|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lubie takich konkretnych ludzi!bardzo ci zazdroszcze zawodu i umiejetnosci
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i powtorze moje ulubione slowa: jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe jesli mozemy ci jakos pomoc to daj znac
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, uciekam spac
Obiecalam sobie, ze od 6.30 bede juz na biezni, potem troche cwiczen na uda i posladki i do pracy ![]() Bawcie sie dobrze i jutro dnia bez dolow!!! NO! Niech poniedzialek super dla nas wszystkich bedzie |
|
|
|
#3546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-06 o 23:00 |
||
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza kontrolna wizyta jest po 6 tyg-więc to będzie początek lutego.Ale może mnie pani dr będzie chciała zobaczyć po 4 tyg-wtedy od razu klepię termin na 14 stycznia Mi pani dr też zmierza podmięśniowo założyć-jednak, jeśli powstałe zrosty będą bardzo duże to niestety nie będzie można
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ania jak ja Ci zazdroszcze tej biezni
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ja poniedziałek zaczynam od badań---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- proszę się tu nie mazać-ja jestem uziemiona od trzech miesięcy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to juz nie placzemy, teraz bedziemy sie cieszyc
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Mya widzialas moje dzisiejsze fotki ? ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- dobra antybiotyk wziety to moge mykac spac kolorowych snow
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
i ja zmykam, jutro trudny dzien w pracy
![]() dobranoc ![]()
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
A co tu taka cisza
?? To ja tez ide spac, nie beda tak tu sama siedziec. Do jutra
|
#3553 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, jestem tutaj u Was ktorys raz z kolei ale dopiero teraz czytajac Was kolejny raz postanowilam napisac i zapytac.. po pierwsze jakiego lekarza byscie polecaly do zrobienia cycuchow, po drugie jaka jest srednia cena ich zrobienia?? i czy gdybym Wam napisala swoje wymiary(ale to moze jutro bo dzis nie chce mi sie juz mierzyc) i wkleila zdjecie takich cyckow ktore mi sie podobaja to czy bylybyscie w stanie mi powiedziec czy by mi takie wyszly? tak szacunkowo;p z gory dziekuje za kazda odpowiedz
)---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- a i jeszcze raz(bo chyba mi sie skasowalo), czy nie balyscie(wstydzilyscie) sie reakcji rodziny i znajomych? jeszcze rodzina moja to jakotako ale meza to juz nie wiem jak by zareagowala..i znajomi.. nie balysie sie spojrzen w stylu "ona ma silikony",sztuczne cycki??czy jakos to ukrylyscie? chociaz w sumie to nie wiem jak mozna to ukryc.. no i czy balyscie sie bolu i czy naprawde az tak boli?? |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes,
gdziekolwiek jesteś myślami,to trzymaj się dobrze są takie momenty w życiu,kiedy wydaje się że wszystko jest nie tak, i że coś musi się stać, a jednak nowego/lepszego..nie dzieje się nic. aż niemożliwe. a jednak.i dziwisz się,i masz dość..i nic. wydaje się że ten bezsensowny ciąg powinien się rozpaść sam z siebie,bo bez sensu..a jednak nadal trwa. bo to życie takie jest.że czasem nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać,czy wrzeszczeć na cały głos.czasem nawet się wrzeszczy,i jakby nie słyszy nikt.i świat powinien się skończyć,zatrzymać..a jednak nie. jak na złość,nie wiadomo po co-wstaje nowy dzień..i następny.. i powoli też trzeba wstać,umyć się,wyjść i spojrzeć na świat.taki beznadziejny..bo taki właśnie jest.a w międzyczasie,gdzieś między dniem a dniem,w całej tej beznadzieji znów odnajdujemy jakiś sens. i sami się sobie dziwimy,jak? może to jest taki okres,dużo zmian,wszystko na raz, wiele z siebie dałaś,tyle emocji,serce na dłoni..i znów dostajesz w kość. czasem chcesz się wypłakać,a tu nawet nie ma łez.taka posucha.. a mimo wszystko-będzie dobrze. choćby dlatego,że życie tak łatwo nie odpuszcza,i jeszcze nie raz będzie chciało dać nam w kość.. bo nam,przychodzi nowy dzień,i gdzieś tam w środku..prędzej czy póżniej..znowu chce się żyć. a dzisiaj na forum bez Ciebie było trochę smutno.. i dlatego wszyscy poszli spać,trzymając kciuki,że wszystko będzie dobrze wiele osób myślami jest z Tobą,i ta pozytywna energia..zobaczysz,:magia :ma moc będzie lepiej,będzie dobrze... |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Ollenka..
teraz to tu nikogo prawie nie ma,jest Mya,może przybędzie Listopadowa..nocne marki.. ;-) ja to się mało znam,ale dziewczyny są w stanie naprawdę wiele odpowiedzieć na takie pytania. pozdrawiam, i dobrej nocki.. Edytowane przez macerata Czas edycji: 2009-12-07 o 01:47 |
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Dzisiaj czuje sie calkiem znosnie wiec postanowilam , ze mykne do pracki Mam jeszcze pytanko : dzisiaj w nocy obudzilam sie z reka po glowa, pewnie bylo mi niewygodnie no i moja reka posluzyla mi za dodatkowa poduszke
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-07 o 08:18 |
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc kochane
Dziękuję za wczorajsze posty... łzy płyna po policzku, ze mam w was wsparcie, niesamowite ze są tacy ludzie jak wy, którzy mi daja słowa otuchy i energie gdybym was miała tuż obok siebie, to mialabym cytrynki w oczach.... a mam smutek, żal, lzy i mysli " w co ja się wpakowałam" stesogenny zwiazek, toksyczny? mało powiedziane w którym Tz nie ma uczuc do mnie albo nie umie pokazać.. nie było mnie wcoraj, bo odwiedzilam miasto Birmingham w którym mieszkałam ostatnie 1,5 roku, fajnie jest pojechać do miejsca gdzie ma się sentyment... zrobic zakupki- nie kupilam nic z ciuszków;-)) ani bielziny, tylko puder do twarzy, jak ktos lubi bardzo dobre, bez efektu tapety to polecam Chanel...jakikolwiek produkt. Nie umiem się juz nawet wyrazić obszerna opini na forum..stoje w mijescu, patrze na wasze posty i mysle, że napisze słowo i na tym się skończy ...tak mnie ta sytuacja zblokowała Sweet, Horo ogromne dzięki, że "byłyście" ze mną wczoraj Macerata jesteś kolejna osoba na mojej liscie Guru ;-)))) Sami przepiękna bielizna Vida 3 mam kciuki za dzisiejszą rozprawe;-)) pysia bedziesz dumna ze swoich piersi, szybko się zmieniają Agnelka odsuwam czarne chmurki wiszące nad twoją głową i przesyłam moc słońca..uwierz mi mam gorzej od ciebie... kogo pominełam to scikam i całuję!!!
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
agnes slonce- zaden facet nie jest wart ,zeby tak sliczna i sexsowna dziewczyna przez niego cierpiala
Serce mi sie kraja jak czytam Twojego posta. Skarbie bierz sie w garsc, glowa do gory i pedz do przodu ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-07 o 09:05 |
|
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze przyjdą dobre dni i siły...narazie nie mam skąd ich czerpac skoro jestem zaplakana i załamana
|
|
#3560 |
|
BAN stały
|
Cześć dziewczynki
dawno mnie nie było a Wy tak tu produkujecie posty, że nie da się nadrobić strat...No ale do rzeczy - byłam u doktorka Jarlińskiego, mam termin na kwiecień, bo narty w marcu mnie czekają i chcę zrobić operację już po nartach. Doktorek zgodził się na 300 ml, ale powiedział że tylko anatomy u mnie wchodzą w grę (mam obwód pod biustem 65 cm). Chciał mi dać 230 ml ale ja jestem już zreformowana przez fora żelkowe, o czym on od razu wiedział (się psycholog znalazł Trochę mi szkoda że tak późny termin, wolałabym np styczeń, ale nie chcę sobie cycuchów popsuć potem na nartach, ani nie chcę też zrezygnować z sezonu bo sobie nowe ciuchy narciarskie kupiłam z lamówką w panterkę i muszę się polansować na stoku troszkę ![]() Pysia czy ja dobrze widzę że Ty jesteś od paru dni posiadaczką nowego zestawu zderzaków? zazdraszczam |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
B-52 tak jestem szczesliwa posiadaczka nowych zderzakow
Czuje sie calkiem ok. jak na 6 dni po op.tylko chyba katar mam i kichanie mnie dobija
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-07 o 09:41 |
|
|
|
#3562 |
|
BAN stały
|
Fajnie masz
no i 350 ml to niezły rozmiarek, okrągłe czy anatomy?Jak mi wkładał w stanik taką niby wkładkę z moim wybranym rozmiarem 300 ml to piersi wyglądały na ogromne, ale to potem wcale tak nie wygląda ponoć... boję się czy to nie będzie za mało, mimo że z tymi wkładkami w staniku było mi ciężko na klacie i wyglądały na wielkie cyce, aż pod pachy wchodziły proponował mi 230 ml średni profil, ale ja mu mówię że 300 ml to i tak będzie najmniej z całego tego forum, tu wszyscy maja więcej... pytał mnie po co mi takie duże cycki i czy na rurze będę tańczyć zboczuch |
|
|
|
#3563 |
|
Rozeznanie
|
doktorek odpisał...jutro do niegozadzwonie bo nie do końca zrozumiałam z terminem konsultacji...jutro bo jutro zrobie glukozę w lab io po wyniku będę dzwoniła...
Ale jeśli wszystko będzie ok i dbrze zrozumiałam to w sobotke konsultacja a w styczniu operacja i przyznaje ze nic nie przzeczytałam bo adrenalika i cholera troche spięta CZASOWO JESTEM
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
B-52 ja mam okragle a rozmiar 350 tylko dlatego , ze tak dziewczyny powiedzialy. Nie znam Twoich wymiarow, ale zastanow sie czy napewno chcesz 300
Tak bylo w moim przypadku a ja jestem mega zadowolona ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-07 o 10:22 |
|
|
|
|
#3565 |
|
BAN stały
|
już zamieszczałam kiedyś fotki, jedna w staniku 75 A, błędnie dobranym, teraz kupiłam sobie 65 C i biust wygląda o niebo lepiej niż w 75 A
dziwne są te rozmiary, w A miałam pustą miseczkę, a wystarczyło wziąć mniejszy obwód i już jest lepiej ![]() wkleję linki do tamtych fotek, mam nadzieję że zadziałają: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. obwód pod 65 cm, obwód w biuście 79 cm, 165 cm wzrostu, 46 kg Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2009-12-07 o 10:32 |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu na chwilkę po nieprzespanej nocy
Asia - super piersi ![]() Horuś ![]() Miskaa - ta czerwona kiecka wypasik ![]() 2sweet - zdaj się na panią dr - kobieta ma oko . Zobaczymy co zaproponuje, a najwyżej później będziemy dyskutować
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
masz ladna wyjsciowke
|
#3568 |
|
Kazar Lady
|
Pysia nic sobie nie uszkodzisz - jakbyś nie mogła podnieść ręki to ból by Cię obudził, więc luzik
troszkę Ci zazdroszczę bo ja jeszcze nie mogę tak zupełnie swobodnie położyć ręke pod głowe i przeciągnąć się z wyprostowanymi łapkami..no ale każdy inaczej.. wkurza mnie że budze sie w nocy na boku i jak się chce przekręcic to mam cycki takie zdrętwiałe...
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
B-52 - super wyjściówka, ale napisz jeszcze jaki efekt chciałabyś uzyskać (piersi naturalnie wyglądające czy może takie rzucające się w oczy) i czy wolisz okrągłe czy anatomy? Trzeba też wziąć pod uwagę, że jesteś bardzo szczuplutka
. Napisz też ile masz w biodrachA na koniec coś zabawnego Sorry za offtopa, Agnelka nie zatłucz mnie przypadkiem za zaśmiecanie wątku http://www.youtube.com/watch?v=OnYOo-wGdsU Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-07 o 11:02 |
|
|
|
#3570 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyjdzie słońce, musisz tylko trochę uwierzyć w siebie Cytat:
Cytat:
jeszcze jakbym miała w domu tak rano ćwiczyć to może (moooooooże ) ale na siłkę wychodzić tak rano.. brrr nie dla mnie Cytat:
(widzę, że w ogole jesteśmy podobnych gabarytów - też 165, 45kg, 75cm w "biuście" przed op itd )inna pani dr też dawała mi, co prawda okrągłe, ale tylko 240 średni profil.. jeśli masz możliwość wybierz się do jeszcze jakiegoś lekarza na drugą, taką "kontrolną" konsultację
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-07 o 11:03 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

lubie takich konkretnych ludzi!

?? To ja tez ide spac, nie beda tak tu sama siedziec.

proponował mi 230 ml średni profil, ale ja mu mówię że 300 ml to i tak będzie najmniej z całego tego forum, tu wszyscy maja więcej... pytał mnie po co mi takie duże cycki i czy na rurze będę tańczyć

klask i: