|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
W sumie to dobry patent zeby pisac wieczorem. Ja jutro zajrze dopiero wieczorem. Bo nauka mnie na prawde goni.
Jejku juz sie nie moge doczekac wloskich Swiat i polskich Poswietach
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745503]Więc i u mnie świąteczny avatar
![]() ![]() [/QUOTE]czy to robal ?
|
#2073 |
|
Konto usunięte
|
Mój świętej pamięci ptasznik
![]() Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745747]Mój świętej pamięci ptasznik
![]() Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo [/QUOTE]ja się boję takich stworków
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
na moim koncie dopiero 3 pelnowymiarkowki..trzeba sie wziac za zuzywanie
a jak jest u was?
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- już od półtora miesiąca
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Konto usunięte
|
U mnie kiepsko, prawie wszystkie pełnowymiarówki w połowie opakowania. Skończy mi się na pewno tonik ogórkowy, szampon HE i krem kakaowa lekka formuła.
Kupiłam póki co dwie mgiełki, ale w piątek idę po fryzjerze na zakupy i mam w planach zajrzeć na kilka stoisk kosmetycznych (m.in. Bell i Joko) i obawiam się, że może się to skończyć zakupami tuszu i kuleczek W sumie to nawet dobrze, moja kolorówka jest bardzo uboga, a żadnego z tych kosmetyków nie mam.
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
shpilcia niestety nie wrzucę zdjęcia bo nie mam aparatu a z komórki wyjdzie beznadziejnie.zreszta jestem tak zacofana ze kabla nie mam.
dzisiaj cały dzień przeleżałam w łóżku bo troche podziębiona jestem.jutro za to mam niezły maraton.rano do promotorki,w południe kolezanka przychodzi zrobić ze mna projekt,pozniej musze odebrac zamówienie z BU ( tylko 2 rzeczy i to potrzebne),pozniej znowu do domu bo siostra ma przyjsc.od piatku mało mnie bedzie na internecioe bo TŻ ma urlop.u mnie też narazie nic nie poszło z pełnowymiarówek.
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
oj gani
ja mam już 5 i na pewno będzie więcej, a przybędą mi jak na razie 4 zamówione kosmetyki, mam nadzieję że poza tym nic nie kupię
|
#2081 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok, ale nieprędko to nastąpi, posmarowalam tylko na dłoni i odkładam do zapasów. Tzn nie wrzucam na razie do pudła, stoi sobie na półeczce bo chcę nacieszyć oczy
![]() Cytat:
Dziś trochę sobie posprzątałam pokój, przynajmniej te wszędzie walające się książki. Nie mogę się doczekać kiedy będzie już po weekendzie i będę mogła myśleć już tylko o świętach i o sprzątaniu... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745747]Mój świętej pamięci ptasznik ![]() Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo [/QUOTE]Też mam ptaszniki(tzn mój brat) To masło też mam w sumie za darmo, bo to z zarobku z zamówień klientek i to jeszcze jedna wzięła 1 rzecz a ja dobrałam drugą. Tak samo było z balsamem migdalowym ![]() Cytat:
) i poszło na wymianach 5 rzeczy.
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
JA nic nie zużyłam, ale pójdzie mi za jedno mycie szampon i odżywka do włosów. Zawsze coś.
No i tusz wygląda na kończący się. |
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam wlasnie ze spaceru z psem i z tz.tem i popijam herbatke
Cytat:
A rano zanim wstane,zjem sniadanko i zabiore psa na spacer to 11 juz. Wygrzebalam sposrod cieni te najstarsze czyli maybelline w musie..oba sa jakies kruszace sie no i pomalowalam sie jednym-stal sie nietrwaly. Chyba poladuja do kosza ale przetestuje jeszcze ten drugi-zloty czy przynajmniej jakos rozswietlacz jeszcze podziala. Na wykonczeniu: -flos lek swietlikowy w tubce -zel pod prysznic dove -zel po depilacji faberlic |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, trzeba ograniczać wizaż. Bo kończy się to straconymi godzinami.
|
|
|
|
#2085 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam spokój, wieczorem już mi się nie chce ![]() Cytat:
Cytat:
nie mniej stwierdzenie, że masz kosmetyczną depresje bardzo mnie rozbawiło mam nadzieje, ze objawia sie to tylko niechecią do kupna/ interesowania się nowymi kosmetykami ;>[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B ![]() Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE] oo super! gratuluję chyba tez zacznę brać udziałw konkursach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15747169] Kupiłam póki co dwie mgiełki, ale w piątek idę po fryzjerze na zakupy i mam w planach zajrzeć na kilka stoisk kosmetycznych (m.in. Bell i Joko) i obawiam się, że może się to skończyć zakupami tuszu i kuleczek W sumie to nawet dobrze, moja kolorówka jest bardzo uboga, a żadnego z tych kosmetyków nie mam.[/QUOTE]Nie szalej, z rozwagą do zakupów ! ![]() Cytat:
![]() zycze powrotu do zdrowia Cytat:
![]() ![]() Przegladałam katalogi avon 1-3/2010 i katalog oriflame 1/2010 zrobiłam oczywiście ogromne listy zamówień... juz częśc powykreślałam, opanowałam się ufff..poczekam może mi całkowicie przejdą zachcianki za to nic kompletnie nie kusi mnie z gazetek rossmana, super pharm i natury
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-12-09 o 10:34 |
|||||||
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam do nauki |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: też robię ogromne listy, apóxniej zawsze coś wykreślam. I to jest chyab dobry sposób na (w miarę
) przemyślane zakupy. Najgorzej decydować od razu, bez zastanawiania się.Z Naturowej gazetki interesuje mnie lakier Eveline (3,99) , o ile w promocji będzie rzeczywiście ta seria jaka jest na zdjęciu - chce kupić czarny z brokatem. Poza nim, nic mnie nie interesuje ![]() W Oriflame zamówiłam to co planowałam: krem do rąk z aniołkami i balsam do bardzo suchej skóry (zamawiałam go jakieś 3 katalogi temu ale nie przyszedł). Z Avonu wezmę 2 żele migdałowe i spray (pod choinke ), czarną kredkę z gąbeczką (uzywam codziennie, więc mi szybko schodzi), wodę 60's (siostra zamawia dla mamy Perceive, więc w pormocji 2 za 79,90 wychodzi bardzo korzystnie) i może krem do ciała z minerałami Planet Spa.Zużyłam krem do rąk Sake+ryż z Avonu
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis skromnie tylko próbka musu lirene.
Też wygrałam do testowania paste i szczoteczke
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje zużyć.u mnie cienizna,nic jeszcze nie poszło.śniły mi sie tusze max factora w promocji z tymi malymi probkami za 25zł.zawsze jak mam temperature to cos dziwnego mi sie śni.
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam już 9 zużycie w tym miesiącu - poszedł zel pod prysznic Timotei 250 ml i maska do włosów Schenker I nadal tylko 1 zakup na moim koncie
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-09 o 12:29 |
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś uległam i kupiłam sobie Cacharel Eden- w którym się ostatnio zakochałam. Teraz muszę sie mocno ogarnąć i już nic nie kupować!
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jestem zbyt zmęczona. Ide spać, mam dość. Rano wstaje po 5.50, jest noc, wracam do domu po 17.00 już jest noc, od tygodnia światła nie widziałam
|
|
#2093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz niezłą rękę w konkursach, często coś wygrywasz ![]() Cytat:
Ale że temperatura to niedobrze Cytat:
Koniku, jesteś zdumiewająca, gratulacje wielkie ![]() Moja szefowa dziś odebrała w moim imieniu zestaw próbek w Rossie Na szczęście dali ten prawidłowy, a nie staroć Część już się rozeszła po ludziach, sobie zostawiłam szampon H&S, odżywkę Pantene, pastę Colgate i żel Garniera Lada dzień zużyję w końcu krem do mycia twarzy Himalayi |
|||
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam na zakupach
![]() Kupiłam w Orsayu 2 pary spodni po 59zł,pasek a w SP zestaw elmex,Krem Ziaji z białą herbatą ,odzywke do paznokci Rimmela i KAsztanka w YR...ale małego
|
#2095 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś ślęczę nad sprawozdaniami na gospodarkę odpadami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesteś wielka!Cytat:
pilnuj się bo Gwiazdor nic nie przyniesie!Cytat:
![]() Zrobiłam sobie małe spa i wykończyłam resztki. Do kosza poszły puste opakowania :
uwielbiam je, akurat mam tylko zieloną cytrynową i z pigwą oraz białą z mandarynką a w taka pogodę piję jak wielbłąd niestety panuje u mnie w domu niezidentyfikowany wirus, a mój organizm dzielnie się broni i mam tylko katar oraz opryszczki na wardze i (po raz pierwszy) NA BRODZIE! normalnei piecze i szczypie jak cholera dobra koniec ściemniania idę produkować sprawozdania dobranoc!---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-12-09 o 19:25 |
|||||||
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
tak...bo w sumie nietrwałe są ...
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ta zaraza próbowała dopaść w ubiegłym tygodniu W ciągu minuty zdrętwiało mi pół górnej wargi i zaczęło puchnąć prawie pod nos Najgorzej, że akurat obsługiwałam klientkę i nie mogłam nijak zareagować Na szczęście działo się to ok. 15 minut przed wyjściem do domu, więc zaaplikowałam sobie Vratizolin, łyknęłam znaleziony Heviran i dziadostwo poszło skąd przyszło |
|
|
|
|
#2099 |
|
Konto usunięte
|
Mi się ostatnio też zrobiła nie opryszczka, ale taka wieeelka twarda krosta pod skórą, akurat dokładnie pod pieprzykiem pod nosem, wyobraźcie sobie, jak to wygląda... No kurde, prawie brodawka, tylko włosków mi na niej brakuje do bycia baba jagą
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz jeszcze łyknę witaminki z grupy B a rano zrobię sobie okład z torebki rumianku. Ja rozumiem febra na ustach, ale tym razem wirus sobie za dużo pozwolił ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15764017]Mi się ostatnio też zrobiła nie opryszczka, ale taka wieeelka twarda krosta pod skórą, akurat dokładnie pod pieprzykiem pod nosem, wyobraźcie sobie, jak to wygląda... No kurde, prawie brodawka, tylko włosków mi na niej brakuje do bycia baba jagą [/QUOTE]blee nienawidze podskórnych gul, boli, okropnie wygląda i schodzi bardzo długo i nic na to nie chce działać, współczuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

a jak jest u was?

nie mniej stwierdzenie, że masz kosmetyczną depresje bardzo mnie rozbawiło 
chyba tez zacznę brać udziałw konkursach ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za to nic kompletnie nie kusi mnie z gazetek rossmana, super pharm i natury 

uwielbiam je, akurat mam tylko zieloną cytrynową i z pigwą oraz białą z mandarynką a w taka pogodę piję jak wielbłąd