Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 14:49   #3571
8mouse3
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość

ah ta grypa dotyka juz wielu ludzi, a trzeba jakos sie trzymac i witaminki brac nie dajcie sie !!!
Ja poległam...od soboty mnie trzyma, dziś musiałam pójść do pracy, ale jutro mam wolne. No ale w weekend miałam zajęcia, więc też się nie podleczyłam- za to już od teraz zaczynam leniuchowanie i kurowanie
Stary 2009-12-07, 15:21   #3572
froggie
Zakorzenienie

Bianeczko w zeszłym roku mierzyłam tą suknię z Giselle lub bardzo podobną, nie mam przy sobie jej zdjęcia; a zdaje mi się ze się jeszcze zachowało na drugim kompie
Stary 2009-12-07, 16:09   #3573
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez exceptional697 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Lubelskie Panny śledzę to forum od ponad roku ale muszę przyznać, że zdecydowanie za rzadko Sama ślubuję w sierpniu 2010 ;] Mam do Was ogromną prośbę. Zamieszczę (o ile mi się uda) zdjęcia sukni, którą mierzyłam ostatnio. Akurat do właścicielki przyszła księgowa i zostawiła mnie z koleżanką samą w sukni i nie omieszkałyśmy tego wykorzystać jest to suknia która przypadła mi do gustu ale nie ma "tego czegoś" powiedzcie co myślicie na jej temat, co Wam się nie podoba a co może podoba wszelkie rady będą dla mnie bezcenne bo stwierdzam, że chyba nie ma jeszcze na świecie Mojej sukni ;] Zdjęcia nie są powalającej jakości, bo były robione telefonem
hehe wiem, wiem orient mam niesamowity ale dopiero nadrabiam zaległości po weekendowe
Exceptional moim zdaniem suknia zupełnie do Ciebie nie pasuje. Wydaje mi się że to rozcięcie i wzory w tych miejscach poszerzają ci biodra. A naprawdę jesteś zgrabna. Moim zdaniem najlepsza dla Ciebie byłaby suknia która podkreśliłaby Ci talię ale miałaby małą ilość zdobień. Zdobienia szczególnie na biuście optycznie go jeszcze powiększają. A podkreślona talia odciągnie uwagę od biustu. A odnośnie ramiączek, wydaje mi się że nie musisz mieć koniecznie ramiączek, masz ładne ramiona i ja bym je osobiście chciała pokazać. Suknia dobrze dopasowana nie powinna Ci zrobić psikusa Ale jeśli pewniej czułabyś się w sukni z ramiączkami to raczej szersze np. koronkowe. W żadnym wypadku nie cienkie. Nie wyglądają elegancko a w połączeniu z dużym biustem sprawiają wrażenie jakby się miały zaraz urwać.

Mmmm... jak ja wam zazdroszczę wybierania sukni i tego dreszczyku emocji przed ślubem Właśnie przeglądałam sobie z ciekawości suknie z madonny i spodobała mi się Lisboa - La sposa
Stary 2009-12-07, 16:54   #3574
maggie123
Zakorzenienie

a ja takie pytanie ni z gruszki ni z pietruszki
słyszała któraś z Was coś o makijazystce Anecie Drzewiczuk?
malowała moją koleżankę do ślubu i bardzo ładnie wyglądała, fajnie jej sie makijaż trzymał
tylko ceny mnie powaliły.. bo myślałam , ze ona nie jest tak oblegana jak np Ola Szymanek i inne panie polecane na forum, ale termin juz ledwo ledwo i cena 100 probny i slubny (+100 starsza), ewentualnie do pleneru + 90 zł

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 17:40   #3575
Telka10
Zakorzenienie

Ale ja jestem wściekła!!!
Dlaczego ci pracodawcy to takie szuje?!
Obiecują gruszki na wierzbie...a potem coś wymyślają...idziesz na rozmowę podają inne warunki...a jak przychodzi do podpisania umowy to wychodzą różne kwiatki...
Ech...miałam nadzieję że wreszcie będę mieć pracę...ale chyba się myliłam bo po dzisiejszym wymyśle mam co raz mniejszą ochotę na tą pracę...

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 19:02   #3576
oshinek
Wtajemniczenie

Maggie gratuluję wyboru
Z tego co piszesz widać, ze jesteś bardzo zadowolona z wyboru i to jest najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Obiecują gruszki na wierzbie...a potem coś wymyślają...idziesz na rozmowę podają inne warunki...a jak przychodzi do podpisania umowy to wychodzą różne kwiatki...
Ech...miałam nadzieję że wreszcie będę mieć pracę...ale chyba się myliłam bo po dzisiejszym wymyśle mam co raz mniejszą ochotę na tą pracę...
Ehhh.... chamstwo i tyle, brak szacunku do drugiego człowieka już na starcie niezbyt dobrze świadczy o nich jako o przyszłym pracodawcy. Telka im się chyba wydaje, że jak jest trudniej na rynku pracy o coś sensownego i ciągle tylko pojawiają się hasła: kryzys, kryzys... to człowiek będzie ich po stopach całował że w ogóle coś proponują.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 19:38   #3577
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez liwaczka Pokaż wiadomość
A i miło było mi się spotkać z niektórymi z was
Mnie również

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Sfinalizowaliśmy w końcu zakup alkoholu wczoraj po długich debatach i degustacji stanęło w końcu na Panu Tadeuszu kupiliśmy 14 kartonów wychodzi 0,5l na osobe na dwa dni do tego wino i bimberek na wiejskim stole i mam nadzieję ze impreza będzie udana.... w sobotę pojeździliśmy po hurtowniach więc jeśli ktoś potrzebuje cen to służe pomocą...
O to można jakiś taki mini cennik prosić na priv?

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
dziewczyny dzięki za miłe słowa,
Ana suknia to własnie ta już zakupiona (w tym tygodniu reszte musze zaplacic, co mi sie tak srednio widzi, no ale trudno)
kwiatek tez mi sie nie podoba ale mozna sie go bez problemu pozbyc,
te sterczace zakladki nad kwiatkiem maja byc bardziej przylegajace (na dopasowaniu mi ja na cud miod zrobia)
zreszta tu i owdzie trzeba ja jeszcze dopasowac, troszke skrocic i moze jeszcze jakies moje fanaberie wprowadzic. chociaz cale szczescie duzo dopasowywac nie trzeba bedzie bo rozmiar prawie dobry... 32siostra ma to ze smiechu prawie nie umarla, ze sobie komunijna sukienke kupuje
a materialem bylam zdziwiona ze tak niesamowicie sie swieci (bo dopiero na zdjeciach w domu to zobaczylam) - mam nadzieje ze to kwestia swiatla, bo jak nie to sie maka obsypie i bedzie git
pysiak mi sie sam usmiechal jak tak w tej sukni stalam w sklepie i nie chcialam jej zdejmowac...

Ana, wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja Ci na maila nie odpisalam. paskuda ze mnie. wybacz. juz sie poprawiam
Super, że ją kupiłaś! Naprawdę ładnie wyglądasz, pasuje do Ciebie. A jaka to firma i model? Na Głębokiej kupowałaś? Wiesz co...z tym płaceniem całości to chyba przy przecenach tak jest, moja koleżanka kupowała z wyprzedaży i też całość musiała zapłacić, ale suknia została w salonie do przymiarki.

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
ogólne wrażenie z targów- beznadzieja
Jak dostanę zdjęcie od pani Elizy to się pochwalę...
Obowiązkowo się pochwal

Cytat:
Napisane przez Pastelaa Pokaż wiadomość
Ja pytałam ile kosztuje tort w Zbyszku i cena wynosi 50 zł/kg !!!!
Ale takie zwykłego tortu czy takie niby angielskiego z tą masą lukrową, marcepanową czy coś w ten deseń. Ja dzwoniłam kiedyś do Zbyszka to mi Pani powiedziała, że taki tort właśnie z tą twardszą skorupką, ten angielski to 65 zł/kg..Podziękowałam

Cytat:
Masakra z tym jest..ja szukam nadal, chodzę niby na rozmowy i co..oczywiście ogłoszenie nie jest adekwatne to stanowiska..
Stary 2009-12-07, 19:39   #3578
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ehhh.... chamstwo i tyle, brak szacunku do drugiego człowieka już na starcie niezbyt dobrze świadczy o nich jako o przyszłym pracodawcy. Telka im się chyba wydaje, że jak jest trudniej na rynku pracy o coś sensownego i ciągle tylko pojawiają się hasła: kryzys, kryzys... to człowiek będzie ich po stopach całował że w ogóle coś proponują.
Czasem to się zastanawiam czy jednak nie lepiej założyć własnej działalności...bo tak to ciągle trzeba się płaszczyć...tylko co na tej Lubelszczyźnie może wypalić??

Ana stanowisko a ogłoszenie to już w ogóle porażka...i te śmieszne nazwy stanowisk...

Szczęśliwi

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2009-12-07 o 19:42
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 20:02   #3579
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem to się zastanawiam czy jednak nie lepiej założyć własnej działalności...bo tak to ciągle trzeba się płaszczyć...tylko co na tej Lubelszczyźnie może wypalić??

Ana stanowisko a ogłoszenie to już w ogóle porażka...i te śmieszne nazwy stanowisk...
coś tam jeszcze może wypali zależy w jakiej dziedzinie się widzisz i co byś chciała robić

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 20:22   #3580
Myszulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Mmmm... jak ja wam zazdroszczę wybierania sukni i tego dreszczyku emocji przed ślubem Właśnie przeglądałam sobie z ciekawości suknie z madonny i spodobała mi się Lisboa - La sposa
bardzo ładne są tej La sposy - mi wpadły w oko modele: legado, lorena, i faro.. oglądam dalej

Cytat:
współczuję, trzymam kciuki abys znalazła wreszcie coś normalnego

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
też ciągle słysze kryzys to kryzys tamto...

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Ale takie zwykłego tortu czy takie niby angielskiego z tą masą lukrową, marcepanową czy coś w ten deseń. Ja dzwoniłam kiedyś do Zbyszka to mi Pani powiedziała, że taki tort właśnie z tą twardszą skorupką, ten angielski to 65 zł/kg..Podziękowałam..
strasznie drogi ten tort w zbyszku

Cytat:
Chciałabym znaleźć kogoś tak do 1500zł a czy hd czy sd to nie mam sama pojęcia chyba raczej trudno będzie mi znaleźć hd za 1500zł Wysłałam dzisiaj serię maili do film, których ulotki dostałam na targach i do tych, których strony znalazłam w necie i zobaczymy jak to będzie Bardzo podobali mi się panowie z Bossmix za 1200zł bardzo ciekawy pakiet ale niestety mają już zajęty mój termin, więc zakasuje rękawy i szukam dalej
a widziałaś mój priv??
Cytat:
Sfinalizowaliśmy w końcu zakup alkoholu wczoraj po długich debatach i degustacji stanęło w końcu na Panu Tadeuszu kupiliśmy 14 kartonów wychodzi 0,5l na osobe na dwa dni do tego wino i bimberek na wiejskim stole i mam nadzieję ze impreza będzie udana.... w sobotę pojeździliśmy po hurtowniach więc jeśli ktoś potrzebuje cen to służe pomocą...
super gratuluje masz może cenki na sobieskiego, smirnoffa bądź wyborową
Stary 2009-12-07, 21:53   #3581
exceptional697
Raczkowanie

GG do exceptional697

Po pierwsze naprawdę dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie komentarze na temat tamtej sukienki (bo sukni to chyba za dużo powiedziane ) dzięki waszym pochlebstwom jestem zwarta i gotowa poszukać swojej idealnej sukni i wybiorę tylko taką w której będę bezapelacyjnie zakochana jeszcze raz wielkie dzięki

Cytat:
To ja też bardzo ładnie proszę

Cytat:
Napisane przez Myszulek Pokaż wiadomość

a widziałaś mój priv??
Dostałam dostałam dziękuję pięknie mam 2 do wyboru jeden za 1300 i drugi za 1500 a właśnie słyszała któraś z was o firmie makefilm?? Mają oni siedzibę na Królewskiej
Stary 2009-12-07, 22:37   #3582
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Bianeczko w zeszłym roku mierzyłam tą suknię z Giselle lub bardzo podobną, nie mam przy sobie jej zdjęcia; a zdaje mi się ze się jeszcze zachowało na drugim kompie
oo pochwaliłabyś się?

Cytat:
ja dzisiaj byłam pod salonem gdzie pracowałam i sie zwolniłam. Też nie szanowali pracowników, traktowali nas jak śmiecie.Jeszcze wszelkimi sposobami chcieli zrobić z nas głupka i myśleli że tego nie wiemy, parodia dosłownie Kusiło mnie żeby tam zajrzeć i co? PUCHY! Wszystkie dziewczyny odeszły i nie mają klientów! Dobrze im tak za to że tak traktowali ludzi!

Byłam dzisiaj w Giselle i przymierzyłam 3 suknie. Jako pierwszą tą z targów co wklejałam zdjecie. Tylko że mieli taki mały rozmiarek że nie weszła mi do końca biodra mam za szerokie, ale mniej więcej zobaczyłam, podoba mi się Jak się ją ubierze to ten dół wygląda bosko! Następnie przymierzyłam suknię ze złotym gorsetem, też piękna, chociaż nie zwróciłabym na nią uwagi ale babka przyniosła mi ją do przymiarki i mam okropny dylemat między tymi dwoma Miała złoty gorset, i spódnicą ecri, Gorset cały przezroczysty z naszytą koronką, dół gładki z klinem po boku, też pięknie się prezentowała, i świetnie się w niej czułam Na końcu przymierzyłam taką z super twardym gorsetem całym wysadzanym kamieniami i na dole falbanki, też piękna ale już mnie tak nie powaliła. I tak. Cena pierwszej prawie 3700 , drugiej 2600 , a trzecie chyba 3300. I jestem w gigant rozterce Czekam jeszcze po nowym roku ma być reszta nowych modeli, Niestety sukien nie ma na necie

Kurcze jakos trudno mi uwierzyć, że ciastaw zbyszku sątakie drogie bo moi znajomi miesiac temu zamawiali u nich ciasta. Nie dość ze mieli już pokrojone to każde ciasteczko zapakowane w papierową serwetkę czy coś takiego, a wiem że mieli baaardzo okrojony budrzet i drogich by nie zamawiali, może tylko ten tort taki drogi?

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:

Dostałam dostałam dziękuję pięknie mam 2 do wyboru jeden za 1300 i drugi za 1500 a właśnie słyszała któraś z was o firmie makefilm?? Mają oni siedzibę na Królewskiej
a dzwoniłaś do tego ode mnie? i jak? o tym z królewskiej nie słyszałam

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-12-07 o 22:34
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 22:46   #3583
migdalq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez liwaczka Pokaż wiadomość
Może zacznę od targów...nie byłam w zeszłym roku a w tym byłam zaskoczona tak dużą ilością osób, zwłaszcza dzisiaj, hałas i natłok ulotek był do przewidzenia przy takiej imprezie, fakt że niektóre chciano nam dać nawet i po 3 albo i więcej razy też nie, zwłaszcza jak sama się później zorientowałam że nie wiem jakie już mam a jakich nie, ani też kto już dostał a kto jest po raz kolejny, w konsekwencji czego mam teraz całą reklamówkę do przejrzenia
Ano niestety na targach tak jest :/ Tony ulotek i mnóstwo ludzi, dlatego osobiście uważam, że targi są po to, żeby zebrać ulotki, obejrzeć, co się da typu zdjęcia, filmy, suknie zrobić sobie ewentualnie notatki jeśli coś zatrzymało na dłużej a potem przejrzeć wszystko na spokojnie w domu i umówić się na spotkanie w salonie
Powiem Wam, że dla wystawców to też jest niezły kołowrotek Jak przyszła koleżanka, to jej nie poznałam Tyle przewija się osób, z którymi się rozmawia, że aż mi się w głowie zakręciło i minęło z 5 sekund odkąd na nią spojrzałam do chwili, kiedy rozpoznałam kto to jest
Stary 2009-12-07, 22:47   #3584
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Po pierwsze naprawdę dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie komentarze na temat tamtej sukienki (bo sukni to chyba za dużo powiedziane ) dzięki waszym pochlebstwom jestem zwarta i gotowa poszukać swojej idealnej sukni i wybiorę tylko taką w której będę bezapelacyjnie zakochana jeszcze raz wielkie dzięki
Udanych dalszych poszukiwań...

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Kurcze jakos trudno mi uwierzyć, że ciastaw zbyszku sątakie drogie bo moi znajomi miesiac temu zamawiali u nich ciasta. Nie dość ze mieli już pokrojone to każde ciasteczko zapakowane w papierową serwetkę czy coś takiego, a wiem że mieli baaardzo okrojony budrzet i drogich by nie zamawiali, może tylko ten tort taki drogi?
Nie wiem ile dokładnie kosztują tam ciasta, nie pytałam, ale wydaje mi się, że są tańsze cukiernie w Lublinie i okolicach. Ten tort, który kosztuje 65 zł/kg wygląda mniej więcej tak: http://cukierniazbyszek.pl/galerie/_up_img/dsc_0005.jpg
Nie wiem czy ten: http://cukierniazbyszek.pl/galerie/_up_img/dsc_0031.jpg jest z tego samego zrobiony. Ja pytałam dokładnie o taki tort w stylu angielskim, takie standardowe z zewnętrzną warstwą z bitej śmietany są tańsze.
Stary 2009-12-07, 22:53   #3585
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

zamierzasz znaleźc coś konkretnego? bo w zasadzie te targi wygladają podobnie jak u nas z tą różnica że są po prostu większe ale oferta dotyczy głownie tamtego obszaru. i tak u nas moja siostra wróciła tylko z reklamówką ulotek.

ja się nie obrażam ale też i nie zgadzam z tobą. przy moim dużym biuście w swojej sukni bez ramiączek nie wygladałam niesmacznie
nie no właśnie stwierdziłam że to bez sensu bo przecież to i tak nie mój rejon
A co do suknie, to masz tylko duży biust czy też resztę ciała dużą bo ja pisałam o tej drugiej opcji przy pięknej figurze i dużym biuście wiadomo że efekt będzie rewelacyjny

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 00:36   #3586
jajuzpo
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Witam wszystkich,
zdecydowałam się napisać na tym forum, żeby przestrzec inne panny młode.
Jak każda z nas chciałam tego dnia wyglądać piękniej, inaczej niż zwykle. Dlatego, zdecydowałam się na skorzystanie z usług "profesjonalnej makijażystki" Ewy Kaznowskiej-Flis.
Żeby zobaczyć co i jak umówiłam się na makijaż próbny. Makijaż wykonała dość szybko (20min) i nie dość dokładnie, ale po próbach i błędach ("proszę nałożyć ten cień równo, zmyć roztarty na całym policzku róż" itp.) całość była naprawdę w porządku. W końcu profesjonalistka. Ustaliłyśmy wszystkie szczegóły makijażu ślubnego. Pani Ewa Kaznowska-Flis zainkasowała umówione 75 zł i umówiła się ze mną na konkretny termin (dzień + godzina).
W dniu ślubu rano, ok. 9.00 dzwoniłam do niej z potwierdzeniem podając godzinę i adres (który zresztą znała wcześniej) słowem zrobiłam co w mojej mocy żeby wszystko wypaliło. Pani Ewa Kaznowska-Flis potwierdziła, że tak, oczywiście będzie na czas.
Niestety pani Ewa Kaznowska-Flis nie zjawiła się do umówionej 14.00. Mi zapaliło się czerwone światełko. Zaczęłam do niej dzwonić (kilka razy). Zero odzewu. Po prostu nie odbierała telefonu. Wysłałam smsa. Zaczął się stres. Wysłałam Świadkową po moje kosmetyki na wszelki wypadek.
Nie maluję się na co dzień praktycznie w ogóle. Moja skóra jest odzwyczajona od kosmetyków (potrzebuje profesjonalnej bazy, której nie posiadam), a ja od tworzenia artystycznych wizji na swojej twarzy (nigdy nie byłam w tym specem). Niestety byłam w sytuacji podbramkowej i musiałam poradzić sobie tego dnia sama - "profesjonalna makijażystka" nie przyjechała.
Do tej pory nie doczekałam się ani przeprosin ani jakiegokolwiek sygnału od "pani profesjonalistki". Na swoim wymarzonym ślubie paradowałam w makijażu szkoda-słów (reakcja cery -> zaczerwienienie i produkcja sebum). O nerwach i zmarnowanych zdjęciach (zbliżenia mojej nierównej i piegowatej cery) nie wspominając.
Żałuję, że z powodu jakiejś zaćmy chyba i pośpiechu nie sprawdziłam opinii o pani Ewie Kaznowskiej-Flis (podobna sytuacja nie jest jak się okazało wyjątkiem -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247664&page=58 ).
Nikomu nie życzę podobnych sytuacji. Uważam, że takie zachowania trzeba piętnować. Stąd ten wpis. Może troszkę przydługi, ale chciałam oddać co czułam.

W moim przypadku PANI EWA KAZNOWSKA-FLIS OKAZAŁA SIĘ NIEODPOWIEDZIALNĄ I NIEPROFESJONALNĄ OSOBĄ, KTÓRA NIE DOTRZYMAŁA SWOICH ZOBOWIĄZAŃ, DLA KTÓREJ LOS KLIENTKI WBREW JEJ OBIETNICOM JEST KOMPLETNIE BEZ ZNACZENIA. NIE STAĆ JEJ TAKŻE BYŁO NA ŻADNE ZADOŚĆUCZYNIENIE - ZWYKŁE, PROSTE PRZEPRASZAM. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! SZKODA RYZYKOWAĆ KORZYSTAJĄC Z USŁUG EWY KAZNOWSKIEJ-FLIS.

Pozdrawiam
Świeżo Upieczona Pani Młoda

Edytowane przez jajuzpo
Czas edycji: 2009-12-08 o 00:40
jajuzpo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 07:45   #3587
Kasia_7
Raczkowanie

Cytat:
mogę i ja poprosić o tą listę na prv

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez jajuzpo Pokaż wiadomość
W moim przypadku PANI EWA KAZNOWSKA-FLIS OKAZAŁA SIĘ NIEODPOWIEDZIALNĄ I NIEPROFESJONALNĄ OSOBĄ, KTÓRA NIE DOTRZYMAŁA SWOICH ZOBOWIĄZAŃ, DLA KTÓREJ LOS KLIENTKI WBREW JEJ OBIETNICOM JEST KOMPLETNIE BEZ ZNACZENIA. NIE STAĆ JEJ TAKŻE BYŁO NA ŻADNE ZADOŚĆUCZYNIENIE - ZWYKŁE, PROSTE PRZEPRASZAM. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! SZKODA RYZYKOWAĆ KORZYSTAJĄC Z USŁUG EWY KAZNOWSKIEJ-FLIS.
OMG bardzo Ci współczuję, sama boję sie właśnie takich sytuacji. Dobrze że napisałaś tego posta, dzieki temu przyszłe PM będą ostrożniejsze.

http://www.suwaczek.pl/cache/2207c4dceb.png

Edytowane przez Kasia_7
Czas edycji: 2009-12-15 o 09:01
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 08:58   #3588
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:

Ja widziałam dwa filmy ślubne zrobione przez makefilm i te które oglądałam mi się podobały a tą firmę polecała mi koleżanka

Cytat:
Ja też bym mogła na priv Bernadetko??

A u nas na razie to co najważniejsze załatwione teraz trochę wolnego ze dwa miesiące
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 09:17   #3589
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

witajcie Panienki i Żonki
ja powoli wracam do żywych po chorobie; zaległości mam masakrycznie duże, więc nie dam rady ich niestety nadrobić;/ oj powiem WAm, że już dawno tak nie chorowałam<rzygi>
Telka10 a co znowu z tą pracą wyszło?? Pisz mi tu zaraz
jajuzpo bardzo Ci współczuje i dobrze, że napisałaś tą wiadomośc by ostrzec inne Panny Młode. To straszne jak można tak potraktować człowieka w tak szczególnym dniu. Bogu dziękuje, że ja nie miałam takiej sytuacji i trafiłam na profesjonalnych i odpowiedzialnych ludzi.
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 09:57   #3590
gospella
Wtajemniczenie

a ja z innej beczki
nie wiecie gdzie można zorbić żelowe paznkcie w Lublinie, albo jakies delkatne na 2 panokcie
i jaka cena?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 10:43   #3591
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

gospella wysłałam Ci wiadomośc na priv
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 13:20   #3592
ruda83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Udanych dalszych poszukiwań...

Nie wiem ile dokładnie kosztują tam ciasta, nie pytałam, ale wydaje mi się, że są tańsze cukiernie w Lublinie i okolicach. Ten tort, który kosztuje 65 zł/kg wygląda mniej więcej tak: http://cukierniazbyszek.pl/galerie/_up_img/dsc_0005.jpg
Nie wiem czy ten: http://cukierniazbyszek.pl/galerie/_up_img/dsc_0031.jpg jest z tego samego zrobiony. Ja pytałam dokładnie o taki tort w stylu angielskim, takie standardowe z zewnętrzną warstwą z bitej śmietany są tańsze.
Moim zdaniem oba są tego samego typu. Mi bardzo się podobał się ten drugi, ale zdecydowałam się na śmietanowy, bo był tańszy. Kupiłam go w cukierni w Świdniku i zapłaciłam 39zł/kg. Przybrany był margeritkami, za storczyki dopłata 50zł. Mój tor był niewielki, ale bardzo smaczny
ruda83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 14:21   #3593
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
bernadetko, ja też poproszę o ten cennik na priv

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

bernadetko, dzieki za info;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 20:53   #3594
exceptional697
Raczkowanie

GG do exceptional697

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość

a dzwoniłaś do tego ode mnie? i jak? o tym z królewskiej nie słyszałam
Nie nie odzywałam się, oparłam się na tych firmach, których fragmenty prac mogłam zobaczyć na stronach internetowych ale dziękuję Ci za dobre chęci
Cytat:
Napisane przez Wioletaa Pokaż wiadomość
Ja widziałam dwa filmy ślubne zrobione przez makefilm i te które oglądałam mi się podobały a tą firmę polecała mi koleżanka
Byłam dzisiaj na spotkaniu z panią Dorotą z Makefilm i to właśnie na nich się zdecydowałam Bardzo podobała mi się przejżystość, taka jasność i dynamika filmów, a co ważniejsze żaden z oglądanych przez ponad godzinę filmów nie były nawet do siebie podobne

I takim oto sposobem wszystkie ważniejsze sprawy mamy już załatwione
sala - Impuls, Świdnik
zespół - Romans
fotograf - Marcin Kańtoch
video - Makefilm
makijaż - Marta Banach
fryzjer - salon Tars, Świdnik

Bernadetko dziękuję Ci bardzo za wiadomość, dała nam wiele do myślenia i chyba sami zakupimy już alko bo cena naszego upatrzonego (STOCK) jest bardzo zachęcająca

Teraz mam czas na małą przerwę świąteczno-noworoczną I w końcu po 4 miesiącach rozłąki zobaczę się z moim ukochanym

Edytowane przez exceptional697
Czas edycji: 2009-12-08 o 20:55
exceptional697 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 21:46   #3595
trzykropek
Raczkowanie

Czy ja tez moglabym prosic o cennik alkoholi na priv? Zastanawiam się własnie nad stockiem, ale widziałam jego cenę w sklepach i była dużo większa niż np. czystej de luxe.

Wiekszosc juz ustalona mamy .
sala - wilczopole (130zł za osobę (w cenie są również owoce),
kościół - 15.30 MBR na porębie,
zespół - Hilo (2700zł)
kamerzysta - Thorg studio - 2300zł za film w HD,
fotograf - znajomy,
suknia ślubna - szycie w salonie married me na świętoduskiej, 2100zł
buty - allegro ,
biżuteria - tylko kolczyki srebrne apart,
zaproszenia - allegro, prawdopodobnie te http://moda.allegro.pl/item802595236...nalizacja.html
winietki na stół - drukujemy sami,
ciasta i tort - pieczemy sami,
bukiet, kwiaty itp. - elizówka,dzień przed ślubem . Bukiet - 3 czarne kalie, łodygi owinięte białą wstążką, świadkowa - jedna kalia.
makijaż - sama,
paznokcie - sama,
włosy - osiedlowy fryzjer,
wódka - albo stock albo czysta de luxe (zależy od ceny) w ilości 0,5l na parę,
wino - czerwone półsłodkie 0,5l na parę
z extra rzeczy: może wiejski stół + bimber, beczka piwa.

Także wszystko już zaplanowane tylko czekać . 10 miesięcy...

I nie mam już o czym myśleć i czego planować .
Ślub 25.09.2010
trzykropek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 22:04   #3596
asharoken
Raczkowanie

Hej, Kobitki kochane!

Ja też się muszę wyżalić z pracą- jednak jako, że musziałabym zapewne użyć słów nieprzyzwoitych ograniczę się do :
Ciekawe, czy to juz reguła, że rozmowa ok, a potem nagle się okazuje, ile to ma wspólnego z prawdą...

Jajuzpo, dzięki za ostrzeżenie, wszak w całym zamieszaniu i chęci, by był to dzień wyjątkowy czasem można trafić na usługodawcę, który wykorzysta naszą 'słabość'. Mam też wrażenie, że czasem klient się nie liczy, że zwyczajnie robi mu się wielką łaskę.

Pochwalę się również, że i ja mierzyłam suknie i... podczas samego mierzenia poczułam się tak wyjątkowo, że się prawie wzruszyłam. Ale nie poczułam tego 'wow' przy żadnej. Nic to czasu jeszcze mnóstwo!
asharoken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 22:17   #3597
gospella
Wtajemniczenie

a ja jak zwykle nie w temacie
nie wiecie gdzie w Lublinie lub obok mozna kupić takie cukrowe ozdoby na ciasto- kwiatuszki, perełki, oczywiście poza allegro
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 22:25   #3598
trzykropek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a ja jak zwykle nie w temacie
nie wiecie gdzie w Lublinie lub obok mozna kupić takie cukrowe ozdoby na ciasto- kwiatuszki, perełki, oczywiście poza allegro

Widziałam takie różne cuda - np. różnokolorowe perełki i różnokolorowe masy, barwniki, kiedyś w tesco, może miesiąc temu. Była dostawiona dodatkowa "szafka" z tymi rzeczami, chyba w okolicach ciast. Bardzo dużo tego było aż się zdziwiłam,że może być taki wybór. Nie wiem czy jeszcze to jest, dawno nie zwracałam na to uwagi.
Ślub 25.09.2010
trzykropek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 22:29   #3599
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trzykropek Pokaż wiadomość
Czy ja tez moglabym prosic o cennik alkoholi na priv? Zastanawiam się własnie nad stockiem, ale widziałam jego cenę w sklepach i była dużo większa niż np. czystej de luxe.

Wiekszosc juz ustalona mamy .
sala - wilczopole (130zł za osobę (w cenie są również owoce),
kościół - 15.30 MBR na porębie,
zespół - Hilo (2700zł)
kamerzysta - Thorg studio - 2300zł za film w HD,
fotograf - znajomy,
suknia ślubna - szycie w salonie married me na świętoduskiej, 2100zł
buty - allegro ,
biżuteria - tylko kolczyki srebrne apart,
zaproszenia - allegro, prawdopodobnie te http://moda.allegro.pl/item802595236...nalizacja.html
winietki na stół - drukujemy sami,
ciasta i tort - pieczemy sami,
bukiet, kwiaty itp. - elizówka,dzień przed ślubem . Bukiet - 3 czarne kalie, łodygi owinięte białą wstążką, świadkowa - jedna kalia.
makijaż - sama,
paznokcie - sama,
włosy - osiedlowy fryzjer,
wódka - albo stock albo czysta de luxe (zależy od ceny) w ilości 0,5l na parę,
wino - czerwone półsłodkie 0,5l na parę
z extra rzeczy: może wiejski stół + bimber, beczka piwa.

Także wszystko już zaplanowane tylko czekać . 10 miesięcy...

I nie mam już o czym myśleć i czego planować .
Hmm a ja mam ślub na początku września i mam tylko salę zaklepaną. Cierpimy z TŻ na chroniczny brak czasu więc może ktoś zajmie się moim ślubem Oczywiście żartuję, ale w panikę nie wpadam, bo bratowa zorganizowała ślub w pół roku, więc i nam się uda
Stary 2009-12-08, 23:03   #3600
czekoczeko
Raczkowanie

a ja pojawilam sie i zaraz zniklam no nic, ja rowniez jak kolezanka z wpisu wyzej cierpie na chroniczny brak czasu
mialam napisac cos o sobie... Nasz slub odbedzie sie w czerwcu najblizszego roku.Tak na prawde zaczelismy wszystko planowac i zalatwiac tuz po zareczynach ,a wiec 02 listopada tego roku mimo ze dopiero jestesmy ponad miesiac narzeczenstwem mamy juz zaklepana sale, godzine slubu, zespol, kamerzyste,fotografa, dj na nstepny dzien , a dzis juz wplacilam zaliczke na suknie mamy wyjatkowe szczescie, bo mimo tak poznego czasu trafiaja nam sie same perelki wsrod tych funkcjonujacych na rynku. Bylam przekonana ,ze rezerwujac w listopadzie, najwyzej znajde termin na pazdziernik przyszlego roku,ale naszym ratunkiem okazal sie nowo powstaly lokal tuz poza lublinem.jest to na prawde piekne miejsce-moje wymarzone wnetrze na slub co jest dodatkowo dla nas zaskoczeniem ze w lublinie wybudowal sie taki lokal, no pod lublinem i poki co wszystko co ze wszystkiego co udalo nam sie zalatwic jestesmy bardzo zadowoleni.mamy bardzo duzo szczescia i jak na dzisiejszy dzien wyglada na to ,ze bede miala slub swoich marzen

Ok 3 tygodnie latalam za suknia ,az w koncu wybralam... chcialam miec cos oryginalnego i bogatego ,a w tej sukni po prostu sie zakochalam i to dosc szybko.potem tylko szukalam potwierdzenia swojej podswiadomej decyzji ciekawa jestem jak wam sie spodoba...
czekoczeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości