Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 19:35   #2011
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
gani a moze zastosuj zel swietlikowy na powieki albo tym podobny?
moj wlasnie sie konczy
Chętnie spróbuję, ale nieco później. Tymczasem mam okazję zużyć próbeczkę Nivei z poprzednich rossmanowych prezentów, a już wiem, że mi na pewno nie zaszkodzi, za to lekko natłuści te przesuszone miejsca

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Dołączam do grona świątecznych avatarków

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:41   #2012
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

taki wspolny odwyk naprawde niezle pomaga
w lipcu zrobilam spis swojej pielegnacji, celem ograniczenia i ta lista dobrze mnie 'trzyma w kupie'. oczywiscie, zdarzaja mi sie jakies zakupy... ale duzo rzadziej niz kiedys.
a co do zuzyc: kiedys kazdy nowozakupiony kosmetyk uzywalam kilka - kilkanascie razy [na ogol do czasu kiedy nie kupilam nowego np zelu pod prysznic] po czym stary szedl w odstawke a nowego uzyawalam, i tak w kolko teraz jest duzo lepiej - jak juz cos kupie, to nie uzywam, tylko 'odkladam na pozniej'. Zuzywam kosmetyki poczynajac od tych, ktorych mam najmniej. W tej chwili np mam 11 zeli pod prysznic, z tego 8 nienaruszonych
czuje sie dumna, no!
Stary 2009-12-06, 20:47   #2013
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
sliczny!

czesc Agniesia..11 zeli to duzo. Ja mam stan idealny-jeden!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:03   #2014
Parsifal
Zadomowienie

ja też mam 1

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:08   #2015
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
wiem, wiem, ale usilnie nad tym pracuje /przypuszczam ze w styczniu bede miala kilka mniej, bo zawsze sie okaze ze jakas ciocia-siodma-woda-po-kisielu przyjezdza 25.12 na kawe i wielka panika w rodzinie ze nie ma jej co dac wtedy co roku ida w ruch moje zapasy i jakis zestawik wedruje z swiat w zamian za zwrot gotowki od mamy
Stary 2009-12-06, 21:25   #2016
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
ja też mam 1
sukces osiagniety

kusi mnie zakup czegos z Essence odkrylam te kosmetyki w jednym sklepie tutaj

Stary 2009-12-06, 21:37   #2017
KonikGarbusek
Zakorzenienie

A mi jest strasznie smutno, bo przekonałam się po raz kolejny że NIE ISTNIEJE PRZYJAŹŃ POMIĘDZY DZIEWCZYNĄ A JEJ BYŁYM.... a szkoda....

Facet chce mieć na wyłączność albo wcale. Żadna kawa czy spacer ot tak po koleżeńsku nie wchodzą w grę....

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-12-06 o 21:50
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:52   #2018
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Koniku

lece na spacer z psem a potem wysmaruje sie balsamem

Stary 2009-12-07, 08:28   #2019
palermo82
Raczkowanie

Smile Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Zuzylam sporo, nawet nie wiem kiedy
-perfumy Paris Hilton
-pianka pod prysznic Japaneese Spa
-oliwka Johnson & Johnson
-szampon Head & Shoulder
-pomadka arbuzowa Avon
-tusz do rzes Maybelline

Ślub w życiu nie jest, jak i w teatrze, ostatnim aktem życia dwojga zakochanych.

Alfred Aleksander Konar

kliknij na www.pajacyk.pl

palermo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:47   #2020
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wreszcie penowymiarowe zużycie - deo w kulce iwostin średni był, teraz wracam do nivei w sprayu bo ten mam "najstarszy".
Wczoraj zrobiłam porzadki w szafie z zapasami. Dokonałam odkrycia że mam 1 płyn do kąpieli z avonu. Myślałam że mam ich kilka Co prawda mam jeszcze 1 szt dove ale to wygrałam niedawno więc jest świeżutki a ja myślałam że mam wiecej starych.
Niestety z przerażeniem stwierdziłam że mamy z mamą mase próbek

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:39   #2021
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Agniesia witaj.

Cytat:
tesknil ktos?
No jasne!

Cytat:
Ja mam stan idealny-jeden!
To nie stan idealny, to nuda. Dla mnie stanem idealnym będzie 3.

