Powiększanie piersi cz.3 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 22:46   #3541
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Mam pytanko ; moge na noc miec troszke luzniejszy biustonosz ubrany ?
możesz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:48   #3542
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
2sweet, zdaj sie na swoja Pania Doktor! Sadzac po przykladach z forum piekne piersi Ci wyczaruje Sciskam za to kciuki, bo wiem jakie to wazne!!! A zdjecia, to dopiero nosze sie z zamiarem ... szewc bez butow chodzi i taka jest prawda o tym calym fotografowaniu
tyle dobrego o pani dr slyszalam ze naprawde sie nie moge doczekac az ja spotkam, nawet jej charakterek jako osoby bardzo mi odpowiada lubie takich konkretnych ludzi!

bardzo ci zazdroszcze zawodu i umiejetnosci super sprawa!! zawsze nie fotografia interesowala bo uwielbiam zdjecia i wlasnie zamierzam sie do zakupu albo jakiejs fajnej lustrzanki do uzytku domowego albo porzadnej cyfrowki bo ta mojato bym o sciane rozbila z checia
Stary 2009-12-06, 22:49   #3543
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
możesz

Mya dzieki za odp juz myslalam , ze mnie tu nikt nie slucha
Stary 2009-12-06, 22:52   #3544
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Jak macie z nia kontakt, to pozdrowcie ja ode mnie.

Wlasnie, dobrze ze mamy w sobie oparcie. To pomoga, jak sie nie ma z kim pogadac o wlasnych problemach.
Wiem, ze czeka mnie trudny okres, wszystko w moich rekach. Ale mysle, co ja pisze, wiem, ze w koncu sie wszystko ulozy. Tego sobie zycze.
dlatego ja to forum tak uwielbiam, mozna tu liczyc na kazda z dziewczyn
i powtorze moje ulubione slowa: jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe ale kochana co cie nie zabije to cie wzmocni! nie wiem jakiego rodzaju sa twoje problemy ale jestem pewna ze sobie poradzisz! zawsze masz nas! i razem damy rade! jesli mozemy ci jakos pomoc to daj znac
Stary 2009-12-06, 22:53   #3545
anna_ivy
Zadomowienie

Dziewczyny, uciekam spac Obiecalam sobie, ze od 6.30 bede juz na biezni, potem troche cwiczen na uda i posladki i do pracy

Bawcie sie dobrze i jutro dnia bez dolow!!! NO! Niech poniedzialek super dla nas wszystkich bedzie
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:54   #3546
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
To pani dr bierze przde wszystkim pod uwagę, więc spoko autostrada wykluczona:eh em:.
I jak byłam dwa razy na konsultacjach to babeczki, które widziałam miały takie fajne pokazne piersi-na poczekalni u P&C zawsze się zastanawiałam, która pacjentka już po powiekszaniu, a która przed. Tylko raz była tam kobieta z cycem-ale to był istny robokop nie kobieta
kamien z serca! jeżu jak ja sie ciesze! jesli wszystko pojdzie tak jak ma byc i bedziesz taka szczesliwa jak mysle to chyba osobiscie ten pomnik pani dr zafunduje a napewno zrobie jej pod klinika w styczniu ...taki ze sniegu

Cytat:
Dziewczyny, uciekam spac Obiecalam sobie, ze od 6.30 bede juz na biezni, potem troche cwiczen na uda i posladki i do pracy
cooo? od 6.30 na biezni? kurcze, szacunek ogromny ci sie nalezy za zawziecie!!... to ja leniuch wielki sie za ciebie o tej 6.30 na drugi bok w lozku przewroce

