|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Dagus o jacie to toz jakas uczta
![]() O nie wiedzialam ze mozna gg urachamiac przez przegladarke. Szkoda ze moj stary numer juz jest nieaktywny. Moze znow sie zarejestruje... |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje uczta wszak G. konczy 30 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No tak 30stka wiec musi byc huczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie czeka sprzatanie chaty a potem dekoracja na swieta i nasza 1 choinka z tż ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja dziś umyłam kolejne okno ![]() Dziś też piekłam...pierniki. ![]() ![]() Pozdrawiam i udanego weekendu życzę
#636 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wiecie co Wam powiem, że mąż stoi po mojej stronie w sporze z teściową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 normalnie masz ![]() ![]() ad. 4 gratulacje ![]() ![]() ![]() ps. menu na kolację ![]() Cytat:
![]() ad. 2 no ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobranoc i miłego weekendu ![]()
![]() |
#637 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() pisze w skrocie ![]() dzięki za gratulacje dla Agatki ![]() i za rady w stosunku do męża ;P choć już się na niego nie focham ![]() Malutka - Dawidek grubasek ![]() menu kolacyjne rewelka - gratuluję i że się tak nieskromnie pochwale - WCZORAJ ODDALAM PROMOTOROWI DOKTORAT!!!!!!!! miłej sobotki życzę ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nie no przegięłyście - żeby przez cały dzień był tylko 1 post ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 no moje gratulacje ![]()
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() wpadłam tylko żeby się zameldować i przypomnieć wszystkim (nie chciałabym odejść u was w niepamięć ![]() Całuski dla wszystkich żonek i dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
Mychy wyłazić z ukrycia i chwalić się co Wam Mikołaj przyniósł!!!!!!
Anusia rybko co się z Tobą dzieje, sutkiem i goryczą z Twojego postu wieje że hoho ![]() daget zabiłaś mnie tym menu na męzowską imprę ..... mogę podjechać i garnki po wszystkim wylizać ???? proszę proszę proszę .... malutka_24 też uważam ten jeden post za przegięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mysmy wczoraj byli na spotkaniu z moim szwagrem i jego dziewczyna. Zaprosilismy ich po kinie do nas i.... przesympatycznie bylo. Odjechali po 22. Mam nadzieje ze nie zagadalam jej, ale widzialam ze byli zadowoleni ze przyjechali. A zeby bylo lepiej dzis dzwonil moj tesc do meza i... zapytal sie czy moga nas odwiedzic w sobote. Zrobilam tak ![]() Czeko spokojnie, do mycia garow to ja mam zmywarke i Czike, lepiej przyjezdzaj w sobote na moje imieninki na pewno z piatku zostanie co nieco wiec bede miec Cie czym ugoscic ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-12-06 o 16:42 Powód: bo Czeko chce robic u mnie jako zmywarka :P |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#642 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawid został obsypany prezentami: organki z odgłosami zwierząt, 4 nowe grzechotki, komplecik letni (od teściowej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 no właśnie ![]() Cytat:
![]() ad. 2 bo Dawid nie jest gruby, jest taki akuratny ![]() ![]() ad. 3 cieszę się, że spotkanie Wam się udało ![]() ![]()
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
Nareszcie mam chwilkę, żeby wszystkim odpisać.
Akcja prezentowa u mnie w toku ....w piątek wzięłam wolne, żeby trochę spraw pozałatwiać no i już trochę prezenciorów kupiłam ..... dzisiaj miałam kontynuować, ale jak weszliśmy do Arkadii i zobaczyliśmy te dzikie tłumy tak szybko opuściliśmy to miejsce. Ale jest ok - został nam do kupna prezent dla teściowej i jej męża ..... tu jest zawsze największy kłopot, bo oni wszystko mają ![]() Sama też zrobiłam sobie prezenty ![]() ![]() No i byłam u fryzjera podciąc niesforne loki ..... nagotowałam i pomroziłam żarcia na kolejne 2 tygodnie ..... bo jak się pracuje od 8 do 20 to nie ma kiedy ..... no i w sumie trzy dni ganiałam jak szalona zamiast odpocząć .... ehhhhhh daguś ale ja się z Cziką przy lizaniu garów jakoś dogadam ![]() a co do soboty to dzięki za zaprosznenie, ale niestety koczuję na uniwerku...... ![]() katarzinko gratuluję oddania pracy promotorowi ..... zdradzisz nam temat, badania itd .... może na pw bo cikawam jak diabeł ![]() biedronka19876 podziwiam za porządki przedświąteczne ja nie mogę umyć okien w tym mieszkaniu bo by mi chyba wypadły bo są takie stare ![]() ![]() czeko buziaki dla Weriniczki w zakatarzony nosek - niech bidulka szybko się kuruje izazusia podziwiam cierpliwość do bezdomnego i debilnego szwagra ..... ![]() kici kici gdzie jesteś kotecku? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-06 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Zakorzenienie
|
Aaa buuuu co za idiota wymyslil poniedzialki.... jestem nietomna i w dodatku pada...
Cytat:
Cytat:
No to sie szykuje do pracy na ten mega deszczowy swiat |
||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Muszę przyznać, że mój mąż chyba rzeczywiście coś zrozumiał i stanął w ten weekend na wysokości zadania ![]() ![]() ![]() Buziole laseczki i miłego dzionka ![]()
![]() |
#646 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wczoraj nie pisałam bo sprzatałam mieszkanie....
Sprzątałąm mieszkanie po mikołajowej niespodziance szwagra. Wczoraj o mało co nie popełniłam mordu... Przyjmujesz kogoś pod swój dach, karmisz, pozwalasz skorzystać ze swego kompa a po powrocie z weekendu zastajesz sajgon... Zrobiłam już swiateczne porządki po czym około 17 jak wróciliśmy mielismy obraz nędzy i rozpaczy. Popłakałam się, miałam zamiar gada na zbity pysk wywalić. Kochane wiem że pisze chaotycznie...ale emocje we mnie nadal są. Mieliśmy wrócić wczoraj około 22. Udało sie i odwołali Kamilowi czesc zajęc. Dzieki temu mielismy czas ogarnąc nasz pokój przed snem... Szwagier opróżnił "swój " pokój z naszych rzeczy... W tapczanie miałam poukładane letnie buty. W szafie pościel, suknię ślubną i ręczniki. Na szafie było pudło, które nikomu nie przeszkadzało a w nim plecaki i śpiwory-nasz sprzet turystyczny. Mojemu szwagrowi psuło to obraz estetyczny. Dlatego po powrocie zastalismy wszystkie rzeczy u nas w pokoju, przedpokoju, kuchni-jeszcze chamsko pudło puste a obok rzeczy z pudła...Moja suknia byle jak na kanapie przywalona płaszczami itp... Zdjęcie w załączniku. Powiedzcie mi kochane czym ja na to zasłużyłam?? Kamil mnie powstrzymał przed wywaleniem Daniela na noc. Plan jest taki że mieszka do konca grudnia a potem wynocha na zbity pysk. Od stycznia mieszkanie formalnie jest juz nasze i nie mam obowiązku szwagra przyjmować. A jego rzeczy beda potraktowane tak jak moje- a ja durna jak opróżniałam mu pokój to pakowałam szpargały w folie, ksiazki równiez zeby broń boże się nic nie zniszczyło... Przepraszam ze ja tak ciągle o sobie piszę...
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-12-07 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() u nas mikolajki skromnie tylko slodycze byly za to poszlismy z prezentami do mojego chrzesniaka i opilam sie JEDNA lampka wina ![]() ![]() Izulek ja to bym normalnie zabila tego Twojego szwagra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Izuś no co za palant z tego Twojego szwagra. ja to nie wiem co bym mu zrobiła. Normalnie słów brak na takie zachowanie
![]()
#649 | |||||||
Wtajemniczenie
|
cześć żonki
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i ![]() Cytat:
![]() a co do odpoczynku znam to skądś- jak mąż jest w domu i moze się zając małą, że ja tylko karmie to zamiast odpoczywać to ciągle coś robię i tyle po odpoczywaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() miłego dnia żabcie
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Weny brak dalej... W zeszlym tygodniu zrobilam pazurki i baleyage - ciemniej tym razem. W sobote bylam na dysce z kumpelka - nawwt spoko bylo. Wczoraj bylismy na zakupkach - srednio udane bo nie kupilam tego co chcialam... ludzi tlum ze sie chodzic po galerii nie dalo a do tego jakas orkiestra koledy grala, kawalek dalej jakis chor spiewal... normalnie masakra tloczno, glosno i goraco. Mikolaj nas nie odwiedzil w tym roku ![]() ![]() Ogolnie od kilku dni zle sie czuje - leb mi peka doslownie i nie wiem czy to od cisnienia czy od czego ![]() ![]() Czekotubko super zakupki ![]() Izazusia ![]() Agunia mily weekendzik maz Ci zafundowal ![]() Malutka wg. mnie Dawidzio jest w sam raz ![]() Anusia ![]() Buziaki i pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Baboszki
![]() Byliśmy na weekend w domku, przywieźliśmy wałówkę w postaci słoików z ogórkami, sałatkami itp, zapas ziemniaków ![]() ![]() Widziałam tego mojego kumpla co Wam pisałam, że miał mieć operację, wszystko się udało, już normalnie chodzi, ma tylko opatrunek na głowie no i musi być pod stałą kontrolą lekarską. Mikołaj do nas przyszedł wspólny- sprawiliśmy sobie statyw do aparatu bo już długo się zbieraliśmy, żeby kupić no i w końcu się udało ![]() ![]() może podpowiecie co można kupić 6-latkowi, który ma 3 starszego rodzeństwa więc wszelakie zabawki odpadają, kurde nie mam zielonego pojęcia czym takie dzieciaki się interesują, jakie bajki teraz są na topie... a może któraś z Was ma w rodzinie 6latka i się podzieli pomysłem? ![]() Katarzinko gratulacje dla małej siłaczki ![]() ![]() Czeko jak Weroniczka- zdrowa już mam nadzieję? Sofferko udało mi się nie wylądować pod stołem, troszkę dziewczyny pomogły i nie było tak źle ![]() Katey no cóż- siła wyższa wezwała ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() wow! jaka uczta się zapowiada ![]() Dageciku widziałam chatkę piernikową ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Dawid gruby ![]() ![]() ja tam nie widzę żadnej grubości po nim ![]() Cytat:
![]() ![]() dużo dobrych myśli posyłam ![]() Cytat:
ale fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() a my się wcale nie gniewamy, że piszesz o sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ahh Paulinko superowy sweterek masz na tym zdjęciu na nk ![]()
![]() |
#652 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej lasencje
![]() Dzionek nawet udany, małemu jak się włączy gadulec to skończyć nie może ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() że też trafił mi się taki egzemplarz teściowej ![]() Cytat:
![]() Izuś podziwiam Cię za to, że nie wywaliłaś go za drzwi ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to może idź do lekarza ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to mam trzymać kciukolce czy nie ![]() ad. 3 no właśnie, on jest akuratny ![]() ad. 4 no ja myślę, bo jak nie to ![]()
![]() |
#653 |
Rozeznanie
|
hello
![]() ja tez bylam u fryzjera ![]() ![]() Aga- to gratuluje "naprawionego malza" ![]() ![]() ![]() moonik- ![]() czeko-alez obcas???to jak szczudla dla mnie ![]() Iza- ja to bym pogonila "szfffagierka" i to od razu..niech sobie pospi na schodach z jedna noc i przemysli sprawe...pozatym co on sobie wyobraza tak sie rzadzic??? a tlumaczyl sie jakos???
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
Chyba bym go zabiła własnymi rękami. Jak tak można. ![]() Ile on ma lat, bo zachował się jak szczeniak. Normalnie brak mi słów. Mam nadzieje, że nie bedziesz się długo męczyć ze szwagrem. A co Twoj mąż na to? Zwrócił mu uwagę? Pozdrawiam
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Podczytuję Was, ale jakoś nie miałam weny do pisania. ![]() CO u mnie: Poszukuję sukienki na Sylwka, to raz. Uzupełniam prezenty dla bliskich ... A poza tym zbliża się koniec roku, więc męża mam więcej w domku-głównie stąd na wizazu mnie mniej. ![]() Byliśmy w niedzielę u rodziców moich, no i gdy wychodziliśmy, okazało się, ze mamy pełne buciorki słodyczy i troszkę kaski. ![]() ![]() Izuś ja bym szwagra pogoniła, za dobre serce masz. ![]() mooniś ja mam kupić 8-latkowi, 10-latce, 11-latce, 12-latkowi. ![]() malutka wprawdzie nie widziałam "boczków" Dawidzia , ale do określenia "gruby", mu chyba sporo brakuje. ![]() ![]() Paulinko -Goździkowej nie słuchasz? ![]() ![]() daget ale cuda tworzysz, może zgryźmy domek? No i ![]() ![]() katarzinko gratki za oddanie pracy. ![]() biedronku ja dziś dopiero myłam okna(u mojej mamy), a jak wróciłam, to zawiesiłam u nas firanki, bo teściowa z myciem mnie wyprzedziła. keczoladkujaki but... ![]() aguniu dla wspaniałej żony mąż się poświęca i niech przypadkiem nie przestaje. ![]() Anusiu nikt tu nie zapomniał o TObie, zresztą każda o każdej pamieta...to jak gang, tyle, że z sexapilem. trzymaj sie ciepło i wracaj. ![]() katey dużo obciachałaś włsoki? kasienku gdzie Ty jesteś? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-07 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do zjadania wszystkiego na dworze - nasz też jeszcze się nie oduczył, chociaż stał się, hmmmm, nieco wybredny ![]()
![]() |
#657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz czas na
![]() Dawid ma już 8 miesięcy!!!
![]() |
#658 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Mój mąż przeczuwał jakąś akcję więć był dziwnie opanowany. Jedyne co od niego usłyszałąm ze az ja się przestraszyłam "już ja mu uprzykrzę życie". Na pewno nie pozwolę mu usiąć przy swoim kompie, jak narazie zabijam go milczeniem. Gadałam wczoraj z teściową-ona nie ma już sił do niego. Stwierdziła nawet że już chyba wie dlaczego w 5 roku mieszkania we Wrocławiu Daniel wciąż nie ma stałych współlokatorów a ci koledzy których ma nie spieszą się z nim mieszkać. Ale koniec gadania o palancie ![]() Mój słodziak kochany Dawidek jest już taki stary??? Powiem szczerze że aż sprawdziłam na nk gdzie on ma ten tłuszczyk, który widzi lekarka-i nic nie znalazłam ![]() Ten mały bąbel jest uroczy-sliczne ma oczka ![]() Ja wczoraj dostałam spóźniony prezent mikołajkowy-hehe młynek dwustronny do pieprzu i soli z Lidla-bo marudziłam pod nosem że bym taki chciala ![]() Izulko jak mąż wrócił to trzeba się nim dobrze zająć i nas zaniedbac-my wybaczymy. Niespodzianka mikołajkowa swietna-trzeba pomysł wykorzystać... Daget-widziałam domek z piernika-super jest-brawa dla ciebie i pomocnika ![]() Biedronka-dzięki za wsparcie! Mój mąż miał wczoraj z nim pogadać ale usnął i dzis to zrobi. To nie pierwsza akcja mojego szwagra ale ta chyba najzłośliwsza. Chociaż on upiera się ze tylko sprzatał pokój.... Aga - kurcze jak super-teatr. Mój mąż nigdy na to nie wpadnie. Poza tym on się kiedyś zraził-jechał na jakies super widowisko -koncert do Berlina i strasznie się nim znudził. I teraz wszystko-teatr,operw wsadza do jednego wora ![]() A co do naprawy oby była trwała-czasem potrzeba impulsu i już facet załapie o co chodzi ![]() ![]() Moonik- cieszę się że z kolegą wszystko dobrze. Oby już paskudztwo nigdy nie powróciło. A co do słoików i przetwórów od mamy-wiem coś o tym ![]() Dla sześciolatka prezent...Hmm moja mama dla Wiktora(5 lat) kupiła model samolotu so składania -był tam też mały śrubokręcik. Wymagało to troche jego pracy ale na mikołaja był zachwycony.Ja z kolei kupuję dzieciaczkom albo jakieś książeczki edukacyjne(takie zabawy, odgadywanie ile jest jabłek, łączenie cyferek by powstał obrazek itp) albo sprzęt sportowy. Tylko wtedy kiedy dam taki prezent conajmniej godzinkę dwie z dzieciaczkiem się tym bawię i rozwiązuję ![]()
#659 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wita Was zasmarkaniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do kciuków ![]() ![]() no i dla naszego Rodzyneczka buziaczek- niech się zdrowo chowa ![]() Cytat:
2. no tak mąż w dom żona z wizażu gone ![]() 3. fajny niespodzianka od mamy ![]() Cytat:
![]() szczegółowo ![]() ![]() ![]() wiem, że wykorzystuje trochę mamcię ale ona sama zaproponowała, że mi zrobi na zimę sałatki bo miała dużo warzyw, trochę z działki, trochę od koleżanek ze wsi więc szkoda, żeby się zmarnowało ![]() a co do prezentów- myślałam o takich składankach drewnianych- są takie modele zwierząt, dinozaurów albo jakiś pojazdów i może to mu się kupi ![]() ![]() a tak w ogóle to mamy chyba jeszcze jeden powód do świętowania dzisiaj ![]() Sofferko - w dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości ![]() ![]() ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-12-08 o 10:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
Sofko dziś chyba świetujesz?
Pewnie już z mężem balujesz Ale zajrzyj na chwileczkę Wina postaw nam lampeczkę :P Chcemy złożyć Ci życzenia Szczęścia , zdrówka,powodzenia Niechaj Arek dba o Ciebie By ci było z nim jak w Niebie Niech gotuje Ci obiadki Ku zazdrości Twej sąsiadki Niech planuje już wakacje a na nich super atrakcje By Twa buzia promieniała Wszystkich wokół czarowała ![]() Niech się spełnią Twe marzenia Całe zło w dobro się zmienia Niechaj w pracy dobrze będzie także w finansowym względzie Byś miała na fatałaszki I na wina cztery flaszki ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.