![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Dziękuję za pomoc. Moje niedopatrzenie.
![]() |
#2762 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzięki temu, że twoje 3 klientki chccą coś zamówić akurat na III to pewnie załapiesz się na prezen od avon ![]() ![]()
![]() |
#2764 |
Wtajemniczenie
|
a no przeciez faktycznie ^^ zalapie sie na na prezent. Ale pierwszy raz uzupelnilam 3 rubryki mozliwosci zamowienia. Niektorzy prosza mnie juz teraz a pierwszy termin inni na drugi a jeszcze inni na trzeci. W przypadku, gdy brakuje mi np 100zł do 1000 zł to jest dosc nieprzyjemna sytuacja. ale, zobaczymy coz to za prezenciwo mi przysla ^^
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
dzwoniłam pod numer 0228782800 aby wyjaśnic sprawe z zamówieniem , 5 razy próbowałam i cały czas linia zajeta powiedzcie mi czy tak jest cały czas??:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2769 |
Konto usunięte
|
w brakach z dzisiejszej faktury /ale szybko fakturują o 8
![]() dalej cienie smokey dalej peseta dalej żel BST ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15709685]w brakach z dzisiejszej faktury /ale szybko fakturują o 8
![]() dalej cienie smokey dalej peseta dalej żel BST ![]() czyli jak klientka zamówiła zestaw BST dezodorant żel to przyślą sam dezodorant a co zrobić żeby dostac żel ? Kurcze troche bez sensu ze maja takie braki , ciekawe jak jutro wysle zamówienie ile braków bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś zamawiał masełko do ciała z minerałami? Jutro od dawien dawna będe miała okazje być w COKu i ewentualnie mogłabym wejsc i sprobowac kupic ale może już przychodzi
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
już mnie wkurza połaczenie z avonem, automatyczną prezentacje znam już na pamieć;/ cały czas linia zajęta a mi zależy na czasie dzisiaj mam termin składania zamówienia w piatek złożyłam, pojawił sie komunikat usunięto lub połączone z innym później telefonicznie domówiłam , a w strefie cały czas to samow historii zamówień nie wiem na czym stoje ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No patrz ![]() ![]() Już nie wspomnę o dodatkowych zakupach w COKu ![]() Ale teraz przed świętami też sobie odpuszczamy, tym bardziej, że nawet nie ma za bardzo zamówień.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dzwoniłam w piątek o 19.45-pracują do 20-więc wiecie jaki stres ![]() żeby zapytać czemu na koncie widnieje status-informacja o niezrealizowaniu zamówienia ![]() nawet dodzwoniłam się prawie od razu ![]() ![]() konsultowała się z przełożonym ponad 6 min ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
zobaczymy moze się uda dodzwonić
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
dodzwoniłam sie dosłownie traciłam już nadzieje , osoba przy telefonie w miarę ogarnięta rozwiała moje wątpliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15709998]nawet dodzwoniłam się prawie od razu
![]() ![]() konsultowała się z przełożonym ponad 6 min ![]() Właśnie też dzwoniłam w pt przed 20stą (kolejny raz zresztą) i też guzik się dowiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Ja dostałam jakiś czas temu od OMS kilka długopisów takich różowych z logo (nie widziałam ich nigdzie w ofercie), pare breloczków takich z plastikową "monetą" do koszyków w marketach i z 50 próbek, mało tego - ze dwie duże garście cukierków też z logo avon ![]() Ale to co Ty dostałaś to jakieś kpiny. Wiesz co napisz do firmy o takim Cie potraktowaniu przez liderkę, o tym, że składasz regularnie zamówienia co katalog, nawet o tym, ze nie wywiazała sie z obietnicy i katalogu Ci nie dała. Skoro firma zaczęła kłaść nacisk na spotkania z KK, to niech tez wie jak one w rzeczywistości (raz na rok góra) wyglądają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
a u mnie nie ma ani słychu ani widu o gratisach takich jak opisujecie wyzej. zawsze jak pisze do liderki to nie wie z kim pisze
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam...
