Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 17:25   #2851
zabcia87stw
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Byłam w COKu! Widziała torebke Heidi. Oba kolory. Od razu mówię, czarna jaj nie urywa! Czerwona natomiast ma charakter, jest specyficzna, wyróżnia się. W tym kolorze jest cały czar.
Podszewka jest cienka, z takiego śliskiego materiału, ale wydaje się być trwała. Kształt jest taki kwadratowy... Cztery suwaki - dwa środkowe atrapa, zewnętrzne się rozsuwaja, ale jakoś ciężko w obu torebkach, nie wiem czy nie rozruszane, czy taka wada. W jednej przegrodzie są dwie kieszonki taka na telefon i troche większa. W drugiej przegrodzie kieszonka na zamek.
Rączka niezbyt długa. Miałam na sobie cienki płaszczyk i troche mi ciasno było.
Ogólne wrażenie: Czarna na pewno nie dla mnie. Czerwona - TAK poproszę
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:31   #2852
ilussia
Wtajemniczenie

To znowu ja...
Kurczę, przypomnijcie mi czy w kat.musiałam wpisać na nowo zegarek Eternal? Czy wystarczyło w 16...? Bo zapomniałam, a nigdzie takowej informacji nie moge poszukać...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:34   #2853
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
To znowu ja...
Kurczę, przypomnijcie mi czy w kat.musiałam wpisać na nowo zegarek Eternal? Czy wystarczyło w 16...? Bo zapomniałam, a nigdzie takowej informacji nie moge poszukać...
Wystarczyło w 16, teraz weryfikują czy się załapałaś na ten zegarek. Wrzucą Ci go do paczki z K17, jak już złożyłaś zamówienie, to sprawdź na fakturze, czy Ci wpisali
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:39   #2854
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Wystarczyło w 16, teraz weryfikują czy się załapałaś na ten zegarek. Wrzucą Ci go do paczki z K17, jak już złożyłaś zamówienie, to sprawdź na fakturze, czy Ci wpisali
Super, myślałam że będę musiała coś edytować... złożyłam zamówienie o 12.00 i nadal mi nie przyjęli...
Czekam...

Dziękuję za szybką odp.
Stary 2009-12-07, 17:42   #2855
kasia2439
Zakorzenienie

Właśnie wypakowałam paczki z k17 i jak kiedyś pisałam że zawsze przychodziły mi kompletne tak teraz jestem w szoku:

- nie mam cienia do powiek z netto (na fakturze jest)
- nie mam deo w kulce Jet Femme (na fakturze jest)
- nie mam cieni do powiek fioletowych (na fakturze są)
- zamiast sypkiego pudru z minerałami dostałam mus w sztyfcie (na fakturze jest sypki puder)
- nie otrzymałam próbki nowego kremu na zimę z Solutions (na fakturze jest)

normalnie szok
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:43   #2856
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Nie wiem czy temat już był poruszany, ale w wakacje moje liderka mówiła, że prawdopodobnie we wrześniu otworzą kody. Do dzisiaj nie nastąpiło. Czy któraś z Was ma jakies informacje na ten temat?
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:47   #2857
Paola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Właśnie wypakowałam paczki z k17 i jak kiedyś pisałam że zawsze przychodziły mi kompletne tak teraz jestem w szoku:

- nie mam cienia do powiek z netto (na fakturze jest)
- nie mam deo w kulce Jet Femme (na fakturze jest)
- nie mam cieni do powiek fioletowych (na fakturze są)
- zamiast sypkiego pudru z minerałami dostałam mus w sztyfcie (na fakturze jest sypki puder)
- nie otrzymałam próbki nowego kremu na zimę z Solutions (na fakturze jest)

normalnie szok
No to czeka Cię rozmowa telefoniczna; teraz zapłacisz, w następnej paczce doślą...

Spisuję sobie wszystko na kartce (dopiero dziś będę składała zamówienie). Robi się tego coraz więcej... i te gabaryty powoli mnie zniechęcają... znowu będą pewnie dwa kartony na COK... Robota jest fajna, ale ileż to trzeba się natachać!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 17:48   #2858
emza
Rozeznanie

mam pytanko odnosnie supertrwalego cienia do powiek n netto. odcien shimering shell czy peachy pink bedzie taki bardziej brzoskwiniowo brazowy?
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:53   #2859
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Pieniący olejek pod prysznic
a o co chodzi z tym prezentem bo wogole nie kojarze takiego programu ze jakis prezent daja za nieskladanie na formularzu
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:55   #2860
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
mam pytanko odnosnie supertrwalego cienia do powiek n netto. odcien shimering shell czy peachy pink bedzie taki bardziej brzoskwiniowo brazowy?
Emza odpowiedziałabym Ci gdybym otrzymała ten Peachy Pink w paczce

Napisałam już do nich maila, zobaczymy co odpiszą.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:11   #2861
ashiva
Wtajemniczenie

byłam dziś w COKu po katalogi i żeby obejrzeć nowości, no i nie za bardzo było co oglądać, nie było tego za wiele.. ale z tego co było to tak:

lakier Vanilla Shake i Pastel Pink, wyglądaja praktycznie jak w katalogu, nie widzę specjalnych odchyleń, pastelowe, bez drobinek, nie wiem jak kryją niestety

błyszczyk "słodkie serduszko" z CT kolory takie jak w katalogu, Playful Pink i Golden Splendor maja bardzo dużo drobinek błyszczących, Rose Quartz też ma ale zdecydowanie mniej, są bardzo subtelne, jakby drobniejsze

połyskujący lakier do paznokci z CT Pink to w zasadzie taki czerwonawy brokat, tak na moje oko

torebka Heidi już została opisana, więc nie będę dublowała, dla mnie szału nie ma, nie podoba mi się, wydaje mi się tandetna, nie lubię takich plastikowych torebek, ale jeśli miałabym wybierać to czerwona prezentowała się o niebo lepiej

biżuteria Aileen bardzo ładna, dość duża, bardzo ładnie się błyszczy, wygląda porządnie i elegancko

płyn do kąpieli Tajemniczy ogród, muszę przyzna, że jak na zapach kwiatowy bardzo przyjemny, delikatny, taki jakby kremowy, bardzo miłe zaskoczenie

balsam do ust z witaminą E, jest taki zwykły, biały, taka wazelinka, ale świetnie pachnie malinkami

Pro Move, ja nie wiem co jest z tymi wodami ale one wszystkie mnie pachną prawie tak samo.. trochę jakby nutka cytrusa w niego tylko wpadała , poza tym straszny spiryt

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
Peachy Pink wpada w brzoskwinię, bo ten Shimmering Shell jest taki bardziej piaskowy
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 18:26   #2862
jblaszczyk11

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Informacja o prezencie na fakturze:

Tez na początku byłam zdziwiona tym prezentem bo błyszczyka za płatność kartą się spodziewałam ale tego olejku nie- miła niespodzianka, tym bardziej, że pierwsze kilka zamówień jedynie składałam faksem i na formularzu, ale to było już bardzo, bardzo dawno temu, a tak cały czas przez neta

Malka- Nie ma sprawy Pozdrawiam również!
a czy ktos jeszcze moglby napisac czy dostal ten prezent no i czy to samo czy moze cos innego................... ....
Stary 2009-12-07, 18:29   #2863
Agatheska
Zadomowienie

Dziewczynki pewnie z niecierpliwością oczekujecie katalogu 3/2010 hehe tak samo jak ja. Szykujcie się Zajrzałam na stronke http://avon03.pxd.pl/ już pojawiła się Oferta Netto, więc niebawem pewnie znajdzie się tam katalog
zaglądnijcie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:32   #2864
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
chcę dopytać jak to jest z tymi prezentami za dobicie do 1000zł, czy je się gdzieś zaznacza, czytając poprzednie posty zrozumiałam, ze za zamówienie za 1000 w kat 17 będzie prezent w niespodzianka w kat 01, wytłumaczy ktoś
jak zrobisz zakupu za 1000 zł w katalogu 17 to przy składaniu zamówienia z katalogu 01/2010 wpisujesz kod, który jest w strefie, jest on stały, nie zmienia się z katalogu na katalog.

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Laseczki powiedzcie mi proszę, jak to jest z dostawami? Własnie czekam na swoją pierwszą paczkę, a że do tej pory kurier nie dotarł, to myślę ze dzis juz go nie będzie. Niestety jutro nie mam możliwości byc caly czas w domu, jadę do szkoły. No i tu pojawia sie pytanie, coż sie stanie jak mnie kurier nie zastanie? I ogolnie jak Wy to zalatwilyscie, przeciez kazda z nas ma swoje obowiazk, nie moze wyczekiwac na kuriera. Tymbardziej ze wg mojej LS regularna dostawa jest do srody, a dzis jak do niej dzwonilam to mowila zebym nie wychodzila z domu bo niby kurierzy juz jezdza. Nie wyobrazam sobie, abym z kazdym zamowieniem musiala przesiadywac 3 dni w domu. Mozna sie z nimi dogadac, aby przyjezdzali pod wieczor, czy cos w tym stylu?
to wszystko zależy od kuriera, może jak będzie to po prostu poproś go o numer telefonu lub poproś żeby do ciebie dzwonił przed przyjazdem. Z kurierami różnie bywa to zależy czy masz tego avonowego czy kuriera z DHL lub UPS. Ja mam avonowego i zawsze przyjeżdża w poniedziałek, jak nie ma mnie w domu to zostawia u sąsiadki, bo tak się umówiliśmy.

Cytat:
Napisane przez Paola Pokaż wiadomość
No to czeka Cię rozmowa telefoniczna; teraz zapłacisz, w następnej paczce doślą...
Spisuję sobie wszystko na kartce (dopiero dziś będę składała zamówienie). Robi się tego coraz więcej... i te gabaryty powoli mnie zniechęcają... znowu będą pewnie dwa kartony na COK... Robota jest fajna, ale ileż to trzeba się natachać!!
nie musisz się tak męczyć dźwiganiem, zamawiaj paczki do domu

dzięki Agatheska

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:33
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:35   #2865
Agatheska
Zadomowienie

Nie ma sprawy
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2009-12-07, 18:36   #2866
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia9898 Pokaż wiadomość
kurde chyba ta karta kredytowa to nie jest dobry pomysl
Ja właśnie zrezygnowałam z przedłużenia jej na 2 kolejne lata. Bo opłata za kartę 80 zł za rok to stanowczo za dużo, nawet biorąc pod uwag prezenty za płacenie za kosmetyki Avon( 250 zł =prezent). Teraz coraz mniej dają, coraz więcej każą płacić. Innym może sie opłacać jak dużo płacą. Mnie nie.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:42   #2867
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
a o co chodzi z tym prezentem bo wogole nie kojarze takiego programu ze jakis prezent daja za nieskladanie na formularzu

To tylko dla KK, które miały w paczce info o tym

Zaraz dzwonię na infolinię, uuu ostra przeprawa mnie czeka.....

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:43
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:42   #2868
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Dziewczynki pewnie z niecierpliwością oczekujecie katalogu 3/2010 hehe tak samo jak ja. Szykujcie się Zajrzałam na stronke http://avon03.pxd.pl/ już pojawiła się Oferta Netto, więc niebawem pewnie znajdzie się tam katalog
zaglądnijcie
katalog 03/2010 też już jest
Stary 2009-12-07, 18:46   #2869
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

wstawiłam fotki biżuterii McKayla - powiem tyle że jest śliczna i cieni z edycji limitowanej

Edytowane przez myszka1706
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:48
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 18:51   #2870
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
andziat możliwe, albo moje niedopatrzenie, albo dopiero się pojawił. Tylko teraz nawet nie mogę wejść na stronkę Po mojej informacji chyba wizażanki ją zaatakowały i jest przeciążenie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Dobra dziewczyny poważnie proszę opuścić tą stronkę Dajcie innym popatrzeć na nowy katalog
Stary 2009-12-07, 18:52   #2871
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
błyszczyk "słodkie serduszko" z CT kolory takie jak w katalogu, Playful Pink i Golden Splendor maja bardzo dużo drobinek błyszczących, Rose Quartz też ma ale zdecydowanie mniej, są bardzo subtelne, jakby drobniejsze
Ja się przymierzam do zakupu Rose Quartz. Wiesz może jak pachną te błyszczyki?

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Peachy Pink wpada w brzoskwinię, bo ten Shimmering Shell jest taki bardziej piaskowy
Jeżeli jeszcze Shimmering Shell będzie w netto 01/2010 to wezmę, bo poluję na niego od dawna

Cytat:
andziat możliwe, albo moje niedopatrzenie, albo dopiero się pojawił. Tylko teraz nawet nie mogę wejść na stronkę Po mojej informacji chyba wizażanki ją zaatakowały i jest przeciążenie
Też nie mogę wejść teraz na tą stronkę

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:55   #2872
gosiaczek4you
Przyczajenie

GG do gosiaczek4you

Dziewuszki, że tak się wyrażę :P
Z tą kartą Avon jest tak, że mi na przykład opłaca się nawet płacić te 80 złotych
Ja co miesiąc wykorzystuje z karty około 2-3 tysiące co daje mi miesięcznie kosmetyki z avonu za darmo za 20-40 złoty... (zależy jaki miesiąc)
Ale ja tą kartę pożyczam mamie i ona wydaje pieniądze z niej jako firmowy obrót, więc nie ma się co dziwić... Potem mi spłaca, ja mam bony i wszyscy są zadowolenie
Jeśli ktoś mało wydaje to jest to średnio opłacalne.
Chociaż można na to spojrzeć z innej strony.
Za zakup produktów Avona i płacenie kartą też są prezenty ;] Ten błyszczyk na przykład ;]
Ja nikogo nie przekonuje, ani też nie zniechęcam tylko mówię jak jest. Kartę mam od kilku lat. Jak mi ją przyznano to dostałam gratis wodę perfumowaną Christian Lacroix Rouge i taki czerwony śliczny zegarek, a jak to teraz jest to nie wiem
gosiaczek4you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:55   #2873
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mogę się tam dostać
Stary 2009-12-07, 18:55   #2874
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
wstawiłam fotki biżuterii McKayla - powiem tyle że jest śliczna i cieni z edycji limitowanej
a czy te cienie mają jakieś drobinki czy są matowe ?

Cytat:

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Dobra dziewczyny poważnie proszę opuścić tą stronkę Dajcie innym popatrzeć na nowy katalog
jak wzięłam teraz odśwież to mi wyskoczył komunikat "błąd strony" faktycznie chyba za dużo nas
Stary 2009-12-07, 18:56   #2875
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
nie mogę się tam dostać
ja tez nie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:58   #2876
jblaszczyk11

na kat wkleilam link do 03 kat ale ciezko idzie ta stronka godzine prawie ogladalam ten kat a i tak ostatnich stron nie widzialam
Stary 2009-12-07, 18:58   #2877
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
a czy te cienie mają jakieś drobinki czy są matowe ?
ten najjaśniejszy jest matowy - pozostałe trzy są perłowe - ale nie mają widocznych drobinek
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:59   #2878
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Też nie mogę wejść teraz na tą stronkę
A mogłam nic nie mówić
Cóż pewnie większośc ma z tym problem, no nic spróbuję później
Stary 2009-12-07, 19:00   #2879
jblaszczyk11

troche sie spoznilam widze ze juz wiecie tez z wypiekami go ogladalam
Stary 2009-12-07, 19:01   #2880
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ten najjaśniejszy jest matowy - pozostałe trzy są perłowe - ale nie mają widocznych drobinek
dzięki za odpowiedź
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości