|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Dziewczyny, zbijcie mnie, właśnie umawiam się na spotkanie z byłym.
Ale ja to w ogóle jestem
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każde dziecko potrzebuje kochającego i ODPOWIEDZIALNEGO rodzica, bo rodzic to ktoś więcej niż ten który dał życie...
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jak sa namolni no to inna sprawa, wiadomo ze wtedy facet powinien jakos zareagowac, ale to juz chyba bardziej o bezpieczenstwo i komfort (no bo takie namlne podrywa to raczej nic przyjemnego...) tej dziewczyny by chodzilo niz o zazdrosc. A juz na pewno nie na miejscu bylo by, gdyby chlopak mial pretensje do swojej dziewczyny o to. A za taka akcje jaka Tobie chlopak zrobil to bym sie porzadnie wkurzyla. Co ja niby mialabym poradzic, zeby sie innym nie podobac? Ich poroblem (bom zajeta ), nie moj. Powinnam z domu nie wychodzic, czy jak? A jakby mi jakies grozby-niegrozby do kolegow wysylal to...![]() ![]() Niczego komicznego sie w tej sytuacji nie dopatrzylam Trza byc twardym i sie nie dawac; no i oczywscie rozmawiac, duzo rozmawiac ![]() A tak w ogole, to mysle, ze to nie chodzi o doswiadczenie ale raczej o podejscie do sprawy. Ja sie po prostu czesto czepiam w takich wypadkach, bo nie lubie generalizacji i "prawd objawionych" Nie bierz tego za bardzo do siebie
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no wiesz.... to mogą być niby spotkania koleżeńskie, przecież z nimi tylko gadasz, nie planuszesz ślubu, ale jak to jest z tym byłym?? mam nadzieje że Cię nie skrzywdził, ja to niewiele wiem bo niedawno zaczęłam się na ty,m wątku udzielać
|
|
#2975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam baaardzo mocny instynkt macierzynski. Zebym miala warunki, np starszego partnera juz ze stala praca, mieszkaniem to juz na koniec studiow moglabym zajsc w ciaze. No ale TŻ w tym samym wieku co i ja i duzo przed nami do wyjscia z garnuszka rodzicow ![]() I na dodatek to nie jedyny upierdliwiec A on dalej nie moze zrozumiec, ze nie mam potrzeby spotykac sie z kolegami, tym bardziej, ze w druga stronie nie chcialabym, zeby TŻ spotykal sie z jakas kolezanka.Reszta kolegow i bylych nawet jak sie odzywaja to typowo kolezensko
|
|
#2976 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ale konsumenci nie buntują się. Ludziom wszystko jedno. Ale jak zapytać czy są za testowaniem na zwierzętach, to każdy prawie powie, że nie.
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co związek to inaczej ja tam wolę czuć, że facet jest choć odrobine zazdrosny, że jednak boi się że jakiś inny mógłby mu sprzątnąć jego kobietę sprzed nosa i nie chodzi o to by tak było iże niby jej nie ufa... poprostu nie ufa kolesiom. Nie potrafię tego wytłumaczyć jednakże w kwestii kolegów, to fakt, irytuje mnie jak laski mają awantury ze swoimi misiami bo gadały z jakimś kuplem, a nawet tylko spytały o godzine
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jest praktycznie pierwszą poważną miłością. Znaliśmy się prawie 1,5 roku, zanim byliśmy razem przez 4 miesiące. On uznał, że nie nadaje się do związku, jest niedojrzały itd. (moim zdaniem głupia wymówka), ale cały czas od zerwania (które było w maju zeszłego roku) mamy ze sobą bardzo dobry kontakt, on cały czas powtarza, że jestem mu bardzo bliska, że jestem jego jedyną przyjaciółką itd. ale że w dalszym ciągu nie nadaje się do związku i "nie chce mnie ranić". A ja głupia sama nie wiem, co myśleć i co robić. Powinnam z nim dawno zerwać kontakt, ale jakoś nie mogę, chociaż wiem, że nic z tego nie będzie. Ale jak o nim myślę, to mam motyle w żołądku ![]() I nie wiem, czy przypadkiem to, że podoba mi się tamten koleś ze szkoły i że próbuję jakoś do niego podbić nie jest tylko żałosną próbą uwolnienia się od przeszłości. |
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie nawet nieplanowana byłaby chciana od momentu jakbym się dowiedziała, ale fakt... troche by mi sie w życiu namieszało... ale co tam, czasem trzeba przewrócić świat do góry nogami i układać na nowo ![]() ja nie wiem, że też tacy niekumaci faceci uchowali sie w tych czasach
|
|
#2980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak widze, ze TŻ jest zazdrosny. Ale to taka zdrowa zazdrosc, bez zadnych wyrzutow do mnie(bo staram sie nie dawac mu powodow do zazdrosci), a jedynie jeszcze wieksze staranie sie o mnie. A cobym i ja nie byla gorsza, to tez jestem zazdrosna o mojego TŻ.
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż ja bym się nie zdziwiła, gdyby czekoladę testowali na jamnikach |
||
|
|
|
#2982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmasowane kciuki się przydały ![]() Ja właśnie obejrzałam Cytat:
ale z drugiej strony, to gdzie mam stać jak jest tłok w autobusie? u kierowcy na kolanach siadać? ![]() Cytat:
miałam już setki razy takie krwiaki i guzy, ale nigdy mnie tak nie bolało, praktycznie przy każdym ruchu i zmianie pozycji. Ech, ciężka noc przede mną...Cytat:
). Zaraz po maturze zaszła w ciąże. Była ostatnią osobą, po której bym się tego spodziewała, no ale cóż... bywa. Cytat:
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że sie z nim dzis nie spotkałaś, a my tu tak wyczekiwałyśmy wieści ![]() moja koleżanka miała taką sytuację że spotykała się z pewnym kolesiem, niedługo, a on też stwierdził że on teraz nie jest gotów... to juz jest taki typ faceta... nie ma co na niego czekać, tak myślę, bo może ceni sobie wolność i ucieka od zaangażowania...:confused : kto zrozumie facetów ![]() A te motylki w brzuchu, no z tym ciężko walczyć
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to coś więcej Cytat:
![]() Z tymi motylkami to tak mam tylko jak pomyślę o nim i przez całe życie tylko przy nim tak miałam, że od samego jego zapachu kompletnie miękły mi kolana i miałam wrażenie, że jestem naćpana Może to prawdziwa miłość Szkoda, że tego nie da się zbadać przy badaniu krwi, życie byłoby prostszeI obiecuję, że do tamtego ze szkoły zagadam, kto wie, może to ten jest moim księciem z bajki, trzeba się przekonać ![]() Dobra, idę spać, dobranoc |
||
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla przestrogi powiem, ze TŻ mama mowila kiedys, ze wielkie sltuczenie nie zaleczone zaczelo troche gnic Wiem, ze to straszne i pewnie w twoim przypadku przerysowane ale lepiej, zeby lekarz to obejrzal
|
|
#2986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mogliby dać większy autobus na ten kurs bo tak jest codziennie!! ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
wiesz, pierwsze poważniejsze uczucia itp, to musi odciskać jakis ślad w psychice, ale nie u wszystkich na pewno, ale myślę że to nie wykluczone, nie musi to być koniecznie prawdziwa miłość, a i nie wierze w to że człowiekowi pisana jest tylko jedna osoba![]() ale jak już się człowiek zakocha totalnie to nie musi szukać dalej Cytat:
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pierwsza milosc to baaardzo wielki sentyment. Ze swoja pierwsza miloscia tez schodzilam sie, rozstawialam, godzilam, schodzilam. I tak przez dlugi okres czasu. A jednak przez czas rozstania zapomina sie, czemu sie rozstalo, za bardzo idealizuje sie tego chlopaka i mysli, ze napewno moze sie zmienic. I wiele razy sie na tym przejechalam, bo on NIGDY sie nie zmienil. Moze na poczatku to ukrywal, ale potem wszystko wracalo do normy. I za kazdym razem pukalam sie w glowe, czemu do niego wrocilam skoro historia sie powtarza. Jedynym lekarstwe na pierwsza milosc-jest nowa milosc ![]() Aha i jeszcze dodam, ze do kazdego swojego bylego mam jakis senstyment. No moze do jednego niebo to kompletny buc i idiota byl;/
........... życie jest piękne ![]() 8minute arms, buns, legs, abs 19/11 Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2009-12-09 o 23:09 |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to "sprzatanie sprzed nosa" to jakos do mnie nie przemawia. No bo co ja, jaks rzecza jestem, zeby mnie tak sobie mozna bylo "wziac" po prostu? Przeciez to ja podejmje decyzje, zeby ktos mogl mnie sobie "wziac", musialabym sie najpierw dac "wziac". A to juz kwestia zaufania. |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy minimalnej zazdrości to nie kwestia zaufania, to takie urozmaicenie... ale jak masz inne odczucia i z nimi czujesz sie dobrze to super ![]() w ogóle jak dla mnie odmiennośc poglądów, miła dyskusja i nie próbowanie wmuszania w kogoś swoich poglądów to cos wspaniałego ![]() bo jak sie czyta np onet i fora pod artykułami to tam jest poprostu nieustanna walka katolicy vs. ateiści, kobiety vs. meżczyźni, wysocy vs. niscy, małobiuściaste i ich fani vs. większoiuściaste i ich fani... no paranoja jakaś... co to niby maja wszyscy być tacy sami i mieć te same przekonania, porażka, ludzie się nie szanują bo nie szanują swej odmienności a dla mnie to już za wysoki stopień ograniczenia umysłu. A i ostatnio doszła dyskusja (co ja mówię - wojna) o te szczepionki, zarówno ci za i ci przeciw najczęściej nie dyskutują tylko walczą ze sobą, rzadko kiedy ktos wchodzi w kulturalną i argumentowaną zdrową dyskusję rany, co za dygresja chyba pora spać
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Benek, normalnie to jakis masowy TŻ-towy kryzys jest
![]() trzymajmy sie wizazu to będzie lżej. No ale kota to masz wspaniałego co do kryzysu, może lepiej o tym nie pisać a nawinąć nowy temat ![]() pomijając wszelakie trudnosci i nieprzyjemności, to, co u Ciebie słychać? może wydarzyło się coś śmiesznego/ niesamowitego lub dziwnego??
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam się wizażu ![]() I naprawdę nic ciekawego u mnie nie słychać. Bardzo bym już chciała mieć włosy za łopatki...bardzo!Siedzę jak na szpilkach i czekam aż urosną.
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach! muszę zrobić sobie liste co mam kupić w aptece, aspiryne, brevoxyl i wode destylowaną, mam nadzieje że dostanę cuś takiego... a i persen, tak na zaś... korci żeby kupić pokrzywę, ale przerwa to przerwa... ale od świąt znowu zaczynam romans z pokrzywką
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
a bo w tym wątku było o przepisie na tonik na zaskórniki, no ja musze spróbować
póki co widze że zostałyśmy same, ja juz lece spać, bo jutro muszę na uczelnie jechać miłych snów
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spij dobrze
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Tż niedawno poszedł więc też zaraz idę spać, jeszcze tylko rzepka ma skalp
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, nie mogę was nadgonić...
ja dopiero skończyłam robić sprawozdanie, i zaraz się kładę spać... trzymajcie się laseczki
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 18 chyba. Jyyli, ja jakbym się spotkała to określiłabym wyraźnie, ze tylko stopa koleżeńska,niech sobie nadziei nie robi. tak na wszelki wypadek, gdyby jednak poczuł,ze dojrzał. ![]() Właczyłam komputer w szkole. Idę dzisiaj do ross Musze pochwalić szampon Lilliputz,jest super, chyba jeszcze lepszy niż Babydream No, lecę na chemię, a potem francuski ![]() Miłego dnia, zawitam wieczorem, albo jutro dopiero Wszystko zależy od tego,czy nauczyciele dziś dużo zadadzą.
|||
|
|
|
#3000 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowało mi wszystkiego!!!!!!
![]() Cytat:
![]() dochodzi jakas kara za spłacanie samych odsetek? Cytat:
miejmy nadzieje, że mężczyzna wyciągnął konsekwencje i będzie juz ok ![]() Cytat:
chociaz czasami cięzko uwierzyć, że kiedys będzie lepiej, ale pózniej patrząc z perspektywy czasu, stwierdza się, że dobrze jednak wyszło ![]() Cytat:
Powiedziałas ze nie chcesz, zeby wchodził - wszedł ![]() nie rozumiem tez, po co sie wkurza o kolege, przeciez nie ma Cie na własnosc, a kolegów zawsze mozesz miec, wiec ogólnie popieram to, ze sie wkurzyłas Cytat:
ja sie nie wymieniam i nie wymienie z TZ hasłami do poczty, nk - nie chcialabym zeby mnie sprawdzal, wszystko co pisze, wysyłam ![]() owszem, jak chcemy cos zobaczyc, drugie nie robi problemu. Piny swoje znamy do kart, ale nigdy, bez wczesniejszego uzgodnienia nie wyciągamy kasy z konta partnera. telefonów swoim nie sprawdzamy, ale jak np ja się kąpie, dzowni tel, TZ mówi ze dzwoni, pytam sie kto, on mówi kto, to czasami (w zależnosci kto dzowni), każe mu odebrać, tak samo z smsami. nie chciałabym, zeby mogl wchodzic na wizaz, czytac wszystko co pisze, ale nie ukrywam wizazu, wie ze tu "działam", nick na pewno sie domysla, ale nigdy go nie intersuje, co tu wypisuje ![]() Cytat:
Cytat:
sprawdza sie moja zasada: na początku kazdy sie wybiela i jest idealny, dopiero po jakims czasie, wszystko wychodzi na jaw ![]() dlatego ja zawsze z rezerwą podchodzilam do facetów, czekając co pokaze czas. Bylam w pełni swiadoma, ze TZ sie stara na początku nadzwyczajnie i potem tak juz nie bedzie i ......nie myliłam sie ![]() po 3 latach, plus pol roku mieszkania razem, wiem juz czego sie po nim spodziewać ![]() i wole "ten szok" przejsc przed ślubem, niz po, bo teraz wychodzę za niego z pełną swiadomoscią pewnych jego lenistw, wad (i on moich oczywiscie)nam sie jakoś udało, chociaz nie chce nic pisać, zeby nie zapeszyć.... Cytat:
![]() na tym watku wiemy, ze możemy byc wobec siebie w 100% szczere ![]() Cytat:
oczywiscie byla afera ![]() nie skonczyła 1 klasy, przerwała nauke. Chłopak zaczął rozkręcac swoją firmę (okna) dzis synek juz duzy chłop. nie wiem czy ona sie dalej edukowała jak syn podrósł, ale fakt, faktem, ze kupili dom z ogrodem, mają 2 psy i widac ze finansowo sie im powodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

każde dziecko potrzebuje kochającego i ODPOWIEDZIALNEGO rodzica, bo rodzic to ktoś więcej niż ten który dał życie...

ale to ogólnie tak, każda koleżanka pyta o radę, a w rzeczywistości często jest tak, że potrzebują potwierdzenia u kogoś swoich racji

a ja musze te studia pokończyć, poza tym w prywatnym życiu tez zamieszanie, eh... ale chrześniaka mam ślicznego a jaki śmieszny
) to gdy tylko poinformowałam o TŻ skończyło się na kolegowaniu się i już żadnych propozycji kaw, piw i innych randek nie było.
współczuje

zmasowane kciuki się przydały 
jak dla mnie za takie cos powinni wypłącać odszkodowania... bo co by nie było cierpisz nie ze swojej winy

my z tz jacys inni jestesmy (w sensie bylismy), bo uwielbialismy wiedziec wszystko, sms jak gdzies wychodzimy (nawet ze znajomymi czy przyjaciolmi, gdzie po co o której wrócimy) swoje hasla do nk, maila, gadu gadu, hasla i niki do kont bankowych, piny do kart i przetrącalismy swoje tel kiedy nam sie zachcialo.