![]() Tak czytam własnie posty.....i większość z Was pisze o jakichś spotkaniach i wogóle....a ja nawet nie wiem kto teraz jest moich liderem, a nawet może podlegam pod jakąś OMS-ke....nie wiem naprawdę....a i nikt mi nawet nie proponował żadnego spotkania, tym bardziej prezentu.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które mają podpisaną umowę z Randstadem i pracuja jednocześnie na pełnym etacie. Wyczytałam na stronach ZUSu, ze wtakiej sytuacji od umowy zlecenia nie sa pobierane wszystkie składki. Czy wobec tego dostajecie wynagrodzenie niższe o 40% od naliczenia czy niższe o zdrowotną i podatek??
Zastanawiam się nad podpisaniem takiej umowy zlecenia w przyszłym roku w styczniu/lutym, a jestem zatrudniona na etacie i chciałabym wiedzieć czy to się opłaca. Bo jeśli Randstad inkasuje mniej niż 40% z naliczenia, to byłoby to całkiem kuszące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez mode24 Czas edycji: 2009-12-07 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A zobaczcie jak tu jedna z nas świetnie rozwiązała problem z prezentami ![]() Ta liderka opłaca swoją karta Avon faktury KK, a KK daja jej gotówkę. Za to one dostają prezent w nastepnej paczce za 1zł, a bardzo fajne te prezenty sa np. w zeszłym katalogu 2 kremy anew po 15ml, w tym katalogu lśniący błyszczyk do ust, w przyszłym złocisty balsam do ciała z minerałami. A ona ma obrót na karcie, więc wszyscy są zadowoleni. Takie proste i nie kosztujace naprawdę nic, oprócz pomysłu i chęci. Zreszta jakbym tylko miała komu, to też bym tak opłacała faktury swoja kartą ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Dziękuję, właśnie dokładnie o tym zusowskim przepisie myslałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Raczkowanie
|
W praktyce jest tak, że do kazdej umowy zlecenia zleceniobiorca powinien złożyc oświadczenie dla celów ubezpieczeń- bo może byc na etacie, moze byc studentem i wtedy od takiej umowy nie odprowadza sie w ogóle zadnych składek itp- warto zapytac w Randstad, bo może idą na łatwiznę i odprowadzają jak leci, a ze niezgodnie z przepisami to już inna broszka... w kazdym razie skoro firma oddaje ta kasę zusowi to powinna oddać konsultantce, skoro przepisy tak mówia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Siedziby Randstad nie mam w pobliżu żadnej, a telefonicznie nic sie nie dowiedziałam, bo nie mam z nimi umowy - błędne koło. Jak sie tu na forum nie dowiem, to podpytam dziewczyn w ZUSie jak tam będe pod koniec tygodnia. Z tego co tu i na innym forum czytałam, to Randstad pobiera własnie 40% z naliczeń, aż dziwne, żeby żadna z piszących o tym Liderek nie była zatrudniona na etacie... Bardzo mnie to zainrygowało, bo jeśli faktycznie odprowadzałabym od tej umowy tylko podatek, bo ZUS mam zciągany z pensji, to chetnie bym taka umowę podpisała ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Wtajemniczenie
|
Teraz ja się nie mogę do nich dodzwonić a od 10 próbuję...
Może Wy mi pomożecie, w kat. 16 robiłam domówienie dwóch żeli-czy one teraz będą doliczone....? Bo nieciekawie z zamówieniem stoję.... Druga sprawa-dopiero teraz doliczą mi USB-upewnijcie mnie-wlicza się ono do bazy opustu, czyż nie? Ale opustowi nie podlega... I tak samo z zegarkiem...? I kolejna sprawa-czy jeśli zamawiacie płatnym kurierem, to naprawdę pojawia się tego dnia który jest wyszczególniony-w moim przypadku 9..? Czy są też różne "omsknięcia" z terminem..? Z góry dziękuję Wam za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostawy płatnym kurierem wyskakują Ci jak składasz zamówienie - chyba są 2 dni po złożeniu zamówienia i nie maja nic wspólnego z terminami niepłatnych kurierow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
dostałam paczkę i nowy katalo3 -nie mam możliwości zrobienia skanów :/ później wrzucę zdjęcia nowych cieni tych limitowanych i biżuterii MCKayla bo muszę znikać teraz do pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zresztą spójrzcie tu http://www.infor.pl/kalkulatory/zlecenia.html można tu sobie szybko sprawdzic jaka powinna byc kwota do wypłaty w różnych konfiguracjach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.