|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Cytat:
![]() :roll eyes: ale dałam babci zlecenie na tę maskę, bo ta drogeria jest niedaleko jej domu ![]() A galerianki już ściągnęłam i kawałek obejrzałam - już czuję że to będzie dobry mocny film
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-07 o 19:46 |
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mówicie o Galeriankach - to fakt, film jest dobry. Oglądałam obie wersje i obie są naprawdę dobre. Szkoda tylko, że ta historia dziewczyny w ciąży się tak ucięła.
Swoją droga, czytałam gdzieś w necie recenzję, że jak ktos był w kinie, to mnóstwo nastolatek było i na 75% to sie chichrały z tekstów typu " zrobić ci loda?". No ja wiem, że generalnie to może być śmieszne, ale nie w takim kontekście i nie w takim filmie, albo może ja stara jestem i inaczej patrzę na to już, a teraz młodzież taka nowoczesna...
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że mnie stres nie pożre i nie zacznę np. obrywać sobie skórek ani nie zapomnę języka w gębieAle to w ogóle dobry pomysł, żeby do niego gadać, czy może lepiej czekać na jakiś jego ruch? |
|
|
|
|
#2224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie Ty je trzymasz? "Jestem zwierzakiem" też lubię kolorowe i dziwaczne skarpetki, czarne i białe są za nudne Cytat:
) Chociaż ja się muszę pochwalić, że ja też już ćwiczę 4 dzień z rzędu (nie, wcale mi nie chodzi o to, żeby schudnąć, bo nie mam z czego, ale jakoś mam lepszy nastrój jak się trochę poruszam ![]() Cytat:
Pochwal się koniecznie, może sobie kupie na sylwestra (chociaż jeszcze nie mam planów )
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
jyyli, dymka ma świetny pomysł z tym zagadaniem
teraz sama bym takiego textu użyła.. ale w liceum nie było do kogo... buce by nie zrozumiały muszę znikać na allegro szukać prezentu dla bratanka.. ciężko będzie bo mama nade mną wisi
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli, ja tam gadałabym, na ciepło
![]() Mam teraz prawdopodobieństwo, nie było mnie na pierwszych lekcjach z tego i nic nie rozumiem ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Ja znów walczę z szóstką weidera, zaraz idę robić , tylko uporam sie z kserowaniem zeszytów. robiłam sobie taką tabelkę, odhaczam tam dni. Przy okazji mam przypominajkę o drożdżach i nail teku ![]() Ten brokat się podobno wypłukuje, mam nadzieję
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
a jakiego koloru jest ten brokat?
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ustaję w poszukiwaniach, odwiedzam kosmetyczne nucąc pod nosem: "a kiedyś cię znajdę, znajdę cię, w końcu znajdę, jestem coraz bliżej"![]() Cytat:
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
robiłam wcierkę a potem z ciekawości policzyłam włosy, które mi wypadły i naliczyłam ich.....72 sztuki |
|
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety prawdopodobnie nie ma konta na nk, tylko jest na 3 zdjęciach klasowych, ale mały i niewyraźny, więc go Wam nie pokażę
|
||
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przecież jak podejdziesz na luzie to możesz go:1. ośmielić 2. upewnić go, że to nie było jakieś zaplanowane, wyrachowane, tylko był to mały nietakt ze strony Twojej kumpeli Wydaje mi się, że faceci nie przepadają za takimi gierkami, że ktoś coś komuś powie (to ich chyba zbytnio zmusza do myślenia ) gubią się w ewentualnych oczekiwaniach itp. A tak wyjaśnisz, zaskoczysz otwartością, między słowami powiesz, że nie oczekujesz miłości po deski grób - gdybym była facetem to dla mnie byłyby same plusy
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Bejjka, mi tez tak lecą strasznie
Blonduś, nie wiem, kolorowy, srebrny chyba ![]() Ale on się wypłukuje! Musi! ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Jyyli, to napij sie meliski, z 2 litry ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Jak ja się stresowalam przed pierwszym spacerem z moim obecnym TŻ. Ło matko, bałam się, ze się za całowanie weźmie no i bałam się, ze się rozmowa nie bezie kleić i w połowie drogi się rozejdziemy ![]() Chodizliśmy jakieś 5 godzin, był 31 grudnia, mroźno, zrobiliśmy spokojnie 14 kilometrów
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie ja mam myślenie trochę męskie i rzeczywiście jak tak pomyślę, to to mnie przekonuje ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że pójdę jutro do szkoły, wydaje mi się, że jelitówka mnie łapie, ale oby nie, bo to by wyglądało, jakbym wstydziła się pokazać ludziom
|
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiem co się stanie w filmie, bo widziałam krótkometrażowy, ale nie zdradzajcie mi za dużo szczegółów właśnie oglądam ![]() Tzn wrócę do oglądania jak wrócę z zakupów...po kocie żarcie muszę jechać. Ja jestem na diecie to koty mogły by się łaczyć w bólu i pożerać tyle ![]() Ech...zmykam - nie produkujcie za dużo ![]() Jyyli - cieszę się i mocno trzymam kciuki Jak chłopak ma trochę oleju w głowie to na pewno już za Tobą szaleje ![]() ![]()
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-07 o 20:02 |
||
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się w takich sytuacjach włącza gadanie i to chyba gorsze od ciszy Ale widzisz, jak los chce Cię z kimś połączyć, to będzie git na pierwszym spotkaniu
|
|
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się udało utrzymać motywację Ja dzisiaj w ramach poprawy urody zrobiłam sobie w końcu maseczkę aspirynową i jest a znajomy się przestraszy i ucieknie.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli, wszystkie Włosomaniaczki będą trzymały kciuki, zeby sie okazał mądry, więc na pewno się uda
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa, zapomniałam się*pochwalić
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ojczym obszył mi go brzoskwiniowym atłasem, staniki trzymam w plastikowym pudle, a skarpetki w .......barku![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro oczywiście wszystko dokładnie zrelacjonuję, ale dopiero wieczorem jak wrócę do domuA teraz na Barwy Szczęścia idę
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz mam już za dużo odzywek, masek i w ogóle ale warto obejrzeć... eh jak widzę, jaka to teraz ''młodzież'' rośnie to...
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli jak nie zbierzesz w sobie na tyle odwagi żeby powiedzieć coś takiego, to jest inne wyjście, przechodząc koło niego uśmiechasz się szeroko i patrzysz mu prosto w oczy, żeby wiedział o co chodzi. Tu chodzi o sygnał, zielone światło, zachętę, więc elaboraty nt dzisiejszego dnia nie są wymagane
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
witam witam
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
no nareszcie!!!
tak dawno się nie odzywałaś że włosy Ci do pasa zdążyły pewnie urosnąć
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie
tak nadrabiam zaległości z jednego dnia... dyskusja o obrączkach, ach... też bym sobie pooglądała, no ale to nieprędko nastąpi niestety... ![]() TŻ, a raczej były TŻ nie odezwał się dziś, co mnie nie zaskoczyło... ale mniejsza o to, czuję się fatalnie, to chyba grypa, dobrze że nie zarażam przez internet ![]() dokończyłam wreszcie prezentacje i wygrzewam się pod kołderką i pod laptopem, który grzeje, że ho ho (ale to niestety niedobrze)widzę że zaczyna sie temat podrywania facetów, interesujące ![]() właśnie zadzwonił alarm, żebym wzięła tab. anty, eh... dokończe to opakowanie, co by nie rozregulować się... ale już widzę co będzie jak skończę mnie też bardzo boli brzuch jak jest @![]() miłego wieczorku
|
#2247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak jak te Timotei do blond - niby mają brokacik/refleksy, a tu dupa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem... wyglądają znowu naprawdę źle...
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz ten proceder częściej dzieję się bez żadnej krępacji... no szok co te dziewczyny mają w głowach... co zadecydaowało o tym że się takie stały... nie wiem, ale uważam że tym zjawiskiem głębiej powinni zająć się psychologowie...:rolleyes :
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś do czynienia z takim, który mi się podobał, ale okazał się półmózgiem totalnym i chociaż mu mówiłam, to nie chciał się odczepić, nie chcę znowu czegoś takiego Cytat:
![]() W sumie to trochę boję się, że zagram przed nim taką swobodną, a potem wyjdzie na to, że nie jestem i chłopak się rozczaruje. Ale potem i tak będzie jak u mojego brata, właśnie usłyszałam zza ściany głos jego dziewczyny "może byś mi przyniósł tego rogala z łaski swojej" Ale tak myślę, że to dobra motywacja, jak sobie pomyślę, że kiedyś tak może do niego powiem, to nie będę się bała zagadać tak neutralnie |
||
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

prawie do serca dotarł 
wczoraj dokupiłam kolejne z napisem JESTEM ZWIERZAKIEM i rysunkiem potworka, czy jestem nienormalna
TŻ mówi, że tak
gdzie Ty je trzymasz?
teraz sama bym takiego textu użyła.. ale w liceum nie było do kogo... buce by nie zrozumiały

Ale nie ustaję w poszukiwaniach, odwiedzam kosmetyczne nucąc pod nosem: "a kiedyś cię znajdę, znajdę cię, w końcu znajdę, jestem coraz bliżej"

właśnie oglądam
żeby się udało utrzymać motywację
a znajomy się przestraszy i ucieknie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)