01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :)) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 18:20   #481
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez Lija28 Pokaż wiadomość
Tak, nie mialam nawet jednego rozstepu ale jak wariatka smarowalam sie od 3 miesiaca oliwa z oliwek, wcieralam ja kilka jak nie kilkanascie razy dziennie Moja mama tez nie miala po mnie zadnych rozstepow
no to super!JA ile bym dala zeby nie miec roztepow,a niestety juz mam na lapkach i na piersiach od szybkiej rozbudowy miesni niestety,i co badz jak badz ale kilogramy mozna zgubic ale roztepow bardzo ciezko sie pozbyc

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Typowy problem , do tego stary jak świat Masz rację, nie odzywaj się do niego już więcej, bo tylko go do siebie zrazisz. A może akurat coś się stało i faktycznie nie ma się jak odezwać.Jeśli natomiast zamilkł bez przyczyny, to nie masz czego żałować - miałaś do czynienia ze zwykłym tchórzem ,bo w takiej sytuacji chyba wypadałoby porozmawiac, a nie ot tak zamilknąć jak kamień w wodę Głowa do gówy

Ja podobnie jak dziewczyny , poczekałabym teraz na Jego ruch . Ty już zdrobiłaś pierwszy krok , reszta jest w jego rękach Mam podobnie jak Ty - bardzo rzadko odzywam się do facetów jako pierwsza . Może to źle, ale rzadko wychodzę z inicjatywą , bo boję się odrzucenia . Wolę ,gdy to o mnie się zabiega - wtedy jestem pewna , że mężczyzna naprawdę chce .
Masz rację , żaden "fagas" nie jest wart naszych łez i nerwów , ale nie raz to jest poprostu silniejsze... Mój problem ciągnie się już dobrze ponad pół roku i dalej nie poszłam po rozum do głowy...
Poważnie , ćwicząc co dwa dni , po 20 powtórzeń ,widziałaś efekty już po miesiącu ? Ojjj muszę Ci powiedzieć , że bardzo mnie zachęciłaś, postaram się ćwiczyć codziennie

To pogrubione mnie strasznie marwi ... Powiem Wam, że niekiedy to chciałabym wrócić do tego stanu umysłu, który miałam ,zanim zaczęłam się odchudzać... Jadłam wtedy , kiedy byłam głodna, jedzenie nie miało nademną takiej władzy,"jadłam by żyć ,a nie żyłam by jeść" ... A teraz? Mam wrażenie , że całe moje życie jest podporządkowane jedzeniu : w kółko mam w głowie godziny posiłków, kalorie... Spotykam się ze znajomymi i myślę sobie, że oni to mają fajnie , bo jest taka późna godzina , a oni spokojnie piją piwko,jedzą pizzę i nie mają żadnych wyrzutów sumienia
Anoreksja czy bulimia mi nie grozi , bo za bardzo kocham jedzenie , aby się jego pozbawiać Ale martwi mnie trochę i męczy ta obsesja w głowie ... Mam nadzieję , że kiedyś mi to minie.

W ogóle to strasznie głupi dzisiaj dzień Popołudniu przysnęło mi się na chwilę , wstałam chyba lewą nogą bo wydarłam się na wszystkich domowników , pokłóciłam się z mamą I generalnie jestem taka wściekła , że mam ochotę krzyczeć !!
Na obiad jak pisałam zjadłam owsianke , 1 gruszke , 1 jabłko i jeszcze trochę galaretki z kurczakiem .
I chyba zaraz pójdę do kuchni coś pichcić bo mnie powoli zaczyna ssać

Jeśli chodzi o wymiary ,to nie mierzyłam się nigdzie za wyjątkiem ud , na punkcie których mam już chyba obsesję . I w tym miejscu jest 56 cm Dążę do 50 ... mam nadzieję , że się uda. Z każdego centymetra mniej będę mega zadowolona. A jeśli chodzi o rozmiar biustu , to tak jak większość z Was ,standardowe 70B
JEszcze raz dziekuje za wszytskie rady,jestescie kochaneMy juz kobiety chyba ejstesmy skazane na bol ptrzez facetow.No serio naprawde duzo mi to dalo.I koniecznie co 2 dni nie codziennie ,bo sie miesnie nie regeneruja

Ja tez bym chciala wrocic do tego stanu przed ochudzaniem,jaka ja bylam wtedy szczesliwa!.Ale niestety co bylo to nie wroci

Oj moja bidula:gl asiu:Ale chyba to w powietrzu wisibo ja to samo ale od paru dni.Zastanawiam sie czy to tez nie od ochudzania,spadek cukru we krwi to i humor sie psuje

Oj widze,ze nei ja tylko mam obsesje na punkcie nog,poprostu nie nawidze jak mi ktos sie patrzy na nie,bo mysle ze sa brzydkie pomimo wszytskich komplementow,a pupa to juz tragedia!!
Zycze Ci,zeby ta cudowana 50 sie na centymetrze pojawila po odchudzaniu
Stary 2009-12-07, 18:21   #482
__Fallen Angel__
Zadomowienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Dziękuje bardzo za rady.Macie racje niech teraz on cos zrobi

Ja nie lubie jak facet ze mna gada i mi sie patrzy w dekold,a ze mam manie zakładania dosc duzych dekoldow to poprostu jakas masakra!wiec wiem co czujesz

Ales Ty malutkaTzn chodzi mi o wymiary

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

!
ja też lubie dekoldy,wkońcu nie mamy sie czego wstydzić,a te bezczelne wpatrywabie sie jest blleee ale satysfakcje mam ze nie mogą dotknąć tylko ślinka im leci

dziękuej że mówisz ,że małe wymiarymiło to słyszeć,ale ja chcę umięśnić tyłek, wysmuklić nogi i spłaszcyc oponke,a wtedy będe cacy

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:23   #483
cherrylady94
Raczkowanie

Hmm dzięki za pocieszenie
Naprawdę nie ważyłam ani nie mierzyłam się już długi, długie czas i teraz taki zaskok! Cyba myślałam że jak ja sobie nie bedę się przyglądać to inni też tego nie będą widzieć. Niestety to złudzenia...

Też się właśnie zastanawiam jak wyglądałoby moje życie gdybym nie miała takiej obsesji jedzenia. Poprzestawiało mi się coś w głowie na tym punkcie tyle powiem....

Dla odstresowania słucham the beatles Powinno poprawić humor....
cherrylady94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:23   #484
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

zmierzyłam się i nie ma tragedii !
mam 168cm wzrostu (też teraz mierzyłam)
52 w udzie
60 w talii
90 w biodrach
jestem zaskoczona pozytywnie
zastanawiam się nad zrobieniem sobie czegoś w stylu '50 dni bez słodkiego' tylko boje się, że nie dam rady więc może namówie koleżanke ;p

ja nienawidze jak ktos mi się patrzy w biuuust, masakra..
Stary 2009-12-07, 18:25   #485
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
ja też lubie dekoldy,wkońcu nie mamy sie czego wstydzić,a te bezczelne wpatrywabie sie jest blleee ale satysfakcje mam ze nie mogą dotknąć tylko ślinka im leci

dziękuej że mówisz ,że małe wymiarymiło to słyszeć,ale ja chcę umięśnić tyłek, wysmuklić nogi i spłaszcyc oponke,a wtedy będe cacy
no dokladnie!!Uwielbiam ta satysfakcje.Czasmi jak mnie konkretnie facet wkurzy to zaczynam sie poprawiac powiekszajac jeszcze dekold,albo zaczynam sie myziac to jzu wogole galy mu wypadaja

alez prosie Cie bardzoDla mnei sa naparwde male,ile ja bym dala zeby miec takie wymiary.

Oj spokojnie po dietce bedzie gitesik konkretny!!

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez karoxpp Pokaż wiadomość
52 w udzie
60 w talii
90 w biodrach
zastanawiam się nad zrobieniem sobie czegoś w stylu '50 dni bez słodkiego' tylko boje się, że nie dam rady więc może namówie koleżanke ;p

o ja!!!idelana
Stary 2009-12-07, 18:26   #486
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
52 w udzie
60 w talii
90 w biodrach

ja z toba moge te 50 dni bez słodkiego:P od jutra???
Stary 2009-12-07, 18:27   #487
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

oj do idealności to mi trochę brakuje, mam straszny problem z cellulitem ;/

ok! od jutra )
Stary 2009-12-07, 18:31   #488
caaalajaa
Zadomowienie

ależ WY tu piszecie.. nienadążam.. nie wiedziałam że wątek będzie taki oblegany..cieszę się..
PRZYPOMINAM WAŻENIE JUTRO, więc nie proszcie co chwile o zmiany *

co do rozmiaru biusty 75D i mam nadzieję że mi zmalejee podczas diety!((, a w udzie mam 54 cm..

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:32   #489
cherrylady94
Raczkowanie

Cytat:
oj do idealności to mi trochę brakuje, mam straszny problem z cellulitem ;/

ok! od jutra )
Eej a ja mogę z wami? Al;e jak wytrzymam do świąt to będzie sukces zasługujący na dyspenzę przez 2-3 dni świat
Stary 2009-12-07, 18:33   #490
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

mielnus obliczyłam, że koniec 26 stycznia

caaalajaa 75D to faktycznie duży, ale wiesz... wszystko ma swoje plusy

cherrylady94
pewnie ! im więcej osób tym lepiej

Edytowane przez karoxpp
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:34
karoxpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:36   #491
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
mielnus obliczyłam, że koniec 26 stycznia

caaalajaa 75D to faktycznie duży, ale wiesz... wszystko ma swoje plusy

cherrylady94
pewnie ! im więcej osób tym lepiej
ooo to super bo moj tato ma 27 urodziny:P wiec do dzieła!!!!!!!!!!!! codziennie bedziemy notowac:P ok???? i moze przy okazji 50 dni bez pieczywa?? jak juz to tylko musli albo platki??
Stary 2009-12-07, 18:36   #492
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
ależ WY tu piszecie.. nienadążam.. nie wiedziałam że wątek będzie taki oblegany..cieszę się..
PRZYPOMINAM WAŻENIE JUTRO, więc nie proszcie co chwile o zmiany *

Ahaa, widzisz mnie nie było kilka dni i nie zorientowałam się,że ważymy się co jakiś czas:P także przepraszam

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:37   #493
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cherrylady94 Pokaż wiadomość
Eej a ja mogę z wami? Al;e jak wytrzymam do świąt to będzie sukces zasługujący na dyspenzę przez 2-3 dni świat
to chodz tez dyspenza??? w sumie swieta.... ale czy dyspenza????
Stary 2009-12-07, 18:45   #494
cherrylady94
Raczkowanie

mielnus hehe noo wiesz ciasta, ciasteczka , a pod choinkę paczka no kusi i kusi i na pewno skusi więc co się oszukiwać na pewno się skusze na trochę słodkości (oczywiście z umiarem)
Stary 2009-12-07, 18:47   #495
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

50 dni bez pieczywa będzie trudniej trochę, bo kanpaki to jedno z moich podstawowych posiłków, ale to mozna zmienić, więc też bez pieczywa
Stary 2009-12-07, 18:49   #496
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
mielnus hehe noo wiesz ciasta, ciasteczka , a pod choinkę paczka no kusi i kusi i na pewno skusi więc co się oszukiwać na pewno się skusze na trochę słodkości (oczywiście z umiarem)
no ja mysle ze w swieta na jedno ciastko sie skusze ale nic wiecej.. juz widze ten stół ociekajacy cukierkami!!!!!!!!! pomaranczami piernikami... ale NIEEEEEE.... jak dociagniemy te 50 dni to sobie zrobmy jakas niespodzianke bedzie motywacja

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

mam nowy podpis widac?
i jest... ale mialam jeszcze wasze nicki tylko zeby je wyswietlalo to musze jakis kod BBc włączyc?? ale nie m am pojecia jak to sie robi

wklejam moj jadłospis na jutro

sniadanie: 100 gram twarogu z polowa ogórka i przyprawami
przekaska: 3 mandarynki i ok 180 gram jog naturalnego
obiad: zupa (warzywa z paczki z kostka rosołowa)
kolacja: serek wiejski z papryka

miedzy posiłkami herbata zielona i moze 1 kawa ale postaram sie z niej zrezygnowac. Czy słodzik zaliczamy do słodyczy??

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2009-12-07 o 19:10
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:56   #497
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

oj ja sie nei dam zwabic,bo bez slodyczy nie moge zyc!!Teraz na diecie to pozwalam sobie jedynie na lyzke lodow od czasu do czasu a takto nic,ale calkowice to bym predzej palce sobei odgryzla

ale jak najbardzije zycze powodzenia!!!
Stary 2009-12-07, 18:56   #498
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

oo extra ! odgapie troche !
Stary 2009-12-07, 18:56   #499
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
no ja mysle ze w swieta na jedno ciastko sie skusze ale nic wiecej.. juz widze ten stół ociekajacy cukierkami!!!!!!!!! pomaranczami piernikami... ale NIEEEEEE.... jak dociagniemy te 50 dni to sobie zrobmy jakas niespodzianke bedzie motywacja

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

mam nowy podpis widac?
nic nie widze

teraz tak
Stary 2009-12-07, 19:03   #500
__Fallen Angel__
Zadomowienie

to ja sie dopisuje do tych dni bez słodyczy...bo właśnie zjadłam czekoladke od mikoałaj dziśiejszego...a jeste przed okresem i ciężko wytrzymać...to od jutra zero słodyczy chipsów itp.

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:12   #501
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
to ja sie dopisuje do tych dni bez słodyczy...bo właśnie zjadłam czekoladke od mikoałaj dziśiejszego...a jeste przed okresem i ciężko wytrzymać...to od jutra zero słodyczy chipsów itp.
mnie tam na szczescie do chipsów nie ciagnie ani zadnych takich przekasek słonych ale niech MOC bedzie z nami uda nam sie.,... i pamietajcie ze przez swieta tylko 1 ciastko;>;> nic wiecej
Stary 2009-12-07, 19:13   #502
Sunsett
Zakorzenienie

Chętnie bym się przyłączyła do tego postu od słodyczy ,ale na bank nie wytrzymam 50 dni , bo w końcu święta za pasem . Właśnie jestem w trakcie jedzenia kolacji - dzisiaj zrobiłam sobie omlet I pierwszy raz nie rozwalił mi się przy przekręcaniu
Stary 2009-12-07, 19:23   #503
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bym się przyłączyła do tego postu od słodyczy ,ale na bank nie wytrzymam 50 dni , bo w końcu święta za pasem . Właśnie jestem w trakcie jedzenia kolacji - dzisiaj zrobiłam sobie omlet I pierwszy raz nie rozwalił mi się przy przekręcaniu
wowMi nigdy tak szytuka sie nie udajegartulacjeklask i:

ja walsnie tez zjadlam kolacyje:kpusta kiszona z groszkiem konserwowym z lyzka keczupu i majonezuochyda!!a le wlasnie na cos takiego mialam ochote
Stary 2009-12-07, 19:31   #504
caaalajaa
Zadomowienie

ja 50 dni bez słodycze sobie owszem zrobie, ale nie teraz a po nowym roku.. narazie za dużo pokus czeka w świeta

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:43   #505
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
wowMi nigdy tak szytuka sie nie udajegartulacjeklask i:

ja walsnie tez zjadlam kolacyje:kpusta kiszona z groszkiem konserwowym z lyzka keczupu i majonezuochyda!!a le wlasnie na cos takiego mialam ochote
A dziękuję , dziękuję Trening czyni mistrza

Co do Twojego dania , to faktycznie dość wyszukane

A ja jeszcze jem jogurt naturalny i już koniec na dzisiaj . W sumie dzień wypadł całkiem nieźle . Zgrzeszyłam jedynie dwoma płaskimi łyżeczkami cukru w herbacie i plastrem żółtego sera . Oprócz tych dwóch łyżeczek cukru nie zjadłam nic słodkiego ,a korciło mnie strasznie ! Poruszałam się , więc generalnie dzień zaliczam do udanych
Ale mam zakwasy na nogach ! Najbardziej mnie cieszą te w wewnętrznej części ud , bo to znak , że w końcu się tam coś zaczyna dziać Jak myślicie , w takim wypadku lepiej poczekać , aż zakwasy mi miną , czy ćwiczyć mimo bólu ?
Stary 2009-12-07, 19:50   #506
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję , dziękuję Trening czyni mistrza

Co do Twojego dania , to faktycznie dość wyszukane

A ja jeszcze jem jogurt naturalny i już koniec na dzisiaj . W sumie dzień wypadł całkiem nieźle . Zgrzeszyłam jedynie dwoma płaskimi łyżeczkami cukru w herbacie i plastrem żółtego sera . Oprócz tych dwóch łyżeczek cukru nie zjadłam nic słodkiego ,a korciło mnie strasznie ! Poruszałam się , więc generalnie dzień zaliczam do udanych
Ale mam zakwasy na nogach ! Najbardziej mnie cieszą te w wewnętrznej części ud , bo to znak , że w końcu się tam coś zaczyna dziać Jak myślicie , w takim wypadku lepiej poczekać , aż zakwasy mi miną , czy ćwiczyć mimo bólu ?
sprzedam przepis do "Hiltona":hahah a:

wiesz co ja bym chwiczyla dalej ale mniej i zadziej ale znow nie tak kompetna olweka,tylko tak wzglednie,zeby sobie krzywsy nie zrobic,a poza tym jak bvedziesz cwiczyc to miesnie Ci sie rozruszaja i wydala kwas mlekowy i po zakwasach zostanie tylko wpis na wizazu
Stary 2009-12-07, 19:52   #507
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrób jutro stretching, albo jak masz siłe to i nawet dzisiaj. Tylko taki porządniejszy. Następny dzień powitasz ze znacznie mniejszym bólem i możesz dalej ćwiczyć.

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 20:31   #508
kiniulkaaa
Rozeznanie

Witam wszystkie Dziewczyny ile wy tu dziś naskrobałyście Z pół godziny to wszystko czytałam...

Zazdroszczę wam wymiarów ja wolę się nawet nie mierzyć żeby się nie dołować
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:00   #509
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
sprzedam przepis do "Hiltona":hahah a:

wiesz co ja bym chwiczyla dalej ale mniej i zadziej ale znow nie tak kompetna olweka,tylko tak wzglednie,zeby sobie krzywsy nie zrobic,a poza tym jak bvedziesz cwiczyc to miesnie Ci sie rozruszaja i wydala kwas mlekowy i po zakwasach zostanie tylko wpis na wizazu
Tylko negocjuj cenę ! Takiego skarbu nie wolno sprzedać za jakieś marne grosze
Dzięki za poradę Zrobiłam więc o połowę mniej przysiadów , dokładnie 75 :P Po avatarze i wpisach wnioskuję , że trenujesz siatkówkę , więc nie dziwi mnie Twoja wiedza w temacie zakwasów Też kiedyś trenowałam, z resztą nie tylko siatkówkę . Było ze mnie bardzo usportowione dziecię , niestety dzisiaj niewiele mi z tego zostało Teraz moją ulubioną aktywnością fizyczną jest trening palców na klawiaturze:P
Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Zrób jutro stretching, albo jak masz siłe to i nawet dzisiaj. Tylko taki porządniejszy. Następny dzień powitasz ze znacznie mniejszym bólem i możesz dalej ćwiczyć.
Nie wiem jak moje nogi to zniosą ,ale skoro mówisz , że pomoże , to spróbuję. Ale dopiero jutro ,bo dzisiaj już nie bardzo mam warunki do ćwiczeń
Stary 2009-12-07, 21:08   #510
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Dziewczyny ile wy tu dziś naskrobałyście Z pół godziny to wszystko czytałam...

Zazdroszczę wam wymiarów ja wolę się nawet nie mierzyć żeby się nie dołować
oj napewno nie jeste tak zle jak mowisz

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Tylko negocjuj cenę ! Takiego skarbu nie wolno sprzedać za jakieś marne grosze
Dzięki za poradę Zrobiłam więc o połowę mniej przysiadów , dokładnie 75 :P Po avatarze i wpisach wnioskuję , że trenujesz siatkówkę , więc nie dziwi mnie Twoja wiedza w temacie zakwasów Też kiedyś trenowałam, z resztą nie tylko siatkówkę . Było ze mnie bardzo usportowione dziecię , niestety dzisiaj niewiele mi z tego zostało Teraz moją ulubioną aktywnością fizyczną jest trening palców na klawiaturze:P

Nie wiem jak moje nogi to zniosą ,ale skoro mówisz , że pomoże , to spróbuję. Ale dopiero jutro ,bo dzisiaj już nie bardzo mam warunki do ćwiczeń
phi za ble jakie pieniadze to ja tego skarbu nie sprzedam.Bedzie jedno z drozych dan

i jak lepiej troche??przeszly zakwasy??
trenuje to chyba duze slowa ja poprostu gram.Kiedys byla przygoda z plywaniem ale stare dzieje.No to widze,ze sport jak ta lala u Ciebie.Chociaz powiem Ci,ze moim ulubionym tez jest ten osostani zwlasza

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości