|
|
#3661 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Kalykaly też by mogła coś skrobnąć..
![]() :pa la:Za powodzenie rozprawy Vidy cały dzień kciuki trzymam - moze cos napisze |
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra juz czaje
|
|
#3663 |
|
Kazar Lady
|
sweety - gdybym ja sroka nie była to pewnie tych swiecidełek bym nie robiła..
nawet nie czuję że rymuję no |
|
|
|
#3664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))))))))
|
|
#3665 | |
|
Raczkowanie
|
jezuuuu ale ndrukowałyscie...matko boska... kiedy ja to przeczytam???
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
to co szykowac lole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- co do cycków moich nowych.... CUD MIÓD MALINA...ale ciągle rosną .... hehehehe w ogóle nic mnie nie boli ani nic... tylko ten pieprzony nos... heh fajne to forum... kwitnie handel... baby rymuja... a tak własciwie jaki jest temat postu??? hehehehehe
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez kalykaly Czas edycji: 2009-12-07 o 22:43 |
|
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
Koniec przesiadywania przed kompem
Ide zaszyc sie do ciemni Dzisiaj byl dzien fotografii tradycyjnej Milej nocki i badzcie grzeczne, aby nas z kolejnej miejscowki nie wykopali Ale, ale ... co ja gadam taki roź jest tylko jeden |
|
|
|
#3667 |
|
Kazar Lady
|
mnie tez już inaczej przez gardziel i klawisze nie wychodzi jak
róź róziowy róziowiutki ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- i ja się odmeldowuję...buziaki i nie naprodukujcie za dużo... chociaz zaraz nocna zmiana wejdzie..MyaDiva Listopadowa |
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaly welcome back!!!!!! ;-))))
hhhe temat postu? hmm a po ile pieniądze? hehhee
|
#3669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
agnes, powalasz na kolana ![]() Miskaa, kiedy mozna zamowienia skladac??
|
|
#3670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
ok. ja tez spac mykam do jutra
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
gdzie ta zadyma na tym beauty bo nic nie moge znaleźć... fatal error jak mykam po tym beauty forum... kufa...
a tak w ogóle to mofge pisać beauty na głos??? ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() znowu ida wszyscy spać... no to pa
|
|
#3673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a bana to ty tam dostaniesz nawet za chec do zycia i milosc do ojczyzny wiec kwestia czasu... uznaja ze zdradzasz ich forum i lamiesz regulamin bywajac na innych forach ... troche to chore co? my za takie glupoty podostawalysmy tam bany ze szkoda slow, nawet te co sie na rozowym nie odzywaly !! paranoja![]() i jak zmykam spac bo w nocy kiepsko spalam i musze nadrobic zaleglosci:P i tz wypadaloby pomeczyc troche ![]()
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-07 o 23:06 |
|
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
Jakos idzie
, problemy problemami, ale trzeba zyc dalej. A ja teraz zyje cyckami W piatek jade do Pl.
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
witam was dziewczyny przejrzałam pobieżnie cały ten watek imusze przyznac, ze jest spory
ale nie znalazłam najważnejszego ile w Polsce w Krakowie - kielcach - warszawie mniej wiecej kosztuje powiekszenie piersi ?? planuje w przyszłości bo mam małe i z powiekszonymi brodawkami :/ lekarz sam mi powiedział, ze to tylko operacyjnie !
|
#3676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-12-07 o 23:19 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Raczkowanie
|
witaminka bo wiesz, one piszą tutaj o wszystkim tylko nie na temat hehehehe
agnelka juz 16 grudzień cycuchy !! się babo ciesz.... ci mówie.... ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- dobra też ide spać bo nie będe znowu do siebie gadać nie moge znaleźć tej zadymy na tym czymś RÓŻOWYM
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez kalykaly Czas edycji: 2009-12-07 o 23:27 |
|
|
|
#3678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas temat piersi to taki offtop ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ciesze sie, ciesze Kaly, a Ty pisalas co masz wmontowane, czy nie... bo chyba cos przeoczylam.
|
|
#3679 |
|
BAN stały
|
KALY witaj
ty nie czytaj tych bzdur na roziowym tylko pokaz cyce!! zreszta cenzura na rozowym raz jest ok a innym razem wyskakuje "nie masz wystarczajacych uprawnien by przegladac ten dzial!"ogolnie jest to w "pogrozki i pomowienia" wpisz w wyszukiwarke ![]() http://www.beautywpolsce.com/forum/v...520004#p520004 tu jest ale u mnie np dzis nie dziala ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- Czy ja ludzi odstraszam?? ledwo napisalam i kazdy zwial
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-12-07 o 23:33 |
|
|
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
A co tu taka cisza...
![]() Na nocna zmiane nie czekam Ide spac. Dobranoc
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie znacie dziewczyny dnia i godziny a takie małe co nieco...no i praktyczne,łatwe w praniu,suszeniu..i jaka wygoda.. ![]() się chłopina nawet trochę postarał a tak w ogóle(mam nadzieję że mnie nie wyrzucą z tego forum za głoszenie takich myśli)to ja uważam,że jak sprawy mają się kiepsko i nie rokują na lepsze,to trzeba to co zostało jak najlepiej wykorzystać,z godnością,ale bez przesady,by póżniej sobie w brodę nie pluć za stracony czas.by jak już będzie po wszystkim móc uśmiechnąć się do siebie podać sobie rękę nasz plus a co.. ![]() Horo, trochę spóżnione,ale wielkie uznanie i gratulacje dot.tej sprawy z blogami myślę że to musiała być ogromna osobista i w pełni zasłużona satysfakcja wspaniała przygoda i dowód na to że można być troskliwą mamą trójki dzieci borykającą się z codziennymi problemami,a zarazem zmysłową kobietą,inteligentną,pełn ą fantazji,ciekawą życia.. gratulacje! ---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- ...a żeby nie było,że ja tylko nie na temat..co do cycuszków,to nie wiem kiedy,bo u mnie to wszystko takie niezorganizowane (póki co,bo jak się zorganizuję.. ) ale ogólnie dopisuję się do listy przyszłych klientek dr.Skwiercz taki był pierwotny pomysł,ale potem zaczęłam się za dużo zastanawiać ![]() przekonała mnie wypowiedż 2sweet jak i link do cz1.(listopadowa ogólnie dziewczyny wyczyściły wątek z fotek, ale opisy 2sweet dot.piersi Maszy,naturalnego stanika,tych koronek etc.. coś tam sobie doczytałam,coś jeszcze doczytam, ale ogólnie to ja też jestem ten typ co to lubi cierpieć za dwóch w nadziei,że warto pewnie,przeraża mnie że: ja-taka słabo zorganizowana,pani dr taka skomplikowana,te cykle,dni,wszystko wyliczone..małypoślizg raz i czy drugi,z jakiejkolwiek przyczyny,plus odległość-i może się z tego zrobić dłuższa sprawa a ja to tak wolę rach-ciach-ciach ![]() ale co tam,zobaczymy jedyne co sprawdzałam )-komunikacja PKP jest po mojej stronie w razie co ![]() a to..bardzo dobrze
Edytowane przez macerata Czas edycji: 2009-12-08 o 03:13 |
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie.. : mniam: Edytowane przez macerata Czas edycji: 2009-12-08 o 03:43 |
|
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
MISIA jaki Ty masz ciekawy talencik
Fajnie tak robic sobie samemu bizuterie.AGNES Bombowe to wdzianko z siateczki Kurde sama sie slinilam jak Cie w tym zobaczylam. Faceci (nie wszyscy) to mendy! Mam nadzieje,ze znajdziesz swojego jedynego.. Ja swojemu nie mowilam,ze bede miec zabieg. Rozmawialismy wiele razy i powiedzial,ze jesli mi to sprawi przyjemnosc to moge robic.. Kurde Twoj powinien skakac y radosci,ye ma taka sex bombe w domku!HORO gratuluje!Ten pomysl z blogiem byl super. Lubie gdy ludzie robia ciekawe rzeczy..Mam nadzieje,ze wstawisz zdjecia? ![]() Jeszcze siedem dni i bede miala zelki! hurrra |
|
|
|
#3684 |
|
Kazar Lady
|
To obie z MyaDivą bedziecie w jednym dniu...fajnie tak
ja miałam mieć też z dziewczyną z forum..ja pierwsza ona druga..ale nie zrobiła ..dwa dni przed odwołała
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-12-08 o 09:44 |
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje,ze wyniki wyjdą dobre i mojej op nikt nie odwoła Ide nynać. Wejde na neta wieczorem i znowu będę czytała co nadrukujecie;P |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Hej o poranku
![]() Ja juz po treningu i masazu Pobiegalam za te, ktore nie moga a chcialyby, moga a nie chca, albo moga, ale tak rano nie lubia Nie kulawo, co? Misia, ja jeszcze raz powtorze!!! Rob cudenka i wystawiaj w sieci. Jesli pasja staje sie praca zawodowa, to tak jakbys nie pracowala! Ja tak mam. Nawet 16 godzin pracy mija przyjemnie i tworczo a ja nie zaluje zadnej minuty jaka poswiecam dla pasji - zawodu
|
|
|
|
#3687 |
|
Kazar Lady
|
Hej
![]() Ja w sumie robię to co lubie..poważnie od zawsze chciałam nieść pomoc i pomagam..a cudeńka to był taki odstresowacz a jak zaczęło wychodzić to już w ogóle
|
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się - jeśli się robi to co się lubi to się nie narzeka bo czas tak cudownie płynie.. |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anna_ivy;15731072]Hej o poranku
![]() Ja juz po treningu i masazu Pobiegalam za te, ktore nie moga a chcialyby, moga a nie chca, albo moga, ale tak rano nie lubia Nie kulawo, co? 680 kcal ta ok. 1 h biegania czy sie myle ? aniu powiedz mi prosze kiedy zaczelas trening na biezni ?
|
#3690 |
|
Kazar Lady
|
wiecie jak patrze na to zdjęcie to nie dowierzam...małe ma te cycki..
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

))))))))) 
Ide zaszyc sie do ciemni 

16.12. 2009
a bana to ty tam dostaniesz nawet za chec do zycia i milosc do ojczyzny wiec kwestia czasu... uznaja ze zdradzasz ich forum i lamiesz regulamin bywajac na innych forach ... troche to chore co?
, problemy problemami, ale trzeba zyc dalej. A ja teraz zyje cyckami
ale nie znalazłam najważnejszego ile w Polsce w Krakowie - kielcach - warszawie mniej wiecej kosztuje powiekszenie piersi ??
ty nie czytaj tych bzdur na roziowym tylko pokaz cyce!! zreszta cenzura na rozowym raz jest ok a innym razem wyskakuje "nie masz wystarczajacych uprawnien by przegladac ten dzial!"ogolnie jest to w "pogrozki i pomowienia" wpisz w wyszukiwarke 
nasz plus
a ja to tak wolę rach-ciach-ciach 
: mniam: