|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Vcelka wypierz ją i zobacz. Jak będzie nadal śmierdzieć to ja nie wiem.
Tak na poważnie, to Jane z tą ropuchą to był żart z rodzaju tych kiepskich. Kojarzysz mi się z iskierką. To Twoje "ła" tak jak jakiś rozbłysk. Misia, nie przez Twoje kilogramki tak mi się kojarzysz. Tak jakoś z takim polskim, prawdziwym jabłuszkiem. Z robakiem w środku ![]() Domi, Ty z morelą. Pyszna i wśrodku ma pesteczkę. Gusiaczku, Ty najpewniej to kasztan jadalny. Ale proszę się nie śmiać z kasztana. Nooooo. Pyszny, wyraźny smak, oryginalny, I jak myślę o sobie to czereśnia mi się wyobraża. Biała, ale podwójna. taka, żeby jak kolczyk nosić. Nawalone mam. |
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
skoro Jane to Pani Frau, to kto za Anżelikę robi???
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tadzia - kolczykowa wisienka
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
o prosze a ta pestka to pewnie DzidziaCytat:
![]() za Anzelikę??? yyyy.....moze Syla, bo ona taka zagramaniczna |
|
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Wtajemniczenie
|
To sklep Tatuum. Już wietrzyłam kurtkę i nic. Można ją tylko prać w pralni chemicznej i to tylko na odpowiedzialność klienta bo bardzo często takie kurtki zostawiają zacieki. Ja już nie wiem co zrobić, kurna 500 zł to drogą nie chodzi
Jestem taka zła, że aż chce mi się płakać.
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Jane, no proszę cie... nie weisz kim jest Pani Frau????
zobacz http://www.e-wlatcy.yoyo.pl/images/pani.jpg |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
o ta pani:
i z Anżelika |
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zuziu pisałm na gg. GRATULUJE. |
||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poważnie to faktycznie mało piszę o sobie, ale jak masz ochotę możesz mi zrobić 100pytań do![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-12-09 o 15:42 |
|
|
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mi się popsuł humor
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
O ła! Nie oglądałam tego, więc serio - nie miałam pojęcia
![]() A fajny ten filmik? to może się wreszcie skusimy z M? ![]() Ale ta pani mi się nie podoba - to zdecydowanie nie ja - na szczęście, uff Tadzieusz - no no iskierka, brzmi bardzo fajnie: przyjaźnie, enrgicznie i ciepło, thanks - aha! No i zdecydowanie lepiej niż ropucha A Ty mi się kojarzysz z czymś otwartym, szczerym i rozbieganym z piesiami , no i też ze spontanem, coś jak ja ![]() Dobra - serio musze lecieć, tylko dopiero Jacuś usnął mi na rękach w końcu, bo tak strasznie chciał się uśpić i nie mógł, bidoczek PA! |
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i absolutnie sie nie gniewam ja po prostu mam dystans do siebie (czasami) ale dzis mi juz troche lepiej.... juz chce piatek nie nawidze tej pracy.... znaczy prace lubie tylko tych falszywych Angoli..... Mam w pracy (w swoim biurze) dwoje Brytyjczykow (ona i ona sa siebie warci po jednych pieniadzach bestie) czworo Japonczykow, bo bo to firma japonska.... (ta sama swolocz, z malym wyatkiem - najstarsza z nich moja kolezanka po fachu jest z ksiegowosci i jest w miare ok gdy innych Japonczykow w poblizu nei ma a gdy sa to zawsze tanczy jak oni graja.....) Australijczyka i gwiazde z Iranu masakra...... Ta Iranka ktora zapiera sie ze nie jest z Iranu tylko z Nowej Persji to tylko dba o wlosy paznokcie i w ogole chodzi na szpilkach caly czas taka lala rozowa aaa i w kolko gra w Lotto zeby nie musiec pracowac bo jej to szkodzi na paznokcie takie stukanie po klawiaturze rozdwajaja sie czy jak......... a gdybyscie zobaczyly jej zeby to masakra gruzy !!!! polowe tej kasy co wydaje na ciuchu malowidla i bizu to moglaby na zeby przeznaczyc a bylyby ok a tak ruina u laski w moim wieku.... najlepszy jej Australijczyk - spoko gosc ze smiesznym akcentem chyba jedny normalny u nas w biurze i dlatego jego tez nie lubia....Oprocz nas jest jeszce wiele innych narodowosci ale innych biurach.... Sa Polacy, Czesi, Afganczycy, Hindusi (tych najwiecej i to z roznych regionow) Obywatele Wyspy Swietej Heleny, Portugalczycy, Hiszpanie, Wlosi, Litwini, Kurdowie, Brazylijczycy i nawet Amerykanin Reszta to Brytyjczycy jeden Szkot i dwoje Irlandczyków Ot i cala firemka razem jakies 80 osób Dobra pozalilam sie i juz mi lepiej
|
|
|
#4486 | |||
|
Zakorzenienie
|
jakby to moi uczniowie napisali "s kuńca wsi"
![]() <-------------------a poważnie, napisane Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() a tak poważnie, Misia
|
|
#4487 | |
|
BAN stały
|
No 2 krechy ja sie patrzy!!
az znow sie wzrouszlam.....![]() a i Zuzia masz tez gratki od mego taty i siorki...bo sie pochwlailam ze ty w ciazy jestes.....Mam nadzieje ze zla nie jestes na mnie... Cytat:
A ja pozegnalalam mame.,...teraz walsnie leci juz do Chciago z warszawy....i bedzie tam jak u nas bedzie rano.... Ogolnie to jakos jestem przygniebiona..... Nie wiem....nie mam mnie nawet kto przytulic....smutno mi..strasznie....![]() ![]() ale zeby humrek sie poprawil to kupilam sobie butki...trekingowe....pok aze wam jak fotke szczele.... |
|
|
|
|
#4488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak sie wabisz? Cytat:
Mama niedlugo wroci i Ci cos fajnego przywiezie, jesli to Cie pocieszy :P ![]() duzo dalas za buty, bo raczej sa bardzo drogie, takie prawdziwe.. |
|||
|
|
|
#4489 |
|
BAN stały
|
Ech M. się martwi jak to teraz będzie wyglądać... ja też się martwię
|
|
|
|
#4490 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No ma mi przywiez laptopa.... bo tam sa tansze.....No duzo....279zl.....Ale wiesz to sa moje 1 takiego rodzaju buty z dobrej firmy wiec beda mi dlugo sluzyc zapewne.... Dobrze bedzie Kochana.....napewno...... ![]()
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, tak się cieszę
Męzowi zaraz powiem, bo on musi być na bieżąco z forumŁapię wszelkie fluidy, nowe, stare, skradnę też trochę Dariannie Myślice, że jak sie zjadło pół tabliczki gorzkiej czekolady to grozi to dodatkowymi kilogramami? Zanka, mam nadzieję, że mama lepiej się czuję Mischoko, pomarudź, pomarudź, będę czuła się usprawiedliwiona, jak ja bedę marudzić. A dziś znów bóle podbrzusza i znów zero @. Można się normalnie wkurzyc ![]() ![]() ![]() Blondi, daj znaka, że jest ok! Tadzia, to mi się kojarzy z czymś pozytywnym i zakręconym...o...wiem, ananas ![]() ![]() A Jane to pomarańcza Skończyłam dziś płace
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , Tadzia, Magda.. a ja .. ja do czego jestem przyrównana..
? Głowa mnie zaczyna boleć.. w domu mam dwie osoby chore.. ale się trzymam.. Tak w ogóle to ja z tż też rozmawiam..tzn. mówię mu czasem, że się tu żalę.. itd.
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze ![]() Ala jakie tam kg, co to jest...jakbys zjadla z 5 tabliczek to moze...a tak to nie ![]() ciekawe jak tam Zanka, czy byla w szpitalu?
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia zobaczysz bedzie dobrze, musi sie jakos wszytsko poukladac
![]() zanka mam nadzieje, ze z mama juz lepiej ![]() A ja juz po zakupach... ![]() Wkurza mnie moj TZ, ze sie malo co do mnie odzywa ![]() Tadzia i magda a mnie do czego porownacie??
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a własnie Garfi jak z ta impreza wyszlo...bo ja sie chyba pogubilam... |
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, to mnie pocieszyłaś, znaczy się, że moge ze spokojem zjeść drugie pół tabliczki
a w sobotę u mnie socjoimprezka się szykuje Zuzia, poza tym na pewno w rodzinie znajdziecie oparcie
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Ala mozesz spokojnie
ja wlasnie zjadlam kasztanka, bo Tz mi kupil a on jakims alkohlem nasaczony
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ta sobote to TZ do mnie pisal caly czas, ogolnie byl na mnie zly, ze nie przyjechalam... Pytalam, jak na imprezie to odp, ze "dobrze" aaa.... i zyczylam mu dobrej zabawy ![]() W niedziele pojechalam do niego i bylo oki, nawet dal mi prezent na mikolaja (ja nie mialam dla niego, bo byla umowa, ze nie robimy)... czyli w sumie jakos przezylam ta impreze... i chyba dobrze, ze nie pojechalam, sama nie wiem ( tam byla tez rodzinka, wiec chyba by mu nie pozwolili na cos wiecej )Tylko, ze wkurza mnie, ze w ciagu dnia nie ma dla mnie czasu, zeby chociaz sms-a napisal soryyy musialam sie wyzalic
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Misia.. dasz radę.. jutro już czwartek.. ciężko jest pracować z takimi, czasem nie miłymi ludźmi..ale co zrobić..
Garfi.. co kupiłaś.. ? ja też tak mam.. bo oni ciągle zajęci.. nie wiem, takie myślenie durne faceta.. Ala.. nie zaszkodzi.. ja dziś zjadłam trochę masy krówkowej kokosowej.. ale grzech.. ![]() idę się położę bo mnie coś bierze.. p.s.: włatcy móch.. to śmieszna bajka.. anusiak smarkacz hihi
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
elus tusz do rzęs+ gratis kredka do oczu, i flamaster do kresek
![]() aaa przymierzalam jeszcze pare bluzek, ale jakos zadna mi do gutu nie przypadla
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

a tak poważnie to faktycznie mało piszę o sobie, ale jak masz ochotę możesz mi zrobić 100pytań do

Nie wiem....nie mam mnie nawet kto przytulic....smutno mi..strasznie....

? ja też tak mam.. bo oni ciągle zajęci..