Cytat:
MOże poczekaj do przyjazdu do Polski. Porównasz sobie ceny i asortyment, tamte Ci przecież nie uciekną.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A mi jest strasznie smutno, bo przekonałam się po raz kolejny że NIE ISTNIEJE PRZYJAŹŃ POMIĘDZY DZIEWCZYNĄ A JEJ BYŁYM.... a szkoda....

Facet chce mieć na wyłączność albo wcale. Żadna kawa czy spacer ot tak po koleżeńsku nie wchodzą w grę....
A ja wiem że taka przyjaźń może istnieć. Tylko wymaga dojrzałości obu stron i pogodzenia się z faktem że ich związek to przeszłość. O wiele większym problemem jest reakcja nowych partnerów na tę przyjaźń.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Przez weekend zużyłam:
  • zmywacz do paznokci Avon
  • sól do kąpieli Kinga z Wieliczki
  • orzeźwiający tonik Optimals Oriflame
Zakupowo trochę poległam. Miałam do wykorzystanie zniżkę 20% do Natury na jeden produkt do 6.12 i postanowiłam coś wybrać ze Starej Mydlarni bo raczej nie bywają te produkty w promocjach. Po dłuższym obwąchiwaniu wszystkiego wzięłam w końcu żel kawowy. Akurat tego nie dało się powąchać bo był zafoliowany i trochę zawiedziona jestem - to nie jest typowy zapach kawy, peeling pachniał lepiej. No ale przynajmniej nie wzięłam żadnego balsamu. Tych mam więcej i wolniej się zużywają. Kupiłam jeszcze sól do kąpieli grejfrutową z Bochni ale to zakup potrzebny.

Na plus mogę zapisać że oparłam się zamówieniu z Oriflame i zniżce 25% w TBS.
Stary 2009-12-07, 09:52   #2022
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Lubimy je turlać

Muszę się przyznać do grzechu Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie Za to przy okazji kupiłam samochodziki dla chrześniaka pod choinkę Niemniej się wstydzę, bo to już drugi grudniowy zakup, a zużyć dalej nie ma
haha swoją drogą kuleczki GG Oriflame często mi przy machaniu pędzlem w pudełeczku wypadały i rzeczywiście turlały sie po podłodze
O ty!
Cytat:
A jak ten krem Himalaya się dokłądnie nazywa i ile kosztuje?
kosztuje ponad 5 zł za 50 ml, a opakowanie 150 ml około 11 zł podaje link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm ma fajny zapach, jest lekki, ale dorbze nawilża, dla mojej mieszanej cery wystarczający
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziś TZ
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
się trochę zdziwił jak zobaczył moją uszczuploną półkę z kosmetykami-wcześniej była zawalona, az się z niej wywalało jak otwierałam, myślał, że tyle wymieniłam, ale uświadomiłam go, że zapasy mam w pudle...Bo w ogóle to oglądaliśmy dziś moje perfumy- pokazywałam mu moje ulubione zapachy- a on wybierał te które jemu się podobają.
No i przed wyjściem sobie obejrzał całe pudło-- się chłopak podłamał po prostu...

A tak na poważnie to muszę to zużyć, bo nie wyobrażam sie przenieść do niego z taką ilością. Dziwnie by na mnie patrzyli...
Mężczyzn takie rzecz przerażają sama masz mocne postanowienie poprawy uda Ci się
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
przy okazji kupiłam brakujacy pędzelek do eyelinera za 16zł i troche zbędny cien do oczu w promocji za 5zł.w sumie nie mam takiego odcienia ale zakup nieplanowany i wrzucam go do zbędnych rzeczy.ale oparłam sie pokusie bo przedemną była dziewczyna która kupowała paletki inglota chyba 6 kolorów za 30zł i za tyle samo troche więcej koloroów ale cienie były prostokatne.te prostokątne były świetnie dobrane,no poprostu bajka.nie wiem czy w pon nie polece po nie bo są super.proszę o wybicie mi tego z głowy.u mnie zastój w zużyciach bo mam same nowo otwarte rzeczy.
Widzę zakupy udane zastanów się czy potrzebujesz jakiś kolorów, czy będziesz wszystkich używać
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
nie wiem czy sobie go nie kupic na gwiazdke,ale z drugiej strony mam troche zapachów...
a dzis ide na impreze do kolegi.paznokcie juz pomalowałam,teraz jeszcze włosy i makijaż.dawno nigdzie nie wychodziłam.
TŻ kupił mi dzis kwiatka bez okazji
Kasztanek to limitowanka ale i bez niej czlowiek przeżyje jak imprezka? Słodko ze strony TŻta, wyczuł widocznie, że tego potrzebowałaś
Cytat:
Ja dziś padam po generalnych porządkach w łazience
Tym razem nie wyrzuciłam nic przeterminowanego u siebie , za to wynalazłam kilka takich perełek u mojej rodzicielki Poleciała maseczka, kuracja parafinowa, a 3 flakoników perfum mama broniła niczym lwica, że niby używa i lubi (jedne są z 2002 roku i stoi pół flaszki ). A najlepsze jest to, iż to ja niby mam tyle kosmetyków i na pewno nie zdążę zużyć, ona natomiast niewiele
Moja ma tak samo ma żel do mycia twarzy solutions od 5 lat ciagle jest ponad pół opakowania, jak chciałam go wyrzucić to powiedziałaa, że przecież on jej sie kończy ma dziesieć kosmetyków na krzyż i to jeszcze połowa przeterminowana i nie pozwala mi wyrzucić, a krem do biustu avon to już z pudełka az śmierdzi no, ale nie przegadasz
Cytat:
Z żalem odstawiłam na razie swój krem pod oczy i wklepuję zwykłą granatową Niveę. Podejrzewam, że właśnie przez zbyt długie stosowanie dotychczasowego (połowa 3. opakowania z rzędu) wywalił mi się jakiś liszaj na powiekach Od kilku dni jakby się wyciszył, poobserwuję go jeszcze, ale nie zaryzykuję zbyt prędkiego porzucenia Nivei
Oj, ja tez tak miałam po kremie z kozim mlekiem Ziaja, ostaw na trochę może przejdzie
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:54   #2023
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
no macie przesłodkei te avatarki
Cytat:
Ja sie rozbrykałam mam 2 ( z czego 1 się kończy) i 1 dostanę od gwiazdora
Cytat:
Sprawdź sobie czego nie ma w Polsce z Essence moze warto coś kupić, ale przecież Ty masz szlaban na kolorówkę
Cytat:

tak to jest, lepiej Koniku zrezygnować, co było to było, dokonaliście innego wyboru, jeśli on nie potrafi inaczej, zaakceptować twojej woli, to tylko świadczy o nim.
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Niestety z przerażeniem stwierdziłam że mamy z mamą mase próbek
poprzekładajcie do pudełek, butelek szybciej wam zejda
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Na plus mogę zapisać że oparłam się zamówieniu z Oriflame i zniżce 25% w TBS.
udam że tego co było wyżej nie widziałam

A wywąchałam świąteczną kolekcje w YR- seria mandarynka-migdał pachnie świeżo mandarynką, natomiast ta kwiatowa myślałam, że będzie przesłodzona, a tak naprawdę pachnie cedrem i olejkami eterycznymi, zapach ciepły, powinni zmienic mu opis. Wziełam żel cedrowy będzie czekał pod choinką zakupiłam jeszcze krem pod oczy ziaja sopot spa, bo świetlik mój sie skończył. Oprócz tych 2 kosmetyków kupiłam prezent dla chrześniaczki- serię Ksieżniczkową z rossmana czapkę w Diversie zimową (czaiłam się na nią ostatnio, ale stwierdziłam, że mam tyle czapek, że szkoda mi 40 zł na kolejną, a tu promocja mikołajkowa 9,90 zł i czapka jest moja ), pasek dla TŻta na gwiazdkę w Housie czarny z duża klamrą z czaszką i do tego dla mnie pasek za 1 gr hihi taki fajny w kolorze starego srebra z kulkami jak ćwieki w kolorze starego srebra złota i miedzi, jeszcze TZtowi dokupie porządną czapke bo marudził, że nie ma, a prześliczne były męskie w reeboku oraz ramkę lub kubek z naszym wspólnym zdjęciem i prezencior będzie przybyło mi tez sporo próbke ze Skarbu z rossmana

Dokonałam w piątek okrutnego odkrycia, a raczej po prostu do mnie to doszło...nałóg pochłania nie tylko moje pieniądze, ale przede wszystkim MÓJ CZAS. Tyle miałam nauki, a ja codziennie surfowałam po necie szukając nowych kosmetyków, sprawdzając ceny, obmyślając zakupy mdleje: przez to zawaliłam dwie noce ucząc sie na ostatnią chwilę muszę się za siebie porządnie wziąć i opanować

Za to ruszyły się zużycia żel pod oczy ze świetlikiem i rumiankiem Flos Lek i mini pastę do zębów kin

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-12-07 o 11:02
Stary 2009-12-07, 11:01   #2024
aaaania1989
Zakorzenienie

to ja tez się przyłączam do akcji świątecznych avartarków a co
Dziewczyny kusicie tym Kasztankiemz YR...chyba się dziś przejdę powąchać

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
no macie przesłodkei te avatarki

Ja sie rozbrykałam mam 2 ( z czego 1 się kończy) i 1 dostanę od gwiazdora

Sprawdź sobie czego nie ma w Polsce z Essence moze warto coś kupić, ale przecież Ty masz szlaban na kolorówkę

tak to jest, lepiej Koniku zrezygnować, co było to było, dokonaliście innego wyboru, jeśli on nie potrafi inaczej, zaakceptować twojej woli, to tylko świadczy o nim.

poprzekładajcie do pudełek, butelek szybciej wam zejda

A wywąchałam świąteczną kolekcje w YR- seria mandarynka-migdał pachnie świeżo mandarynką, natomiast ta kwiatowa myślałam, że będzie przesłodzona, a tak naprawdę pachnie cedrem i olejkami eterycznymi, zapach ciepły, powinni zmienic mu opis. Wziełam żel cedrowy będzie czekał pod choinką zakupiłam jeszcze krem pod oczy ziaja sopot spa, bo świetlik mój sie skończył. Oprócz tych 2 kosmetyków kupiłam prezent dla chrześniaczki- serię Ksieżniczkową z rossmana czapkę w Diversie zimową (czaiłam się na nią ostatnio, ale stwierdziłam, że mam tyle czapek, że szkoda mi 40 zł na kolejną, a tu promocja mikołajkowa 9,90 zł i czapka jest moja ), pasek dla TŻta na gwiazdkę w Housie czarny z duża klamrą z czaszką i do tego dla mnie pasek za 1 gr hihi taki fajny w kolorze starego srebra z kulkami jak ćwieki w kolorze starego srebra złota i miedzi, jeszcze TZtowi dokupie porządną czapke bo marudził, że nie ma, a prześliczne były męskie w reeboku oraz ramkę lub kubek z naszym wspólnym zdjęciem i prezencior będzie

Dokonałam w piątek okrutnego odkrycia, a raczej po prostu do mnie to doszło...nałog pochłania nie tylko moje pieniądze, ale przede wszystkim MÓJ CZAS. Tyle miałam nauki, a ja codizennie surfowałam po necie nowych kosmetyków, sprawdzając ceny, obmyślając zakupy mdleje: przez to zawaliłam dwie noce uczac sie na ostatnią chwilę muszę sieza siebie wziać i opanować

Za to ruszył się zużycia żel pod oczy ze świetlikiem i rumiankiem Flos Lek, mini pastę do zębów kin
ale sie obkupias ja mam tak same...chyba i się przyda odwyk od wizażu
Stary 2009-12-07, 11:05   #2025
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
to ja tez się przyłączam do akcji świątecznych avartarków a co
Dziewczyny kusicie tym Kasztankiemz YR...chyba się dziś przejdę powąchać

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ale sie obkupias ja mam tak same...chyba i się przyda odwyk od wizażu
jaki fajny avatarek
mi sie kasztanek podoba jak mi się do świąt nie znudzi, to kupie duża flaszkę
chyba tak - przyda się odwyk od wizażu
Stary 2009-12-07, 11:12   #2026
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
jaki fajny avatarek
mi sie kasztanek podoba jak mi się do świąt nie znudzi, to kupie duża flaszkę
chyba tak - przyda się odwyk od wizażu
dostałaś może tez poczta tę ofertę z bombkami?że przy zakupie za 19zł 6 bombek,i 40% rabat na kosmetyk z pielęgnacji?niestety ten rabat nie nalezy się na kasztanka chyba:/ ?

tak w ogóle to mam takiego strasznego kaca,moralnego dziś głównie.w sobote przesadziłam,nigdy w życiu tyle nie wypiłam,nie pamiętam 6 godzin z życia...chłopak mi opowiadał co robiłam a ja nic nie pamiętam:/ i w dodatku tak się upiłam że....delikatnie mówiąc zatrułam blee
wczoraj jeszcze mnie trzymało chyba ,bo czasem nie mogłam równowagi utrzymać

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2009-12-07 o 11:14
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:18   #2027
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Łaskawco.

Teraz jedyne co może mnie skusić to limitowanki świąteczne YR i wyprzedaż w TBS 50% OFF.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
dostałaś może tez poczta tę ofertę z bombkami?że przy zakupie za 19zł 6 bombek,i 40% rabat na kosmetyk z pielęgnacji?niestety ten rabat nie nalezy się na kasztanka chyba:/ ?

tak w ogóle to mam takiego strasznego kaca,moralnego dziś głównie.w sobote przesadziłam,nigdy w życiu tyle nie wypiłam,nie pamiętam 6 godzin z życia...chłopak mi opowiadał co robiłam a ja nic nie pamiętam:/ i w dodatku tak się upiłam że....delikatnie mówiąc zatrułam blee
Niestety te rabaty nie obowiązują na serie świąteczną i Plaisirs Nature.

Czasami trzeba urwania filmu żeby nauczyć się pić. Mnie się urwał raz i na tym koniec.
Stary 2009-12-07, 11:24   #2028
aaaania1989
Zakorzenienie

dokładnie,mnie się pierwszy raz zdarzyło i ostatni,nigdy więcej nie będę w takim stanie
chyba nie wykorzystam tego rabatu :/ kusi mnie tylko kasztanek i balsam do ust z te serii Plaisirs Nature.....ale bombeczki dostane za zakupy Plaisirs Nature.?

Czas edycji: 2009-12-07 o 11:25
Stary 2009-12-07, 11:25   #2029
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:

niestety nie, serie Bio culture , plaisirs są wyłączone z promocji
oj współczuję
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Teraz jedyne co może mnie skusić to limitowanki świąteczne YR i wyprzedaż w TBS 50% OFF.
TBS 50 % ale to dla wszystkich osób? Skusiłabym sie na serię zimową lub odżywkę bananową do włosów
Stary 2009-12-07, 11:28   #2030
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie, serie Bio culture , plaisirs są wyłączone z promocji
oj współczuję

TBS 50 % ale to dla wszystkich osób? Skusiłabym sie na serię zimową lub odżywkę bananową do włosów
dzięki dziś tez nie najlepiej się czuję
bananowa odżywka dlaczego ja nie mam TBS

Czas edycji: 2009-12-07 o 11:52
Stary 2009-12-07, 11:31   #2031
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
kusi mnie tylko kasztanek i balsam do ust z te serii Plaisirs Nature.....ale bombeczki dostane za zakupy Plaisirs Nature.?
Bombki tak. Wystarczy że kupisz za 20 zł.

Cytat:
Limitowanki po sezonie wyprzedają w połowie ceny.
Stary 2009-12-07, 12:31   #2032
Parsifal
Zadomowienie

a kiedy się zaczyna ta wyprzedaż w TBS?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:41   #2033
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:

no niestety ja tez znam sa smutna prawde mi niestety zostało to "wcale" chociaz czasem brakuje mi "jego" jako przyjaciela...

byłam wczoraj w Lidlu... popelniłam maly grzeszek bo zakupiłam pomadke Cin grejfrutowa (byla taka sliczna, rozowy kolorek i wysuwana tak jak lubie) ale reszta kosmetykow tej firmy nie zrobila na mnie wrazenia... oparlam sie bez trudu... a byla ich cala wielka szafa

wczoraj zuzylam:
* plyn do higieny
* pianke do twarzy Avon
* tonik Nivea
* saszetke peelingu Garnier

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Edytowane przez Yovitka21
Czas edycji: 2009-12-07 o 12:43
Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:51   #2034
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a kiedy się zaczyna ta wyprzedaż w TBS?
Chyba tak jak wszędzie. Poprzednią limitowankę kupowałam w lipcu więc myślę że zimowa będzie wyprzedawana po Świętach albo po Nowym Roku.
Stary 2009-12-07, 14:45   #2035
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Hejka

Zużyłam dziś żel do mycia twarzy Avene.
I tym oto sposobem nie mam już nic do mycia twarzy, więc jutro na zakupy Przy okazji kupię dla samej siebie troszkę spóźniony prezent mikołajkowy (o ile jeszcze będzie w promocji ).
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:30   #2036
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Wpadam na chwilkę Niestety nic nie zużyłam, no i nic nie kupiłam.
Doczytam Was wieczorkiem.
A mój avatarek ładny?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:41   #2037
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Hosenko, i co narobiłaś! Poszłam dziś do drogerii obejrzeć ten puder rozświetlający w kulkach Joko. Mieli tylko tą "bardziej ekskluzywną" serię, nie Virtuala. I wpadłam. Wpadłam jak śliwka w kompot. Piękne opakowanie, delikatne rozświetlenie bez drobinek - byłby super na kości policzkowe, albo okolice oczu. Tylko ta cena - 40 zł

Poczekam jeszcze na zdjęcia księżniczki kulek Ingrid i podejmę na spokojnie decyzję. Najwyżej kupię sobie po świętach, póki co mam dużo wydatków.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:36   #2038
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ksiezniczko cudny avatarek!

Cytat:
MOże poczekaj do przyjazdu do Polski. Porównasz sobie ceny i asortyment, tamte Ci przecież nie uciekną.
racja,moze poczekam. Ale kusi mnie paseczkowa mozaika pachnaca kokosem..uzywalabym jej nie tyle jako bronzer ale jako cienie...zobacze..

dzisiaj przeszlam obok mojego ulubionego sklepu kiko i nie weszlam do niego! sukces! a Tz mnie namawial..

kupilam za to prezent swiateczny dla Tz-ta..bilety na koncert zespolu Kiss ale bedzie sie cieszyl..choc koncert dopiero w maju a juz bilety sprzedaja!
dokupie jeszcze cos...myslalam o szlafroku frotowym z jego ulubionej pilkarskiej druzyny co myslicie?
i widzialam super bokserki czerwone w renifery

Stary 2009-12-07, 18:27   #2039
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilkę Niestety nic nie zużyłam, no i nic nie kupiłam.
Doczytam Was wieczorkiem.
A mój avatarek ładny?
śliczny, taki księżniczkowy
ja dalej nic nie kupiłam i zużycia tez stoją w miejscu
Stary 2009-12-07, 19:03   #2040
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Dokonałam w piątek okrutnego odkrycia, a raczej po prostu do mnie to doszło...nałóg pochłania nie tylko moje pieniądze, ale przede wszystkim MÓJ CZAS. Tyle miałam nauki, a ja codziennie surfowałam po necie szukając nowych kosmetyków, sprawdzając ceny, obmyślając zakupy mdleje: przez to zawaliłam dwie noce ucząc sie na ostatnią chwilę muszę się za siebie porządnie wziąć i opanować
Super zakupy! Ja się wybieram w sobotę z Vibeską, mam nadzieję, że uda mi się upolować coś dla TŻa.

A co do fragmentu, który zacytowałam, to niestety mam tak samo. Bo teraz wprawdzie nie kupuję już tyle rzeczy co kiedyś, ale ciągle przeglądam wizaż, drogerie internetowe, KWC. Mam nadzieję, że z tym też się uporam za jakiś czas.

Przy okazji sporo zużyć weekendowych:
- 2x farba do włosów Joanna
- zielona glinka Marion SPA
- róż Essence Ethno Couture -
- zmywacz do paznokci z Biedronki
- lakier Creamylicious - oddałam, bo dla mnie fatalny, szybko odpryskuje i taki gumowaty jest
- pasta wybielająca do zębów.

Nie jest źle.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości