|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
pola dziekuje tylko ta moja twarz nie wyjsciowa
|
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#813 | ||
|
Zadomowienie
|
pysia - dzięki za info o Kamyku. Jak widać to nie taki prosty przypadek skoro ją jeszcze trzymają, ale jak pisała o swoich problemach to rzeczywiście
Oby jak najszybiej jej pomogliNie mam miejsca Cytat:
I gratulacje dla cioci A ja myślałam, że już Cię oswoiłyśmy Cytat:
![]() ula - no to niezłe zakupy Ci teściowa zrobiła ![]() Zdolniacha Zaslona - ciuszki zawsze można kupić w lumpku, wychodzi niedrogo i można dostać dobre jakościowo i ładne rzeczy. Co do innych rzeczy, to niestety pochłaniają trochę kasy. wyników po wizycie i miłego podglądania w piątekpliwa - 100 lat
|
||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#815 | ||||
|
Zadomowienie
|
śliczny
ja nie mam takiego talentu Cytat:
strasznie mało przytyłaś może pochwalisz się ![]() kupiłam chusteczki , pieluchy tetrowe i kolorowe , podpaski poporodowe , wkładki laktacyjne JJ , kocyk , ręczniki , rożek ( mam jeden ale chciałam mieć na zmiane ) patyczki , płatki kosmetyczne , nożyczki , majtole jednorazowe i to chyba wszystko koszt przesyłki tylko 13zł , więc sie opłaca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||||
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i powodzenia jutro![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły wszystkiego cytować.......
Potwornie mnie bolą plecy .... Cytat:
![]() Cytat:
brawa dla niej ![]() Cytat:
No ten mój to nie IKEA http://sklep.dzidzio.pl/szczegoly/64...53_rw_bz_gluck Ten Gluk idaealnie mi się mieścił...dziecko mialo duzo miejsca i ja teżżżż o zsunięciu się nie bylo mowy... Ten Z IKEA wiem jakby z ceratki jest fajny ale taki miekki na pewno musi na czyms sztywnym leżeć i takim długim jak on sam nie moze być tak że będzie Ci z komody wystawało 10 czy ileść cm ![]() Jak dziecko będzie większe i będzie miało dłuższe nózki to będzie niebezpiecznie... Gluck ma zdejmowaną frotę na suwaczek i można ją wyprać...a pod frotte jest ceratka na materacyku tak więc nic mu się nie dzieję nawet jak dzidzia siurnie.... Ja na frote kładłam ten podklad Rosmanna i jak mi coś przeciekło to zmienialam i siup czysciutko....od czasu do czasu przeprałam frotę i już.... Elcia brzusio fajny i zgrabniutkiiiiii Idę spać i na masaż .... pa
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Pliwa no to
i sto lat!Elcia no śliczny brzusio. Ja idę spać. Pa, pa |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia śliczny
Ja czekam na męża bo ma drożdżówkę mi przywieźć |
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny śliczne brzuszki!
Nie mam siły cytować to, co bym chciała więc tylko napiszę w skrócie: Mam focha na tego mojego chłopa. Normalnie nie odzywam się do niego. Wkurzył mnie strasznie... Po obiedzie u moich rodziców pojechaliśmy do Agaty Meble zobaczyć kanapy bo może jednak byśmy zmienili szybciej. No i tam jest dział z dekoracjami więc mówię że idziemy popatrzeć, oczywiście szedł już za mną noga za nogą, więc mówię jeszcze pójdziemy obok do Juska bo chciałam zobaczyć co mają do dekoracji pokoju dziecięcego a on oczywiście zaczął smęcić że jak gdzieś pojedziemy to zawsze coś powymyślam, żeby łazić i że przecież źle się czuję... No to się w******* na niego, że dziś nawet słowem nie pisnełam że źle się czuję i generalnie mam go gdzieś - obróciłam się na pięcie i poszłam koło drzwi. On oczywiście jeszcze pochodził pooglądać, a potem przychodzi i mówi to chodź do Juska - ja oczywiście już z fochem, że nigdzie nie idę. Poczekam w samochodzie a on niech se idzie... No to poczłapał za mną. wiem, że to bzdurka, ale nerwa mam takiego... a teraz poszedł do drugiego pokoju i gra w PS3 - ja daję głośniej tv na dole, a on na góze daje głośniej PS - jak myśli że się złamię to jest w błędzie - nigdy pierwsza się nie złamałam. Ach... normalnie mówię Wam... Wkurzył mnie strasznie.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
PatkaM tez bym sie wkurzyla
bo ja to z tych nerwowych jestem i nie lubie jak mi ktos jeczy w sklepie
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Patka ja Cię rozumiem, bo w końcu w niedziele też mnie mój wkurzył głupotą ale wkurzył.
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko na chwileczke pozegnam sie i uciekam spac ,jutro na 14 do szpitala na badania, juz sie nakrecam...
Jak wroce z wizytyt to dam znac A teraz buziaki na dobranoc PLIWA - wszystkiego naj naj!!!!!!!!! |
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#826 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zebra666, youyou,aldii pliwa a ja tak strasznie lubię tak siedzieć, albo jak siedzę na krześle to lubię mieć nogi pod brodą podkurczone a tu I wszystkiego najlepszego! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() patkam84 też bym się wkurzyła ale spokojnie spokojnie, takie te nasze chłopy już są. Zobaczysz, że przyjdzie do Ciebie i Cię przytuli i będzie przepraszał syla2311 trzymamy kciuki za wizytę ![]() Co do przytulanek to u Nas zanikły ![]() ![]() Ale ja widzę sama po sobie, że mam jakąś barierę tzn. odkąd jestem w ciąży to traktuję moje miejsca intymne jak jakiś skarb, jak coś co należy do dziecka i jakoś nie chcę żeby TŻ mi się tam dobierał i naruszał prywatne wyjście dziecka (ale wytłumaczyłam ![]() ![]() Idę spać, bo padam DObranocP.S. czy Wam tez szwankuje zegar na wizażu? Np teraz na komputerze mam 23:16, a na wizażu jest 00:16
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Syla
![]() Zaslona tez tak kiedys mialam z tym zegarem.W ustawieniach jest gdzies opcja strefy czasowe czy cos takiego i tam musisz przestawic Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-08 o 23:20 |
|
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, u nas też zakaz sexu - najpierw jak się dowiedziałam o ciąży to do 3 miesiąca był zakaz, potem mogłam a teraz znowu od dwóch miechów nic
elcia - fajny brzuszek i zgrabna mamusia ![]() patka i zebra - Ci faceci po prostu tacy są, czasem bym mojego rozszarpała o jakąś drobnostkę, a oni się czasem zachowują tak, jakby ich niektóre rzeczy nie wiadomo ile wysiłku kosztowały... normalnie ![]() Pliwa - zmieniłam i 100 LAT!!!!!!!!! kapi - a słyszałaś że położna z naszego szpitala się zaraziła Ah1N1? Chodzisz prywatnie na SR czy do szpitala, bo koleżanka miała iść do szpitala właśnie ale powiedzieli jej że odwołane, dlatego jestem ciekawa. |
|
|
|
#830 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może nie aż tak dużo ale troszkę eksperymentujemy.. trzeba sobie jakoś radzić w każdym razie jest milusioCytat:
. wierzę, że niedługo się zakończy.. ale wiem, że może zdenerwować, daltego![]() Już nie pamiętam kto pytał o komodę z przewijakiem. Ja nie kupuję, nie jest mi szczególnie potrzebna a myślę, że przewijak na łóżko, który dostałam w spadku zupełnie wystarczy ![]() jutro od rana mam troszkę bieganiny więc nie wiem czy się pojawię przed wieczorkiem.. już czuję, że czeka mnie sporo nadrabiania jak pozwolę sobie na kilkugodzinne niepodczytywanie ![]() a jutro o 15 wizyta u ginki. to już 36 tc. zobaczymy co powie - trzymajcie kciukole ![]() Pliwa spełnienia marzeń!!
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brakuje jeszcze tylko sugerowania, że to niedobrze, że jest mały...Albo - jak ładnie wyglądasz, tak kwitnąco, uśmiechnięta, ciągle powinnaś w ciąży chodzić... Albo dzisiaj jedna babka w pracy do mnie mówi, że napatrzyć się nie może, że jestem ciągle uśmiechnięta i że mam sobie zaraz drugie dziecko robić, abym ciągle taka była... Ale Ci ludzie głupi.... to wychodzi na to, że zanim zaszłam w ciążę byłam brzydka, smutna i wogóle bleee... No bo tak to można odebrać co mówią...Co do sklepów, to też mam alergię na klientów. Ludzie są jednak bez przypału i g... ich obchodzi, że jesteśmy z bagażem w brzuchu Aczkolwiek, jak byłam tydzień temu w jakimś markecie budowlanym i facet odbierał towar, od sprzedawcy - ten mu podawał z wysokiej półki, to jak mnie zobaczył, ten kupujący, to mówi do mnie - o niech pani ucieka, bo żeby problemów nie było Trochę to dziwnie zabrzmiało, ale wiem o co mu chodziło i to było nawet miłe, bo z reguły każdy ma nas - w ciąży w d...
|
|
|
|
|
#833 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do podawania cen wózków, przez telefon. Ja w sumie im się nie dziwię, bo skąd mogą wiedzieć, że to np konkurencja nie dzwoni, albo coś w tym stylu? To tak samo, jak w dzwonisz do banku i chcesz poznać stan swojego konta, jeśli nie masz specjalnego kodu, to na samo nazwisko nikt Ci nie udzieli takiej informacji...---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
Nie raz słyszałam komentarze, że każdemu się spieszy, a ja się wpycham, ale olewam to ciepłym moczem do mnie nikt nie powiedział tego bezpośrednio, tylko sobie pod nosem, to niech sobie gada, jak ma komuś ulrzyć.
|
||
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie
Ta bezsennosc mnie chyba wykonczy, polozylam sie do lozka ponad 1,5h temu i nici ze spania Jeszcze ostatnimi czasy zaczely mi sie te skurcze przepowiadajace i tak mi sie brzuch napina posiedze jeszcze troche na necie to moze mnie zmuli |
|
|
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj o 5 wstałam, za groma nie mogę spać, złapie raz na jakiś czas sen, zawsze jakiś głupi o którym później myślę pół dnia. Maluszek mi tak walną dzisiaj, że aż cały dół brzucha mnie rozbolał. Jak nic wróżę mu przyszłość piłkarza hehe. Co do kłótni to przystopujcie troszkę, życie jest zbyt krótkie by się dąsać choć w sumie ja nie powinnam pouczać ostatnio się wpieniłam, że mąż ogląda samochody na które nigdy nas stać nie będzie tak, ze się popłakałam heheh
|
#836 |
|
Rozeznanie
|
widzę, że niektóre z Was mają problemy z bezsennością, ja na szczęście budzę się tylko na siusiu i śpię dalej..
mam nadzieje, że mnie nigdy bezsenność nie dopadnie bo ja uwielbiam spać ![]() a u nas dziś 36tc ) ale bym sobie jeszcze pospała.. ale niestety trzeba iść na uczelnię dobrze, że tylko na trzy godzinki
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ja oczywiście spać nie mogę - miłego dnia !
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za życzonka ![]() Dzień dobry! Ja sypiałam normalnie, ale odkąd biorę fenoterol Co tu robi ć ciemno koło, a najchętniej bym pranie wstawiła ![]() Miłego dzionka!
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łykam Rennie ale mało co pomaga
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
azzis mi pomagało też mleko oraz mięta... ale tak naprawdę meczyło mnie strasznie. Teraz tylko czasami bo to już końcówka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Oby jak najszybiej jej pomogli
umierammmm
wyników po wizycie i miłego podglądania w piątek

usg nie miałam, bo za tydzień mam jechać do szpitala na usg z przepływami i na ktg
no, ale cóż się dziwić, w końcu to coraz bliżej..