|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Cytat:
![]() Nie nie, wy nie rozumiecie, to nie jest szantaż, to nie jest chęć bycia w centrum uwagi, żeby za nim latać. Znam go naprawdę dobrze i wiem że nie ma problemów z takimi radykalnymi decyzjami, zrobiłby to - tak jak napisałam - by odciąć się od przeszłości, zająć się czymś, no i też to jest to o czym marzył od dziecka.
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Mona ale jakiej dumy Podjął decyzję, że zostaje z Tobą a nie z kolegami. Dokonał wyboru i nie dotrzymał slowa, bo strzelił focha...patrzę na to z zewnątrz i dla mnie to są zagrywki rozpuszczonego bachora, ktory widząc, że nic nie wskóra nie chce przeprosić i straszy rodziców spakowaniem swojego małego plecaczka i pójściem pod most
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Już sama nie wiem... Może ja naprawdę źle na to patrzę, nie widzę wszystkiego. Myślałam tylko żeby napisać jednego smsa z pytaniem czy naprawdę zamierza to zrobić, ale powstrzymuję się.
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie widze tu zadnej Twojej winy. Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- nic nie pisz, on tylko na to czeka az to "cie ruszy"
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skoro zamiast odzyskać swoją ukochaną woli o niej zapomnieć to pozwól mu na to.... |
||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
sorki za zmiane tematu, ale teraz mam śliczny widok przed oczami. Z jednej strony kanapy spi TZ, z drugiej Bobik
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, jeśli wyślesz teraz smsa on osiągnie to co zamierzał a Ty przekreślisz jakiekolwiek możliwości ewentualnych zmian w Waszym związku w przyszłości, bo już zawsze skutecznie bedzie wodził Cię za nos....
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Uspokoiłyście mnie, nie wysyłam żadnego smsa aż do urodzin. Jeśli miałby nawet jechać to wydaje mi się że nie zrobi tego w ciągu najbliższych 2 tygodni, przed świętami i w ogóle... Więc urodziny i, mam nadzieję, przełom.
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
i wiedzial ze wczesniej czy pozniej sie złamiesz, tylko bedzie uzywam coraz to bardziej wyrafinowanych metod
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za dzieciak, no masakra poza tym pewnie zadbał o to zebyś sie o tym dowiedziała i liczy ze sie pierwsza odezwiesz....
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mona, wybacz, że tak ostro czasem traktujemy Twojego (ex) tżeta , ale jesteśmy po to by się wspierać, nie tylko w zapuszczaniu i przypominamy Ci tylko o co poszło, nie o zdradę, kłamstwo czy coś, co sprawiło, że ma złamane serce i żeby nie oszaleć musi zmienić środowisko tylko o jeden durny wieczór i jego zachowanie......to mnie najbardziej bulwersuje, że wystarczyłoby jedno słowo z jego strony (magiczne ) i nie byłoby tej całej sytuacji...a tu nagle jakiś patos, wielkie czyny, wyjazdy na wojnę a przyczyna taka banalna....przez to ta sytuacja robi się groteskowa...bo zamiast zachować się*jak facet i przeprosić za to, że zachował się*jak baba z @ odwraca kota ogonem żebyś tylko czuła się winna.....i to mnie strasznie wkurza
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, dobrze robisz
Ale ja go trochę rozumiem, też zawsze marzyłam o wojsku i żeby pojechać gdzieś na misję, no ale wiadomo - rodzina. Poza tym kondycję mam wręcz na minusie. Ale w 2 klasie LO jak facet od PO dowiedział się, że moim cichym marzeniem jest wojsko, bardzo namawiał mnie na marynarkę wojenną, żebym przez rok potrenowała ostro, to z moją motywacją mam szansę się dostać. Teraz mi się przez tą sytuację to przypomniało I chociaż od 1 klasy gimnazjum mam wybrany kierunek studiów to mam coraz większe wątpliwości.A w wojsku kobietom chyba nie ścinają włosów, prawda? |
|
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ścinają, ale to kwestia wygody żeby mieć krótkie ![]() Dziękuję wam, jesteście wspaniałe, nawet jeśli bluzgacie na niego a mnie jedziecie. Otwieracie oczy i powstrzymujecie przed głupotami, jakby nie wy to bez wsparcia już dawno bym się złamała.
|
|
#1845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym wojskiem to faktycznie nie jest komfortowa sytuacja. Bo jezeli to jego marzenie, to bycie z toba go mozna powiedziec ze poki co ogranicza. A kiedys nawet i bez rozstania moze chcialby spelnic te swoje marzenie. Ja bym padla na zawal zeby moj TŻ mial jechac na wojne...
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój ma kategorię D....móglby być tylko mięsem armatnim |
|
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Moj ma chyba A. Sama nie wiem jak to sie oznacza, ale ze wszystko jest ok ![]() Ale na szczescie sie uczy
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Mona, a czy jak kiedyś były takie sytuacje to mówiłaś mu, ze przeszkadza Ci to, ze tak sie zachowuje? Że nie walczy?
|
|
|
|
#1849 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim to było po 12 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie to istny przykład sytuacji z moim ex - zawsze jak się kłóciliśmy, to jak się pierwsza nie odezwałam to uznawał, że to koniec i adios. A mi głupiej zależało i ciągle pierwsza rękę wyciągałam. Co mi to dało? Rok czasu męczarni, i cieszę się, że to zakończyłam.
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam dwie odżywki Naturia
Mama kupiła Tę z miodem, i tę z cytryną.
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, ze ja się chyba nei nadaje do związków. Podziwiam Monę, ja juz dawno poleciałabym do niego, zeby wiedzieć na czym stoję.
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Pamięta jak w sierpniu mieliśmy taka nieciekawą sytuację, to najpierw powiedziałam mu swoje żale i dopiero potem sie nie odzywałam i czekałam aż zrozumie, przeprosi i wyciągnie wnioski.
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ja muszę się Wam "wyżalić". Mój głupi brat od początku okresu grypowego ciągle lata gdzieś po pubach, chociaż mu obie z matką mówimy, żeby nie chodził, bo coś złapie i sam nie zachoruje, ale zarazi mnie i babcię. No i chyba wykrakałyśmy
Nie wiem, co mi jest, ale w ciągu godziny tak mnie zaczął swędzieć nos, że nie wytrzymuję. Katar mam też tragiczny, swędzenie aż na gardło przeszło, już nie mówię normalnie, bo mam całe spuchnięte i chyba mam gorączkę, zaraz sobie zmierzę temperaturę. Ja jestem pewna, że to ten kretyn jakiegoś syfa przywlókł
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Powiedziałam mu wyraźnie, ze dopóki nie zrozumie jak bardzo mnie zranił to nie mamy o czym gadać. Bojowo byłam wtedy nastawiona, nawet myślałam o zakończeniu.
![]() A zazwyczaj to jest "nie kłóćmy się", albo z mojej, albo z jego strony. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Jyyli, do lekarza jutro koniecznie. ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Jest jedna rzecz, która mnie martwi w moim związku- TŻ jest strasznie zazdrosny i to mi często nerwy psuje. Jeśli się rozstaniemy to jestem prawie pewna, ze to właśnie przez to będzie.
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No z ta zazdroscia to nieciekawie, ale jesli mozna wiedziec to ile macie lat?? Bo czesto wlasnie wiek jest tego przyczyna, a potem sie z tego wyrasta Albo "krotkosc" zwiazku tez moze byc przyczyna i z czasem juz ta zazdrosc nie bedzie taka zaborcza.
........... życie jest piękne ![]() 8minute arms, buns, legs, abs 19/11 Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2009-12-06 o 16:37 |
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam! i nadrobiłam
widzę, że ciągle kręcimy się wokół rozterek mOny przede wszystkim, mOna, jesteś bardzo dzielna, że tyle wytrzymujesz... nam się tu łatwo mówi, że masz się nie uginać i nie odzywać do Tż-a, ale w praktyce to bardzo trudne. sama nie wiem czy bym nie poleciała i nie żądała wyjaśnień na czym stoję ja działam bardzo emocjonalnie i na pewno zaogniłabym sytuację, dlatego Ciebie podziwiam szczerze co do obecnej sytuacji - rozumiem po troche was oboje, ale jednak Tż-a trochę mniej. nie kumam o co mu chodzi z tym zapomnieniem - żeby zapomnieć o Tobie chce wyjechać. no ok, ale zapomnieć mógłby próbować w sytuacji gdybyś go zostawiła i nie chciała z nim być... a nie w takiej niewyjaśnionej sytuacji bo chyba nikt tu nikomu oficjalnie nie powiedział 'to koniec! nie chcę z Tobą być! rozstajemy się na zawsze i zapominamy o swoim istnieniu!' także dla mnie sytuacja jest dość dziwna... bo inny na jego miejscu chciałby to wyjaśnić...u Was też pada? powiedzcie, że tak
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-12-06 o 16:54 Powód: analfabetyzm |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrafią funkcjonować w związkach, w których nie mają 100% kontroli.O partnerskich stosunkach nie ma nawet mowy, bo władzą się nie dzielą i decyzje podejmują sami...a kobieta, coż sfrustrowana, ale kocha i wybacza wszystko.... |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy po 18 wiek
Fajnie zadałaś to pytanie, podoba mi się ![]() No w sumie, jest juz na pewno lepiej niż kiedyś,bo wie jak strasznie mnei to wkurza. Dla mnie to jest brak zaufania. Na jednego mojego znajomego nadal nie może patrzeć na oczy i zawsze są przez to jakieś problemy, bo to zdjęcie skomentował na nk itp. Jakby od tego do romansu było blisko Dobrze, że nie spotykają sie, bo krew lałaby się
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była 100% dominacja.. a każda moja próba protestu kończyła się szantażem... ale zwalam to na wiek, bo miałam wtedy 19 lat i byłam głupia tzn w sensie, że ja byłam wtedy głupia, a nie że 19latki są głupie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Podjął decyzję, że zostaje z Tobą a nie z kolegami. Dokonał wyboru i nie dotrzymał slowa, bo strzelił focha...

poza tym pewnie zadbał o to zebyś sie o tym dowiedziała i liczy ze sie pierwsza odezwiesz....
21.06.2014r.
, ale jesteśmy po to by się wspierać, nie tylko w zapuszczaniu

ale czas aplikacji można przeżyć, potem bylo gorzej, bo bolały mnie zęby podczas jedzenia przez ok tydzień
ale efekty zadawalające
Tę z miodem, i tę z cytryną.
co do obecnej sytuacji - rozumiem po troche was oboje, ale jednak Tż-a trochę mniej. nie kumam o co mu chodzi z tym zapomnieniem - żeby zapomnieć o Tobie chce wyjechać. no ok, ale zapomnieć mógłby próbować w sytuacji gdybyś go zostawiła i nie chciała z nim być... a nie w takiej niewyjaśnionej sytuacji
także dla mnie sytuacja jest dość dziwna... bo inny na jego miejscu chciałby to wyjaśnić...