|
|
#3601 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Agnes za podejście !!!Kupił to niech sie teraz obniesie smakiem...w końcu taka aseksualna w tym jesteś że pół babskiego forum by orientacje zmieniło
|
|
|
|
#3602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tz zna moja wartośc, moj sexapil..ale jak ma bloka w bani, nie chce badz nie umie sie otworzyć to juz nie mój problem. taki Puszkin wiesz, a co ja konserwa żeby go otwierać? ![]() niech spada do byłej w koncu tyle sie znają i te ich sentymenty ja pierdziu co ja tu robie.... bedzie nadal kupował bielizne niech kupuje jak jest głupi jak daja to brać
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-07 o 16:13 |
|
|
|
|
#3603 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wow!! jezeli ja moge cos powiedziec jako "nowa" to dla mnie ekstra ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- ja sie nie balam!!! Pamietaj to sa zawsze Twoje wyobrazenia i Twoje leki. Ludzie tego nie zauwazaja, a jesli juz to nie bardzo potrafia skojarzyc z jakims konkretnym faktem. Mnie czasami bardzo bliscy znajomi mowia, ze fajnie rozbudowuje mase miesniowa, bo tak kobieco wygladam no ale jak mozna myslec ze to cwiczenia.. mi jakos zawsze sie wydawalo ze to musi byc widoczne.. no ale Wy macie wieksze w tym doswiadczenie ![]() a moze ktoras z Was opowie jakies zabawne sytuacje albo jak wybrnela z jakis dziwnych podtekstow i jaka scieme wymyslila zeby nie dac po sobie nic poznac?? ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- a dziewczyny co z cena? jak ma sie ona w praktyce?? i ktory z lekarzy jest najlepszy? mi marza sie piersi Salmy Hayek.., chociaz moze troszke mniejsze zeby nie przesadzic zbytnio:p |
|
|
|
|
#3604 |
|
Zadomowienie
|
Misiu, to chyba ja tak dziwnie napisalam Tak! Chodzi mi o dzianinke sukienki. Malo mam rzeczy z dzianiny, bo nie lubie tego efektu "wypychania". No usiadzie sie i juz odksztalcone na tylku ... Czasami dzianina ma jakies domieszki i wtedy ladnie trzyma fason
|
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
przechodziłam w swojej wczoraj calutki dzień i nic wygląda jak wyjęta z woreczka dopiero przed zakupem ja sie bałam że to będzie taka szorstka dzianina ale nie ..kosztuje całe 35 zeta więc tym bardziej mi się podoba i fajny ma wybór kolorów.
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Przyczajenie
|
Jestem 6 dni po operacji....czy to musi kur... tak boleć?jak dlugo utrzymuje się bol?
|
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Misia, taaak cena jest bardzo przyjemna
Ale fason tez super i dlatego sama zastanawialam sie czy aby sobie takiej nie wyhaczyc ![]() Bedzie jak znalazl do dlugich zamszowych kozakow i miekkiego plaszcza Bylam dzisiaj na malej kawie w ZT i niopatrznie wlazlam do Swarovskiego. No i nie miala baba zmartwien a teraz mam tylko jedno w glowie. Cudny, srebrny wisiorek z duzym krysztalem o smuklych, fallusowatych ksztaltach |
|
|
|
#3609 |
|
Kazar Lady
|
Aniu, ja non stop w swarovskim siedzę....
tylko u siebie w pracowni (czyt. jadalni)
|
|
|
|
#3610 |
|
Kazar Lady
|
Ania - taki pierdzionek masz? strasznie mi się podoba...
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:12 |
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
Misia, jest niemal identyczny z tym
z tym, ze byl modyfikowany w Aparcie na zamowienie i dolozyli mu na grubosci szafiry i diamenty, aby bardziej przypominal ... ogon weza
Edytowane przez anna_ivy Czas edycji: 2010-02-08 o 18:23 |
|
|
|
#3612 |
|
Kazar Lady
|
Aniu śliczny..
![]() ![]() a jeśli kolory się zgadzają to popatrz jeszcze na kolor aquamarine albo light sapphire najlepiej z efektem AB |
|
|
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misia, dzieki za sugestie Rzeczywiscie mozna na allegro znalezc prawdziwe cudenka ![]() Misiu, czekamy na Twoje dziela. Cos czuje, ze piekne sa!!!! |
|
|
|
|
#3614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() te twoje dziewczynki coraz piekniejsze
|
|
#3615 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Kilka wkleiłam wyżej ja mam prawdziwego hopla na tym punkcie
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Misia, powinnas miec wlasna strone i "masowo" sprzedawac te cuda!!! Moze juz nawet to robisz, tylko my nic nie wiemy
![]() Przyznam sie, ze do wisiorkow i bransoletek mam prawdziwa slabosc Ta niebieska jest super ... Na zamowienie tez mozesz zrobic co??? Mysle nad srebrna z kamieniami przezroczystymi i z niebieskimi (kolor jednolity)
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,
piękne są Ja ostatnio choruje na coś extra - naszyjnik i bransoletka... nie masz jakiegoś "sklepiku", w którym mozna zakupić takie cuda??? Jestem zainteresowana
|
#3618 | |
|
Kazar Lady
|
Dziewczyny, nie sprzedaję robię ot tak dla siebie..większość oczywiście leży w szkatułce no ale są..
![]() wiecie jak to jest jak się robi komuś a to drucik krzywo sie zagnie a to kryształ ukruszy..za dużo nerwów i stresu..ale fakt jak koleżanki do mnie wpadają to zawsze z czymś swiecącym wychodzą..a ja od nowa ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Horo Ty mnie nie załamuj..do Ciebie miały jechać kolczyki...właśnie nad nimi siedzę |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z samego forum będziesz miala mase klientek
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Misia, a ja uwazam, ze jesli to Cie pasjonuje, lubisz taka precyzyjna i artystyczna prace, to powinnas ja wykorzystac tez ... komercyjnie!!!
bo wiesz, ja tez lubilam robic zdjecia, wychowalam sie miedzy fotograficznymi kuwetami i koreksami, ale dopiero gdy stuknela mi trzydziecha, pomyslalam, ze moge pracowac i zarabiac dzieki wieloletniej pasji! I nie zaluje |
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziurki mam ...w uszkach oczywiście i same dziurki, bo nic ładnego do ich "wypełnienia" I chętnie zakupiłabym trochę takich śliczności A o naszyjniku pomyślałam, zbo w końcu zamierzam wskoczyć w dekolty
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Horo, no to jestesmy juz dwie!!! Ja nie nosze kolczykow, ale inne cudenka bardzo chetnie
Oryginalne i eleganckie drobiazgi od zawsze mnie przyciagaly |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Kazar Lady
|
się władowałam hihihihih
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
Może masz jakąś stronke?
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,
nie masz wyjścia Jeśli nie szkoda rozstawać się Tobie z biżuterią, to rób fotki, wklejaj i zbieraj zamówienia juz czekamy... ![]()
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Misia, no Kochana ... teraz nam juz sie nie wywiniesz
|
|
|
|
#3629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja wlasnie wrocilam Po pracy pojechalam z mezem i coreczka na zakupy (tylko jedzeniowe) a pozniej poszlismy jeszcze na spozniony obiad do wlocha . Narazie apetyt jeszcze nie wrocil Po dzisiejszym dniu czuje sie wysmielicie juz mialam dosc tego lozka i siedzenia w domu. ania - powiedz mi prosze po jakim czasie zaczelas trening cardio ![]() agnes -sliczne wdzianko bardzo mi sie podoba zal mi Twojego TZ bo nie wie co traci miskaa sliczne te Twoje cuda
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-07 o 20:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Agnes za podejście !!!

Pamietaj to sa zawsze Twoje wyobrazenia i Twoje leki. Ludzie tego nie zauwazaja, a jesli juz to nie bardzo potrafia skojarzyc z jakims konkretnym faktem. Mnie czasami bardzo bliscy znajomi mowia, ze fajnie rozbudowuje mase miesniowa, bo tak kobieco wygladam
Tak! Chodzi mi o dzianinke sukienki. Malo mam rzeczy z dzianiny, bo nie lubie tego efektu "wypychania". No usiadzie sie i juz odksztalcone na tylku ... Czasami dzianina ma jakies domieszki i wtedy ladnie trzyma fason