|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
ja mam 663 dni
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Ja wybieram się na targi w styczniu, ale nie wiem w sumie po co
bo nie chcę mieć fontanny, ani samochodu, ale może jakiś stół wiejski znajdę co mi się podoba
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Honolinka widzę że będziesz miała slub tego samego dnia co moja siostra
a tak w ogóle to gratuluje dzięciątka, bo jeszcze tego nie zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
kasiunalusia, joanwi mi się wydaje że zajść na targi nie zaszkodzi, może akurat coś wam sie spodoba
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
W Krk tez pochmurnie i strasznie ciemno ![]() Przede wszystkim to chciałabym pogratulowac honolince ![]() ![]() Bardzo się cieszę i także prosze o szczegółowe relacje z przygotowań i samego ślubu i wesela Ja już w pracy i nadrabiam
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny super, ze targi sie udaly
kolczyki w zalaczniku mam je wlasnie na sobie![]() ja narazie tez nie mysle o targach, bo wybrane wszystko mamy, tylko rezerwowac zreszta u nas chyba nawet nie ma![]() ide obrac ziemniaki na obiad i zaraz zmykam do Olsztyna
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie ciekawość zżera... kurde muszę notatki nadrobić bo co poniektórzy to tak wykładają ze szok !! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
jakie fontanny?? |
|
|
|
|
#128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak
Cytat:
, a najważniejsze żeby porobić badania i okazało się, że wszystko jest ok Cytat:
![]() A z tymi płytkami, to nie tyle że bym się bała, ale jeśli z płytką pokazową są jaja to nie wiadomo co może być potem więc od razu odrzuciliśmy te firmy ![]() Dobry pomysł ![]() ![]() A my 621 dni ![]() Miłego pracowania ![]() Cytat:
![]() W ogóle to facet od auta i od jednej fontanny powiedział, że jeśli chcemy załapać się na swój termin to najpóźniej do 05.2010 żeby rezerwować. Lusesita - ładne kolczyki ![]() --- Zapomniałam napisać o Mikołaju: * od mamy: kasa, która poszła na wyjazd do Krakowa ![]() * od taty: książkę "Przed świtem" i zapłacił za misia z tvn * od dziadków i cioci: kasa (poszło na bieżące wydatki...) * od Piotrka: myszka do lapka Piotrek ode mnie dostał bilet na kabaret i aż mu się oczy zaświeciły ![]() Jeśli w przyszłym tygodniu dostanę wypłatę to pojedziemy z Piotrkiem podpisać - w końcu - umowę z fotografką i zarezerwować kamerzystę i auto (jak będzie auto to będę mogła myśleć na resztą dodatków typu zaproszenia, balony itd.) A właśnie jak myślicie wypada napisać maila do proboszcza, gdzie chcemy brać ślub Bo kancelaria jest tam czynna tylko po mszy, ale kilka razy próbowałam tam dzwonić i zonk, nikt nie odbiera, a w tygodniu nie bardzo jest kiedy tam zajechać...EDIT: Fontanny czekoladowe lub alkoholowe
|
|||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na oku z Gliwic ekipę... a ty co wyniuchałaś wczoraj na targach ta fontanną?
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
* http://www.czekoladowafontanna.org - Gliwice * http://www.soti.pl - Bytom A wcześniej na kompie miałam zapisane jeszcze takie: * http://www.czekoladowefontanny.pl/ - Warszawa * http://czekoladowapokusa.pl/ - Katowice |
||
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem która była by najlepsza i najtańsza |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
jenny dzięki za namiary
![]() Ja lecę poodkurzać sobie w pokoiku i później w salonie i łazience posprzątać i jak zdążę to upiekę moją ulubioną babkę
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pytanie takie z innej beczki
czy mogę będąc na swoim koncie (na allegro) obserwować jakie aukcje ma inna osoba? |
|
|
|
#138 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja glupek jestem zle policzylam strony za to ksero i tylko 20 l zaplacilam zamiast 40 ![]() w ogole moj promotor dzisiaj zablysnal mowi ze wszyscy sie mamy w maju bronic Cytat:
Cytat:
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój promotor też by chciał, żebyśmy się jak najszybciej bronili i mieć nas z głowy... Cytat:
Nie ma sprawy ![]() --- Dziewczyny ponawiam pytanie: Jak myślicie wypada napisać maila do proboszcza, gdzie chcemy brać ślub Bo kancelaria jest tam czynna tylko po mszy, ale kilka razy próbowałam tam dzwonić i zonk, nikt nie odbiera, a w tygodniu nie bardzo jest kiedy tam zajechać... Proszę o odp
|
||
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słoneczka
Od rana mam w pracy taki młyn, że poczytam chyba dopiero w domu ![]() A od 7 nic nie jadłam Paaaaaaa
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam do olsztyna dziewczynki
Jenny mi sie wydaje, ze po to mail jest, zeby z niego korzystac i ksiadz nie powinien sie obrazac, aczkolwiek ja bym wolala sama pojechac, ale jak mowisz, ze nie macie kiedy...mysle, ze napisac to nie bedzie gafa ![]() bee dopiero po 20,ech...trzymcie kciuki za moj referat, kobitki! ![]() buziaki |
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to nie powinien sie obrazic ![]() a jak Tobie pisanie pracy idzie? ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Lusesita
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem Jenny ale ja weszłam na profil tej osoby (komentarze itp) i z tej strony chce przejść na prowadzone aukcje tej osoby nie wiem cy mnie zrozumiesz
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że niamal każda z Was ma świąteczny avatar - może i ja zmienię
Połapać się nie mogę kto jest kto ![]() Jenny świetne autka - dla mnie bardziej pasowałoby to biało - złote Asia fajne mieszkanko na zamkniętym osiedlu. Powiem Ci, że tanie jak na tyle metrów Jola sypialnie i pokoiki piękne - mam nadzieję, że kiedyś w takim ślicznym mieszkanku będziemy mieszkać No ale tylko kredyt do starości Gratuluję, że na wiosnę razem zamieszkacie Honolinko mam nadzieję, że szybko uda się Wam wszystko dopiąć na ostatni guzik Trzymaj się cieplutko ![]() Dottta a masz linka do fotografa? Cobra pierwsza ohajtana na wątku była Mes - ciekawe co tam u niej ![]() Ma.ko kiszka z tymi odwiedzinami ![]() Jenny niestety torebką się nie pochwalę, bo aparatu brak ![]() Lusesita ![]() I muszę jeszcze nadrobić stary wątek ![]() A u nas w pracy poniedziałek się zaczął fatalnie wręcz - nic tylko siedzieć i płakać |
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a cio sie stalo?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Mes była ostatnio na wizażu 2 grudnia
Ciekawe czy odwiedza akurat nas ![]() Stysik nasza firma ma zostać sprzedana i pieron wie co z nami będzie
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mes o nas zapomniała dawno
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczę ale Was załatwili przed końcem roku. Dziś jest okropny dzien bo ja także mam beznadziejny dzień
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
jenny- napisz meila co tam przecież mamy ere komputerów a skoro ksieża sobie zakładają konta na nk to o meila się chyba nie obeazi
![]() a jak bys mogła to zmień w moim fromularzu fotografa na Agnieszka Noga ja niestety nie umiem go edytować ![]() stysik- studiuję położnictwo III rok ja juz dotarłam z zajęć.... i musze sie pochawalić kolezanka mi dzis przyniosła foto ksiązkę bo jej siostra jest fotograficzką juz wczesniej sie nad nia zastanawialiśmy bo spodobała nam sie jej strona no i na rabat znajomościowy liczymy dzwoniłam do niej termin nasz jest wolny takżemymy fotografa zapisała nas do swojego kajeciuku i w środe o 18.30 jedziemy z nią na spotkanie dla zainteresowanych posylam linka z jej stroną http://www.fotoklaser.pl/ ale siem cieszem ![]() ![]() ile wy płacicie za fotografów? buzi ide szamać zupkę ![]() a i do mojego ślubu zostało 642 dni
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ci sie stalo? mam ndzieje e nic powaznego Cytat:
my placimy jakies 3000 ale jeszcze nie mamy umowy... w sumie to nie wiem jak to robic bo w umowie jest wsystko dokladnie napiane-o ktorej sie z domu, kosciala wyjezdza itp. a to przeciez za szybko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

ja mam 663 dni
Perfect Housewife 

bo nie chcę mieć fontanny, ani samochodu, ale może jakiś stół wiejski znajdę co mi się podoba
a tak w ogóle to gratuluje dzięciątka, bo jeszcze tego nie zrobiłam

, a najważniejsze żeby porobić badania i okazało się, że wszystko jest ok 

biedna jest taka a ja nie moge nic zrobic, zeby jej nie bolalo
i pooglądaliśmy sobie trochę Galerianki - masakra
zle policzylam strony za to ksero i tylko 20 l zaplacilam zamiast 40