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-12-06 o 23:00
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 23:00   #3547
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
o rany, ale se wzrostu dodalam napewno bym grala w NBA bardzo chcialabym cie spotkac, wiec jak bedziesz musiala miec jakas kontrole po nowym roku to umow sie na 14 stycznia:eh em:
wlasnie m.in. ze wzgledu na metode wybralam pania dr! a ty nie bedziesz miala pod oba miesnie? czy pani dr poprawi tak jak mialas?
tez jestem bardzo ciekawa wlasnie czy okragle czy anatomki mi pani dr zaproponuje? chociaz ja bardziej za okraglymi bym chyba byla

Zwłaszcza, że okrągłe potem też pięknie wygladają Całe szczęście, że ja nie miałam wyboru- ale bym miała dylemat.
Pierwsza kontrolna wizyta jest po 6 tyg-więc to będzie początek lutego.Ale może mnie pani dr będzie chciała zobaczyć po 4 tyg-wtedy od razu klepię termin na 14 stycznia, nie ma innej opcji.
Mi pani dr też zmierza podmięśniowo założyć-jednak, jeśli powstałe zrosty będą bardzo duże to niestety nie będzie można. To pani dr oceni na stole. Wiem, że jeśli tylko będzie taka możliwośc to pani dr włoży podmięśniowo , i to jest w planach.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-12-06, 23:00   #3548
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:

Bawcie sie dobrze i jutro dnia bez dolow!!! NO! Niech poniedzialek super dla nas wszystkich bedzie

ania jak ja Ci zazdroszcze tej biezni
Stary 2009-12-06, 23:06   #3549
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Papatki. poćwicz z 5 min za mnie-bo mi nie wolno. A ja poniedziałek zaczynam od badań

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
ania jak ja Ci zazdroszcze tej biezni
proszę się tu nie mazać-ja jestem uziemiona od trzech miesięcy a kolejne trzy przede mną:c ry:

Stary 2009-12-06, 23:27   #3550
pysia222
Zakorzenienie

Dobra to juz nie placzemy, teraz bedziemy sie cieszyc a ania i za nas pobiega

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Mya widzialas moje dzisiejsze fotki ?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

dobra antybiotyk wziety to moge mykac spac

kolorowych snow
Stary 2009-12-06, 23:29   #3551
2sweet
Rozeznanie

i ja zmykam, jutro trudny dzien w pracy
dobranoc
Stary 2009-12-07, 00:07   #3552
agnelka.pl
Rozeznanie

A co tu taka cisza ?? To ja tez ide spac, nie beda tak tu sama siedziec.
Do jutra
Stary 2009-12-07, 01:23   #3553
ollenka87
Przyczajenie

hej dziewczyny, jestem tutaj u Was ktorys raz z kolei ale dopiero teraz czytajac Was kolejny raz postanowilam napisac i zapytac.. po pierwsze jakiego lekarza byscie polecaly do zrobienia cycuchow, po drugie jaka jest srednia cena ich zrobienia?? i czy gdybym Wam napisala swoje wymiary(ale to moze jutro bo dzis nie chce mi sie juz mierzyc) i wkleila zdjecie takich cyckow ktore mi sie podobaja to czy bylybyscie w stanie mi powiedziec czy by mi takie wyszly? tak szacunkowo;p z gory dziekuje za kazda odpowiedz)

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

a i jeszcze raz(bo chyba mi sie skasowalo), czy nie balyscie(wstydzilyscie) sie reakcji rodziny i znajomych? jeszcze rodzina moja to jakotako ale meza to juz nie wiem jak by zareagowala..i znajomi.. nie balysie sie spojrzen w stylu "ona ma silikony",sztuczne cycki??czy jakos to ukrylyscie? chociaz w sumie to nie wiem jak mozna to ukryc.. no i czy balyscie sie bolu i czy naprawde az tak boli??
ollenka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 01:37   #3554
macerata
Zakorzenienie

Agnes,
gdziekolwiek jesteś myślami,to trzymaj się dobrze
są takie momenty w życiu,kiedy wydaje się że wszystko jest nie tak,
i że coś musi się stać,
a jednak nowego/lepszego..nie dzieje się nic.
aż niemożliwe.
a jednak.i dziwisz się,i masz dość..i nic.
wydaje się że ten bezsensowny ciąg powinien się rozpaść sam z siebie,bo bez sensu..a jednak nadal trwa.
bo to życie takie jest.że czasem nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać,czy wrzeszczeć na cały głos.czasem nawet się wrzeszczy,i jakby nie słyszy nikt.i świat powinien się skończyć,zatrzymać..a jednak nie.
jak na złość,nie wiadomo po co-wstaje nowy dzień..i następny..
i powoli też trzeba wstać,umyć się,wyjść i spojrzeć na świat.taki beznadziejny..bo taki właśnie jest.a w międzyczasie,gdzieś między dniem a dniem,w całej tej beznadzieji znów odnajdujemy jakiś sens.
i sami się sobie dziwimy,jak?
może to jest taki okres,dużo zmian,wszystko na raz,
wiele z siebie dałaś,tyle emocji,serce na dłoni..i znów dostajesz w kość.
czasem chcesz się wypłakać,a tu nawet nie ma łez.taka posucha..
a mimo wszystko-będzie dobrze.
choćby dlatego,że życie tak łatwo nie odpuszcza,i jeszcze nie raz będzie chciało dać nam w kość..
bo nam,przychodzi nowy dzień,i gdzieś tam w środku..prędzej czy póżniej..znowu chce się żyć.

a dzisiaj na forum bez Ciebie było trochę smutno..
i dlatego wszyscy poszli spać,trzymając kciuki,że wszystko będzie dobrze
wiele osób myślami jest z Tobą,i ta pozytywna energia..zobaczysz,:magia :ma moc:nauk a:
będzie lepiej,będzie dobrze...
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 01:45   #3555
macerata
Zakorzenienie

hej, Ollenka..
teraz to tu nikogo prawie nie ma,jest Mya,może przybędzie Listopadowa..nocne marki.. ;-)
ja to się mało znam,ale dziewczyny są w stanie naprawdę wiele odpowiedzieć na takie pytania.
pozdrawiam, i dobrej nocki..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2009-12-07 o 01:47
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:23   #3556
pysia222
Zakorzenienie

Witam wszystkich bardzo serdecznie w ten cudowny, grudniowy poranek

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Dzisiaj czuje sie calkiem znosnie wiec postanowilam , ze mykne do pracki Mam nadzieje , ze moje dzieciaczki nie dadza mi za bardzo w kosc.

Mam jeszcze pytanko :
dzisiaj w nocy obudzilam sie z reka po glowa, pewnie bylo mi niewygodnie no i moja reka posluzyla mi za dodatkowa poduszke , moge sobie w ten spoob cos uszkodzic

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-07 o 08:18
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:38   #3557
agnes281
Wtajemniczenie

Cześc kochane
Dziękuję za wczorajsze posty...
łzy płyna po policzku, ze mam w was wsparcie, niesamowite ze są tacy ludzie jak wy, którzy mi daja słowa otuchy i energie gdybym was miała tuż obok siebie, to mialabym cytrynki w oczach....
a mam smutek, żal, lzy i mysli " w co ja się wpakowałam"
stesogenny zwiazek, toksyczny? mało powiedziane
w którym Tz nie ma uczuc do mnie albo nie umie pokazać..
nie było mnie wcoraj, bo odwiedzilam miasto Birmingham w którym mieszkałam ostatnie 1,5 roku, fajnie jest pojechać do miejsca gdzie ma się sentyment... zrobic zakupki- nie kupilam nic z ciuszków;-)) ani bielziny, tylko puder do twarzy, jak ktos lubi bardzo dobre, bez efektu tapety to polecam Chanel...jakikolwiek produkt.
Nie umiem się juz nawet wyrazić obszerna opini na forum..stoje w mijescu, patrze na wasze posty i mysle, że napisze słowo i na tym się skończy ...tak mnie ta sytuacja zblokowała
Sweet, Horo ogromne dzięki, że "byłyście" ze mną wczoraj
Macerata jesteś kolejna osoba na mojej liscie Guru ;-))))
Sami przepiękna bielizna
Vida 3 mam kciuki za dzisiejszą rozprawe;-))
pysia bedziesz dumna ze swoich piersi, szybko się zmieniają
Agnelka odsuwam czarne chmurki wiszące nad twoją głową i przesyłam moc słońca..uwierz mi mam gorzej od ciebie...
kogo pominełam to scikam i całuję!!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:58   #3558
pysia222
Zakorzenienie

agnes slonce- zaden facet nie jest wart ,zeby tak sliczna i sexsowna dziewczyna przez niego cierpiala.
Serce mi sie kraja jak czytam Twojego posta. Skarbie bierz sie w garsc, glowa do gory i pedz do przodu a jak bedziesz miala chwile zwatpienia to pamietaj , ze my tu za Ciebie kciuki trzymamy

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-07 o 09:05
Stary 2009-12-07, 09:13   #3559
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
agnes slonce- zaden facet nie jest wart ,zeby tak sliczna i sexsowna dziewczyna przez niego cierpiala.
Serce mi sie kraja jak czytam Twojego posta. Skarbie bierz sie w garsc, glowa do gory i pedz do przodu a jak bedziesz miala chwile zwatpienia to pamietaj , ze my tu za Ciebie kciuki trzymamy
Pysiu
jeszcze przyjdą dobre dni i siły...narazie nie mam skąd ich czerpac skoro jestem zaplakana i załamana

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:25   #3560
B-52
BAN stały

Cześć dziewczynki dawno mnie nie było a Wy tak tu produkujecie posty, że nie da się nadrobić strat...
No ale do rzeczy - byłam u doktorka Jarlińskiego, mam termin na kwiecień, bo narty w marcu mnie czekają i chcę zrobić operację już po nartach.
Doktorek zgodził się na 300 ml, ale powiedział że tylko anatomy u mnie wchodzą w grę (mam obwód pod biustem 65 cm). Chciał mi dać 230 ml ale ja jestem już zreformowana przez fora żelkowe, o czym on od razu wiedział (się psycholog znalazł ) i mu mówię że bez 300 nie wychodzę.
Trochę mi szkoda że tak późny termin, wolałabym np styczeń, ale nie chcę sobie cycuchów popsuć potem na nartach, ani nie chcę też zrezygnować z sezonu bo sobie nowe ciuchy narciarskie kupiłam z lamówką w panterkę i muszę się polansować na stoku troszkę
Pysia czy ja dobrze widzę że Ty jesteś od paru dni posiadaczką nowego zestawu zderzaków? zazdraszczam Jak się czujesz?
B-52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:37   #3561
pysia222
Zakorzenienie

B-52 tak jestem szczesliwa posiadaczka nowych zderzakowi tez u jarlinskiego robilam
Czuje sie calkiem ok. jak na 6 dni po op.tylko chyba katar mam i kichanie mnie dobija

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-07 o 09:41
Stary 2009-12-07, 10:07   #3562
B-52
BAN stały

Fajnie masz no i 350 ml to niezły rozmiarek, okrągłe czy anatomy?
Jak mi wkładał w stanik taką niby wkładkę z moim wybranym rozmiarem 300 ml to piersi wyglądały na ogromne, ale to potem wcale tak nie wygląda ponoć... boję się czy to nie będzie za mało, mimo że z tymi wkładkami w staniku było mi ciężko na klacie i wyglądały na wielkie cyce, aż pod pachy wchodziły proponował mi 230 ml średni profil, ale ja mu mówię że 300 ml to i tak będzie najmniej z całego tego forum, tu wszyscy maja więcej... pytał mnie po co mi takie duże cycki i czy na rurze będę tańczyć zboczuch
Stary 2009-12-07, 10:13   #3563
marchwianka
Rozeznanie

doktorek odpisał...jutro do niegozadzwonie bo nie do końca zrozumiałam z terminem konsultacji...jutro bo jutro zrobie glukozę w lab io po wyniku będę dzwoniła...

Ale jeśli wszystko będzie ok i dbrze zrozumiałam to w sobotke konsultacja a w styczniu operacja

i przyznaje ze nic nie przzeczytałam bo adrenalika i cholera troche spięta CZASOWO JESTEM
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:19   #3564
pysia222
Zakorzenienie

B-52 ja mam okragle a rozmiar 350 tylko dlatego , ze tak dziewczyny powiedzialy. Nie znam Twoich wymiarow, ale zastanow sie czy napewno chcesz 300 Jesli moge Ci cos poradzic to wrzuc fotke Twoich cycuchow, podaj wymiary i oczekiwania a dziewczyna napewno Ci cos fajnego dobiora i postaraj sie wynegocjowac ten rozmiar u doktorka
Tak bylo w moim przypadku a ja jestem mega zadowolona

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
doktorek odpisał...jutro do niegozadzwonie bo nie do końca zrozumiałam z terminem konsultacji...jutro bo jutro zrobie glukozę w lab io po wyniku będę dzwoniła...

Ale jeśli wszystko będzie ok i dbrze zrozumiałam to w sobotke konsultacja a w styczniu operacja

i przyznaje ze nic nie przzeczytałam bo adrenalika i cholera troche spięta CZASOWO JESTEM
GRATULACJE klask i:

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-07 o 10:22
Stary 2009-12-07, 10:31   #3565
B-52
BAN stały

już zamieszczałam kiedyś fotki, jedna w staniku 75 A, błędnie dobranym, teraz kupiłam sobie 65 C i biust wygląda o niebo lepiej niż w 75 A dziwne są te rozmiary, w A miałam pustą miseczkę, a wystarczyło wziąć mniejszy obwód i już jest lepiej
wkleję linki do tamtych fotek, mam nadzieję że zadziałają:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
obwód pod 65 cm, obwód w biuście 79 cm, 165 cm wzrostu, 46 kg

Edytowane przez B-52
Czas edycji: 2009-12-07 o 10:32
Stary 2009-12-07, 10:36   #3566
listopadowa80
Zakorzenienie

Ja znowu na chwilkę po nieprzespanej nocy

Asia - super piersi

Horuś - Ty mnie tak z bacika, a ja ciebie . Obiecuję, że już wkrótce będę się częściej odzywać, tylko teraz czasu brak

Miskaa - ta czerwona kiecka wypasik, generalnie gustuję w czerwieni, brązach, różach (ale tych dobrych) i zgniłej zieleni

2sweet - zdaj się na panią dr - kobieta ma oko. Zobaczymy co zaproponuje, a najwyżej później będziemy dyskutować
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:37   #3567
pysia222
Zakorzenienie

masz ladna wyjsciowkeja niestety sie nie znam , ale ´dziewczyny napewno jak je poprosisz to Ci cos dobiora
Stary 2009-12-07, 10:51   #3568
Miskaa78
Kazar Lady

Pysia nic sobie nie uszkodzisz - jakbyś nie mogła podnieść ręki to ból by Cię obudził, więc luzik
troszkę Ci zazdroszczę bo ja jeszcze nie mogę tak zupełnie swobodnie położyć ręke pod głowe i przeciągnąć się z wyprostowanymi łapkami..no ale każdy inaczej..
wkurza mnie że budze sie w nocy na boku i jak się chce przekręcic to mam cycki takie zdrętwiałe...

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:01   #3569
listopadowa80
Zakorzenienie

B-52 - super wyjściówka, ale napisz jeszcze jaki efekt chciałabyś uzyskać (piersi naturalnie wyglądające czy może takie rzucające się w oczy) i czy wolisz okrągłe czy anatomy? Trzeba też wziąć pod uwagę, że jesteś bardzo szczuplutka. Napisz też ile masz w biodrach.

A na koniec coś zabawnego
Sorry za offtopa, Agnelka nie zatłucz mnie przypadkiem za zaśmiecanie wątku

http://www.youtube.com/watch?v=OnYOo-wGdsU

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-12-07 o 11:02
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:01   #3570
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Cześc kochane
Dziękuję za wczorajsze posty...
łzy płyna po policzku, ze mam w was wsparcie, niesamowite ze są tacy ludzie jak wy, którzy mi daja słowa otuchy i energie gdybym was miała tuż obok siebie, to mialabym cytrynki w oczach....
a mam smutek, żal, lzy i mysli " w co ja się wpakowałam"
stesogenny zwiazek, toksyczny? mało powiedziane
w którym Tz nie ma uczuc do mnie albo nie umie pokazać..
nie było mnie wcoraj, bo odwiedzilam miasto Birmingham w którym mieszkałam ostatnie 1,5 roku, fajnie jest pojechać do miejsca gdzie ma się sentyment... zrobic zakupki- nie kupilam nic z ciuszków;-)) ani bielziny, tylko puder do twarzy, jak ktos lubi bardzo dobre, bez efektu tapety to polecam Chanel...jakikolwiek produkt.
Nie umiem się juz nawet wyrazić obszerna opini na forum..stoje w mijescu, patrze na wasze posty i mysle, że napisze słowo i na tym się skończy ...tak mnie ta sytuacja zblokowała
Sweet, Horo ogromne dzięki, że "byłyście" ze mną wczoraj
Macerata jesteś kolejna osoba na mojej liscie Guru ;-))))
Sami przepiękna bielizna
Vida 3 mam kciuki za dzisiejszą rozprawe;-))
pysia bedziesz dumna ze swoich piersi, szybko się zmieniają
Agnelka odsuwam czarne chmurki wiszące nad twoją głową i przesyłam moc słońca..uwierz mi mam gorzej od ciebie...
kogo pominełam to scikam i całuję!!!
trzymaj się kochana
wyjdzie słońce, musisz tylko trochę uwierzyć w siebie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
byla kiedyś organizowana taka akcja przez firmę RoC... testowalam na sobie te kremy i pisalam bloga
To byla nagroda za najlepszego bloga... wybrali 10 kobiet z calej Polski i bylam wśrod nich ( w czołówce )
1 dzień - spotkanie w hotelu Sobieski, kolacja; potem teatr, nocleg
a 2 dzień - od rana metamorfozy ... rozmarzyłam sie
gratuluję, fantastyczna sprawa

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
cooo? od 6.30 na biezni? kurcze, szacunek ogromny ci sie nalezy za zawziecie!!... to ja leniuch wielki sie za ciebie o tej 6.30 na drugi bok w lozku przewroce
ja też podziwiam, szczególnie że Ania chyba nie w domku myka na tej bieżni, tylko idzie na siłkę..
jeszcze jakbym miała w domu tak rano ćwiczyć to może (moooooooże ) ale na siłkę wychodzić tak rano.. brrr nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez B-52 Pokaż wiadomość
Doktorek zgodził się na 300 ml, ale powiedział że tylko anatomy u mnie wchodzą w grę (mam obwód pod biustem 65 cm).
ja mam też 65cm pod biustem i też mój dr dawał mi anatomki - ale ja się uparłam na okrągłe i mam 325 hp (widzę, że w ogole jesteśmy podobnych gabarytów - też 165, 45kg, 75cm w "biuście" przed op itd )
inna pani dr też dawała mi, co prawda okrągłe, ale tylko 240 średni profil..
jeśli masz możliwość wybierz się do jeszcze jakiegoś lekarza na drugą, taką "kontrolną" konsultację

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-12-07 o 11:03
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości