![]() |
#181 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Killashandry fantazje
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ***przypomnienie*** Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dagus - jak jest na takim tle, to zwykle są to skany wisiorów/kompletów - bo aparat znów odmówił współpracy - chyba go oddam na gwarancji! Cytat:
![]() ![]() ![]() a pomysły jakoś same mi włażą do łepetynki ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-12-01 o 07:53 Powód: wstawka info |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Od razu przepraszam, za dwa wpisy pod sobą - ale muszę wycałować oficjalnie:
mucia18 - za cudowne cienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mon1k4 - za przecudowne kamyczki, swarki, cyrkonie i sreberko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cienie już mam na oczkach ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
piękne rzeczy, coraz lepsze
![]() z ostatnich to mi wpadło w oczy ![]() pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
lilnut -
![]()
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, że jest jeszcze wcześnie...
że jeszcze do Bożego Narodzenia daleko... ale co tam! właśnie założyłam wąteczek z wymianką prezentową na Dzień Kobiet! (link w moim podpisie) zapraszam wszystkie Was serdecznie! Przecież, my jako Kobiety najlepiej wiemy, co każda z nas chce dostać ![]()
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
MON1K4 - to również dzięki Tobie powstało to, co tu załączone
i dzięki mojej mikołajce ![]() 1. labradoryt ![]() 2. karneol, hessonit, cytryn
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Z poprzedniego wrzutu najbardziej podobał mi się 4 wisior. Z ostatniego drugie kolczyki, choć bardziej pasowałyby mojej siostrze.
Tak czy owak miło patrzeć na twoje prace. ![]() ![]() _________________________ _____________ wymianka walentynkowa: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post155555 99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
dagus_gd -
![]() ![]() aninka - ![]() jutro powinnam wrzucić przynajmniej 3 pary kolczyków z labradorytem i jedna parę z kwarcem dymnym oraz jeden wisiorek z labradorytemn tym razem składaczki - prawie, jedne kolczyki inspirowane kolczykami, które wykonała: sasilla dla: naila ![]()
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
obiecana wrzutka - bo aparat się przeprosił z bateriami
![]() ![]() 1. kwarc dymny - dzięki Mon1k4 2.labradoryt - dzięki Mon1k4 i bukowiec 3.labradoryt - beadshop 4.labradoryt - dzięki Mon1k4 / wzorowane - tak jak pisałam w poście powyżej jeszcze nie skończone: 5. częściowo zrobione kolczyki z korala 6.co to będzie wisiorek, czy kolczyki, to tego jeszcze nie wiem - na razie mam jeden element zrobiony
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Ach...wszystkie bym sobie ponosiła-takie zwiewne,delikatne i kobiece
![]() ale zdjęcia...no wiesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
W kilku pracach zauważyłam, że przy owijanym lopie zabrakło Ci drucika. Ja miałam ten problem kiedy na oko odcinałam drut i próbowałam tą resztką owijać "na styk". Tak jest trudniej. Lepiej zostawić całkiem sporo drutu i odciąć to co zostanie na samym końcu.
Ponarzekam na zdjęcia: ciężko się skupić na samej pracy, a ostatni wrzut wydaje się być interesujący.
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Za dużo różności na tych fotkach, kolce mi tam nikną
![]() Najbardziej spodobała mi się druga praca i ,,częściowo" zrobione koralowce ![]()
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
drugie najbardziej też się podobają mojemu TŻ. ze zdjęciami kombinuję jak robić, żeby kolczyki wisiały i pokazywały się w naturalny sposób... a te zdjęcia robiłam na szybko i nie znalazłam nic, żeby na tę wiklinę podłożyć - jak znajdę tą filcową podkładkę, to zrobię fotki i podmienię, albo wstawię ponownie ![]() na loopikach brakuje mi czasem drutu na rozpoczęciu... jakoś nie zawsze mi się uda - znam zasadę, że trzeba zostawić około 3xtyle drutu na owinięcie, jaka jest długość drutu do owinięcia, ale czasem braknie dosłownie paru mm i jest kapa. no i musze sobie kupić drugi szczypce gładkie, bo została mi jedna para i drugie karbowane - a te kaleczą drut.
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
no kochana, Twoje wisiory są cudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
labradoryty piękne tylko wykonanie zanika na tych zdjęciach.. nie no już chyba wolę zbyt ciemne zdjęcia niż te takie naświetlone i normalnie bym tego nie napisała, ale te zdjęcia są do bani... kochana weź szarą kartkę papieru chociaż. zwykle są na tyłach notesów a na pewno jakiś w domku masz i choć tak popróbuj, bo szkoda żeby te biżu na tym traciło.... a no tak a te wrzutek to aparatem czy tez skanerem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki fajne, ale trzeba się strasznie przyglądać zdjęciom, żeby je zobaczyć. I, nie obraź się, ale loopy owijane powinnaś poćwiczyć, czy co .. są nierówne, zostaje kawałek gołego drutu.. wydaje mi się, że jakoś wcześniej tak nie było, albo nie owijałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Za te zdjęcia to należy ci się
![]() ![]() ![]() _________________________ _______________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14631256 &posted=1#post14631256 _________________________ ______________ wymianka walentynkowa: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post155555 99 Edytowane przez aninka Czas edycji: 2009-12-15 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za uwagi dziewczęta...
kofeinaa - ![]() aninka - z tego ostatniego rzeczywiście będą kolczyki ![]() ![]() co do zdjęć - wygląda na to, że aparat pomału kończy się dąsać ![]() ![]() ![]() mam jeszcze kilka pomysłów, ale trochę potrwa, zanim na przykład skombinuję jednolite korkowe tło ![]() i z zupełnie innej beczki - Giełda Kamieni i Minerałów - w Katowicach - jestem bardzo zadowolona i o ile po sosnowieckiej byłam wściekła, bo straciłam właściwie tylko czas, to tutaj było na co popatrzeć i na co pieniądze wydać... - mam kilka ładnych okazów labradorytu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
popełniłam w niedzielę kolczyki... srebro z bursztynami, w poniedziałek miałam je w uszach (ale niestety nie zdążyłam im zrobić zdjęcia aparatem) i jak kolega w pracy dojrzał je, to mi niemal z uszu wyrwał krzycząc, że chce do kompletu jeszcze naszyjnik.
Naszyjnik jednak po zrobieniu go, jeszcze zanim wyszłam z domu odfotografowałam (jakość niestety pozostawia wiele do życzenia - tak to jest, jak muszę zmniejszać zdjęcia... oryginał 7MPx wygląda świetnie ale tu nie wejdzie ![]()
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
No bajerancki z tymi blaszkami wyszedł. Ciekawa jestem bardzo kolczyków
![]()
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo świetny naszyjnik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
wstawiam to zdjęcie kolczyków - ale z góry uprzedzam - jest hiper nieostre, i ogólnie marne - no ale nie mam możliwości zrobić nowego. Cóż, ogólnie widać, jak wyglądały kolczyki
![]() Naszyjnika też już nie mam a Tomek był zachwycony kompletem ![]() te blaszki jeszcze mam ![]() ![]() viktorej - ![]() heurek - ![]()
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Fakt, wszystko widać jak na dłoni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Naszyjnik bardzo fajnie wyszedł a za zdjęcie kolczyków to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajny komplecik.Blaszki dają ciekawy efekt
![]()
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Komplet zupełnie nie w moim stylu, ale skoro się spodobał to znaczy że jest ok. Tak czy owak
![]() _________________________ __________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post14 631256 pozdrawiam Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
viktorej -
![]() karolinqa23 - ![]() Nadia777 - ![]() dagus_gd - ![]() aninka - ![]() a czemu nie czytasz tego co napisałam w poście z kolczykami ![]() Cytat:
![]() i tyle... zaraz będę edytować ten post i wkleję kolczyki, które popełniłam wczoraj. szczególnie będzie mnie interesować opinia dwusłońc i zuterii ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-12-18 o 10:05 Powód: uzupełnienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
nono całkiem fajne... obstawiam, że 3 zdjecie jest najlepsze!! ja bym tylko połączyła ten splot ze sztyftem za pomocą osobnego kółeczka... bo mam wrażenie, że przez to są lekko przekrzywione... a może to kwestia przymocowania\
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.