|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
to jakbys widziala przy okazji taka cizie z czarnymi wlosami, tipsami w 10cm szpilach i po solarze w okolicach ksw to blagam cie. zabij. nie miej litosci. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
o kurcze!! super!! dzieki bejbe |
||
|
|
|
#3782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3783 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, brzmi jak opis mojej koleżanki
Są tutaj może jakieś dziewczyny z woj. śląskiego, które wiedzą coś o Konopiskach? Podobno to jest jakieś centrum, gdzie jest całe mnóstwo sukienek, garniturów, dodatków itp i mieści się gdzieś pod Częstochową
|
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
ja również jestem zadowolona z białej perły jak narazie, zobaczymy co będzie po 2 tubce...
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje wybielanie trwało góra 7 dni.. a i zapomniałam powiedzieć, że w opakowaniu są dwie tubki tego żelu... jest też takie coś jak biała perła simple (chyba 20 pare zł) ale już nie wiem czy służy też do wybielania czy tylko do utrwalania wybielonych po zwykłej BP
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
Jejku dziewczyny ile Wy piszecie!
Ja już dzisiaj nie dam rady tego nadrobić, bo padam z nóg. Zlazłam całą Piotrkowską i Manu i co? I butów oczywiście nie kupiłam ![]() ![]() Te z Deichmanna o których kiedyś mówiłam były zdecydowanie za szerokie na moją stopę, a gdy spodobało mi się coś innego to oczywiście ten sam problem - 37 za duże, 36-za małe. Pani ekspedientka nawet mi do tych 37 jakiś wkładek żelowych nawkładała, cudów niewidów Ale wtedy but robił się za 'płytki' i zwyczajnie stopa mi wypadała. Ja chyba sobie pół palców obetnę i może wcisnę się w 36... Jaka jestem wkurzona noo Zawsze mam kłopoty z kupnem butów![]() melleczka - z tych fragmentów co wyczytałam - ta dziewucha ma niesamowity tupet. Po prostu
|
#3787 |
|
Zadomowienie
|
biała perła simple jest w pędzelku bez tych nakładek na zęby i jest do utrwalenia efektu wybielania... ja stosowałam bp dość regularnie, teraz po pierwszej tubce zrobiłam przerwę krótką i zaraz zaczynam nową
![]() a po pastach wybialających typu signal, czy blendamed nie ma co się spodziewać jakiś większych efektów, one służą także do podtrzymania efektów wybielania, zęby po nich są gładkie, błyszczące i tyle. Nie rozjaśnią one koloru. Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2009-12-08 o 21:36 |
|
|
|
#3788 | ||||||
|
żona
|
no to zaczynam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja z moim juz dwa lata a moj tata pewnie by go na drodze nawet nie poznał, tak sie interesuje![]() Cytat:
tak mi przykro ale wierze ze sie nie poddasz bo kochasz Jedz do niego jak najszybciej jak sie tylko zobaczycie z usmiechem na twarzy to wszystkie problemy miną )Cytat:
dzisiaj byłam na przymiarce![]() Cytat:
![]() rozbawiłas mnie:D Cytat:
mozesz cos wiecej o tym powiedziec?![]() edit ![]() juz wiem chyba sie skusze ale szkoda mi 50ciu złotych Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2009-12-08 o 21:38 |
||||||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
ja jej pokaze.,....
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
jest to taki żel, w zestawie są dwie tubki tego żelu. smak ma okropny ale idzie się przyzwyczaić.. do tego w zestawie są trzy nakładki na zęby (1 dodatkowa) takie silikonowe.. przed wybielaniem się je formuje tzn moczy w gorącej wodzie i odbija swoje zęby tzn dopasowuje do swoich zębów
do tego daje się żel, jeśli się nie mylę to 3 razy dziennie po 30 min się z takim czymś siedziedit ![]() to wiesz po raz drugi
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam białe żeby dopóki nie zaczełam jeśc żelazxa w tabletkach. Ale byłam u orto ostatnio i powiedziała,ze mam najpierw spróbować zmyć osad jakąś lepszą pastą. Kości wybielaćnie chcę
![]() Jak nie pomoze to zainwestuję w te perłę. Ale najpierw musze zarobic na nią, sporo kosztuje
|
|
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3793 | |
|
żona
|
Cytat:
bo ja nie moge takich swinst nawet pod nos podstawiac... juz raz w podstawowce u higienistki zwymiotowałam bo kazała mi krople żołądkowe wypić to tylko je powąchałam i na tym koniec
|
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a tak powaznie, to nie dziwie ci sie ze jestes zla, tez bym byla mega wkurzona, ale na twoim miejscu jak jest taka mozliwosc to pojechalabym z TŻ do Krakowa - tak na wszelki wypadek ;p Cytat:
I nawet mialam zamiar sie tam wybrac, ale traf chcial ze zdecydowalam sie szyc ;p
|
|
|
#3795 | |
|
Zadomowienie
|
u mnie z tym nie było aż tak źle. dało się wytrzymać
wystarczy aplikatory przyciąć tak żeby nie zachodziły na dziąsłaCytat:
trzeba się po prostu nauczyć to dozować tak żeby było dobrze
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-08 o 21:51 |
|
|
|
|
#3796 |
|
Rozeznanie
|
Karolakm91 a ile ta pasta kosztuje?
Melleczko droga ja już nie mam siły do tego copiszesz aż mi ciśnienie skacze,głupia jędza ale tż też nie jest bez winy! Ja mam w miare blae zeby jak uzywam blend a med white pearl to juz pare osob mimowiloze mam biale ale misie marza takie jak ma Natasza Urbańska!
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żanetka91, 60 zł
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
I co takie dobre efekty po tym?
|
#3799 | ||
|
żona
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale się nakręciłam na to![]() ta biala perla kosztuje 90 zl? Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2009-12-08 o 22:07 |
||
|
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a różnie kosztuje bo już czytałam że od 46 - ok 70 ja dałam 49 chyba, więc nie jest źlea efekty pewnie różne, bo każdego zęby inaczej reaguję.. ja byłam bardzo zadowolona więc chcę to powtórzyć
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-08 o 22:05 |
|
|
|
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję ładnej asymetrycznej sukienki na studniówkę! nie mogę znaleźć nic interesującego...pomożeci e?
|
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
We mnie tez rozbudziłyście ochotę, ale pech chciał, że noszę aparat i nic by z tego nie wyszło ;p
Ja się zbytnio nie udzielam, ale czytam was namiętnie i jestem na bieżąco . I chciałam ci powiedzieć mell (mogę tak pisać?), że jesteś w dosyć przykrej sytuacji, ale nie martw się, trzymam kciuki, żeby ta lafirynda się odwaliła od was, będzie dobrze ;*
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro zobacze ile u mnie to cudo
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
Żanetka cieszę się
w zęby chyba warto zainwestować trochę tylko BP nie działa na plomby więc jak ktoś ma np z przodu to może to później dziwnie wyglądać
|
#3806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3808 |
|
żona
|
jezuuu nie mowcie ze to boli jeszcze
|
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

Podobno to jest jakieś centrum, gdzie jest całe mnóstwo sukienek, garniturów, dodatków itp i mieści się gdzieś pod Częstochową

Ale wtedy but robił się za 'płytki' i zwyczajnie stopa mi wypadała. Ja chyba sobie pół palców obetnę i może wcisnę się w 36... Jaka jestem wkurzona noo
Zawsze mam kłopoty z kupnem butów

Ja z moim juz dwa lata a moj tata pewnie by go na drodze nawet nie poznał, tak sie interesuje