Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 20:14   #901
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tez chce takiego miklaja, tego mniejszego
niebawem bedziesz miala takiego malego hehe smieszka jak Bartus
nasza Nadusia byla o niego bardzo zazdrosna bo jak trzymalam go na rekach to strasznie kopala az mi sweterek skakal a jak poszedl do cioci to niunia przestala kopac hehe

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:41   #902
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

My wlasnie pizze zjedlismy i maly tez daje o sobie niezle znac

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

ogladamy film na tvnie zdjecia na prawde sa niezle dzis jestem padnieta chyba wracam do normalnego trybu zycia bo zaczynam ziewac;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:09   #903
la_wenda
Raczkowanie

Witam w niedzielny wieczór!
Fajnie, że się grono powiększa, witam nową mamę!
Widzę, że lenistwo to nie tylko moja przypadłość ale dzisiaj wyjątkowa niedziela. Obiecałam Michalinie teatr i nie było odwrotu choć po obiadku najchętniej bryknęłabym do łóżeczka. W sumie teraz cieszę się, że jednak pojechaliśmy. W teatrze zdrojowym w Polanicy było przedstawienie dla dzieci pt 'Legenda o Św. Mikołaju' - bardzo nam się podobało a co najważniejsze małej też. Potem był Mikołaj z koszami pełnymi cukierków, piosenki śpiewane przez dzieci, które same na ochotnika się zgłaszały. A potem jeszcze film też całkiem ok. No i na koniec wszyscy dostali czekoladę, nie tylko dzieci, rodzice też. I jeszcze powiem, że wstęp był wolny

Temat mieszkań i mebli bardzo ciekawy. W fajnych miejscach dziewczyny mieszkacie. Ja też mogę się pochwalić ładnymi widokami z okien bo mieszkam u stóp Gór Stołowych. W mieszkaniu mamy same starocie bo tak się składa, że oboje lubimy meble 'z duszą'. Najstarszy mebelek ma 300 lat. Na obecnym strychu mamy zamiar urządzić jeszcze dwa pokoiki i tam może jakieś współczesne mebelki się przydadzą, dlatego chętnie czytam o Waszych pomysłach, może się zainspiruję.
Pozdrawiam Was Mikołajkowo i uciekam do łóżeczka bo mam arcyciekawą książeczkę do czytania.
Stary 2009-12-06, 21:12   #904
Darusiaaaa
Zakorzenienie

uciekam spac, buziaki
A.Camus
Stary 2009-12-06, 21:51   #905
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
.

AniaP- ja także uwielbiam kino Indyjskie. A w ogóle to kocham Indie. Byłam tam i oczywiście tak kolorowo jak na filmie to tam niema. Tam jest straszna bieda, nigdzie takiej nie widziałam.

.
Moja ciocia jest buddystką i kuzynka półhinduską . Ciotka tam mieszkała 4 lata w sumie i wróciła jak była w ciązy . Z tamtym gościem potem się rozstała . Więc sporo mi opowiadała o tym jak tam jest no i rzeczywiście niezbyt różowo , co nie zmienia faktu że to kino jest piękne . Kuzynke to już wogóle mam taką laskę że szok. Ma w miare nasze rysy ale czarne włosy , zęby bielutkie jak na reklamie wysoka i szczupłe . Kiedyś ją dzieci gn,ebiły w szkole za tą ciemną cere , ale teraz faceci oglądają się za nią na ulicy bo można ją porównać z taką gwiazda w tych filmów

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
tak tak to ten sam mowila ze to najlepsze wozki na swiecie

dzisiaj jak bylam w auchanie to ludzie na mnie w kolejce naskoczyli jedna pani pyta sie czy tutaj stalam to mowie jej ze jestem w ciazy i to kasa pierszenstwa a potem pan juz mial sie kasowac a ta pani co kasowala mowi zeby mnie poscil a on ze nie bo byl pierwszy ja do neigo ze moze i wyglada jakby byl w ciazy ale ze chyba raczej nie jest a on ze jestem niepowazna ze powinnam stac tak jak wszyscy i w ogole i w ogole to ja do neigo ze jak chce to sie mozemy zamienic i ja mu ddam moje mdlosci i wymioty i bole glowy i wtedy moge stac na koncu kolejki powiedzial mi ze nie tzreba bylo zachodzic w ciaze oj nacisnal na moj czuly punkt dobrze ze bylam z psiapsiolka bo bbym go zagryzla a jeszcze zrobilam sie zlosliwa i mowie do niej zeby poszla po sok pomaranczowy hehe i wszyscy czekali ze 5 minut az ona przyniesie a ja stalam przy kasie z kasjerka plotkowalam a ona im powtarzala ze moga przejsc do innej kasy

Co do wózka to moim zdaniem jeśli chodzi i parasolki nie ma lepszego wózka
Co do kolejki super zrobiłaś . Trzeba walczyć o swoje ja tez staram się nie stać

Cytat:
Napisane przez Andinek Pokaż wiadomość
Darusiaaa nasze maleństwo też czasmi jest bardzo uparte i w ogóle się nie odzywa. W zeszłym tygodniu w ciągu dnia ani razu nie poczułam żadnego kopniaczka, potem nocka była straszna, podobnie jak Twoja ostatnia, w ogóle nie mogłam zasnąć bo martwiłam się tą ciszą... W końcu zasnęłam ale jedynie na 4 godziny bo znowu się zdenerwowana obudziłam i nadsłuchiwałam co tam sie w brzuszku dzieje. Nie wytrzymałam i obudziłam w środku nocy biednego męża. Zaczął głaskać, całować brzuch i prosić Filipka by sie wreszcie odezwał do rodziców. I podziałało !!!! Aż mi łezki wtedy same poleciały... Teraz już wiem, że rośnie mi mały uparciuch, w końcu zodiakalny Baran hehe. Sama jestem spod tego znaku to wiem jakie to uparte charakterki z nas bywają Z resztą na przedostatnim USG moja ginekolog zażartowała, że wcale by się nie zdziwiła jakby synuś zrobił mi prezent urodzinowy i urodził się 25 marca (termin mam na 30 marca) bo bardzo ładnie rośnie. Zobaczymy zobaczymy

A tak wracając do przeziębień, powiedzcie mi kochane, czy macie jakiś sprawdzony ciążowy sposób na ten męczący katar ???
Kup sobie olejek olbas daj ze trzy kropelki na chusteczkę albo na poduszkę i trzymaj niedaleko nosa . Dużo lepiej się śpi i oddycha po tym i wydaje mi się że szybciej przechodzi ja tak robie sobie i małemu tez jak ma katar .

Na uparte dzieci możecie spróbować zjeśc coś bardzo słodkiego , batonika typu snickers np. położyć się i za pół godzinki powinno dac znać . Dzieci lubią takie dawki węglowodanów i zwykle u mnie się ten sposób sprawdzał

Byliśmy na mikołajkach o było super moje dziecie jest strasznie dzielne nie bał się nikogo nawet mikołaja ganiał gdzie się dało , bawił i tak właściwie to mnie by tam mogło nie być
Stary 2009-12-06, 22:02   #906
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam ja na chwilke udało mi sie w koncu z pomoca męza poniedziałkowa sesje zrzucic na kompa... to było 30.11 dzis mam wrażenie że jest jeszcze większy

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:15   #907
ania p
Zakorzenienie

Troszkę Szymonka z mikołajek
I jedno z browarkiem
Stary 2009-12-06, 22:19   #908
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ania to widze fajnie spedzony Dzien miokołaja.. mam nadzieję że w przyszłym roku bede razem ze swoja kruszynka tez prezenty rozpakowywać!

Ja dzis też męża żegnam na cały tydzień!!! buuuuu i przyjedzie prosto na swoja imprezke urodzinową!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:20   #909
JoannM
Zadomowienie

Madziwnia, jaki fajny brzusio
Ja dzisiaj w ramach mikolajek wzielam swoje nienarodzone dziecie na basen i razem sobie plywalysmy

Razem z Gabrysią

JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:24   #910
fasolka73
Rozeznanie

Madziwnia, masz super brzunio! Taki uśmiechnięty i zgrabniuni!
tydzień szybko zleci...

Ania, a Twój Szymcio podbił mi serce! Taki słodziak!
( wiesz..., jakby co to ja będę miała Haneczkę.....Hmmmm.... Dobra różnica wieku...)

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2009-12-06 o 22:29
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:54   #911
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolka73 Pokaż wiadomość

Ania, a Twój Szymcio podbił mi serce! Taki słodziak!
( wiesz..., jakby co to ja będę miała Haneczkę.....Hmmmm.... Dobra różnica wieku...)
Wiesz ja tu mam mało do gadania tak naprawdę bo Szymek już laski podrywa i nawet sa takie co się z nimi całuje
ja nie wiem co mi z chłopaka wyrośnie jakiś łamacz serc
Tylko tata go potraktował maszynką i za krótko myślałam że zabije dobrze że szybko włoski rosną .

Madzia - piękny brzuszek

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2009-12-06 o 22:55
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 01:14   #912
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Piękny Brzuchol
Szymuś super słłłooodziak;D
Moj slodziak wlasnie mnie obudzil kopem, az sie wystraszylam ale moze na śpiku go gdzies przycisnelam czy cos i sie zburzył;D

Laski powiedzcie mi ile jest maciezryńskiego dokladnie? bo na wychowawczy się nie łapie;/
A.Camus
Stary 2009-12-07, 07:57   #913
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

ufff nadgoniłam 3 stronki nie było mnie wczoraj, bo miałam mega ciężki dzień... nie dość, że problemów mam masę, to jeszcze się okazało, że w sobotę wieczorem karetka zabrała na sygnale moją babcię (pisałam Wam, że ma raka piersi z przerzutami w płucach i wątrobie) no i się dusiła, bo płuca już wysiadają i ją zabrali W szpitalu się okazało, że straciła prawie całkiem czucie od pasa w dół i musieli jej założyć pampersy Leży biedna pod tlenem i nawet nie można do niej wejść b jest szpital zamknięty z wiadomych względów Mój dziadziuś jest załamany, moja mama też no i oczywiście ja, która wiecznie wszystko przeżywam najbardziej No i niestety babcia już ze szpitala nie wyjdzie...kwestia dni, a może i nawet godzin
a o tym wszystkim dowiedziałam się wczoraj, jak tata do mnie zadzwonił, a my z tż byliśmy wtedy bardzo szczęśliwi bo kupowaliśmy wózek w kielcach...no i mieliśmy łóżeczko wziąć bo nam sporo kasy zostało (wózek się okazał o wiele tańszy niż u mnie w mieście) no ale już było po humorach...wózek już jest razem ze mną w pokoju, zaraz go będę składać, zrobie fotki to Wam wkleję.
Madziwnia znowu mnie wpędzasz w kompleksy...masz termin 2 dni przede mną, a mój brzusio przy Twoim to przez lupę by trzeba oglądać czemu ja mam taki mały?????????Jak jestem w ubraniu to praktycznie wcale nie widać
Co do ruchów to w końcu wieczorem w sobotę się mały łaskawie odezwał, wczoraj też trochę i dziś rano zanim się zwlekłam z łóżka też ale znam jego możliwości i uważam, że mało aktywny jest od 3 dni
Witam mamusię nową wstępnie mamy ten sam termin, ale mój gin mi z usg powiedział już 3 razy, że jednak to będzie 29.30. , ale ja się i tak szykuję na połowę marca

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:20   #914
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam Was kochane!!

Madziwnia-brzusio piękny!! Taka kształtna piłeczka

aniap- w Szymku się zakochałam... oj będzie łamał kobiece serca. Mały przystojniaczek

Baobabku- bardzo Ci współczuję. Wiem jak to jest bo jak wiesz, sama straciłam kilka dni temu babcie. Też miała raka i już leżała tylko w szpitalu. W ogóle nie wstawała. Musisz się trzymać, teraz nie możesz się załamywać, wiesz o tym...

tylkooliwka- obraz bardzo ładny ale jednak poszukuję czegoś innego Chciałabym np. taką wielką czerwona różę na cały obraz...
Co do wnęki to też mam brązowa i podświetlaną Czekam na ładowarkę do aparatu z allegro, wiec wtedy wkleję fotkę

Moje dzieciątko tez ostatnio cos mało aktywne. Zawsze przed snem i rano dawało czadu a od jakiś 2-3 dni musze się prosić i w odpowiedzi dostaje najwyżej jednego, dwa kopy. No ale cóż, ważne, że w ogóle sie odzywa. Ale i tak sie niepokoje
Teraz wstaję, bo o 10 ma byc kurier z umową z ery.
Miłego dzionka choć patrząc za oknem, pogoda nie zapowiada się zachęcająco :/
Paaa...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:27   #915
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Piękny Brzuchol
Szymuś super słłłooodziak;D
Moj slodziak wlasnie mnie obudzil kopem, az sie wystraszylam ale moze na śpiku go gdzies przycisnelam czy cos i sie zburzył;D

Laski powiedzcie mi ile jest maciezryńskiego dokladnie? bo na wychowawczy się nie łapie;/
20 tygodni w przypadku urodzenia jednego dziecka przy jednym porodzie,
31 tygodni w przypadku urodzenia więcej niż jednego dziecka przy jednym porodzie. (żródło:http://www.puellanova.pl/971,0,Urlop...-wiedziec.html)

tez sie nie załapie na wychowawczy jak coś... bo w trakcie 1 m-ca macierzyńskiego konczy mi sie umowa :/ a pewnie mi nie przedłużą...
zreszta zobaczymy jak to bedzie.... czas pokaże

tak wogóle to dzien dobry laski

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Edytowane przez Isis23
Czas edycji: 2009-12-07 o 08:29
Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:46   #916
drcron
Zakorzenienie

Aniap - przecudny Ten Twoj Szymek a jakie ma boskie oczka oj beda za nim laski biegaly beda

Madzia - ale masz cudowny brzuszek taka sliczna pileczke

Baobabku - wspolczuje z powodu babci przykre jest to ze nie mozecie z nia byc teraz z powodu jakis glupich zakazow

wczoraj kuzynka meza opowiadala nam ze do niej do sklepu <prowadzi sklep z dzieciowymi ciuszkami > przyszla kobieta miala mniejszy brzuch niz ja w cale nie bylo widac i chciala czape dla tego dziecka ona pyta jak duza a ona taka co sie urodzi ona kiedy a ta pani ze za 2 tygodnie doslownie masakra zero brzuszka a dziecie mowila nam ze juz wazylo 2500 fajniutko ale ja uwielbiam swoj brzunio i moglby byc ogromny
choroba chyba mnie na dobre puscila <jupi> tylko kaszel troche zostal ale juz padam kolo 21 ze zmeczenia i wstaje po 8 <jupi> moge sie wyspac

Stary 2009-12-07, 08:56   #917
ilkia24
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

Madziwnia śliczny brzuszek taki okrąglutki laska z Ciebie

Andinek Witam nową mamusie!

Baobabku współczuje wiem co to znaczy, moja babcia umarła na mszy z okazji rocznicy ślubu moich rodziców

Ja oczywiści jak co tydzień ostatnio byłam wczoraj u męża, i bawiłam się w Mikołaja hehe trafilam z prezentem kupilam mu prtfel i łakocie, okazało sie ze właśnie mezowi przy starym zepsuł sie suwak hehe , och jeszcze nie cale 2 tyg. i pzyjedzie do domku.
Stary 2009-12-07, 09:04   #918
Baobabek
Zakorzenienie

nie wiem czy mi się uda wkleić te zdjęcia

Stary 2009-12-07, 09:14   #919
ita83
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie....niestety teraz tymczasowo nie mam dostepu do komputera w weekendy zeby do was popisac....a w przyszlym tygodniu to juz w ogoe nie ogarne forum bo lecimy na swieta do polski i do 19 zero internetu - bo tesciowa nie ma
Ale moze jakos bedzie - bo teraz jak widze il napisalyscie przez weekend to nawet nie staram sie nadrabiac bo wiem ze zanim dotre do konca to mi wiadomosci z poczatku pouciekaja z glowy....taka juz roztrzepana jestem.....
Wczoraj moje malenstwo dalo mamie taki koncert zyczen ze ja wysiadalam taka mala wiercipietka sie wlaczyla nio po prostu caly dzien czulam - a teraz cisza.....i znow oczywiscie sie zastanawiam czy wszystko oki och ciazowa schiza w fazie wzrostu nadal

Baobabku - moja babcia tez zmarla na raka.....trzymaj sie dzielnie tam z maluszkiem, wiem ze to nie jest latwe ale dasz rade kochana....
Stary 2009-12-07, 09:31   #920
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
bardzo fajniutki ten wozeczek i kolorek mnie sie bardzo bardzo podoba

Stary 2009-12-07, 10:08   #921
mloda1989
Zakorzenienie

dziewczyny a czym rozni sie coneco v3 od v4 i te nazwy ich baracuda, mustang, kameleon a dodatkowo pionieer plus...?? ciekawe te wozeczki sa i ceny przystepne..
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:15   #922
eppona
Przyczajenie

Hej Koleżanki z okrągłymi Brzuszkami!

Krok po kroczku idą Święta… jak od rana śpiewają w radiowej trójce.

Nastrój milutki. Czas pędzi i już po mikołajkach . Czytam sobie, że większość z Was miło spędziła ten dzień.
Ja z Maluchem, w ramach rozpieszczania się, zakupiłam sobie masę książek na 18. Wrocławskich Promocjach Dobrych Książek.
Polecam wam nową powieść Olgi Tokarczuk. Ja ją przeczytałam w jedną niedzielę.

Mój Maluch miał dziś pierwszą wyczuwalną przeze mnie czkawkę.
Było to w nocy koło piątej. Wyczuwałam cykliczne ruchy w brzuszku- podskakiwanie i naprężania. Trudne to do opisania.
Najpierw się zaniepokoiłam, następnie pochodziłam po pokoju, pogadałam do Brzuszka. W końcu Gucio wprawia się w czynnościach oddechowych tą czkawką. Po kilku chwilach wróciłam do ciepłego łóżka. Mamy za sobą pierwsze nowe doznanie.

Madziwnia twój Brzusio jest piękny, krągły jak kuleczka. Jestem nim zauroczona.

Baobabek masz bardzo zgrabny wózeczek-gratuluję zakupu.
Koła są dętkowe, czy plastikowe? Waham się, które są lepsze.
eppona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:19   #923
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czym rozni sie coneco v3 od v4 i te nazwy ich baracuda, mustang, kameleon a dodatkowo pionieer plus...?? ciekawe te wozeczki sa i ceny przystepne..
różnią się głównie wersją spacerówki, rozmiarem kół i stelażem ja początkowo się zastanawiałam nad mustangiem, ale ten mi się bardziej spodobał (v3) Ja kupiłam ten wózek pod nazwą Baby point, to jest Coneco tylko pod tą nazwą idą wózki za granicę złożyłam go sobie, rozkładałam i muszę powiedzieć, że jest w miarę lekki i zwinny, mam nadzieję, że się sprawdzi jakby co to mam 24 m-ce gwarancji. A ten kameleon to babka mi mówiła, że to to samo co V3 tylko mocniejsze kolory i logo kameleona na budce. Baracuda ma brzydką (wg mnie) spacerówkę - budkę mianowicie

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez eppona Pokaż wiadomość
Baobabek masz bardzo zgrabny wózeczek-gratuluję zakupu.
Koła są dętkowe, czy plastikowe? Waham się, które są lepsze.
te przednie małe są piankowe, a tylnie pompowane

Stary 2009-12-07, 10:25   #924
mloda1989
Zakorzenienie

pionier alu - to aluminiowa rama a pionier plus??
Stary 2009-12-07, 10:29   #925
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
pionier alu - to aluminiowa rama a pionier plus??
tego to akurat nie wiem, ale mój fotelik jest pioneer plus, może chodzi o to, że można montować je do wózków jeśli też są pioneer plus

Stary 2009-12-07, 10:33   #926
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
różnią się głównie wersją spacerówki, rozmiarem kół i stelażem ja początkowo się zastanawiałam nad mustangiem, ale ten mi się bardziej spodobał (v3) Ja kupiłam ten wózek pod nazwą Baby point, to jest Coneco tylko pod tą nazwą idą wózki za granicę złożyłam go sobie, rozkładałam i muszę powiedzieć, że jest w miarę lekki i zwinny, mam nadzieję, że się sprawdzi jakby co to mam 24 m-ce gwarancji. A ten kameleon to babka mi mówiła, że to to samo co V3 tylko mocniejsze kolory i logo kameleona na budce. Baracuda ma brzydką (wg mnie) spacerówkę - budkę mianowicie

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

te przednie małe są piankowe, a tylnie pompowane
a jak duza jest gondola ?? i czy jest mozliwosc dopiecia fotelika do stelaza ??

i czy to jest ten samo wozek ??
bo cos ta cena to chyba zaniska jest

http://www.allegro.pl/item829222711_...a.html#gallery

Stary 2009-12-07, 10:34   #927
mloda1989
Zakorzenienie

aaa no mozliwe....czyli kupilas caly zestaw z fotelikiem?? a cena podobna jak na allegro chodza??
Stary 2009-12-07, 10:34   #928
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ufff nadgoniłam 3 stronki nie było mnie wczoraj, bo miałam mega ciężki dzień... nie dość, że problemów mam masę, to jeszcze się okazało, że w sobotę wieczorem karetka zabrała na sygnale moją babcię (pisałam Wam, że ma raka piersi z przerzutami w płucach i wątrobie) no i się dusiła, bo płuca już wysiadają i ją zabrali W szpitalu się okazało, że straciła prawie całkiem czucie od pasa w dół i musieli jej założyć pampersy Leży biedna pod tlenem i nawet nie można do niej wejść b jest szpital zamknięty z wiadomych względów Mój dziadziuś jest załamany, moja mama też no i oczywiście ja, która wiecznie wszystko przeżywam najbardziej No i niestety babcia już ze szpitala nie wyjdzie...kwestia dni, a może i nawet godzin
Współczuje i mam nadzieję że szybko się z babcią zobaczycie

Cytat:
wczoraj kuzynka meza opowiadala nam ze do niej do sklepu <prowadzi sklep z dzieciowymi ciuszkami > przyszla kobieta miala mniejszy brzuch niz ja w cale nie bylo widac i chciala czape dla tego dziecka ona pyta jak duza a ona taka co sie urodzi ona kiedy a ta pani ze za 2 tygodnie doslownie masakra zero brzuszka a dziecie mowila nam ze juz wazylo 2500 fajniutko ale ja uwielbiam swoj brzunio i moglby byc ogromny
choroba chyba mnie na dobre puscila <jupi> tylko kaszel troche zostal ale juz padam kolo 21 ze zmeczenia i wstaje po 8 <jupi> moge sie wyspac
Ja tez mam taką znajomą przed samym terminem wygladała jakby się lepiej najadła a dziecie miało prawie 4 kg

Cytat:
A jak się misiowi jechało ? Fajny ma środek taki kolorowy.
Stary 2009-12-07, 10:35   #929
ASIULEK_23
Zakorzenienie

oooo... faktycznie cena niziutka...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:48   #930
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
a jak duza jest gondola ?? i czy jest mozliwosc dopiecia fotelika do stelaza ??

i czy to jest ten samo wozek ??
bo cos ta cena to chyba zaniska jest

http://www.allegro.pl/item829222711_...a.html#gallery
tak to jest ten sam wózek, ceny są bardzo różne, np u mnie są po 1200zł, a ja w kielcach kupiłam za nie całe 700zł. Na allegro bym się trochę bała go kupić - nigdy nie wiadomo skąd on jest i czy orginał, a tak w sklepie to co innego. Gondola jest spora, ale bardzo zgrabna ja chciałam taką właśnie leciutko zwężaną w nóżkach Fotelik można dopiąć, ale trzeba mieć adapter, takie coś co się dopina po bokach na dole do fotelika, u mnie ten adapter kosztuje 45zł, ale jak się kupuje fotelik nowy to już raczej dają w komplecie, a ja mój kupowałam na allegro używany.
Ale powiem Wam, że ja się ceną nie sugerowałam, bo oglądałam wózki i za 2000zł i żebym którymś byłą zachwycona to nie powiem....
ania p. miś nie chciał wysiąść

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości