|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie Wizażanki !
Potrzebuję porady - a mianowicie w związku ze zbliżającymi się świętami szukam jakiegos kremu dla mamy,oczywiscie ktory pozwoli jej zachować jej młodość trochę dłużej. Ponieważ mimo swoich już 50 lat ma świetną cerę i stosunkowo niewiele zmarszczek - głownie mimiczne ( okolice oczu , ust i czoła) nie potrafie zadecydować jaki krem jest dla niej odpowiedni. Stosuje ona kremy codziennie na noc - długi czas stosowała novadiol vichy. Chcialabym jej podarować coś w odpowiedniej cenie (100 - 150 zł) i co ma naprawdę super działanie ! Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!!
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla mamy
My z bratem mamy też wieeelki problem co kupić rodzicom:/
Mamy do przeznaczenia 300 zł na oboje rodziców, myśleliśmy nad: Dla mamy: -robot kuchenny -suszarko-lokówka Tata: - ????? DLa obojga: -kalendarz ze zdjęciami naszymi -zabiegi w spa Co możecie nam doradzić?? Co możemy kupić za tą kwotę?? |
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Jak na razie kupiłam mamie książkę Smaki Dzień Dobry TVN (lubi ten program i książki kulinarne) i beżowy szal.
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zakupiłam na all kijki do Nordic Walkingu
Będzie zadowolona
|
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Na poprzednie święta sprezentowałam mamie prenumeratę Twojego Stylu. Była bardzo ucieszona, a prezent cieszył cały rok. Pod choinkę włozyłam jej kopertę z logiem Twojego Stylu, obrazkiem listonosza i odpowiednim podpisem. Wydaje mi się, że był to jeden z bardziej udanych prezentów jakie zrobiłam.
|
|
|
|
|
#306 |
|
Przyczajenie
|
Super pomysł na prezent, chyba go wykorzystam w tym roku. Tym bardziej ze oni do pronumeraty zawsze coś dołączają, jakis mały prezencik
|
|
|
|
|
#307 |
|
BAN stały
|
jeśli chodzi o kalendarze to świetny pomysł
dobrze dobrane zdjęcia i kolorystyka to podstawa, teraz wszędzie można takie rzeczy zamawiać ![]() ze znanych mi firm jest superfoto choćby, musiałabyś wejść i pooglądać, na pewno coś Ciebie zainteresuje, jak masz problem to pisz śmiało może coś doradzę
|
|
|
|
|
#308 |
|
Przyczajenie
|
witam,
szukam jakiegos prezentu na zblizajace sie swieta.. mysle, ze standardowo jakies damskie perfumy badz zestaw kosmetykow. niestety pod tym wzgledem nie ma za bardzo mi ktos doradzic.. wiec z prosba zglaszam sie tutaj. mysle, ze duza czesc kobiet ma mamy w podobnym wieku (toszke po 50 ) wiec rozumieja je dobrze ![]() najlepiej jakis fajny perfum, do tego moga byc jakies dodatki pod prysznic. z kremami itp. sie wstrzymam raczej bo roznie bywa zreszta wystarczy zaskoczenie, ze pierwszy raz cos od syna na swieta dostala ojcu to armani, badz boss.. wiem "mniej wiecej" czego szukac (tak zebym i ja mogl sie popsikac ), a tutaj nie wiem nawet od czego zaczac. moze sa jakies fajne zestawy w douglas? nie lubie duzo spedzac czasu w sklepie wiec chcialbym miec jakis plan ![]() aha cos w granicy 200zl Edytowane przez mr smakosz Czas edycji: 2009-12-14 o 20:17 |
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
Jakie typy perfum lubi Twoja mama lub co aktualnie używa? Tak w ciemno trudno coś doradzić bo gusta bywają różne i wiek nie ma tutaj najmniejszego znaczenia :P Może zabierz ją do perfumerii żeby sama sobie wybrała jakiś zapach?
|
|
|
|
|
#310 |
|
Przyczajenie
|
widzialem m.in. christina aquilera, kate moss.. jakis leroy itp. nic wiecej chyba nie moge powiedziec. raczej mniej znane marki... nie ma tutaj pozadnej perfumerii.. wiec moze dlatego.
ogolnie to czuc kwiaty, tak przynajmniej mi sie wydaje ![]() chyba zostalem w pkt. 0. kwestia tego, ze 1 milion, uv, i czerwona lacosta z mojej kolekcji sie podobaly... no ale nie dam jej meskich perfum no ale te perfumy po czesci sa kobiece...wracajac do perfumerii to raczej odpada.. chcialbym zrobic neispodzianke. :P no ale chyba skonczy sie na jakiejs ozdobce do kominka Edytowane przez mr smakosz Czas edycji: 2009-12-14 o 20:59 |
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
oby nie
![]() poza tym moja mama np. uzywa caly czas tych samych perfum wiec moze swojej kup tez takie jakie ma, ale np. juz sie jej koncza albo jakies kosmetyki (balsam, zel pod prysznic, dezodorant itp) w fajnej kosmetyczce i to o takim zapachu jak perfumy ktorych aktualnie uzywa Twoja mama
|
|
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
ja mojej zawsze kupowałam coś z ciuszków bądz coś z biżuterii
![]() w tym roku kupiłam jej na święta pięknego aniołka. takiego cudnego nigdy nie widziałam ! aniołek jest jakby z gipsu.. biały. a no i jest nawet spory ![]()
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli lubi christina aquilere czy kate moss to z tego co pamiętam są to dość mocne i oryginalne zapachy. Ale tak to chyba Ci nie pomożemy, musisz sam wybrać.
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja dziś kupiłam dla mamy prezent świateczny, ciepły szlafrok - różowy
i okazyjnie za 29,90 z 69 zł przecena
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Ja złożyłam się z tatą i kupiliśmy zestaw głośnomówiący do samochodu żeby z nami mogła zawsze rozmawiać
![]() A od siebie zamówiłam na allegro uchwyt na torebkę, bo podbiera mi mój i nabyty we Włoszech piękny zeszyt na przepisy, zdjęcia dodam później. Myślę, że będzie zachwycona
|
|
#316 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pojde za Twoja rada... widze, ze konczy sie jej christina z kazdym dniem - dosc dynamicznie zreszta. wietrzeje, albo to ja wypsikalem w celu zidentyfikowania perfum - nie wiem. najwyzej bede mial alibi jak sie nie spodoba ![]() mam tylko jeszcze jedno pytanie. Dlaczego wy drogie panie kupujecie je w 30ml flakonikach skoro sa wieksze np. 75? zastanawiam sie ktory teraz kupic rozumiem, woda perfumowana, ale dlaczego nie 75 skoro jest nieco drozsza od 30? (taka przynajmniej mam nadzieje)widze duzo flakonikow w lazience 15-30ml dlatego pytam
Edytowane przez mr smakosz Czas edycji: 2009-12-17 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym dla mamy jednak jakis inny zapach wybrala. tez sie nad tym zastanawiam. na mikolajki dla niej i taty kupilam taki zestaw 2 recznikow - na 1 bylo wyszyte mama, na drugi tata;] ladnie wygladalo. kupilam w takim punkcie gdzie mozna sobie bylo zamowic dowolny haft na reczniku. nio a teraz na swieta wlasnie tez mam problem eh;/ bizuteria byla w zeszlym roku wiec raczej odpada. a co do ksiazek to tez dostal w zeszlym roku ksiazke kucharska pascala ;] podobala sie jej, wiec to chyba byl dobry pomysl, jak ktos sie zastanawia nad ksiazka to polecam ;] w sumie bylo kilka jej czesci, pamietam ze wtedy kupilam najnowsza;p
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2009-12-18 o 10:21 |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, te zapachy też kojarzą mi się raczej z nastolatką. Prędzej Dior czy Chanel.
![]() Ja mojej mamie sprawiłam w tym roku długopis Parkera (ale bez wspomnianego wcześniej grawerowania bo, moim skromnym zdaniem, nieładnie to wygląda) i cyfrową ramkę z wgranymi już rodzinnymi zdjęciami
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, mam dylemat, gdyż niedługo zbliża się 20 rocznica ślubu moich rodziców i tatuś zwrócił się z prośbą o podrzucenie kilku pomysłów na prezent dla mamy, co w jego przypadku jest dobrą decyzja, bo kompletnie nie umie kupować
![]() I mam do Was prośbę, czy takie propozycje, jakie wymyśliłam/ zgapiłam z tego wątku będą ok? - jakiś zestaw biżuterii lub perfumy, wtedy musiałby iść do sklepu z mamą, ale na pewno by jej się spodobało - obraz do nowo wyremontowanej sypialni, podobno ma już upatrzony -zestaw jakichś porządnych kosmetyków(nie wiem jakich, mama jest oszczędna i bardzo ciężko jej dogodzić) może macie jeszcze jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Ja uważam ze z tym obrazem to dobry pomysł. Wydaje mi sie że lepszy niż perfumy, które pewnie dostaje na wszystkie inne okazje: imieniny, urodziny...
Z biżuterią pomysł też jest fajny. Może jakiś pierścionek? albo naszyjnik jak mama nosi? Zawsze możesz podpowiedzieć tacie żeby zaprosił mame na kolacje przy swiecach kupił jej kiwaty i po prostu spedzili romantyczny wieczór we dwoje
Edytowane przez Marta029 Czas edycji: 2010-01-18 o 10:35 |
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Obraz to bardzo fajny pomysł pod warunkiem, że znajdzie się w domu miejsce na niego
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Prezent na 50 urodziny dla nowoczesnej mamy ...
Hej
)...na początku moja mama konczy 50 lat. Z tej okazji planuję oczywiście zakup jakiegoś wystrzałowego prezentu, przeszukałam całe forum i owszem - niektóre prezenty są super ale nie dla mojej mamy .. czemu? heh... moja mama mimo 50 lat jest osobą która : nie wygląda na swój wiek , jest zakręcona, słucha np. snoop dogg'a xzibita, 50centa, u2, merry j blige, linkin park, limp bizkit, ... jest raczej Typem - kumpeli przyjaciółki na wspolne wypady na zakupy, do kina, wczasny niż Mamą która robi co niedziela obiadek ( ona raczej nie gotuje ... ) jej ulubione sklepy to Zara, H&M, Monari, Reserved, Mango, Solar, Terranova Aldo itp ... , cóż ... powinnam wiedzieć - co jej kupić - ma zamiłowania jak chyba każda młoda kobieta (mimo wieku), ale totalnie nie mam pojęcia co jej sprezentować.. wydaje mi się, że wszystko ma ;/ może jakieś pomysły, propozycje? Będę bardzo wdzięczna (dołączam foty mamusi .. dla zarysu jej osoby, stylu )![]()
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2010-02-15 o 01:23 |
|
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na 50 urodziny dla nowoczesnej mamy ...
skok ze spadochronem ^^ - sama mam zamiar ufundować to mojej mami z okazji 40'stki. Oczywiście bilety na jakąś fajną sztukę teatralną / musical też są fajnym pomysłem.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, spotkałam się z fajnym prezentem: mianowicie lustro w ramie drewnianej, ale cała rama była zdobiona zdjęciami, które rodzinka wysłała do wykonawczyni i dodatkowo jeszcze była dedykacja wygrawerowana na lustrze - było to dla chłopaka (syna i brata), który właśnie wprowadzał się do nowego mieszkania, to lustro wisi w łazience i robi furorę wśród znajomych i gości, no i co najważniejsze sam obdarowany był bardzo zadowolony. Może wybierzesz kilka / kilkanaście fotografii ważnych dla mamy i zamówisz dla niej takie lustro. Daj znać czy Ci się podoba ten pomysł, mogę przesłać Ci zdjęcie tego lustra i też napisać gdzie je zamówić, (no ale nie tutaj, ze względu na regulamin).
|
|
|
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
A może przejażdżka motorem na jakiejś fajnej trasie?
|
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam na wykupieniem pobytu w SPA, ale pewnie i tak stworzę coś od siebie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, kupiłam mojej mamie zabieg refleksologii twarzy - to jest masaż relaksujący i odsteresowujący, na bazie masaży wschodnich, super działa na psychikę i układ nerwowy no i owiście jest bardzo przyjemny i działa przeciwzmarszczkowo. Mama moja była bardzo zadowolona, przyszła do domu pod wrażeniem, że to takie fajne i miłe. Kupiłam nten zabirg w nowym gabinecie na Grochowie w Warszawie bo mają tam promocję jako nowootwarty salon i zabieg kosztuje tylko 90 zł. Jak chcecie się dowoiedzieć o kontakt to piszcie na priv.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł bardzo fajny, ale moja czasu sobie nie znajdzie na taki wypad, poza tym jak na taki zabieg to pewnie wolałaby z kimś
ja też nie wiem co kupić na urodziny... biżuterii już ma za dużo, ozdób w domu też, ubrania jej nie kupię bo już kilka razy mi nie wyszło heh także nie wiem, pewnie coś do kuchni, tylko nie wiem co..
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że refleksologia naprawde pomaga, ale jak się chodzi regularnie na takie zabiegi... No ale jak się mamie spodoba to pewnie pójdzie jeszcze kiedyś
|
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Pomaga, pomaga, a poza tym to znakomity relaks.
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Jak to nie znajdzie czasu, to może w komplecie z tym prezentem pomóż jej znaleźć ten czas, np. zrób coś za nią by ona miała w tym czasie wolne. Ja też jestem mamą i uważam, ze to jeden z lepszych prezentów jak moja córcia zrobi coś co ja zwykle robię tylko po to żebym miała wolne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Potrzebuję porady - a mianowicie w związku ze zbliżającymi się świętami szukam jakiegos kremu dla mamy,oczywiscie ktory pozwoli jej zachować jej młodość trochę dłużej. Ponieważ mimo swoich już 50 lat ma świetną cerę i stosunkowo niewiele zmarszczek - głownie mimiczne ( okolice oczu , ust i czoła) nie potrafie zadecydować jaki krem jest dla niej odpowiedni. Stosuje ona kremy codziennie na noc - długi czas stosowała novadiol vichy. Chcialabym jej podarować coś w odpowiedniej cenie (100 - 150 zł) i co ma naprawdę super działanie ! Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!!

), a tutaj nie wiem nawet od czego zaczac. moze sa jakies fajne zestawy w douglas? nie lubie duzo spedzac czasu w sklepie wiec chcialbym miec jakis plan 

i okazyjnie za 29,90 z 69 zł przecena