Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 15:56   #1951
loverynka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

tego mojego TŻta po prostu znam od miliona lat No i dlatego taki prezent no :P

Fuksjaa, trzymam kciuki żeby się udało.

Maluję ściany... Yhh. Ciągle. Za duży ten dom.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:11   #1952
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dziewczyny dziękuję bardzo bardzo

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Niezła jestem. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że stosunkowo rzadko się tu udziela i mi umknęła.
Hmm no to to ja
Piszę jak mnie najdzie a ostatnio pisałam bodajże w weekend ale podczytuje cały czas i wtrącam swoje 3 grosze jak najdzie mnie ochota

Jeszcze raz dziękuje Wam teraz myśle co kupić sobie za pięniądze które dostałam
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:19   #1953
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie lubię Mam wrażenie, że nic nie widać wtedy. Wolę twardsze.
ja też wolę twardsze- przynajmniej do cieni bo mam wrażenie, że miękkie tylko rozmazują zamiast wcierać cień w skórę no i nic nie nabierają z opakowania Ale jeśli chodzi o twarzowe to tu właśnie preferuje miększe
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja nie mam pomysłu na prezent dla swojego, bo chciałam zestaw zapachów 15 ml CK, ale nie było w Super Pharm, mimo że jest w gazetce.
Ja tez nie mam pomysłu, znaczy mam ale od niedzieli chyba już nie miałabym go komu wręczyć... piszę "chyba", bo jeszcze do końca tego nie skreśliłam. Liczę na opamiętanie się i jakiś konkretny znak który ostatecznie powie mi, że warto. Ale jesli to będzie trwało zbyt długo to niestety rozsądek będzie musiał wziąć górę
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dopiero się obudziłam po całonocnej nauce i jeszcze nie myślę.
A ja obudziłam się po 10 a byłam umówiona znów z asystentką na odpytanie na 9 A uczyłam się do 3.30 A miała przyjechać specjalnie dla mnie na tę godzinę, ech ja to zawsze muszę nawalić.

Poszłam do galerii do drogerii ale dziwnie się czułam i wyszłam

Przyszedł biustonosz Ewy Michalak- bardzo dziwnie leży, a tak na niego liczyłam

i zeżarłam paczkę Werthersów (znaczy tubkę), 8 cukierków, snickersa, prince polo z tej paczki co tak dumnie się chwaliłam wczoraj

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Aaa, jak mogłam zapomnieć- Dagmaro ja też się dołączam dożyczeń, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka
PS. Myślałam że jestes starsza ;-p
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:30   #1954
Koshatka
Zakorzenienie

Rzyrafko

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Przyszła też do mnie paczuszka z Vichy Consult - wypełniłam tą ankietę, którą podesłała Nosek i dostałam krem Aqualia Thermal Legere (słoiczek 15ml), preparat do demakijażu 3w1 (30ml) i próbkę podkładu (saszetkę), ale się cieszę.
Gdzie można takie coś wypełnić?

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Hmm no to to ja
Piszę jak mnie najdzie a ostatnio pisałam bodajże w weekend ale podczytuje cały czas i wtrącam swoje 3 grosze jak najdzie mnie ochota
Wiem. Jak dziewczyny powiedziały że masz imię w nicku to od razu skojarzyłam.
Stary 2009-12-08, 17:42   #1955
Estella
Zakorzenienie

Dagmarko wszystkiego dobrego

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:46   #1956
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko, będzie dobrze Możesz sobie wyznaczyć inny termin zaliczenia? Skoro się uczyłaś to na pewno wiedza Ci nie ucieknie do następnego razu.

Ale zmarzłam, mój bus nie przyjechał a ja oczywiście nie wzięłam dziś parasola i przemoczyło mnie strasznie. Grzeję się teraz herbatą z cytryną i miodem. Ostatnio zamiast cukru, który ograniczyłam już prawie do minimum (daję do herbaty tyle, ile się mieści na koniuszku łyżeczki, czyli tak na prawdę bardzo niewiele ) bardziej smakuje mi słodzenie miodem właśnie

Idę zmyć makijaż i pomalować pazurki tylko nie wiem jeszcze na jaki kolor.
Stary 2009-12-08, 17:48   #1957
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam pomysłu, znaczy mam ale od niedzieli chyba już nie miałabym go komu wręczyć... piszę "chyba", bo jeszcze do końca tego nie skreśliłam. Liczę na opamiętanie się i jakiś konkretny znak który ostatecznie powie mi, że warto. Ale jesli to będzie trwało zbyt długo to niestety rozsądek będzie musiał wziąć górę
Rzyrafko ściskam, na pewno wszystko będzie dobrze. Wiem, że podejmiesz dobrą decyzję.

Dagmaro wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i w ogóle.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Wiem. Jak dziewczyny powiedziały że masz imię w nicku to od razu skojarzyłam.
Niemniej jednak niefajnie to zabrzmiało...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:51   #1958
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Niemniej jednak niefajnie to zabrzmiało...
Na pewno nie miałam takiej intencji. Wy się znacie w większości od początku, mówicie sobie po imieniu a ja się jeszcze gubię kto jest kto.
Stary 2009-12-08, 18:07   #1959
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko, będzie dobrze Możesz sobie wyznaczyć inny termin zaliczenia? Skoro się uczyłaś to na pewno wiedza Ci nie ucieknie do następnego razu.
To była tylko uprzejmość ze strony asystentki na szczęście, ale tymbardziej mi głupio A jutor kolokwium więc wiedza się przyda
Cytat:
Rzyrafko ściskam, na pewno wszystko będzie dobrze. Wiem, że podejmiesz dobrą decyzję.
Jakakolwiek ona nie będzie będę musiała uznac ją za właściwą żeby dalej sobie układać życie, dzięki

Aaa, w końcu nie napisałam co z lakierem jutro po 10tej, cały czwartek i piątek po 10tej jestem wolna I jest znów promocja na micela http://www.aptekaeskulap.pl/bioderma...tis-p-418.html piszesz się?
Iii jeszcze pytałam czy znasz dra Marcina Smagę z prawa gospodarczego? W sensie czy robi trudne testy
Stary 2009-12-08, 18:20   #1960
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko więc trzymam za jutrzejsze kolokwium

A ja właśnie się dowiedziałam, że jutro mamy wolny dzień i nie muszę iść do pracy.
Chyba zrobię zatem coś pożytecznego i pojadę jutro do biblioteki oddać książki, które wypożyczyłam do mojej pracy lic.
Stary 2009-12-08, 18:49   #1961
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Aaa, jak mogłam zapomnieć- Dagmaro ja też się dołączam dożyczeń, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka
PS. Myślałam że jestes starsza ;-p
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dagmarko wszystkiego dobrego
Cytat:

Dagmaro wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i w ogóle.
Dziękuje bardzo dziewczyny
Co do wieku no to wiem "gówniara" ze mnie ale mówią że jak na taki wiek to dojrzała i rozsądna

Rzyrafko trzymam kciuki za jutrzejsze kolokwium i w ogóle mam pytanie jak te nowe kremiki z vichy? bo pisałaś jeżeli dobrze pamiętam że próbki miałaś warte to coś?
Stary 2009-12-08, 18:51   #1962
loverynka
Zakorzenienie

Dagmaro, wszystkiego najlepszego!

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:01   #1963
karolina1985
Zakorzenienie

Dagmara wszystkiego naj!!

Dzielnie trzymam się na odwyku, kupiłam tylko 2 saszetki maseczki oczyszczającej (nie mam żadnej), peeling Lirene i piankę Isany do golenia(też nie miałam).Wzięłam też Ziaję biolipidową, za mną pierwsze testy-pozytywne Zdecydowanie za tłusta dla mnie na co dzień, ale na noc ładnie mnie nawilżyła i ukoiła lekkie podrażnienie na policzkach, którego winowajcy nie znalazłam

Poleciał żel Luksji, więcej nie kupię Może i całkiem ładnie pachnie, ale są strasznie wodniste przez co niewydajne i mam wrażenie jakby wcale nie myły. Może na lato, kiedy prysznic biorę co chwilę będą fajne, ale tak to ja lubię czuć, że jestem umyta Przy Palmolive mogą się schować.

Zastanawiam się nad zamówieniem żelu Avene jeszcze w starej formule, bo boję się, że ta nowa może być jakaś "pokombinowana"
Wprawdzie spokojnie starczy mi jeszcze na m-c, albo i dłużej, ale boję się, że potem coraz trudniej będzie znaleźć starą wersję

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:16   #1964
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Mi dziś przyszly z Avonu masło z minerałami Morza Martwego w tym fajnym słoiku (fajną ma twardą konsystencję i nie pachnie tak bardzo mocno) balsam migdał i mleko, 2 kosmetyczki i kolczyki na sylwestra
chyba sobie zrobię teraz maseczkę błotną.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:16   #1965
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Rzyrafko, przykro mi, ale wierzę że podejmiesz dobrą decyzję.
Cytat:
Gdzie można takie coś wypełnić?
Na stronie Vichy Consult.
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Poleciał żel Luksji, więcej nie kupię Może i całkiem ładnie pachnie, ale są strasznie wodniste przez co niewydajne i mam wrażenie jakby wcale nie myły. Może na lato, kiedy prysznic biorę co chwilę będą fajne, ale tak to ja lubię czuć, że jestem umyta Przy Palmolive mogą się schować.
O tak, uwielbiam to uczucie. Niestety zauważyłam, że mało który żel daje takie prawdziwe odświeżenie. O ile dobrze pamiętam, to najlepiej wspominam zielony (?) Palmolive, chyba Thermal SPA czy jakoś tak, z efektem łaźni tureckiej chyba (nie ma to jak moja pamięć do nazw), chyba sobie go sprawię w najbliższym czasie. .
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Fuksjaa, trzymam kciuki żeby się udało.
Dziękuję.

Zaczynam dziś rolniczenie, bo jutro mamy z TŻem drugą rocznicę i wypadałoby jakoś wyglądać. Jak na razie, pomalowałam paznokcie i więcej mi się nie chce, więc pewnie wszystko zostanie mi na jutro.
Robię sobie wolne i nie idę na najgorsze zajęcia, nie będę sobie psuła dnia.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:36   #1966
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo dziewczyny
Co do wieku no to wiem "gówniara" ze mnie ale mówią że jak na taki wiek to dojrzała i rozsądna

Rzyrafko trzymam kciuki za jutrzejsze kolokwium i w ogóle mam pytanie jak te nowe kremiki z vichy? bo pisałaś jeżeli dobrze pamiętam że próbki miałaś warte to coś?
jesli to prawda co mówią to fajnie

Kremiki opisałam na wątku o nowościahc kosmetycznych- ten do suchej na mojej skórze zaczynał pachniec jak klej biurowy, podraznienia chwilowe uspokoił ale na dłuższą metę jest zbyt treściwy. werscja lżejsza do normalnej/mieszanej już tak intensywnie nie wydzielała zapachu kleju lepiej sie wchłaniała ale w sumie wcale nie mam ochoty jej kupić Tołpa relaksujaco-nawilżajacy też mi się juz znudził i świeciłam się po nim jak podczas upałów tak więc dalej poszukuję czegos fajnego nawilżającego- Triple Active Loreala jeszcze nigdzie nie widziałam a ciekawi mnie. Bo nie mam pojęcia już co próbować

Cytat:
rzyrafko więc trzymam za jutrzejsze kolokwium
nie dziękuję
Cytat:
Rzyrafko, przykro mi, ale wierzę że podejmiesz dobrą decyzję.

Zaczynam dziś rolniczenie, bo jutro mamy z TŻem drugą rocznicę i wypadałoby jakoś wyglądać. Jak na razie, pomalowałam paznokcie i więcej mi się nie chce, więc pewnie wszystko zostanie mi na jutro.
wolałabym, żebysmy ją podjeli razem nawet jeśli się skończy na rozstaniu...

Fajnie, że tyle razem jesteście, warto to uczcić. My jakos szczególnie nie celebrowalismy tego i szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy spędziliśmy ze sobą 6 czy może 7 lat

Ok, to ja znikam już do książek całkowicie
Stary 2009-12-08, 21:25   #1967
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na pewno nie miałam takiej intencji. Wy się znacie w większości od początku, mówicie sobie po imieniu a ja się jeszcze gubię kto jest kto.
Wierzę, po prostu wyraziłam swoją opinię, nie miałam nic złego na myśli.

Cytat:
Aaa, w końcu nie napisałam co z lakierem jutro po 10tej, cały czwartek i piątek po 10tej jestem wolna I jest znów promocja na micela http://www.aptekaeskulap.pl/bioderma...tis-p-418.html piszesz się?
Iii jeszcze pytałam czy znasz dra Marcina Smagę z prawa gospodarczego? W sensie czy robi trudne testy
Na micelka jak najbardziej się piszę, bardzo chętnie. Jutro jadę na 13 na praktyki do sądu, ale nie wiem, ile mi zejdzie. W czwartek i piątek jeszcze nie wiem, w jakich godzinach będę dostępna, ale jakoś się zgadamy.
Dra Smagi nie znam, ale jeżeli jest z katedry Prawa gospodarczego publicznego, to nie powinien robić trudnych testów, jeżeli z katedry Prawa gospodarczego prywatnego, to może być gorzej, bo oni dość trudne przedmioty prowadzą. Ale też może inaczej podchodzą do przedmiotów na innych wydziałach i u nas.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad zamówieniem żelu Avene jeszcze w starej formule, bo boję się, że ta nowa może być jakaś "pokombinowana"
Wprawdzie spokojnie starczy mi jeszcze na m-c, albo i dłużej, ale boję się, że potem coraz trudniej będzie znaleźć starą wersję
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Chociaż mam nadzieję, że tym razem lepsze nie okaże się wrogiem dobrego i nie zepsują takiego fajnego produktu, bo średnio mi się chce szukać znowu nowego żelu do twarzy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:28   #1968
off-wietrzka
Rozeznanie

hello!!

Cytat:
A ja ostatnio w pracy mało jem, bo nawet nie odczuwam głodu. Za to po powrocie do domu cały wieczór spędzam na jedzeniu (najpierw obiad a potem coś na słodko i na kolację zwykle zjadam jeszcze ze 2 kanapki lub robię sobie hot-doga). Najdziwniejsze w tym jednak jest to, że schudłam, bo każde dżinsy rurki ubieram bez problemu i w dodatku jeszcze mam luz Niedawno jeszcze miałam problemy z ich ubieraniem, bo na tyłek ledwo mogłam je wcisnąć i z zapięciem też bywał kłopot.
ja z kolei zaczynam się nie mieścić w moje dotychczasowe ciuchy - w sobotę spakowałam cały karton spodni i spódnic, do których się już nie zmieszczę w najbliższych miesiącach...

Cytat:

Dagmaro, i ode mnie serdeczne życzonka spełnienia wszytkich marzeń i wszystkiego dobrego!!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:44   #1969
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Chociaż mam nadzieję, że tym razem lepsze nie okaże się wrogiem dobrego i nie zepsują takiego fajnego produktu, bo średnio mi się chce szukać znowu nowego żelu do twarzy.
ja tak samo
spojrzałam na składy i skład nowego i starego są identyczne, więc może to z ulepszeniem formuły jest tylko chwytem marketingowym albo apteka z której czerpałam wiedzę na ten temat poszła na łatwiznę i nawet nie sprawdzając wpisała do dwóch różnych produktów ten sam skład, bo skoro mają tę samą nazwę.. ale mam nadzieję, że rzeczywiście zmieniło się tylko opakowanie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 21:55   #1970
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

i zeżarłam paczkę Werthersów (znaczy tubkę), 8 cukierków, snickersa, prince polo z tej paczki co tak dumnie się chwaliłam wczoraj
Ja od wczoraj pożeram Ferrero Rondnoir, zaliczyłam juz 3/4 całej bombonierki... czuję jak mi się odkłada na brzuchu ale... warto

Cytat:

Robię sobie wolne i nie idę na najgorsze zajęcia, nie będę sobie psuła dnia.
Pamiętam jak kiedyś w obecności Tżta użyłam określenia rolniczyć się i coś tam mu się zapisało w pamięci i po jakimś czasie zapytał: kiedy będziesz się farmerzyć?
Stary 2009-12-08, 22:12   #1971
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
A ja obudziłam się po 10 a byłam umówiona znów z asystentką na odpytanie na 9 A uczyłam się do 3.30 A miała przyjechać specjalnie dla mnie na tę godzinę, ech ja to zawsze muszę nawalić.
Przesyłam wirtualne uściski i dużo siły, abyś podjęła dobrą decyzję
Też od tygodnia problem prezentu dla TŻ już mnie nie dotyczy.

Wytypowano mnie do testów blend-a-med, po raz pierwszy na wizażu udało mi się
Stary 2009-12-08, 22:22   #1972
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Stary 2009-12-09, 00:12   #1973
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
A jak wyglądają moje podkłady, kolory są ok? Średnio jasne, żółte?
Wszystko, co przyszło, jest śliczne Jutro postaram się zrobić zdjęcia, żebyś jakoś doeczkała do soboty - chyba, że mi prześlesz adres, to wyślę jutro
Cytat:
Rzyrafko, strasznie mi przykro
Też kiedyś zaspałam na zaliczenie, na szczęście ćwiczeniowiec był wyrozumiały, mam nadzieję, że ta asystentka się na Ciebie nie obraziła No i trzymam kciuki za jutro
Cytat:
O tak, uwielbiam to uczucie. Niestety zauważyłam, że mało który żel daje takie prawdziwe odświeżenie. O ile dobrze pamiętam, to najlepiej wspominam zielony (?) Palmolive, chyba Thermal SPA czy jakoś tak, z efektem łaźni tureckiej chyba (nie ma to jak moja pamięć do nazw), chyba sobie go sprawię w najbliższym czasie. .
Bardzo dobrze pamiętasz nazwę. Ostatnio go używam - taki jasno zielony, super jest!
Cytat:
Pamiętam jak kiedyś w obecności Tżta użyłam określenia rolniczyć się i coś tam mu się zapisało w pamięci i po jakimś czasie zapytał: kiedy będziesz się farmerzyć?
I dobrze powiedział, przecież to to samo!
Cytat:

O rety, ledwo żyję, pół dnia spędziłam w czytelni a drugie pół potwornie boli mnie głowa. Miałam coś napisać i nie pamiętam Dobranoc

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Przypomniało mi się! :hip-hip-hurra!:

Nosku! Wszystkiego najlepszego:
szczęścia na co dzień oraz ciągłych promocji w TBS, Sephorze i innych sklepach
no i oczywiście wora pieniędzy na zakupy
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 00:16   #1974
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Wszystko, co przyszło, jest śliczne Jutro postaram się zrobić zdjęcia, żebyś jakoś doeczkała do soboty - chyba, że mi prześlesz adres, to wyślę jutro
Spoko, jakoś doczekam

A propos soboty: mam apel do Warszawianek: jako że specjalnie przyjeżdzam z dalekiego wschodu żeby zaszczycic Was swoją osobą bardzo proszę o ustawienie spotkania na godzinę 11.00.

nosku, wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin(jak ja Ci zazrdoszczę! znów chcę mieć tyle lat); duża rośnij!

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-12-09 o 00:19
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 01:30   #1975
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Noseczku, przyłączam się do życzeń, obyś zawsze była szczęśliwa!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 08:05   #1976
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Justyna wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia duzo miłości i kosmetyków i pochwal się potem jak mieszkanko bo to chyba dzisiaj czy mi sie cos pokickało
Stary 2009-12-09, 08:19   #1977
Organzza
Zakorzenienie

Nosku, wszystkiego najlepszego, dużo kosmetyków, perfum i pieniędzy na nie, żeby Ci się przyjemnie urządzało mieszkanie i równie dobrze w nim żyło żebyś nigdy się nie smuciła i odnosiła same sukcesy (także w życiu prywatnym)

Cytat:
A propos soboty: mam apel do Warszawianek: jako że specjalnie przyjeżdzam z dalekiego wschodu żeby zaszczycic Was swoją osobą bardzo proszę o ustawienie spotkania na godzinę 11.00.
mi by bardziej pasowała 12:00-13:00..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-09, 09:44   #1978
Estella
Zakorzenienie

Nosku wszystkiego dobrego, żebyś rozwiązała wszystkie swoje problemy i przepięknie urządziła mieszkanie

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:44   #1979
Koshatka
Zakorzenienie

Nosku, wszystkiego najlepszego.

Czy to jest wątek urodzonych w grudniu? Bo co chwilę ktoś świętuje.

Cytat:
Świetne.
A skąd w ogóle wzięło się określenie "rolniczyć"?

Cytat:
Stary 2009-12-09, 09:55   #1980
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie widzę tej ankiety Vichy

Nosku: wszytskiego najleszego

rzyrafko: Bądź dobrej myśli

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości