|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |||
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z siostrą to nic poważnego. A tak swoją drogą to ile Ty masz tego rodzeństwa? I tak z wesela do szpitala? ślub był brata, prawda? Cytat:
Kuruj się ![]() Wszystko. Nawet to, co niewygodne ![]() Cytat:
To jak wszyscy się upominają, to i ja. Bo o mnie też zapomniałaś. ![]() Ja po cytologii też nigdy nie krwawilam, nie wiem skąd to cholerstwo ![]() Dzisiaj 28 dc, spodziewana @ w 32 mniej więcej. I nie testuję. Przeczuć żadnych. Jajniki kłują ![]() Dziewczyny podpowiedzcie coś na ruchliwość żołnierzyków? Podobno jednak mąż ma taką sobie. Wklejam, może ktoś to skomentuje: pomijam objętość i barwę, zaczynam od konkretów: czas upłynniania 40min liczba w 1 ml 110 mln liczba w ejakulacie 253 mln Ruch postępowy szybki 50% Ruch postępowy wolny 10% Ruch w miejscu 10% Brak ruchu 30% Żywotność 68% Ktoś się na tym zna? Ja myślałam, że są niezłe, ale lekarz nie był zbyt zadowolony. Mąż bierze salfazin i kwas foliowy. Coś jeszcze można mu zapodać?
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
anciaahk prosze bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobre podejście.Wiem,że trudno tak do tego podejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
kosmitka
|
A dziękuję, łapię i połykam
![]() Jak tam Wasze problemy mieszkaniowe Darianko? Coś się ułożyło, wyjaśniło?
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Anciaahk, nie znam się na plemniczkach, jeszcze mój mąż nie robił tego badania. Ale może któraś z dziewczyn ci pomoże. Podziwiam podejście, ja bardzo bym chciała mieć takie, ale nie potrafię się na razie odgrodzić od tego wszystkiego. A może to właśnie jest droga do sukcesu ![]() ![]() Idę spać, miłego wieczora życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Konczita;15709426]
aguś ![]() Skarbie samopoczucie coraz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak sobie myślę, że on potrzebuje ciągłego kopania po d... wtedy lata za drugą osobą ![]() poza tym tak jakoś mi dobrze, choć ciągle mam wrażenie , że "COŚ" jest przede mną i że na to czekam, ale sama nie wiem co to, ot takie dziwaczne przeczucie ![]() Kochana gratulacje dla Ciebie w roli CIOTENCJI ![]() ![]()
![]() |
#3098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W naszym kraju się mówi że 90% wierzących a prawda jest taka że 90% jest ochrzczonych a nie wierzacych , ale jak spytasz to kazdy wielce wierzacy ![]() Cytat:
![]() konczita - super że się między wami układa - tak trzymać ![]()
![]() |
#3099 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Ostatnio rozmawiałam z dobrą koleżanką, ma czwórkę dzieci, wszystkie nieplanowane (ach ten los). I ona też mi wiele wytłumaczyła, ugruntowała w tych moich przemyśleniach. Będzie dobrze, musi być. Będę mamą jak będzie mi dane. Może to nie jest mój czas, a może będzie bardzo szybko. ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Aniu dokładnie taka obłuda mnie razi - wielki ślub z pompą, ale zasad chrześcijańskich zero, głodnego psa z domu wygonią, miłość mają do samego siebie. Albo inaczej - zero życia chrześcijańskiego a nagle huczne chrzciny w największym kościele - zero przeżycia tego sakramentu, sama komercja i podejście na zasadzie im większe przyjęcie i grubsze prezenty, tym lepiej. Masakra.
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dziś robię sobie wolne Zajęć ze studentami nie mam więc biore samochód i jadę na zakupi świąteczne. Samopoczucie mam dobre ale pierwszza polowa cyklu zawsze taka jest. Wdrugiej mam problemy. pomidorka ja też mam przeczucia że to będzie nasz cykl ![]() W krakowie robi sie zimni mówią że w weekend przyjdzie zima. Może to i dobrze na święta jedziemy do Rodziców a tam mała mieścina a co za tym idzie zima piękna ![]() Anciaahk ja zaraz znajde wyniki mojego męża a On miał bardzo dobre i tam są normy podane i postaram Ci sie coś napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Tzn. że jestem niewierząca.
![]() ![]() Cytat:
Nie jest źle, nie dołować się proszę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u was który dc? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę jest się z czego cieszyć wg mnie. ![]() Ja bym się z nikim w tej sprawie nie konsultowała, szkoda czasu i kasy, tylko brała do roboty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | ||
kosmitka
|
Kropko może ja jeszcze muszę popracować nad tą moją teorią
![]() Jak zdrówko Dwukropków? Cytat:
Cytat:
![]() Ten lekarz to najlepszy specjalista w leczeniu niepłodności w Olsztynie. ![]() Czy Wasze chłopy też tak tymi badaniami się stresowali? Mój powiedział, że gorzej jak matura ![]() HSG przyszły tydzień, czytałam, że trochę może boleć, ale mam nadzieję, że przeżyję. Miłego dzionka.
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z tą ilością to niech nie marudzi. Jeszcze za moich czasów medycznych min. norma na 1ml to było 60mln, a teraz jest dużo mniej, więc nie ma źle. Jesteś w środku normy. A na cały ejakulat macie ich całkiem sporo. ![]() Fakt, mogłoby być lepiej, ale z gorszymi wynikami ludzie mają dzieci. Spokojnie. ![]() Ps. Mój mąż też jadł Salfazin + kwas foliowy. Podziałało. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ancia trzymam za Hsg,żeby wszystko sprawnie poszło.A przezyjesz na pewno!I dam Ci radę-NIE CZYTAJ INFO O HSG NA NECIE! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie dziewczyny nadal wielka niewiadoma więc czekam dalej czy @ będzie czy może jednak sobie w końcu daruje. Dzisiaj u mnie bardzo pochmurnie i ponuro aż nic się nie chce robić - chętnie bym sobie pospała ![]()
![]() |
#3109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() Trzymam ksiuki za badania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |||
kosmitka
|
Cytat:
Podobno II trymestr taki najlepiej wspominany przez kobiety w ciąży, dbaj o Was ![]() Cytat:
![]() Boli mnie dzisiaj jajnik, więc niech ta cholera @ przychodzi i niech to badanie mam za sobą. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Zakorzenienie
|
Witam.
Czytam i chłonę tę pozytywną energię z Waszych postów. Tak trzymać. Cytat:
Na razie to urząd miasta nam przyznał mieszkanie ale deweloper też musi wydać zgode i na tą zgode właśnie czekamy.Jeszcze nasza agencja dopytuje się kiedy się wyprowadzimy. Trochę to takie niepewne ale myślę,że przed świetami będziemy już na nowym domku albo z urzedu miasta, albo sami wynajmiemy. Ja dziś kartki świąteczne wypisałam i tylko czekam do poniedz. na zdjecia małego i wysyłam priorytetem do Pl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Agusiu, jak czujesz się bez swojego eks lepiej, jeżeli czujesz nadchodzącą, cudowną zmianę to nie waż się do niego wracać ![]() ![]() ![]() Ilonko, miłych zakupów ![]() ![]() Coralady, czekam na informację od lekarza ![]() Anciaahk, trzymam kciuki za zabieg ![]() Kropka, ciesz się kochana tym drugim trymestrem (chciałam napisać semestrem ![]() ![]() Serduszkowa, a @ miała dziś przyjść, jeśli dobrze pamiętam ![]() ![]() Darianko, obyście się przed świętami przeprowadzili ![]() Ja dziś się czuję lepiej. W końcu gorączka przeszła. Ale oczywiście zapomniałam, że po tylu dniach w łóżku będę osłabiona, zerwałam się do sprzątania i tak się zasapałam, że muszę teraz odpocząć ![]() Mi coś się wydaje, że ten grudzień to musi być magiczny! Po prostu musi! Najpierw będzie Serduszkowa, bo najbliżej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
kosmitka
|
Wszystko ok, tylko czemu pominęłaś mnie?
![]() ![]()
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
O matulu, błagam o wybaczenie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
kosmitka
|
![]() A pani ma 30-32dniowe mniej więcej ![]() A tak serio to na siebie nie liczę, mało przytulanek było, miałam usg 18 dc i jakiś dziwny obraz był uzyskany, stąd przyspieszona decyzja o hsg. A Wam życzę grudniowej obfitości w małe mikołajki ![]() ![]()
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2009-12-09 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
oohohoho ale ruch na watku,....jak tu nadrobic....
Coralady- kurcze a skad ci sie to cholerstwo przypaletalo...nie martw sie : wiedziec to juz pol sukcesu i dziewczyny maja racje , ze wirus raka nie oznacza. moja best friend tez to miala Pomidorko dobrze, ze juz sie lepiej czujesz ![]() Ilonko... kochana, ciesze sie ze wiara cie nie opuszcza i ze podchodzisz do tego cyklu z takim optymizmem! Anciaah, Kropeczko , moje myslenie o religii zasadza sie na rozroznieniu katolicyzmu i chrzescijanstwa. nie czuje sie katoliczka, nie identyfikuje sie z pogladami kosciola katolickiego ALE czuje sie chrzescijanka, wierze, chce ochrzcic Lene i wychowac ja na chescijanke - a czy zechce nalezec do kosciola katolickiego czy innego wybierze sama. chrzescijanizm to dla mnie glownie styl zycia i myslenie o Bogu i o ludziach. anciaa trzymam kciuki za zabieg!!! Darianko, mam nadzieje, ze szybko bedziecie sie mogli w prowadzac ![]() ![]() Pomidorko tak grudzien jest magiczny.... ![]() wybaczcie jesli kogos pominelam ale dzis w pospiechu troszke i nie wysspana... buziaki! i fluidki dla wszystkich !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3118 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lecę sprzątać. I przeglądać przepisy, bo mam imprezę na 15 osób w niedzielę, a menu jeszcze nie mam przygotowanego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zadomowienie
|
To faktycznie z tym Grudniem cos jest. Mój mąż tez jest z grudnia i na dodatek z 6
![]() Wierze w ten cykl tak bardzo i ściągam na siebie mysl o byciu w ciąży ![]() Troszke sie boje świąt bo napewno będzie dużo pytań ale przetrwamy. Razem zawsze dajemy rade ![]() Dziękuje wam za te miłe słowa i oczywiście za ![]() Lecę robić zapiekankę mój mąż mnie o nią prosił no a ja uwielbiam mu gotowac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.