Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 20:58   #2071
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

W sumie to dobry patent zeby pisac wieczorem. Ja jutro zajrze dopiero wieczorem. Bo nauka mnie na prawde goni.

Jejku juz sie nie moge doczekac wloskich Swiat i polskich Poswietach

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:00   #2072
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745503]Więc i u mnie świąteczny avatar [/QUOTE]
czy to robal ?
Stary 2009-12-08, 21:02   #2073
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mój świętej pamięci ptasznik

Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:04   #2074
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745747]Mój świętej pamięci ptasznik

Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo [/QUOTE]
ja się boję takich stworków
Stary 2009-12-08, 21:21   #2075
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

na moim koncie dopiero 3 pelnowymiarkowki..trzeba sie wziac za zuzywanie a jak jest u was?

Stary 2009-12-08, 21:24   #2076
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
na moim koncie dopiero 3 pelnowymiarkowki..trzeba sie wziac za zuzywanie a jak jest u was?
2
Stary 2009-12-08, 21:26   #2077
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Nadal nic - już od półtora miesiąca

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:47   #2078
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

U mnie kiepsko, prawie wszystkie pełnowymiarówki w połowie opakowania. Skończy mi się na pewno tonik ogórkowy, szampon HE i krem kakaowa lekka formuła.

Kupiłam póki co dwie mgiełki, ale w piątek idę po fryzjerze na zakupy i mam w planach zajrzeć na kilka stoisk kosmetycznych (m.in. Bell i Joko) i obawiam się, że może się to skończyć zakupami tuszu i kuleczek W sumie to nawet dobrze, moja kolorówka jest bardzo uboga, a żadnego z tych kosmetyków nie mam.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:01   #2079
zetafon
Zakorzenienie

shpilcia niestety nie wrzucę zdjęcia bo nie mam aparatu a z komórki wyjdzie beznadziejnie.zreszta jestem tak zacofana ze kabla nie mam.
dzisiaj cały dzień przeleżałam w łóżku bo troche podziębiona jestem.jutro za to mam niezły maraton.rano do promotorki,w południe kolezanka przychodzi zrobić ze mna projekt,pozniej musze odebrac zamówienie z BU ( tylko 2 rzeczy i to potrzebne),pozniej znowu do domu bo siostra ma przyjsc.od piatku mało mnie bedzie na internecioe bo TŻ ma urlop.u mnie też narazie nic nie poszło z pełnowymiarówek.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:05   #2080
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Nadal nic - już od półtora miesiąca
oj gani
ja mam już 5 i na pewno będzie więcej, a przybędą mi jak na razie 4 zamówione kosmetyki, mam nadzieję że poza tym nic nie kupię
Stary 2009-12-08, 22:37   #2081
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Jak potestujesz, to opisz wrażenia po masełku
ok, ale nieprędko to nastąpi, posmarowalam tylko na dłoni i odkładam do zapasów. Tzn nie wrzucam na razie do pudła, stoi sobie na półeczce bo chcę nacieszyć oczy

Cytat:
W sumie to dobry patent zeby pisac wieczorem. Ja jutro zajrze dopiero wieczorem. Bo nauka mnie na prawde goni.
Oj, mnie też goni.. ja za to lubię sobie rano zrobić kawkę i posiedzieć na wizażu, ale czasem włączam komputer o 10 a wyłączam ok 13-14. i po poludniu i wieczorem też siedzę, nawet do późnej nocy. Może postanowię sobie tak, że rano posiedzę tak ze 2 godzinki i wieczorem jak już wszystko zrobię, tak od 20, jak mam wolny wieczór.
Dziś trochę sobie posprzątałam pokój, przynajmniej te wszędzie walające się książki. Nie mogę się doczekać kiedy będzie już po weekendzie i będę mogła myśleć już tylko o świętach i o sprzątaniu...

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745747]Mój świętej pamięci ptasznik

Swoją drogą też chyba będę miała to Avonowe masło, jak dobrze wykombinuję z zamówieniami to za darmo [/QUOTE]
Też mam ptaszniki(tzn mój brat)
To masło też mam w sumie za darmo, bo to z zarobku z zamówień klientek i to jeszcze jedna wzięła 1 rzecz a ja dobrałam drugą. Tak samo było z balsamem migdalowym

Cytat:
U mnie calkiem nieźle, przed chwilą zużylam maskę do włosów Planet Spa Avonu- z minerałami z MM (lubię zalą ta serię za działanie) to już drugie pelnowymiarowe zużycie na początku miesiąca zużylam balsam kokosowy Ori i jeszcze żel do mycia twarzy Effaclar- ale to miniatura 50ml (w sumie 3 ) i poszło na wymianach 5 rzeczy.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:40   #2082
loverynka
Zakorzenienie

JA nic nie zużyłam, ale pójdzie mi za jedno mycie szampon i odżywka do włosów. Zawsze coś.
No i tusz wygląda na kończący się.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:47   #2083
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Wrocilam wlasnie ze spaceru z psem i z tz.tem i popijam herbatke

Cytat:
ja za to lubię sobie rano zrobić kawkę i posiedzieć na wizażu, ale czasem włączam komputer o 10 a wyłączam ok 13-14. i po poludniu i wieczorem też siedzę, nawet do późnej nocy. Może postanowię sobie tak, że rano posiedzę tak ze 2 godzinki i wieczorem jak już wszystko zrobię, tak od 20, jak mam wolny wieczór.
Dziś trochę sobie posprzątałam pokój, przynajmniej te wszędzie walające się książki. Nie mogę się doczekać kiedy będzie już po weekendzie i będę mogła myśleć już tylko o świętach i o sprzątaniu...
a ja mam tak ze siedze do 1 zwykle a potem rano ciezko mi wstac. Tym bardziej ze zajecia na uczelni juz mi sie skonczyly i do konca lutego teraz mam egzaminy.
A rano zanim wstane,zjem sniadanko i zabiore psa na spacer to 11 juz.

Wygrzebalam sposrod cieni te najstarsze czyli maybelline w musie..oba sa jakies kruszace sie no i pomalowalam sie jednym-stal sie nietrwaly. Chyba poladuja do kosza ale przetestuje jeszcze ten drugi-zloty czy przynajmniej jakos rozswietlacz jeszcze podziala.
Na wykonczeniu:
-flos lek swietlikowy w tubce
-zel pod prysznic dove
-zel po depilacji faberlic

Stary 2009-12-09, 09:48   #2084
loverynka
Zakorzenienie

No niestety, trzeba ograniczać wizaż. Bo kończy się to straconymi godzinami.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 10:31   #2085
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez sporo przesiaduje na kompie...glowie na tym temacie i wloskim na wizazu,potem na facebooku i forum o psach. Musze sobie postanowic ze kompa bede wlaczac wieczorem po kolacji jak juz wszystko wyznaczone na dany dzien z ksiazki przeczytalam..

od dzisiaj zaczynam
Ja siadam zawsze na wizaż rano przy kawie w pracy bo mam spokój, wieczorem już mi się nie chce
Cytat:
no wlasnie tesciowa obalila mi ten pomysl ze szlafrokiem bo powiedziala ze ma jeszcze jeden granatowy caly. Wiec kupie mu chyba elegancka koszule bordowa w cieniutkie czarne paski. Bedzie w sam raz na Swieta
oo szkoda, ale masz juz jakąs alternatywę
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja ostatnio tylko Was czytam, jakoś weny mi brak na pisanie
Kosmetyki wogóle mnie nie kręcą, mam kosmetyczną depresję, wogóle nic mnie nie kusi, nie kupuję żadnych zapasów, jedynie jak mi się coś kończy to nabywam nowe.

Ani żadne błyszczyki, ani cienie ani pudry, ani kompletnie nic.
Ani ciuchy, od paru dniu próbuje coś sobie kupić i nic fajnego dla siebie nie znajduję.
Sama nie wiem co to ze mną jest
Ojej Vibesko trzeba Cię wyleczyc nie mniej stwierdzenie, że masz kosmetyczną depresje bardzo mnie rozbawiło mam nadzieje, ze objawia sie to tylko niechecią do kupna/ interesowania się nowymi kosmetykami ;>
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja też
oo super! gratuluję chyba tez zacznę brać udziałw konkursach
Cytat:
ja trzymam sie z dala od kosmetykow teraz bo mysle sobie "to co potrzebne kupie w Pl,wiec po co mam kupowac tutaj"..no i w sumie okrojenie pielegnacji trwalo u mnie pol roku wiec szkoda by mi bylo wrocic do stanu sprzed odwyku.

Trzymam sie trzymam,za to mam ucieche z zuzywania..a kupie tylko wtedy jesli cos mi sie skonczy
Masz motywacje
Cytat:
u mnie 3 + 1 próbka, ale w tym i następnym tygodniu jeszcze dużoooo pójdzie
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15747169]
Kupiłam póki co dwie mgiełki, ale w piątek idę po fryzjerze na zakupy i mam w planach zajrzeć na kilka stoisk kosmetycznych (m.in. Bell i Joko) i obawiam się, że może się to skończyć zakupami tuszu i kuleczek W sumie to nawet dobrze, moja kolorówka jest bardzo uboga, a żadnego z tych kosmetyków nie mam.[/QUOTE]
Nie szalej, z rozwagą do zakupów !
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
shpilcia niestety nie wrzucę zdjęcia bo nie mam aparatu a z komórki wyjdzie beznadziejnie.zreszta jestem tak zacofana ze kabla nie mam.
dzisiaj cały dzień przeleżałam w łóżku bo troche podziębiona jestem.jutro za to mam niezły maraton.rano do promotorki,w południe kolezanka przychodzi zrobić ze mna projekt,pozniej musze odebrac zamówienie z BU ( tylko 2 rzeczy i to potrzebne),pozniej znowu do domu bo siostra ma przyjsc.od piatku mało mnie bedzie na internecioe bo TŻ ma urlop.u mnie też narazie nic nie poszło z pełnowymiarówek.
szkoda, sama sie do inglota nie wybiore bo sie boje czym to grozi bo mam w mieście takiego małego i obsługa wręcz przemiła...a z asertywnością u mnie nie za dobrze
zycze powrotu do zdrowia
Cytat:
Wygrzebalam sposrod cieni te najstarsze czyli maybelline w musie..oba sa jakies kruszace sie no i pomalowalam sie jednym-stal sie nietrwaly. Chyba poladuja do kosza ale przetestuje jeszcze ten drugi-zloty czy przynajmniej jakos rozswietlacz jeszcze podziala.
Co tydzień znajdujesz starocie ciuciola musisz z tym zrobic porządek raz a dobrze, żadnych sentymentów!

Przegladałam katalogi avon 1-3/2010 i katalog oriflame 1/2010 zrobiłam oczywiście ogromne listy zamówień... juz częśc powykreślałam, opanowałam się ufff..poczekam może mi całkowicie przejdą zachcianki za to nic kompletnie nie kusi mnie z gazetek rossmana, super pharm i natury przecież w ciagu najbliższych 2 miesięcy muszę kupić tylko/aż serum antycellulit

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-12-09 o 10:34
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 10:48   #2086
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Co tydzień znajdujesz starocie ciuciola musisz z tym zrobic porządek raz a dobrze, żadnych sentymentów!
staroci do wyrzucenia juz nie mam. Wiedzialam ze mam te cienie ale nie myslalam ze po prostu nie nadaja sie juz do uzycia..

Zmykam do nauki

Stary 2009-12-09, 11:07   #2087
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: też robię ogromne listy, apóxniej zawsze coś wykreślam. I to jest chyab dobry sposób na (w miarę ) przemyślane zakupy. Najgorzej decydować od razu, bez zastanawiania się.

Z Naturowej gazetki interesuje mnie lakier Eveline (3,99) , o ile w promocji będzie rzeczywiście ta seria jaka jest na zdjęciu - chce kupić czarny z brokatem. Poza nim, nic mnie nie interesuje

W Oriflame zamówiłam to co planowałam: krem do rąk z aniołkami i balsam do bardzo suchej skóry (zamawiałam go jakieś 3 katalogi temu ale nie przyszedł).

Z Avonu wezmę 2 żele migdałowe i spray (pod choinke ), czarną kredkę z gąbeczką (uzywam codziennie, więc mi szybko schodzi), wodę 60's (siostra zamawia dla mamy Perceive, więc w pormocji 2 za 79,90 wychodzi bardzo korzystnie) i może krem do ciała z minerałami Planet Spa.

Zużyłam krem do rąk Sake+ryż z Avonu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:15   #2088
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja dzis skromnie tylko próbka musu lirene.
Też wygrałam do testowania paste i szczoteczke a do tego z carefoura 4 kosze kosmetyków ( za zakup kosmetyków pantene). Będą prezenty dla kuzynek. Oby tylko doszły do świąt

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:42   #2089
zetafon
Zakorzenienie

gratuluje zużyć.u mnie cienizna,nic jeszcze nie poszło.śniły mi sie tusze max factora w promocji z tymi malymi probkami za 25zł.zawsze jak mam temperature to cos dziwnego mi sie śni.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:21   #2090
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Też wygrałam do testowania paste i szczoteczke a do tego z carefoura 4 kosze kosmetyków ( za zakup kosmetyków pantene). Będą prezenty dla kuzynek. Oby tylko doszły do świąt
Oj ale szczęściara z Ciebie

A ja mam już 9 zużycie w tym miesiącu - poszedł zel pod prysznic Timotei 250 ml i maska do włosów Schenker

I nadal tylko 1 zakup na moim koncie

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-12-09 o 12:29
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 15:53   #2091
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja dziś uległam i kupiłam sobie Cacharel Eden- w którym się ostatnio zakochałam. Teraz muszę sie mocno ogarnąć i już nic nie kupować!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 18:14   #2092
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
[COLOR=royalblue]Ojej Vibesko trzeba Cię wyleczyc nie mniej stwierdzenie, że masz kosmetyczną depresje bardzo mnie rozbawiło mam nadzieje, ze objawia sie to tylko niechecią do kupna/ interesowania się nowymi kosmetykami ;>
Naprawde mam przesyt - weszłam do inglota, wyszłam z niczym, tak samo w Douglasie, ciuchów żadnych, jakaś paranoja
chyba jestem zbyt zmęczona.
Ide spać, mam dość.
Rano wstaje po 5.50, jest noc, wracam do domu po 17.00 już jest noc, od tygodnia światła nie widziałam
Stary 2009-12-09, 19:04   #2093
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Oooo gratki Masz niezłą rękę w konkursach, często coś wygrywasz

Cytat:
śniły mi sie tusze max factora w promocji z tymi malymi probkami za 25zł.zawsze jak mam temperature to cos dziwnego mi sie śni.
A we śnie też byłaś na odwyku? Może to takie odreagowywanie.
Ale że temperatura to niedobrze

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A ja mam już 9 zużycie w tym miesiącu - poszedł zel pod prysznic Timotei 250 ml i maska do włosów Schenker

Koniku, jesteś zdumiewająca, gratulacje wielkie

Moja szefowa dziś odebrała w moim imieniu zestaw próbek w Rossie Na szczęście dali ten prawidłowy, a nie staroć Część już się rozeszła po ludziach, sobie zostawiłam szampon H&S, odżywkę Pantene, pastę Colgate i żel Garniera
Lada dzień zużyję w końcu krem do mycia twarzy Himalayi

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-09, 19:18   #2094
aaaania1989
Zakorzenienie

Ja dziś byłam na zakupach
Kupiłam w Orsayu 2 pary spodni po 59zł,pasek a w SP zestaw elmex,Krem Ziaji z białą herbatą ,odzywke do paznokci Rimmela i KAsztanka w YR...ale małego
Stary 2009-12-09, 19:24   #2095
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
staroci do wyrzucenia juz nie mam. Wiedzialam ze mam te cienie ale nie myslalam ze po prostu nie nadaja sie juz do uzycia..

Zmykam do nauki
to super miłej nauki
Ja dziś ślęczę nad sprawozdaniami na gospodarkę odpadami

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Shpilciu: też robię ogromne listy, apóxniej zawsze coś wykreślam. I to jest chyab dobry sposób na (w miarę ) przemyślane zakupy. Najgorzej decydować od razu, bez zastanawiania się.

Z Naturowej gazetki interesuje mnie lakier Eveline (3,99) , o ile w promocji będzie rzeczywiście ta seria jaka jest na zdjęciu - chce kupić czarny z brokatem. Poza nim, nic mnie nie interesuje

W Oriflame zamówiłam to co planowałam: krem do rąk z aniołkami i balsam do bardzo suchej skóry (zamawiałam go jakieś 3 katalogi temu ale nie przyszedł).

Z Avonu wezmę 2 żele migdałowe i spray (pod choinke ), czarną kredkę z gąbeczką (uzywam codziennie, więc mi szybko schodzi), wodę 60's (siostra zamawia dla mamy Perceive, więc w pormocji 2 za 79,90 wychodzi bardzo korzystnie) i może krem do ciała z minerałami Planet Spa.
Ja zrobiłam listę rzeczy...najpierw wykreśliłam to bez czego się obejdę i to co będzie zapasem, potem porównałam do listy tego co potrzebuje i z 50 kosmetyków zrobiło sie 0 z oriflame wezme chyab tylko wyciskarkę do tubek, czaiłam się na krem z oliwka i bambusem i balsam ujędrniający, ale chyba wolę kupić antycellulit jakiś, a krem zamówię jeśli skończy mi się masło mineral care (a raczej mi się nie skończy) więc z kosmetyków chyba nic nie zamówię no ale nie mówmy hop
Cytat:
gratuluje zużyć.u mnie cienizna,nic jeszcze nie poszło.śniły mi sie tusze max factora w promocji z tymi malymi probkami za 25zł.zawsze jak mam temperature to cos dziwnego mi sie śni.
o matko to już masz omany!
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość

jesteś wielka!
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja dziś uległam i kupiłam sobie Cacharel Eden- w którym się ostatnio zakochałam. Teraz muszę sie mocno ogarnąć i już nic nie kupować!
pilnuj się bo Gwiazdor nic nie przyniesie!
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Naprawde mam przesyt - weszłam do inglota, wyszłam z niczym, tak samo w Douglasie, ciuchów żadnych, jakaś paranoja
chyba jestem zbyt zmęczona.
Ide spać, mam dość.
Rano wstaje po 5.50, jest noc, wracam do domu po 17.00 już jest noc, od tygodnia światła nie widziałam
To nieciekawie, brak światła słonecznego prowadzi w depresję, spożywaj żelazo i magnez

Zrobiłam sobie małe spa i wykończyłam resztki. Do kosza poszły puste opakowania:
  • krem do stóp wanilia i brązowy cukier avon 75 ml
  • odżywka do rzęs Pierre Rene
  • Wax mleczny 250 g
  • Physiogel krem 15 ml
  • glinka zielona 10 g
Zamiast zakupów kosmetycznych poszłam dziś uzupełnić swoje zapasy spożywcze i zamiast tony słodyczy i chipsów zakupiłam sobie na zdrowie suszone daktyle, pestki słonecznika i dyni, koszyk kiwi i 1 kg jabłek, zapas twarogu, kefiru i jogurtu naturalnego oraz herbate pu erh i zielona z miodem, cytryna i żeń szeniem uwielbiam je, akurat mam tylko zieloną cytrynową i z pigwą oraz białą z mandarynką a w taka pogodę piję jak wielbłąd niestety panuje u mnie w domu niezidentyfikowany wirus, a mój organizm dzielnie się broni i mam tylko katar oraz opryszczki na wardze i (po raz pierwszy) NA BRODZIE! normalnei piecze i szczypie jak cholera obsmarowałam się vratizolinem bo wyglądam okropnie
dobra koniec ściemniania idę produkować sprawozdania dobranoc!

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam na zakupach
Kupiłam w Orsayu 2 pary spodni po 59zł,pasek a w SP zestaw elmex,Krem Ziaji z białą herbatą ,odzywke do paznokci Rimmela i KAsztanka w YR...ale małego
o widzę udane zakupki i powstrzymałaś się przed dużym kasztankiem

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-12-09 o 19:25
Stary 2009-12-09, 19:25   #2096
aaaania1989
Zakorzenienie

tak...bo w sumie nietrwałe są ...
Stary 2009-12-09, 19:28   #2097
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
tak...bo w sumie nietrwałe są ...
tak są średnio trwałe, najbardziej je czuć jak się rzadko stosuje bo nos się nie przyzwyczaja ale w ciągu dnia trzeba się dopsikać
Stary 2009-12-09, 19:30   #2098
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie małe spa i wykończyłam resztki. Do kosza poszły puste opakowania:
  • krem do stóp wanilia i brązowy cukier avon 75 ml
  • odżywka do rzęs Pierre Rene
  • Wax mleczny 250 g
  • Physiogel krem 15 ml
  • glinka zielona 10 g
Zamiast zakupów kosmetycznych poszłam dziś uzupełnić swoje zapasy spożywcze i zamiast tony słodyczy i chipsów zakupiłam sobie na zdrowie suszone daktyle, pestki słonecznika i dyni, koszyk kiwi i 1 kg jabłek, zapas twarogu, kefiru i jogurtu naturalnego oraz herbate pu erh i zielona z miodem, cytryna i żeń szeniem uwielbiam je, akurat mam tylko zieloną cytrynową i z pigwą oraz białą z mandarynką a w taka pogodę piję jak wielbłąd niestety panuje u mnie w domu niezidentyfikowany wirus, a mój organizm dzielnie się broni i mam tylko katar oraz opryszczki na wardze i (po raz pierwszy) NA BRODZIE! normalnei piecze i szczypie jak cholera obsmarowałam się vratizolinem bo wyglądam okropnie
dobra koniec ściemniania idę produkować sprawozdania dobranoc!
Brawo, SPA bogate w zużycia

Mnie ta zaraza próbowała dopaść w ubiegłym tygodniu W ciągu minuty zdrętwiało mi pół górnej wargi i zaczęło puchnąć prawie pod nos Najgorzej, że akurat obsługiwałam klientkę i nie mogłam nijak zareagować Na szczęście działo się to ok. 15 minut przed wyjściem do domu, więc zaaplikowałam sobie Vratizolin, łyknęłam znaleziony Heviran i dziadostwo poszło skąd przyszło

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-09, 19:33   #2099
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mi się ostatnio też zrobiła nie opryszczka, ale taka wieeelka twarda krosta pod skórą, akurat dokładnie pod pieprzykiem pod nosem, wyobraźcie sobie, jak to wygląda... No kurde, prawie brodawka, tylko włosków mi na niej brakuje do bycia baba jagą
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 19:40   #2100
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo, SPA bogate w zużycia

Mnie ta zaraza próbowała dopaść w ubiegłym tygodniu W ciągu minuty zdrętwiało mi pół górnej wargi i zaczęło puchnąć prawie pod nos Najgorzej, że akurat obsługiwałam klientkę i nie mogłam nijak zareagować Na szczęście działo się to ok. 15 minut przed wyjściem do domu, więc zaaplikowałam sobie Vratizolin, łyknęłam znaleziony Heviran i dziadostwo poszło skąd przyszło
Najbardziej mi szkoda kremiku do stóp z avonu waniliowego taki fajny był a tak szybko się skończył ;/
Zaraz jeszcze łyknę witaminki z grupy B a rano zrobię sobie okład z torebki rumianku. Ja rozumiem febra na ustach, ale tym razem wirus sobie za dużo pozwolił gratuluję szybkiej interwecji zakończonej pełnym sukcesem
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15764017]Mi się ostatnio też zrobiła nie opryszczka, ale taka wieeelka twarda krosta pod skórą, akurat dokładnie pod pieprzykiem pod nosem, wyobraźcie sobie, jak to wygląda... No kurde, prawie brodawka, tylko włosków mi na niej brakuje do bycia baba jagą [/QUOTE]
blee nienawidze podskórnych gul, boli, okropnie wygląda i schodzi bardzo długo i nic na to nie chce działać, współczuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości