|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
tego mojego TŻta po prostu znam od miliona lat
No i dlatego taki prezent no :P Fuksjaa, trzymam kciuki żeby się udało. Maluję ściany... Yhh. Ciągle. Za duży ten dom. |
|
|
|
#1952 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuję bardzo bardzo
Cytat:
Piszę jak mnie najdzie a ostatnio pisałam bodajże w weekend ale podczytuje cały czas i wtrącam swoje 3 grosze jak najdzie mnie ochota![]() Jeszcze raz dziękuje Wam teraz myśle co kupić sobie za pięniądze które dostałam
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też wolę twardsze- przynajmniej do cieni bo mam wrażenie, że miękkie tylko rozmazują zamiast wcierać cień w skórę no i nic nie nabierają z opakowania
Ale jeśli chodzi o twarzowe to tu właśnie preferuje miększe ![]() Cytat:
![]() A ja obudziłam się po 10 a byłam umówiona znów z asystentką na odpytanie na 9 A uczyłam się do 3.30 Poszłam do galerii do drogerii ale dziwnie się czułam i wyszłam ![]() Przyszedł biustonosz Ewy Michalak- bardzo dziwnie leży, a tak na niego liczyłam i zeżarłam paczkę Werthersów (znaczy tubkę), 8 cukierków, snickersa, prince polo z tej paczki co tak dumnie się chwaliłam wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Aaa, jak mogłam zapomnieć- Dagmaro ja też się dołączam dożyczeń, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka PS. Myślałam że jestes starsza ;-p
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko
Cytat:
![]() Cytat:
Jak dziewczyny powiedziały że masz imię w nicku to od razu skojarzyłam.
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Dagmarko wszystkiego dobrego
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko, będzie dobrze
Możesz sobie wyznaczyć inny termin zaliczenia? Skoro się uczyłaś to na pewno wiedza Ci nie ucieknie do następnego razu.Ale zmarzłam, mój bus nie przyjechał a ja oczywiście nie wzięłam dziś parasola i przemoczyło mnie strasznie. Grzeję się teraz herbatą z cytryną i miodem. Ostatnio zamiast cukru, który ograniczyłam już prawie do minimum (daję do herbaty tyle, ile się mieści na koniuszku łyżeczki, czyli tak na prawdę bardzo niewiele ) bardziej smakuje mi słodzenie miodem właśnie Idę zmyć makijaż i pomalować pazurki tylko nie wiem jeszcze na jaki kolor.
|
#1957 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dagmaro wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i w ogóle. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie miałam takiej intencji.
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jutor kolokwium więc wiedza się przyda ![]() Cytat:
![]() Aaa, w końcu nie napisałam co z lakierem jutro po 10tej, cały czwartek i piątek po 10tej jestem wolna I jest znów promocja na micela http://www.aptekaeskulap.pl/bioderma...tis-p-418.html piszesz się?Iii jeszcze pytałam czy znasz dra Marcina Smagę z prawa gospodarczego? W sensie czy robi trudne testy
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko więc trzymam
za jutrzejsze kolokwium ![]() A ja właśnie się dowiedziałam, że jutro mamy wolny dzień i nie muszę iść do pracy. Chyba zrobię zatem coś pożytecznego i pojadę jutro do biblioteki oddać książki, które wypożyczyłam do mojej pracy lic. ![]()
|
#1961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wieku no to wiem "gówniara" ze mnie ale mówią że jak na taki wiek to dojrzała i rozsądna![]() Rzyrafko trzymam kciuki za jutrzejsze kolokwium i w ogóle mam pytanie jak te nowe kremiki z vichy? bo pisałaś jeżeli dobrze pamiętam że próbki miałaś warte to coś?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Dagmaro, wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Dagmara wszystkiego naj!!
Dzielnie trzymam się na odwyku, kupiłam tylko 2 saszetki maseczki oczyszczającej (nie mam żadnej), peeling Lirene i piankę Isany do golenia(też nie miałam).Wzięłam też Ziaję biolipidową, za mną pierwsze testy-pozytywne Zdecydowanie za tłusta dla mnie na co dzień, ale na noc ładnie mnie nawilżyła i ukoiła lekkie podrażnienie na policzkach, którego winowajcy nie znalazłam ![]() Poleciał żel Luksji, więcej nie kupię Przy Palmolive mogą się schować.Zastanawiam się nad zamówieniem żelu Avene jeszcze w starej formule, bo boję się, że ta nowa może być jakaś "pokombinowana" ![]() Wprawdzie spokojnie starczy mi jeszcze na m-c, albo i dłużej, ale boję się, że potem coraz trudniej będzie znaleźć starą wersję
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziś przyszly z Avonu masło z minerałami Morza Martwego w tym fajnym słoiku (fajną ma twardą konsystencję i nie pachnie tak bardzo mocno) balsam migdał i mleko, 2 kosmetyczki i kolczyki na sylwestra
![]() chyba sobie zrobię teraz maseczkę błotną.
|
#1965 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Na stronie Vichy Consult. Cytat:
), chyba sobie go sprawię w najbliższym czasie. . Dziękuję. Zaczynam dziś rolniczenie, bo jutro mamy z TŻem drugą rocznicę i wypadałoby jakoś wyglądać. Jak na razie, pomalowałam paznokcie i więcej mi się nie chce, więc pewnie wszystko zostanie mi na jutro. Robię sobie wolne i nie idę na najgorsze zajęcia, nie będę sobie psuła dnia.
|
||
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kremiki opisałam na wątku o nowościahc kosmetycznych- ten do suchej na mojej skórze zaczynał pachniec jak klej biurowy, podraznienia chwilowe uspokoił ale na dłuższą metę jest zbyt treściwy. werscja lżejsza do normalnej/mieszanej już tak intensywnie nie wydzielała zapachu kleju lepiej sie wchłaniała Tołpa relaksujaco-nawilżajacy też mi się juz znudził i świeciłam się po nim jak podczas upałów tak więc dalej poszukuję czegos fajnego nawilżającego- Triple Active Loreala jeszcze nigdzie nie widziałam a ciekawi mnie. Bo nie mam pojęcia już co próbować ![]() nie dziękuję ![]() Cytat:
Fajnie, że tyle razem jesteście, warto to uczcić. My jakos szczególnie nie celebrowalismy tego i szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy spędziliśmy ze sobą 6 czy może 7 lat ![]() Ok, to ja znikam już do książek całkowicie
|
|
#1967 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dra Smagi nie znam, ale jeżeli jest z katedry Prawa gospodarczego publicznego, to nie powinien robić trudnych testów, jeżeli z katedry Prawa gospodarczego prywatnego, to może być gorzej, bo oni dość trudne przedmioty prowadzą. Ale też może inaczej podchodzą do przedmiotów na innych wydziałach i u nas. ![]() Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Chociaż mam nadzieję, że tym razem lepsze nie okaże się wrogiem dobrego i nie zepsują takiego fajnego produktu, bo średnio mi się chce szukać znowu nowego żelu do twarzy.
|
|
|
#1968 | ||
|
Rozeznanie
|
hello!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dagmaro, i ode mnie serdeczne życzonka spełnienia wszytkich marzeń i wszystkiego dobrego!!! |
||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spojrzałam na składy i skład nowego i starego są identyczne, więc może to z ulepszeniem formuły jest tylko chwytem marketingowym albo apteka z której czerpałam wiedzę na ten temat poszła na łatwiznę i nawet nie sprawdzając wpisała do dwóch różnych produktów ten sam skład, bo skoro mają tę samą nazwę.. ale mam nadzieję, że rzeczywiście zmieniło się tylko opakowanie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1971 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Też od tygodnia problem prezentu dla TŻ już mnie nie dotyczy. Wytypowano mnie do testów blend-a-med, po raz pierwszy na wizażu udało mi się
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1973 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko, co przyszło, jest śliczne
![]() Jutro postaram się zrobić zdjęcia, żebyś jakoś doeczkała do soboty - chyba, że mi prześlesz adres, to wyślę jutro![]() Cytat:
Też kiedyś zaspałam na zaliczenie, na szczęście ćwiczeniowiec był wyrozumiały, mam nadzieję, że ta asystentka się na Ciebie nie obraziła No i trzymam kciuki za jutro![]() Cytat:
Cytat:
O rety, ledwo żyję, pół dnia spędziłam w czytelni a drugie pół potwornie boli mnie głowa. Miałam coś napisać i nie pamiętam Dobranoc![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Przypomniało mi się! :hip-hip-hurra!: Nosku! Wszystkiego najlepszego:
szczęścia na co dzień oraz ciągłych promocji w TBS, Sephorze i innych sklepach no i oczywiście wora pieniędzy na zakupy ![]()
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos soboty: mam apel do Warszawianek: jako że specjalnie przyjeżdzam z dalekiego wschodu żeby zaszczycic Was swoją osobą bardzo proszę o ustawienie spotkania na godzinę 11.00.![]() ![]() ![]() nosku, wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin(jak ja Ci zazrdoszczę! znów chcę mieć tyle lat
); duża rośnij!![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-12-09 o 00:19 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Noseczku, przyłączam się do życzeń, obyś zawsze była szczęśliwa!
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
Justyna wszystkiego najlepszego
i pochwal się potem jak mieszkanko
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, wszystkiego najlepszego, dużo kosmetyków, perfum i pieniędzy na nie, żeby Ci się przyjemnie urządzało mieszkanie i równie dobrze w nim żyło
żebyś nigdy się nie smuciła i odnosiła same sukcesy (także w życiu prywatnym) ![]() ![]() ![]() mi by bardziej pasowała 12:00-13:00..
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku wszystkiego dobrego, żebyś rozwiązała wszystkie swoje problemy i przepięknie urządziła mieszkanie
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, wszystkiego najlepszego.
Czy to jest wątek urodzonych w grudniu? Bo co chwilę ktoś świętuje. Cytat:
A skąd w ogóle wzięło się określenie "rolniczyć"?
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę tej ankiety Vichy
![]() Nosku: wszytskiego najleszego ![]() rzyrafko: Bądź dobrej myśli
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

No i dlatego taki prezent no :P 

a ostatnio pisałam bodajże w weekend ale podczytuje cały czas i wtrącam swoje 3 grosze jak najdzie mnie ochota
Ale jeśli chodzi o twarzowe to tu właśnie preferuje miększe 
A uczyłam się do 3.30 

Możesz sobie wyznaczyć inny termin zaliczenia? Skoro się uczyłaś to na pewno wiedza Ci nie ucieknie do następnego razu.
) bardziej smakuje mi słodzenie miodem właśnie
za jutrzejsze kolokwium

), chyba sobie go sprawię w najbliższym czasie.