoim TŻ po kłótni przez tydzień i nagle byście się dowiedziały że aby zapomnieć o was chce zrobić coś naprawdę głupiego, co wiąże się z wojną i kilkoma latami za granicą... To co byście zrobiły?
Chce zapomnieć? No to mu niezależy, więc niech jedzie. Mona, nie daj się manipulować. On Tobą manipuluje. Jeśli nie grasz tak jak on chce, to wielkie halo robi. Nie daj się dziewczyno, bo nie warto.

Cytat:
Kiedyś mi mówił że jeśli bym go zostawiła to to zrobi, bo nie będzie mu już na niczym zależało.
Granie na emocjach. Nie znoszę tego.

Cytat:
No nie wiem dla mnie to jest lekki szantaz. Na zasadzie zostawisz mnie kiedys to bedziesz miec mnie na sumieniu. Moj TŻ w takich sytuacjach mowil, ze nie przestanie sie o mnie starac.
No nie wiem, coraz bardziej jestem wsciekla na twojego TŻ, bo teraz znowu cala wine zaczynasz brac na siebie. A to on FACET nic nie robi, dal sobie spokoj przez jedna mala klotnie. no po prostu nie moge tego zrozumiec, przeciez kazdy inny nawet po takich slowach staralby sie jakos odzyskac dziewczyne, albo chociaz sprobowac.
Zgadzam się. Jeżeli odpuścił po tak małej kłótni, to pomyśl, co by było gdyby chodziło o coś naprawdę większego? Nawet w takim dalszym życiu - rodzina, dzieci itd. Jeżeli Ty miałabyś się starać przez całe życie - zamęczysz się i nic z tego nie wyjdzie.

Cytat:
Dla mnie to nie jest duma, a egoizm. Tylko jego pragnienia sie licza?? Bo inaczej strzela focha... a jakby tego bylo malo to tylko on moze czuc sie zly.
Dla mnie to istny przykład sytuacji z moim ex - zawsze jak się kłóciliśmy, to jak się pierwsza nie odezwałam to uznawał, że to koniec i adios. A mi głupiej zależało i ciągle pierwsza rękę wyciągałam. Co mi to dało? Rok czasu męczarni, i cieszę się, że to zakończyłam.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:12   #1850
19agusia91
Zakorzenienie

Dorwałam dwie odżywki Naturia Mama kupiła Tę z miodem, i tę z cytryną.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-06, 16:17   #1851
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dorwałam dwie odżywki Naturia Mama kupiła Tę z miodem, i tę z cytryną.
osz Ty
Stary 2009-12-06, 16:23   #1852
19agusia91
Zakorzenienie

Tak sobie myślę, ze ja się chyba nei nadaje do związków. Podziwiam Monę, ja juz dawno poleciałabym do niego, zeby wiedzieć na czym stoję.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Pamięta jak w sierpniu mieliśmy taka nieciekawą sytuację, to najpierw powiedziałam mu swoje żale i dopiero potem sie nie odzywałam i czekałam aż zrozumie, przeprosi i wyciągnie wnioski.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-06, 16:24   #1853
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Tak sobie myślę, ze ja się chyba nei nadaje do związków. Podziwiam Monę, ja juz dawno poleciałabym do niego, zeby wiedzieć na czym stoję.
To nie chodzi o to czy sie nadaje czy nie. Tylko niektorzy chlopacy w koncu zaczynaja wykorzystywac ta uleglosc kobiety. I wtedy zaczyna sie, ze tylko one wyciagaja rece, to one zaczynaja sie starac o mezczyzne. A w przyszlosci to w rodzinie tylko maz ma racje i decydujace slowo. A zona jest coraz bardziej sflustrowana, ale dalej robi to samo bo przeciez sa juz dzieci, to dla ich dobra. To tylko taki przyklad

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Pamięta jak w sierpniu mieliśmy taka nieciekawą sytuację, to najpierw powiedziałam mu swoje żale i dopiero potem sie nie odzywałam i czekałam aż zrozumie, przeprosi i wyciągnie wnioski.
No ale w koncu sie odezwal??

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-06, 16:27   #1854
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

O matko, ja muszę się Wam "wyżalić". Mój głupi brat od początku okresu grypowego ciągle lata gdzieś po pubach, chociaż mu obie z matką mówimy, żeby nie chodził, bo coś złapie i sam nie zachoruje, ale zarazi mnie i babcię. No i chyba wykrakałyśmy Nie wiem, co mi jest, ale w ciągu godziny tak mnie zaczął swędzieć nos, że nie wytrzymuję. Katar mam też tragiczny, swędzenie aż na gardło przeszło, już nie mówię normalnie, bo mam całe spuchnięte i chyba mam gorączkę, zaraz sobie zmierzę temperaturę. Ja jestem pewna, że to ten kretyn jakiegoś syfa przywlókł

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:32   #1855
19agusia91
Zakorzenienie

Tak. Powiedziałam mu wyraźnie, ze dopóki nie zrozumie jak bardzo mnie zranił to nie mamy o czym gadać. Bojowo byłam wtedy nastawiona, nawet myślałam o zakończeniu.

A zazwyczaj to jest "nie kłóćmy się", albo z mojej, albo z jego strony.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Jyyli, do lekarza jutro koniecznie.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Jest jedna rzecz, która mnie martwi w moim związku- TŻ jest strasznie zazdrosny i to mi często nerwy psuje. Jeśli się rozstaniemy to jestem prawie pewna, ze to właśnie przez to będzie.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-06, 16:36   #1856
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Tak. Powiedziałam mu wyraźnie, ze dopóki nie zrozumie jak bardzo mnie zranił to nie mamy o czym gadać. Bojowo byłam wtedy nastawiona, nawet myślałam o zakończeniu.

A zazwyczaj to jest "nie kłóćmy się", albo z mojej, albo z jego strony.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Jyyli, do lekarza jutro koniecznie.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Jest jedna rzecz, która mnie martwi w moim związku- TŻ jest strasznie zazdrosny i to mi często nerwy psuje. Jeśli się rozstaniemy to jestem prawie pewna, ze to właśnie przez to będzie.
No to sytuacja nie rowna sytuacji. Bo twoj sie pewnie pozloscil, nerwy odeszly i sie odezwal. Ty wiesz najlepiej jaki sposob na niego dziala.

No z ta zazdroscia to nieciekawie, ale jesli mozna wiedziec to ile macie lat?? Bo czesto wlasnie wiek jest tego przyczyna, a potem sie z tego wyrasta Albo "krotkosc" zwiazku tez moze byc przyczyna i z czasem juz ta zazdrosc nie bedzie taka zaborcza.

życie jest piękne

19/11

Edytowane przez piotrkowalolitka
Czas edycji: 2009-12-06 o 16:37
Stary 2009-12-06, 16:40   #1857
blondyna789
Zakorzenienie

wróciłam! i nadrobiłam

widzę, że ciągle kręcimy się wokół rozterek mOny może się za dużo nie udzielam w tym temacie, ale tak sobie podczytuję i wyciągam wnioski przede wszystkim, mOna, jesteś bardzo dzielna, że tyle wytrzymujesz... nam się tu łatwo mówi, że masz się nie uginać i nie odzywać do Tż-a, ale w praktyce to bardzo trudne. sama nie wiem czy bym nie poleciała i nie żądała wyjaśnień na czym stoję ja działam bardzo emocjonalnie i na pewno zaogniłabym sytuację, dlatego Ciebie podziwiam szczerze nie mniej jednak wiem, że bardzo cierpisz... i cieszę się, że możemy jakoś pomóc co do obecnej sytuacji - rozumiem po troche was oboje, ale jednak Tż-a trochę mniej. nie kumam o co mu chodzi z tym zapomnieniem - żeby zapomnieć o Tobie chce wyjechać. no ok, ale zapomnieć mógłby próbować w sytuacji gdybyś go zostawiła i nie chciała z nim być... a nie w takiej niewyjaśnionej sytuacji bo chyba nikt tu nikomu oficjalnie nie powiedział 'to koniec! nie chcę z Tobą być! rozstajemy się na zawsze i zapominamy o swoim istnieniu!' także dla mnie sytuacja jest dość dziwna... bo inny na jego miejscu chciałby to wyjaśnić...

u Was też pada? powiedzcie, że tak

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-12-06 o 16:54 Powód: analfabetyzm
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:41   #1858
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
To nie chodzi o to czy sie nadaje czy nie. Tylko niektorzy chlopacy w koncu zaczynaja wykorzystywac ta uleglosc kobiety. I wtedy zaczyna sie, ze tylko one wyciagaja rece, to one zaczynaja sie starac o mezczyzne. A w przyszlosci to w rodzinie tylko maz ma racje i decydujace slowo. A zona jest coraz bardziej sflustrowana, ale dalej robi to samo bo przeciez sa juz dzieci, to dla ich dobra. To tylko taki przyklad
niektorzy mężczyźni mają chorą potrzebę dominacji nie potrafią funkcjonować w związkach, w których nie mają 100% kontroli.
O partnerskich stosunkach nie ma nawet mowy, bo władzą się nie dzielą i decyzje podejmują sami...a kobieta, coż sfrustrowana, ale kocha i wybacza wszystko....
Stary 2009-12-06, 16:42   #1859
19agusia91
Zakorzenienie

Mamy po 18 wiek Fajnie zadałaś to pytanie, podoba mi się
No w sumie, jest juz na pewno lepiej niż kiedyś,bo wie jak strasznie mnei to wkurza. Dla mnie to jest brak zaufania. Na jednego mojego znajomego nadal nie może patrzeć na oczy i zawsze są przez to jakieś problemy, bo to zdjęcie skomentował na nk itp. Jakby od tego do romansu było blisko Dobrze, że nie spotykają sie, bo krew lałaby się
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-06, 16:44   #1860
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
niektorzy mężczyźni mają chorą potrzebę dominacji nie potrafią funkcjonować w związkach, w których nie mają 100% kontroli.
O partnerskich stosunkach nie ma nawet mowy, bo władzą się nie dzielą i decyzje podejmują sami...a kobieta, coż sfrustrowana, ale kocha i wybacza wszystko....
kiedyś taka byłam! tzn wydawało mi się, że muszę być z tym kolesiem, bo on taki super i najmądrzejszy, a ja jestem głupia i nikt już mnie nie będzie chciał... nie wiem co się ze mną w tym czasie działo, ale naprawdę wierzyłam, że on ma rację to była 100% dominacja.. a każda moja próba protestu kończyła się szantażem... ale zwalam to na wiek, bo miałam wtedy 19 lat i byłam głupia tzn w sensie, że ja byłam wtedy głupia, a nie że 19latki są głupie

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości