|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
to nie kara
dziś bedziemy sprawę wyjaśnić, ale wczoraj pobieżnie wyjaśnił nam to koleś od naszego kredytu, że to był niby taki parasol ochronny dla nas (spłata samych odsetek) i dopiero teraz spłacamy 100% kredytu. Jakieś to wszystko zagmatwane, tym bardziej dla nas, bo kredyt załatwialiśmy przez taką firmę zajmującą się doradztwem w sprawach nieruchomości i pewnie nam o tym mówili, ale wiesz jak to jest jak załatwia się*milion spraw na raz ![]() no i tak zaczeliśmy spłatę od 1900zł, potem obniżyli stopy procentowe, potem załatwiliśmy wszystkie formalności z księgą wieczystą i przez ostatni kwartał płaciliśmy po niecałe 1000zł, co nie ukrywam baaaardzo nam odpowiadało a teraz mamy płacić prawie 3tys miesiecznie
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
nie chodziło mi, o to, ze dowalili karę, tylko czy za to, ze tak długo spłacaliscie same odsetki tylko, nie policzą sobie dodatkowo czegos tam - ale wyjaśniłas mi to w dalszej wypowiedzi
Jak Was stać to jeszcze pól biedy, ale dla mnie taka kasa jest kosmiczna ![]() dlatego ja nie cierpie kredytów, unikam jak moge, mam jeden na glowie i to mi starczy (dobrze, ze nie na długo)przeraża mnie kredyt TZ, nie o kwote chodzi, ale o długosc spłaty, ale cóz heh
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-12-10 o 09:18 |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mam nadzieję, że znajdę dziś czas, by nadrobić zaległości, ale normalnie mam taki zapierdziel od rana, że nie ogarniam bomby kierowniczka mnie ściga.. więc trochę średnio dziś no.. to idę pracować, a później nadrobię
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy braliśmy kredyt, to znaliśmy mniej więcej kwotę raty, ale zaczeła się poniżej 2tys i stopniowo spadała, więc zupełnie nie spodziewaliśmy się, że nagle może tak wzrosnąć...choć z drugiej strony wydawało nam się podejrzane, że wzieliśmy kredyt większy od naszych znajomych a płacimy od nich o połowę mniej ![]() Cytat:
mogliśmy albo wynajmować albo wziąć kredyt, generalnie sumy są podobne...ale też stronię od kredytów bankowych, bo wiadomo jak to jest z bankami
|
||
|
|
|
#3005 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)na seminarium, bo jak się nie pojawię, to mnie skreślą z listy Posmarowałam na noc maścią na obrzęki to trochę mi opuchlizna zeszła, krwiak jest mniej widoczny... Noga mnie boli, jak na niej staje, więc dzisiaj jestem Agata, co nogą zamiata House by się niestety (a może stety ) nie zajął takim przypadkiemCytat:
Ja do pokrzywki powinnam wrócić jakoś zaraz po świętach, ale zacznę od Nowego Roku - łatwiej będzie zapamiętać ile piję ![]() Ech... nie lubię tych przerw w emisji... Całe szczęście, że mam Housa i Californication do nadrobienia i Skins'y od stycznia )Cytat:
ale takie czasy... rzadko kogo stać na mieszkanie, samochód, większe zakupy bez brania kredytów.---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Twojej sytuacji mysle ze lepiej zrobiliscie biorąc kredyt i go splacac, niz tracic kase na wynajem
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
i ja tak myślę Motylku
wiecie co? moim włosom najbardzej sluży kokos, choć nie próbowałam jeszcze wszystkiego mam teraz heenarę, http://www.helfy.pl/olejek-heenara-polysk-zdrowe-wlosy niby opartą na kokosie, ale nie wpływa już tak fantastycznie na stan moich włosów, zobaczymy jak będzie z cebulkami ![]() ach, zapomniałam zamówiłam sobie jojobę na próbę (15ml) |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
mam jojobe, fajnie tez dziala na twarz, polecam posmarowac sie kiedys na noc
przyłączam sie do chwalenia kokosa , chociaz ten olejek z rossmanna tez dobrze dziala na moje wlosy
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
ten dla kobiet w ciązy, w rózowym opakowaniu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...acji-ciala.htm
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuj koniecznie na włosy
![]() mieliśmy wczoraj taki obiad, ze dosłownie objedliśmy sie jak 2 bączki
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-12-10 o 10:17 |
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
bry!
wiecie co? kallos wczoraj przyszedł "miodowy"... Miodowy to tylko z nazwy, matko święta jak on śmierdzi/śmierdział nie dało się tego trzymać na włosach, walił taką chemią obrzydiwą i jakby...toaletą na dwprcu, serio, taka zła jestem w życiu nie sądziłam, ze jakaś maseczka do włosów może tak smierdzieć... Wyrzuciłam ją. Zostawiłam tylko opakowanie dla Blondyny, żebym miała w czym jej Kallosa wysłać, myślałam, że się popłaczę, taka byłam zła w dodatku włosy mi śmierdzą dalej... Muszę umyć jeszcze raz, potrzymalam TO na włosach minute, bo nie mogłam znieść smrodu i w dodatku on nie miał miodu w składzie
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, ze wyrzucilas go, moze ktos chciałby sie wymienic na cos
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otako, biedactwo!! DObzre, że Ci nogi nie połamało, dopiero by było ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- nie sądzę, by ktoś chciał wymienić sie na takiego śmierdziucha, uwierz, koszmar ![]() ale kupiłam dziś WAX'a, aby jakoś to sobie wynagrodzić za wczorajszy dzień, 25zl zapłaciłam, podrożał dużo ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Wy też macie przez tę pogodę takie wysuszone włosy?? Bo z moimi coś nie tak się kurde dzieje ![]() kupiłam WAX'a nałoże dziś, może będzie ok.
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ale zauwazylam sama, ze nie tylko produkty spożywcze podrożały, ale wszystkie odżywki i maski tez (pisalam o Joannie)
a od nowego roku tradycyjnie podwyżki gazu, prądu, żywności - standard
|
#3017 | ||||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry kochane
Cytat:
Cytat:
czekoladę tak jak wszystko testuje się na zwierzętachM&M’S, SNICKERS, SKITTLES, MILKY WAY, STARBURST, THREE MUSKETEERS, TWIX, DOVE, M-AZING, COCOAVIA, ETHEL M, LUCAS, MUNCH – słodycze naznaczone cierpieniem. www://marscandykills.com zobaczcie ten filmikinne testujące firmy:Ajax,Colgate,Palmol ive,Coty, Adidas,Rimmel,Gilette,Ora lB,Braun,J&J,Nizoral,Neut rogena, Procter&Gamble,Ace,Allway s,Ariel,Blend-a-med,Herbal essences,Hugo Bos, Lacoste, Lenor, Naturella,Pantene,Olay,Sh amtu,Vizir, Tampax,Timotey,Dove,Unili ver,Sunsilk,Signal,Rexona ,Cif, Domestos,Algida,Knorr,Ami n, Rama,Delma,Kasia,Lipton Itd. Cytat:
ja zaczęłam romans z sokiem z Aloesu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3018 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony on też od początku naszej znajomości się bardzo zmienił. Na początku nie mówił mi, jak coś robiłam źle, udawał, że nic się nie stało (a ze mnie niezła zołza była). Później był czas kłótni, kiedy wytykał mi wszelkie błędy i na dodatek zrobił się chamski. Ale teraz nie dość, że jest w stanie powiedzieć mi jak coś zrobię źle, to jeszcze jest miły, przestał się interesować tylko sobą, pyta o moje zdrowie itd. więc może jednak... Ale z drugiej strony jak miałabym czekać nie wiadomo jak długo aż dojrzeje, to chyba zły pomysł. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie kokos jest dobry na wszystko. Czuje, ze szybko sie skonczy, bo stosuje go na wlosy i jako balsam. Jak wykoncze to na bank kupuje litrowego kokosa
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
boze straszny ten filmik ;( ku*** bym zrobila eksperymenty na tych ludziach co im to robią !!!! masakra !!! ;(((
aha mam troche kolorówki i 2 fluidy i 3 brązery do policzków (w sumie takich nieznanych firm ale dobrych bo kupuje u mnie w ziolowym, tam babka zawsze sprowadza cos tanio i dobrze) no i jakby ktos chcial sie za cos wymienic to picac ;p - wymienic się chce tylko dlatego ze nie trafione kolory
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ehh a wy znowu kusicie kokoskiem
Kurczę niedawno dopiero wczytała mi sie strona wizażu bo od rana nie mogłam na nią wejść, już normalnie w depresję popadałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za ostrzeżenie, miałam ochotę go kiedyś zamówić dobrze że tego nie zrobiłam
|
||
|
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dobrze że ja mam własne, piękne duże mieszkanie 3 tysiące miesięcznie, omg... Ja tyle zarabiać nie będę na początku...
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to tylko u mnie się coś dzieje a jak widać nie
Ja nie mogłam wejść jakoś między 12.00 a 13.00
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomyśleć , że chciałam zamówić tego 800ml ![]() nie zamawiaj go, nie radzę naorawdę, syf jednen wielki
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- dziewczyny a ja nigdy nie uzywalam kallosa. i teraz nie wiem czy zdecydować się na waxa (tego z proteinami mlecznymi) który mi super sluzy czy kupic kallosa.. ? hm?
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bialutkie i takie grube i gęste, że ja się przy nim schować mogęKurczę, mam straszną migrenę... Wzięłam już ketonal forte i piję drugą kawę, gdyby nie angielski, to bym się położyła po ciemku, ale litości nie ma
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
O jak mało nadrabiania.
Dzięki za ostrzeżenie z tym Kallosem kiedyś chciałam zamówic go..... Posiedzie troszkę na wizażu i do nauki... EHhhh A tak wg. to dostalam 5 z tego wypracowania
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

dziś bedziemy sprawę wyjaśnić, ale wczoraj pobieżnie wyjaśnił nam to koleś od naszego kredytu, że to był niby taki parasol ochronny dla nas (spłata samych odsetek) i dopiero teraz spłacamy 100% kredytu. Jakieś to wszystko zagmatwane, tym bardziej dla nas, bo kredyt załatwialiśmy przez taką firmę zajmującą się doradztwem w sprawach nieruchomości i pewnie nam o tym mówili, ale wiesz jak to jest jak załatwia się*milion spraw na raz 

(dobrze, ze nie na długo)
mam nadzieję, że znajdę dziś czas, by nadrobić zaległości, ale normalnie mam taki zapierdziel od rana, że nie ogarniam bomby
kierowniczka mnie ściga.. więc trochę średnio dziś
gdy braliśmy kredyt, to znaliśmy mniej więcej kwotę raty, ale zaczeła się poniżej 2tys i stopniowo spadała, więc zupełnie nie spodziewaliśmy się, że nagle może tak wzrosnąć...choć z drugiej strony wydawało nam się podejrzane, że wzieliśmy kredyt większy od naszych znajomych a płacimy od nich o połowę mniej
mogliśmy albo wynajmować albo wziąć kredyt, generalnie sumy są podobne...

)

wiesz, pierwsze poważniejsze uczucia itp, to musi odciskać jakis ślad w psychice, ale nie u wszystkich na pewno, ale myślę że to nie wykluczone, nie musi to być koniecznie prawdziwa miłość, a i nie wierze w to że człowiekowi pisana jest tylko jedna osoba