Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 20:01   #2071
Arienna
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez aga6891 Pokaż wiadomość
hm... chyba nie widziałam tych jogurtów jak one wyglądają, są jakiejś konkretnej firmy, jak się nazywają?
Wydaje mi się (ale głowy nie dam), że nazywają się Tola.
Są tak gęściuchne, że jak odwrócisz kubek do góry nogami to zostają na talerzu w tym kształcie. I naprawdę smaczne. Niestety, ja tu Biedronkę mam daleko, ale u Rodziców zawsze się znajdzie w lodówce

Strasznie żarty dziś dzień :/
Arienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:20   #2072
madzo
Raczkowanie

Dobry wieczór! Mam za sobą dzień pełen pokus, odwiedził mnie @, a już myślałam, że mamusią będę. ; )
Najgorsze jest dla mnie niejedzenie cytrusów- uwielbiam pomarańcze, mandarynki...
Ale czego się nie robi dla uzyskania prawidłowej wagi! Nie chcę już odchodzić od diety na krok, choć straszliwie boję się świąt!
No kto, kto oprze się pierożkom, sałatkom, krokietom i innym pysznościom? Nie potrafię sobie tego wyobrazić.
A wy, Dukanowe Siostry, jak zapatrujecie się na Wigilię i dni świąteczne?
madzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:30   #2073
Arienna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzo Pokaż wiadomość
Nie chcę już odchodzić od diety na krok, choć straszliwie boję się świąt!
No kto, kto oprze się pierożkom, sałatkom, krokietom i innym pysznościom? Nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Hm... ja jestem trochę szczęściarą w tej kwestii Dania świąteczne jakoś nigdy mnie nie kusiły, a to ze względu na wrodzoną wrogość do grzybów i ryb Jedyne, czego będzie mi żal to kapusta z grochem...bo tam i groch i ziemniaki... a to jedyne, co jadam w Wigilię oprócz barszczu czerwonego (ale do mi wolno). Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie źle... Choć przewiduję, że po Świętach będziemy tu miały jedną wielką spowiedź
Stary 2009-12-09, 20:38   #2074
Huni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzo Pokaż wiadomość
Dobry wieczór! Mam za sobą dzień pełen pokus, odwiedził mnie @, a już myślałam, że mamusią będę. ; )
Najgorsze jest dla mnie niejedzenie cytrusów- uwielbiam pomarańcze, mandarynki...
Ale czego się nie robi dla uzyskania prawidłowej wagi! Nie chcę już odchodzić od diety na krok, choć straszliwie boję się świąt!
Ja tez się obawiam, moja teściowa kochana robi rewelacyjne ciasta! będzie ciężko... ALE DAMY RADĘ

Dziś znalazłam fajny serek żółty, u Dukana czytałam, że w II fazie można jedynie chudy (10 - 20%)... Ten ma 13% zaw. tł. (nazywa się "HIT Rycki", że taką reklamą sypnę) kupiony został w carrefour (w Zielonej G. bo w Żaganiu carrefoura niet )

I widziałam nową książkę Dukana! Przejrzałam, podoba mi się, fajna, kolorowa, dużo zdjęć i przepisów. Chciałabym ją mieć, tylko że cena dziś dla mnie niedostępna (39,90)...

To tyle, spadków dalszych nie odnotowałam, alem w trakcie @, więc się nie matrwię... Na badaniach jeszcze nie bylam, bo grubsza sprawa z tym (przeprowadzilam sie tu, wiec musze zapisac sie w przychodni, wyrobic ksiazeczke, wybrac lekarza pierwszego kontaktu, zarejestrowac sie do niego i dopiero poprosic o skierowanie na badania...), ale machina juz ruszyła.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę!
01.09.2010 - 96,2
najbliższy cel: zobaczyć "8" z przodu!
Będzie 78 (wg Dukana 01.09.2010)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach Philip Wylie
Huni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:48   #2075
Arienna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Huni Pokaż wiadomość
Dziś znalazłam fajny serek żółty, u Dukana czytałam, że w II fazie można jedynie chudy (10 - 20%)... Ten ma 13% zaw. tł. (nazywa się "HIT Rycki", że taką reklamą sypnę) kupiony został w carrefour (w Zielonej G. bo w Żaganiu carrefoura niet )
O... To mi wspaniałą wiadomość na koniec ponurego dnia zapodałaś Widziałam kiedyś u mnie w sklepie taki ser - jutro sobie kupię bo straaaasznie za żółtym serem tęsknie
Stary 2009-12-09, 21:32   #2076
BogaczKa22
Zadomowienie

Witajcie ponownie

Po całym dniu roboty nawet za bardzo pisać mi się nie chce W pracy mało co jadłam, bo nie bardzo miałam kiedy a jak już do domu wieczorem dotarłam to wsunęłam tylko kawałek serniczka i nic więcej mi się nie chce . Z mięsa to tylko dziś jadłam wędlinkę w kanapkach i to wszystko. Conajmniej do świąt zapowiada się, że od rana do wieczora będę pracować. I jak tu święta szykować Nie wyobrażam sobie tego. Na pewno wigilię mam wolną ale przecież wszystkiego nie zdążę zrobić A prezenty? Chociażby dla dzieci???

Idę spać bo już nic optymistycznego dziś nie wymyślę...

Jak zdążę to rano zdam relację z ważenia, pa

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:48   #2077
cinnamon witch
Raczkowanie

Witam Was wszystkie dzielne Dukaneczki
ja dziś bardzo pozytywnie, mam 0,5 cm w udzie mniej od ostatniego mierzenia
w weekend był mój facet w Polsce dzielna byłam, jadłam twardo rybki na parze/grillowane jak gdzies wychodziliśmy, Luby we mnie taki zakochany, bo lepiej wyglądam, że aż dostałam od niego piękną bieliznę (och ach ) i rajstopki i pończochy I wybraliśmy meble do kuchni I kurcze nie chciałam, żeby wracał

I też mi się @ spóźniło, co prawda tylko 5 dni, ale zawsze to jakieś opóźnienie (wcześniej jak w zegarku), ale wiadomo, duży spadek wagi w krótkim czasie to i @ wariuje.

Dzięki za pomysł z mieleniem otrębów w młynku do kawy

Dziewczynki, cudnie schudłyście (chodzi mi o zdjęcia ) też postaram się coś wrzucic, o ile znajdę jakieś zdjęcie gdzie wyglądam grubo, ale takiego plażowego np. to raczej nie mam, trochę żałuję, bo chętnie sama bym siebie porównała, bo tak to tylko po ubraniach widzę różnicę.

Pojutrze się ważę, zobaczymy co to będzie

Póki co popijam czerwoną herbatkę i uczę się do kolosa z fizjologii człowieka

Było 72,5 kg
Jest :
65 kg (29.11.2009)
63,5 kg (11.12.2009)
61 kg (23.12.2009)
Jest 59! (20.01.2010)

25.01.2010 -> III faza, start!

A teraz ćwiczymy.

cinnamon witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-09, 21:49   #2078
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arienna Pokaż wiadomość
O... To mi wspaniałą wiadomość na koniec ponurego dnia zapodałaś Widziałam kiedyś u mnie w sklepie taki ser - jutro sobie kupię bo straaaasznie za żółtym serem tęsknie

Ten hit jest cięzko osiagalny ale jest jeszcze ser "holender " ma 17% tłuszczu jest w wiekszosc marketow typu Tesco i Cerrfur
alekaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:53   #2079
cinnamon witch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Ten hit jest cięzko osiagalny ale jest jeszcze ser "holender " ma 17% tłuszczu jest w wiekszosc marketow typu Tesco i Cerrfur
też szukałam ostatnio tego sera "hit" ale nie mogłam znalezc :<

Było 72,5 kg
Jest :
65 kg (29.11.2009)
63,5 kg (11.12.2009)
61 kg (23.12.2009)
Jest 59! (20.01.2010)

25.01.2010 -> III faza, start!

