|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
niebawem bedziesz miala takiego malego hehe smieszka jak Bartus
nasza Nadusia byla o niego bardzo zazdrosna bo jak trzymalam go na rekach to strasznie kopala az mi sweterek skakal a jak poszedl do cioci to niunia przestala kopac hehe
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
My wlasnie pizze zjedlismy i maly tez daje o sobie niezle znac
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ogladamy film na tvnie zdjecia na prawde sa niezle dzis jestem padnieta chyba wracam do normalnego trybu zycia bo zaczynam ziewac;p
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Witam w niedzielny wieczór!
Fajnie, że się grono powiększa, witam nową mamę! Widzę, że lenistwo to nie tylko moja przypadłość ale dzisiaj wyjątkowa niedziela. Obiecałam Michalinie teatr i nie było odwrotu choć po obiadku najchętniej bryknęłabym do łóżeczka. W sumie teraz cieszę się, że jednak pojechaliśmy. W teatrze zdrojowym w Polanicy było przedstawienie dla dzieci pt 'Legenda o Św. Mikołaju' - bardzo nam się podobało a co najważniejsze małej też. Potem był Mikołaj z koszami pełnymi cukierków, piosenki śpiewane przez dzieci, które same na ochotnika się zgłaszały. A potem jeszcze film też całkiem ok. No i na koniec wszyscy dostali czekoladę, nie tylko dzieci, rodzice też. I jeszcze powiem, że wstęp był wolny Temat mieszkań i mebli bardzo ciekawy. W fajnych miejscach dziewczyny mieszkacie. Ja też mogę się pochwalić ładnymi widokami z okien bo mieszkam u stóp Gór Stołowych. W mieszkaniu mamy same starocie bo tak się składa, że oboje lubimy meble 'z duszą'. Najstarszy mebelek ma 300 lat. Na obecnym strychu mamy zamiar urządzić jeszcze dwa pokoiki i tam może jakieś współczesne mebelki się przydadzą, dlatego chętnie czytam o Waszych pomysłach, może się zainspiruję. Pozdrawiam Was Mikołajkowo i uciekam do łóżeczka bo mam arcyciekawą książeczkę do czytania.
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spac, buziaki
|
|
#905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do kolejki super zrobiłaś . Trzeba walczyć o swoje ja tez staram się nie stać Cytat:
Na uparte dzieci możecie spróbować zjeśc coś bardzo słodkiego , batonika typu snickers np. położyć się i za pół godzinki powinno dac znać . Dzieci lubią takie dawki węglowodanów i zwykle u mnie się ten sposób sprawdzał Byliśmy na mikołajkach o było super moje dziecie jest strasznie dzielne nie bał się nikogo nawet mikołaja
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja na chwilke udało mi sie w koncu z pomoca męza poniedziałkowa sesje zrzucic na kompa... to było 30.11 dzis mam wrażenie że jest jeszcze większy
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę Szymonka z mikołajek
![]() I jedno z browarkiem
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Ania to widze fajnie spedzony Dzien miokołaja.. mam nadzieję że w przyszłym roku bede razem ze swoja kruszynka tez prezenty rozpakowywać!
Ja dzis też męża żegnam na cały tydzień!!! buuuuu i przyjedzie prosto na swoja imprezke urodzinową!!!
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Madziwnia, jaki fajny brzusio
![]() Ja dzisiaj w ramach mikolajek wzielam swoje nienarodzone dziecie na basen i razem sobie plywalysmy
|
|
|
|
#910 |
|
Rozeznanie
|
Madziwnia, masz super brzunio! Taki uśmiechnięty i zgrabniuni!
![]() ![]() tydzień szybko zleci... Ania, a Twój Szymcio podbił mi serce! Taki słodziak! ![]() ( wiesz..., jakby co to ja będę miała Haneczkę.....Hmmmm.... Dobra różnica wieku...) Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2009-12-06 o 22:29 |
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem co mi z chłopaka wyrośnie jakiś łamacz serc Tylko tata go potraktował maszynką i za krótko myślałam że zabije Madzia - piękny brzuszek
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2009-12-06 o 22:55 |
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny Brzuchol
![]() Szymuś super słłłooodziak;DMoj slodziak wlasnie mnie obudzil kopem, az sie wystraszylam ale moze na śpiku go gdzies przycisnelam czy cos i sie zburzył;D Laski powiedzcie mi ile jest maciezryńskiego dokladnie? bo na wychowawczy się nie łapie;/
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
ufff nadgoniłam 3 stronki
nie było mnie wczoraj, bo miałam mega ciężki dzień... nie dość, że problemów mam masę, to jeszcze się okazało, że w sobotę wieczorem karetka zabrała na sygnale moją babcię (pisałam Wam, że ma raka piersi z przerzutami w płucach i wątrobie ) no i się dusiła, bo płuca już wysiadają i ją zabrali W szpitalu się okazało, że straciła prawie całkiem czucie od pasa w dół i musieli jej założyć pampersy Leży biedna pod tlenem i nawet nie można do niej wejść b jest szpital zamknięty z wiadomych względów Mój dziadziuś jest załamany, moja mama też no i oczywiście ja, która wiecznie wszystko przeżywam najbardziej No i niestety babcia już ze szpitala nie wyjdzie...kwestia dni, a może i nawet godzin![]() a o tym wszystkim dowiedziałam się wczoraj, jak tata do mnie zadzwonił, a my z tż byliśmy wtedy bardzo szczęśliwi bo kupowaliśmy wózek w kielcach...no i mieliśmy łóżeczko wziąć bo nam sporo kasy zostało (wózek się okazał o wiele tańszy niż u mnie w mieście) no ale już było po humorach...wózek już jest razem ze mną w pokoju, zaraz go będę składać, zrobie fotki to Wam wkleję. Madziwnia znowu mnie wpędzasz w kompleksy...masz termin 2 dni przede mną, a mój brzusio przy Twoim to przez lupę by trzeba oglądać Co do ruchów to w końcu wieczorem w sobotę się mały łaskawie odezwał, wczoraj też trochę i dziś rano zanim się zwlekłam z łóżka też ale znam jego możliwości i uważam, że mało aktywny jest od 3 dni![]() Witam mamusię nową
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane!!
Madziwnia-brzusio piękny!! Taka kształtna piłeczka ![]() aniap- w Szymku się zakochałam... oj będzie łamał kobiece serca. Mały przystojniaczek ![]() Baobabku- bardzo Ci współczuję. Wiem jak to jest bo jak wiesz, sama straciłam kilka dni temu babcie. Też miała raka i już leżała tylko w szpitalu. W ogóle nie wstawała. Musisz się trzymać, teraz nie możesz się załamywać, wiesz o tym... tylkooliwka- obraz bardzo ładny ale jednak poszukuję czegoś innego Chciałabym np. taką wielką czerwona różę na cały obraz...Co do wnęki to też mam brązowa i podświetlaną Czekam na ładowarkę do aparatu z allegro, wiec wtedy wkleję fotkę ![]() Moje dzieciątko tez ostatnio cos mało aktywne. Zawsze przed snem i rano dawało czadu a od jakiś 2-3 dni musze się prosić i w odpowiedzi dostaje najwyżej jednego, dwa kopy. No ale cóż, ważne, że w ogóle sie odzywa. Ale i tak sie niepokoje ![]() Teraz wstaję, bo o 10 ma byc kurier z umową z ery. Miłego dzionka choć patrząc za oknem, pogoda nie zapowiada się zachęcająco :/ Paaa...
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
31 tygodni w przypadku urodzenia więcej niż jednego dziecka przy jednym porodzie. (żródło:http://www.puellanova.pl/971,0,Urlop...-wiedziec.html) tez sie nie załapie na wychowawczy jak coś... bo w trakcie 1 m-ca macierzyńskiego konczy mi sie umowa :/ a pewnie mi nie przedłużą... zreszta zobaczymy jak to bedzie.... czas pokaże tak wogóle to dzien dobry laski
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-12-07 o 08:29 |
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Aniap - przecudny Ten Twoj Szymek a jakie ma boskie oczka
oj beda za nim laski biegaly beda ![]() Madzia - ale masz cudowny brzuszek taka sliczna pileczke ![]() Baobabku - wspolczuje z powodu babci przykre jest to ze nie mozecie z nia byc teraz z powodu jakis glupich zakazow wczoraj kuzynka meza opowiadala nam ze do niej do sklepu <prowadzi sklep z dzieciowymi ciuszkami > przyszla kobieta miala mniejszy brzuch niz ja w cale nie bylo widac i chciala czape dla tego dziecka ona pyta jak duza a ona taka co sie urodzi ona kiedy a ta pani ze za 2 tygodnie doslownie masakra zero brzuszka a dziecie mowila nam ze juz wazylo 2500 ale ja uwielbiam swoj brzunio i moglby byc ogromny ![]() choroba chyba mnie na dobre puscila <jupi> tylko kaszel troche zostal ale juz padam kolo 21 ze zmeczenia i wstaje po 8 <jupi> moge sie wyspac
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Madziwnia śliczny brzuszek taki okrąglutki laska z Ciebie Andinek Witam nową mamusie! Baobabku współczuje wiem co to znaczy, moja babcia umarła na mszy z okazji rocznicy ślubu moich rodziców ![]() Ja oczywiści jak co tydzień ostatnio byłam wczoraj u męża, i bawiłam się w Mikołaja hehe trafilam z prezentem kupilam mu prtfel i łakocie, okazało sie ze właśnie mezowi przy starym zepsuł sie suwak hehe , och jeszcze nie cale 2 tyg. i pzyjedzie do domku.
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy mi się uda wkleić te zdjęcia
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie....niestety teraz tymczasowo nie mam dostepu do komputera w weekendy zeby do was popisac....a w przyszlym tygodniu to juz w ogoe nie ogarne forum bo lecimy na swieta do polski i do 19 zero internetu - bo tesciowa nie ma
![]() Ale moze jakos bedzie - bo teraz jak widze il napisalyscie przez weekend to nawet nie staram sie nadrabiac bo wiem ze zanim dotre do konca to mi wiadomosci z poczatku pouciekaja z glowy....taka juz roztrzepana jestem..... Wczoraj moje malenstwo dalo mamie taki koncert zyczen ze ja wysiadalam taka mala wiercipietka sie wlaczyla nio po prostu caly dzien czulam - a teraz cisza.....i znow oczywiscie sie zastanawiam czy wszystko oki Baobabku - moja babcia tez zmarla na raka.....trzymaj sie dzielnie tam z maluszkiem, wiem ze to nie jest latwe ale dasz rade kochana....
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajniutki ten wozeczek
i kolorek mnie sie bardzo bardzo podoba
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czym rozni sie coneco v3 od v4 i te nazwy ich baracuda, mustang, kameleon a dodatkowo pionieer plus...?? ciekawe te wozeczki sa i ceny przystepne..
|
|
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
|
Hej Koleżanki z okrągłymi Brzuszkami
Krok po kroczku idą Święta… jak od rana śpiewają w radiowej trójce. Nastrój milutki. Czas pędzi i już po mikołajkach . Czytam sobie, że większość z Was miło spędziła ten dzień. Ja z Maluchem, w ramach rozpieszczania się, zakupiłam sobie masę książek na 18. Wrocławskich Promocjach Dobrych Książek. Polecam wam nową powieść Olgi Tokarczuk. Ja ją przeczytałam w jedną niedzielę. Mój Maluch miał dziś pierwszą wyczuwalną przeze mnie czkawkę. Było to w nocy koło piątej. Wyczuwałam cykliczne ruchy w brzuszku- podskakiwanie i naprężania. Trudne to do opisania. Najpierw się zaniepokoiłam, następnie pochodziłam po pokoju, pogadałam do Brzuszka. W końcu Gucio wprawia się w czynnościach oddechowych tą czkawką. Po kilku chwilach wróciłam do ciepłego łóżka. Mamy za sobą pierwsze nowe doznanie. Madziwnia twój Brzusio jest piękny, krągły jak kuleczka. Jestem nim zauroczona. Baobabek masz bardzo zgrabny wózeczek-gratuluję zakupu. Koła są dętkowe, czy plastikowe? Waham się, które są lepsze. |
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co to mam 24 m-ce gwarancji. A ten kameleon to babka mi mówiła, że to to samo co V3 tylko mocniejsze kolory i logo kameleona na budce. Baracuda ma brzydką (wg mnie) spacerówkę - budkę mianowicie![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
pionier alu - to aluminiowa rama a pionier plus??
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
tego to akurat nie wiem, ale mój fotelik jest pioneer plus, może chodzi o to, że można montować je do wózków jeśli też są pioneer plus
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy to jest ten samo wozek ?? bo cos ta cena to chyba zaniska jest ![]() http://www.allegro.pl/item829222711_...a.html#gallery
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no mozliwe....czyli kupilas caly zestaw z fotelikiem?? a cena podobna jak na allegro chodza??
|
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak się misiowi jechało ? Fajny ma środek taki kolorowy.
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
oooo... faktycznie cena niziutka...
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam taką właśnie leciutko zwężaną w nóżkachAle powiem Wam, że ja się ceną nie sugerowałam, bo oglądałam wózki i za 2000zł i żebym którymś byłą zachwycona to nie powiem.... ania p. miś nie chciał wysiąść
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

jedna pani pyta sie czy tutaj stalam to mowie jej ze jestem w ciazy i to kasa pierszenstwa a potem pan juz mial sie kasowac a ta pani co kasowala mowi zeby mnie poscil a on ze nie bo byl pierwszy ja do neigo ze moze i wyglada jakby byl w ciazy ale ze chyba raczej nie jest
a on ze jestem niepowazna ze powinnam stac tak jak wszyscy i w ogole i w ogole to ja do neigo ze jak chce to sie mozemy zamienic i ja mu ddam moje mdlosci i wymioty i bole glowy i wtedy moge stac na koncu kolejki powiedzial mi ze nie tzreba bylo zachodzic w ciaze oj nacisnal na moj czuly punkt dobrze ze bylam z psiapsiolka bo bbym go zagryzla 

) no i się dusiła, bo płuca już wysiadają i ją zabrali