|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Byłam w COKu! Widziała torebke Heidi. Oba kolory. Od razu mówię, czarna jaj nie urywa! Czerwona natomiast ma charakter, jest specyficzna, wyróżnia się. W tym kolorze jest cały czar.
Podszewka jest cienka, z takiego śliskiego materiału, ale wydaje się być trwała. Kształt jest taki kwadratowy... Cztery suwaki - dwa środkowe atrapa, zewnętrzne się rozsuwaja, ale jakoś ciężko w obu torebkach, nie wiem czy nie rozruszane, czy taka wada. W jednej przegrodzie są dwie kieszonki taka na telefon i troche większa. W drugiej przegrodzie kieszonka na zamek. Rączka niezbyt długa. Miałam na sobie cienki płaszczyk i troche mi ciasno było. Ogólne wrażenie: Czarna na pewno nie dla mnie. Czerwona - TAK poproszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Wtajemniczenie
|
To znowu ja...
Kurczę, przypomnijcie mi czy w kat.musiałam wpisać na nowo zegarek Eternal? Czy wystarczyło w 16...? Bo zapomniałam, a nigdzie takowej informacji nie moge poszukać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam... Dziękuję za szybką odp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wypakowałam paczki z k17 i jak kiedyś pisałam że zawsze przychodziły mi kompletne tak teraz jestem w szoku:
- nie mam cienia do powiek z netto (na fakturze jest) - nie mam deo w kulce Jet Femme (na fakturze jest) - nie mam cieni do powiek fioletowych (na fakturze są) - zamiast sypkiego pudru z minerałami dostałam mus w sztyfcie (na fakturze jest sypki puder) - nie otrzymałam próbki nowego kremu na zimę z Solutions (na fakturze jest) normalnie szok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy temat już był poruszany, ale w wakacje moje liderka mówiła, że prawdopodobnie we wrześniu otworzą kody. Do dzisiaj nie nastąpiło. Czy któraś z Was ma jakies informacje na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spisuję sobie wszystko na kartce (dopiero dziś będę składała zamówienie). Robi się tego coraz więcej... i te gabaryty powoli mnie zniechęcają... znowu będą pewnie dwa kartony na COK... Robota jest fajna, ale ileż to trzeba się natachać!! ![]()
![]() |
#2858 |
Rozeznanie
|
mam pytanko odnosnie supertrwalego cienia do powiek n netto. odcien shimering shell czy peachy pink bedzie taki bardziej brzoskwiniowo brazowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Wtajemniczenie
|
byłam dziś w COKu po katalogi i żeby obejrzeć nowości, no i nie za bardzo było co oglądać, nie było tego za wiele.. ale z tego co było to tak:
lakier Vanilla Shake i Pastel Pink, wyglądaja praktycznie jak w katalogu, nie widzę specjalnych odchyleń, pastelowe, bez drobinek, nie wiem jak kryją niestety błyszczyk "słodkie serduszko" z CT kolory takie jak w katalogu, Playful Pink i Golden Splendor maja bardzo dużo drobinek błyszczących, Rose Quartz też ma ale zdecydowanie mniej, są bardzo subtelne, jakby drobniejsze połyskujący lakier do paznokci z CT Pink to w zasadzie taki czerwonawy brokat, tak na moje oko torebka Heidi już została opisana, więc nie będę dublowała, dla mnie szału nie ma, nie podoba mi się, wydaje mi się tandetna, nie lubię takich plastikowych torebek, ale jeśli miałabym wybierać to czerwona prezentowała się o niebo lepiej biżuteria Aileen bardzo ładna, dość duża, bardzo ładnie się błyszczy, wygląda porządnie i elegancko płyn do kąpieli Tajemniczy ogród, muszę przyzna, że jak na zapach kwiatowy bardzo przyjemny, delikatny, taki jakby kremowy, bardzo miłe zaskoczenie balsam do ust z witaminą E, jest taki zwykły, biały, taka wazelinka, ale świetnie pachnie malinkami ![]() Pro Move, ja nie wiem co jest z tymi wodami ale one wszystkie mnie pachną prawie tak samo.. trochę jakby nutka cytrusa w niego tylko wpadała , poza tym straszny spiryt Peachy Pink wpada w brzoskwinię, bo ten Shimmering Shell jest taki bardziej piaskowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki pewnie z niecierpliwością oczekujecie katalogu 3/2010
![]() ![]() ![]() zaglądnijcie ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki Agatheska ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-07 o 18:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy
![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrezygnowałam z przedłużenia jej na 2 kolejne lata. Bo opłata za kartę 80 zł za rok to stanowczo za dużo, nawet biorąc pod uwag prezenty za płacenie za kosmetyki Avon( 250 zł =prezent). Teraz coraz mniej dają, coraz więcej każą płacić. Innym może sie opłacać jak dużo płacą. Mnie nie.
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To tylko dla KK, które miały w paczce info o tym Zaraz dzwonię na infolinię, uuu ostra przeprawa mnie czeka..... Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-12-07 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
wstawiłam fotki biżuterii McKayla - powiem tyle że jest śliczna
![]() ![]() Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2009-12-07 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
andziat możliwe, albo moje niedopatrzenie, albo dopiero się pojawił. Tylko teraz nawet nie mogę wejść na stronkę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Dobra dziewczyny poważnie proszę opuścić tą stronkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Przyczajenie
|
Dziewuszki, że tak się wyrażę :P
![]() Z tą kartą Avon jest tak, że mi na przykład opłaca się nawet płacić te 80 złotych ![]() Ja co miesiąc wykorzystuje z karty około 2-3 tysiące co daje mi miesięcznie kosmetyki z avonu za darmo za 20-40 złoty... (zależy jaki miesiąc) Ale ja tą kartę pożyczam mamie i ona wydaje pieniądze z niej jako firmowy obrót, więc nie ma się co dziwić... Potem mi spłaca, ja mam bony i wszyscy są zadowolenie ![]() Jeśli ktoś mało wydaje to jest to średnio opłacalne. Chociaż można na to spojrzeć z innej strony. Za zakup produktów Avona i płacenie kartą też są prezenty ;] Ten błyszczyk na przykład ;] Ja nikogo nie przekonuje, ani też nie zniechęcam tylko mówię jak jest. Kartę mam od kilku lat. Jak mi ją przyznano to dostałam gratis wodę perfumowaną Christian Lacroix Rouge i taki czerwony śliczny zegarek, a jak to teraz jest to nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
|
na kat wkleilam link do 03 kat ale ciezko idzie ta stronka godzine prawie ogladalam ten kat a i tak ostatnich stron nie widzialam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
A mogłam nic nie mówić
![]() ![]() ![]() Cóż pewnie większośc ma z tym problem, no nic spróbuję później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
|
troche sie spoznilam widze ze juz wiecie tez z wypiekami go ogladalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.