A teraz ćwiczymy.

cinnamon witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:04   #2080
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez Huni Pokaż wiadomość

hmmm a gdzie to czytalas?

bo z tego co ja widzialam to Dukan wprowadza zolty ser dopiero w III fazie, a w drugiej EWENTUALNIE plasterek 4%

z pracy wyszlam dopiero po 19. Samozwanczy Zabojad dal nam dzis popalic. NA stos go

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:29   #2081
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

bo z tego co ja widzialam to Dukan wprowadza zolty ser dopiero w III fazie, a w drugiej EWENTUALNIE plasterek 4%
Ja tez czytałam juz raz stara ksiązke dukana teraz nowa czytam i nic nie ma o serze zoltym w II fazie dopiero w III.
Ja jutro odbieram wyniki badan, bo dzis zrobilam... zobaczymy... mam nadzieje, ze bedzie ok!dam znac jutro...
Dzis wpadla do mnie rpzyjaciolka i nakazala mi przejsc na III faze bo wygladam wg niej chudo ... ale to moze byc tez wrazenie tego ze jeszcze nie kupilam odpowiednich mniejszych spodni i faktycznie w tych za duzych nie wygladam za dobrze, no ale po domowych katach w nich smigam...
Przyjaciolka tez byla na dietce tyle ze w wakacje i schudla bardzo ladnie 9 kg... swietnie wyglada teraz i skonczyla juz wsyztskie fazy i nie przytyla... mowi ze waga skacze raz 1kg w gore raz w dol i jest ok... moze u nas tez tak bedzie, chociaz ja nadal boje sie tej 3 fazy...
glupia jestm nie?
pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-09, 22:30   #2082
eliza40
Zakorzenienie

A ja mam dziś już trzeci dzien fatalny @ i taki żer,że masakra.Jeszcze tak nie miałam podczas tej diety.
Ach, ale nie będę marudzić na noc,może jutro będzie lepiej
Stary 2009-12-09, 23:07   #2083
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
A ja mam dziś już trzeci dzien fatalny @ i taki żer,że masakra.Jeszcze tak nie miałam podczas tej diety.
na pewno będzie lepiej... głowa do góry...
Dobrej nocy wszytskim!
Stary 2009-12-09, 23:17   #2084
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

czesc kochane moje wszystkie obecne i nowe,
ja dzisiaj w fatalnej formie niech mnie ktos przytuli bo nie daje rady...
i wcale nie chodzi o dietę
nie odzywałam się chyba od soboty ...(wiem że nikt nie zuważył)ale czytam , staram się nadrabiać, diety nie porzuciłam (co to to nieee),ciężko bo z w rezultacie nie dojadam(stres), a taki ten rok miał być zaj...... dla mnie a tu co ??? sam finisz i totalna porażkana wszystkich frontach....eccchh

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

a tak w kwestii sera to na pierwszej stronie (w zmodyfikowanym doktorku) jest tak :
produkty w ograniczonej ilości:
- 30g sera zoltego o zawartosci tluszczu ponizej 6%

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

jak wstawic swój "znak firmowy" (zdjęcie) ??? dla lepszego poznania się ze mną???bo mnie też irytuje że jestem totalne incognito.....
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 23:34   #2085
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez moni_ca Pokaż wiadomość

[/COLOR]jak wstawic swój "znak firmowy" (zdjęcie) ??? dla lepszego poznania się ze mną???bo mnie też irytuje że jestem totalne incognito.....
ustawienia
- edytuj avatar
- wybierz plik
zdjecie nie moze byc wieksze niz 100x100 pikseli i 30kb wiec je wczesniej odpowiednio zmniejsz
- zachowaj zmiany

Kuchnia Tygryska
Stary 2009-12-10, 00:01   #2086
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

sorry wiolqn
nadal jestem w czarnejbo już próbowałam różnych cudów, w tym moim profilu poprosze łopatologicznie bo inaczej nie dam rady (gdzie jest ten ......edytuj avatar??????)

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

ok,ok już załapałam (moje pierwsze forum więc wiolqn wybacz) za beszczeszczenie cennego czasu moderatorki

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

tylko teraz nie wiem czy blond czy, czy brąz????wstawić

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

jutro zadecyduje(skoro same nie możecie się zdecydować) ...... bo dzisiaj ide spać... za dużo stresu......jak na jeden dzień
miłych snów
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 06:04   #2087
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop

Z rańca chciałam zkomunikowac, że na wadze dziś 55,8 cieszę się bardzo bo już 55 chociaż dziś 1 dzień na warzywkach wiec na dalszy spadek przez najblizsze 5 dni nie ma co liczyc
dzis odbieram wyniki... dam znac po poludniu...
a w ogole to chyba zaszaleje i spodnie sobie kupie i erfumy które dawno juz upatrzylam a teraz sa w promocji w jednej z perfumerii... kurcze.... nagroda jakas sie nalezy...
a ja juz po sniadanku...
kawalek lososia w plastrach i 200 g serka piatnica 3% z wkrojoną papryką pomidorem i ogórkiem kiszonem, no i doprawione czosnkiem... pychota
Stary 2009-12-10, 06:12   #2088
BogaczKa22
Zadomowienie

Witam drogie panie

Zaraz lecę do roboty, więc znów relacja w biegu

Waga ponownie mnie rozpieszcza i dziś znów pokazała spadek o 0,3 . Mam nadzieję, że przez te kolejne 2 dni P będzie podobnie i zejdę poniżej 68

Pozdrawiam i życzę udanego dnia

Dukan

Stary 2009-12-10, 07:46   #2089
Didier
Rozeznanie

joł Dukanki! pogoda do dupy ale co to ma do rzeczy co nie

ja to juz nie pamietam kiedy sie ostatnio wazylam widze po sobie ze stoje w miejscu wiec po co mi dodatkowy stres

pozdrawiam i milego dnia
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 07:57   #2090
Arienna
Raczkowanie

Cytat:

Eh... nie ma to jak dobra wiadomość z rana

Cytat:
tylko teraz nie wiem czy blond czy, czy brąz????wstawić
Proponuję obecny kolor

Cytat:
Napisane przez wyszokop Pokaż wiadomość
a w ogole to chyba zaszaleje i spodnie sobie kupie i erfumy które dawno juz upatrzylam a teraz sa w promocji w jednej z perfumerii... kurcze.... nagroda jakas sie nalezy...
Błagam Cię - nie kupuj spodni (perfumy jak najbardziej) Ja kupiłam tydzień temu i już są za duże... może poczekaj na całkowitą stabilizację z zakupem?

Słuchajcie, chyba mi się waga już całkiem popsuła Otóż...dziś rano ważyłam więcej niż wczoraj przed spaniem I co jest? Weszłam wczoraj wieczorem, bo miałam straszne żarcie i chciałam zobaczyć ile wszamałam - a tu 58. Myślę sobie: nie jest źle A dziś rano? 59! No szlag by ją trafił!
Wzięłam sobie do pracy twaróg, ale jak otworzyłam pudełko to aż mnie cofnęło - jak na razie koniec z serkami. Dobrze, że mam jeszcze kanapkę z wędliną i wczoraj ugotowałam na parze piersi w marynacie jogurtowo - pomidorowej (pynia, już zjadłam na śniadanie )

No to miłego dnia życzę wszystkim
Stary 2009-12-10, 08:02   #2091
BogaczKa22
Zadomowienie

A ja spieszę donieść bo rano zapomniało mi się, że w obwodach też coraz mniej W talii 2 cm, w biodrach 1 cm no i cyc zaczyna robić się mniejszy o jakiś 1 cm, co oznacza, że chyba góra nareszcie zaczyna się zmniejszać Tylko jeszcze kasy na nową garderobę brak Wszystko na mnie już wisi i naprawdę nie mam za bardzo w co się ubrać, szczególnie do pracy

Dukan

Stary 2009-12-10, 08:15   #2092
warm
Raczkowanie

Witam

Przygotowałam tu małe wypracowanie

Skończyłam 1 fazę, spadek o 3kg. Niespodziewałam się, wchodziłam na wagę z 10 razy Dzisiaj zaczynam P+W pierwsze co, to zrobiłam sobie sałatkę z sosem jogurtowo musztardowym, uwielbiam jak mi coś chrupie w ustach więc dźwięk sałaty w moich ustach był cuudny Pierwsze dni na 1 fazie były ok, ale przez ostatnie 2 źle się czułam, kręciło mi się w głowie, było mi niedobrze, do tego cały czas @ mi się spóźnia. Dlatego boję się przejść po warzywkach na 5/5 nie wiem może 3/5 będzie odpowiedniejsze (3p/5w) nie wiem. chciałabym jeszcze coś do Świąt zrzucić. Noo... ale widzę, że czegoś tam mniej na moim ciele, TZ też zauważył i bardzo mnie to cieszy. Grzeszki też były widząc, że mogę korniszonki wcięłam raz pół słoika, a w weekend piwko się małe zdarzyło, ale mimo to spadek jest konkretny
Ok, spadam bo pracy dużo. GRATULUJE wszystkich spadków i mniej cm

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

warm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:15   #2093
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
A ja spieszę donieść bo rano zapomniało mi się, że w obwodach też coraz mniej W talii 2 cm, w biodrach 1 cm no i cyc zaczyna robić się mniejszy o jakiś 1 cm, co oznacza, że chyba góra nareszcie zaczyna się zmniejszać Tylko jeszcze kasy na nową garderobę brak Wszystko na mnie już wisi i naprawdę nie mam za bardzo w co się ubrać, szczególnie do pracy
cześć znam ten ból to samo mam w biodrach -9 cm więc o spodniach zapomnieć a jeszcze niedawno w ramach czyszczenia szaf wywaliłam mniejsze rzeczy bo stwierdziłam że i tak już nie schudnę
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:16   #2094
ewik1962
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,

pozdrawiam z glebi 3 fazy.
Nie bojcie sie,waga nie rosnie.
Na pewno niektore z nas beda musialy bardziej uwazac,niektore mniej.
A teraz mam dobra wiadomosc dla dziewczyn,ktore schudly i zostala im wiszaca
skora.
Po 2 miesiacach skora sie wstepuje,podobnie na piersiach.
Oczywiscie zabiegi ujedrniajace pomagaja,balsamy,kremy.
Ja kupilam sobie balsam ujedrniajacy na rozstepy Perfecty,chociaz rozstepow nie mam(no chyba,ze te na brzuchu jeszcze po ciazy i tam niestety skora
wisi jak wisiala juz dobre 25 lat).
Najbardziej schudly mi nogi i ramiona,bylam zrozpaczona ich stanem po schudnieciu,ale czas i pielegnacja zrobily swoje.
A mam juz 47 lat wiec te procesy nie przebiegaja tak latwo jak na waszych
mlodych cialkach.
Pa i trzymajcie sie
ewik1962 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:25   #2095
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Cytat:
Napisane przez ewik1962 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

pozdrawiam z glebi 3 fazy.
Nie bojcie sie,waga nie rosnie.
Na pewno niektore z nas beda musialy bardziej uwazac,niektore mniej.
A teraz mam dobra wiadomosc dla dziewczyn,ktore schudly i zostala im wiszaca
skora.
Po 2 miesiacach skora sie wstepuje,podobnie na piersiach.
Oczywiscie zabiegi ujedrniajace pomagaja,balsamy,kremy.
Ja kupilam sobie balsam ujedrniajacy na rozstepy Perfecty,chociaz rozstepow nie mam(no chyba,ze te na brzuchu jeszcze po ciazy i tam niestety skora
wisi jak wisiala juz dobre 25 lat).
Najbardziej schudly mi nogi i ramiona,bylam zrozpaczona ich stanem po schudnieciu,ale czas i pielegnacja zrobily swoje.
A mam juz 47 lat wiec te procesy nie przebiegaja tak latwo jak na waszych
mlodych cialkach.
Pa i trzymajcie sie

No to mnie pocieszylas .....bo z ta skora to nie lada problem.....

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Ja narazie stoje na 90 ....... kurna chata...... czekam na te osemke
Stary 2009-12-10, 08:26   #2096
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

witam Dukanki Kochane
Mineło 10 dni i rano wlazłam na wagę, a teraz jestem cała szcześliwa, bo i spadek zaliczyłam . Od początku diety ubyło mnie już 12,1kg i tak sobie myślę, jak ja mogłam to dźwigać tak długo . to jakbym małego ludzia na plecach nosiła codziennie

a w pracy tyle pracy, że bardziej kieratem można to raczej nazwać i tylko klepie w ten komputer . . masakra . . nie cierpię exela . .

życzę miłego dnia i spadków oczywiście
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:29   #2097
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
cześć znam ten ból to samo mam w biodrach -9 cm więc o spodniach zapomnieć a jeszcze niedawno w ramach czyszczenia szaf wywaliłam mniejsze rzeczy bo stwierdziłam że i tak już nie schudnę
A ja profilaktycznie i motywująco zostawiłam sobie kilka mniejszych bluzek ale nie bardzo lubię je nosić bo jakieś takie niedzisiejsze Chyba jednak porozdaję je i sprawię sobie nowe jak dostanę wypłatę, czyli za jakieś 3 tygodnie dopiero

Dukan

Stary 2009-12-10, 08:39   #2098
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
ok,ok już załapałam (moje pierwsze forum więc wiolqn wybacz) za beszczeszczenie cennego czasu moderatorki
zadna ze mnei moderatorka

5 dzien na III fazie waga stoi w miejscu. dzis proteiny, ludze sie ze jeszcze spadnie mi troche

a jutro ide kupowac bikini, chwalilam sie? ma byc oczywiscie w jedynym i slusznym kolorze czyli czerwone. czarne juz mam ale nie bede przeciez po plazy 2 tygodnie w tym samym chodzic, trzeba sie czyms roznic na zdjeciach

Kuchnia Tygryska
Stary 2009-12-10, 09:13   #2099
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
JA tez wczoraj miałam napad na lodówkę i opędzlowałam wszystko i dziś nie mam co jeść...a jeszcze teraz czuję się taka pełna...trzeba się do sklepu wybrać...

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Witam drogie panie

Zaraz lecę do roboty, więc znów relacja w biegu

Waga ponownie mnie rozpieszcza i dziś znów pokazała spadek o 0,3 . Mam nadzieję, że przez te kolejne 2 dni P będzie podobnie i zejdę poniżej 68

Pozdrawiam i życzę udanego dnia

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Arienna Pokaż wiadomość

Błagam Cię - nie kupuj spodni (perfumy jak najbardziej) Ja kupiłam tydzień temu i już są za duże... może poczekaj na całkowitą stabilizację z zakupem?
No nie kupuj spodni....ja zrobiłam ten błąd...teraz już na mnie wiszą i musze chodzić w za dużych albo w takich co czekały aż schudnę-dobrze że takie mam bo bym nago musiała paradować

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
zadna ze mnei moderatorka

5 dzien na III fazie waga stoi w miejscu. dzis proteiny, ludze sie ze jeszcze spadnie mi troche

a jutro ide kupowac bikini, chwalilam sie? ma byc oczywiscie w jedynym i slusznym kolorze czyli czerwone. czarne juz mam ale nie bede przeciez po plazy 2 tygodnie w tym samym chodzic, trzeba sie czyms roznic na zdjeciach
no nie chwaliłaś się wow udanych zakupów

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:47   #2100
fotoreporterka
Raczkowanie

A ja kupiłam portki 2 numery mniejsze I jak były ciasnawe tak są Nie wiem czy jest się z czego cieszyć Ale jest OK:0 Przynajmniej dla mnie.
Pewnie w sobotę zakupię drugie:0 Oby też najwyżej 28

5 X -22 XII z 65 na 55kg

22 II 2010-59kg

Do Wielkanocy ma być 55-54kg
fotoreporterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości