Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 09:57   #3181
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Co myślicie o legginsach a'la lateks ? Mam mieszane odczucia, czasem na tak, czasem na nie
Mam mieszane uczucia również czasem wygląda to fajnie. Pasują bardziej do nieco ostrzejszego stylu ubierania się.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:06   #3182
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
EEe to masz wypas

To super, że tak porządny sprzedawca

Haniu na zakwasy najlepiej wypić wapno i gorąca kąpiel , to się chłopaki przećwiczyli
Nom wypas

W wannie mąż wczoraj siedział pół wieczora...a o wapnie nie wiedziałam...na pewno przyda sie ta wiedza. Dzięki

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
O, to masz jeszcze lepiej
Ja za to mam wolne od 24. grudnia do 3. stycznia - szef tak zadecydował

To super, że sprzedawca okazał się uczciwy.

Mój łyka magnez, ale od razu po treningu (jak grał w nogę) - akurat to głównie przeciwko skurczom, ale na zakwasy nigdy nie narzekał.

T. dzwonił właśnie, że jest po rozmowie. Wszystko ok, tylko koleś nieco skrzywił się, że T. ma takie krótkie doświadczenie w branży farmaceutycznej A jakie ma mieć, skoro zwalniają cały dział?
TŻ ma przesyłać mu swoje CV, powinni się odezwać na początku przyszłego tygodnia.
Ty masz dopiero wypas...co ja bym dała za takie miedzy świąteczne wolne

Może będzie dobrze..skoro TŻ z polecenia szefa jest. Trzymam

Cytat:
Dziewczyny chcę kupić porządne legginsy, takie żeby bez obciachu nosić do długich tunik i swetrów, ktoś coś może polecić z allegro np ?

Betti Ty szukałaś chyba legginsów ostatnio, znalazłaś może ?

Co myślicie o legginsach a'la lateks ? Mam mieszane odczucia, czasem na tak, czasem na nie
Ja porządne legginsy kupuję od roku i kupić nie mogę. Tez chętnie dowiem sie gdzie kupić....a dokładniej u jakiego sprzedawcy na allegro kupić.
Te lateksowe podobają mi się ale na długonogich i chudych kobietach..i tylko na imprezach.
Moje nogi zrobiły sie całkiem całkiem..dlatego myślę o takich na sylwestra
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:17   #3183
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mam mieszane uczucia również czasem wygląda to fajnie. Pasują bardziej do nieco ostrzejszego stylu ubierania się.
Wiesz co właśnie niekoniecznie, na Polsat Cafe są metamorfozy i ubrali laskę w takie właśnie legginsy- do swetrowej tuniki w paskiem w talii, do tego szpilki, płaszczyk - wygladała super kobieco i sexi.
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nom wypas

W wannie mąż wczoraj siedział pół wieczora...a o wapnie nie wiedziałam...na pewno przyda sie ta wiedza. Dzięki

Może będzie dobrze..skoro TŻ z polecenia szefa jest. Trzymam

Ja porządne legginsy kupuję od roku i kupić nie mogę. Tez chętnie dowiem sie gdzie kupić....a dokładniej u jakiego sprzedawcy na allegro kupić.
Te lateksowe podobają mi się ale na długonogich i chudych kobietach..i tylko na imprezach.
Moje nogi zrobiły sie całkiem całkiem..dlatego myślę o takich na sylwestra
No właśnie dlatego się sama waham, bo nie chcę kupić badziewia, wolę więcej zapłacić i mieć coś porządnego, tylko które ????
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:34   #3184
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

U nas są bardzo różne legiinsy - i takie zwykłe getrowe w różnych wzorach, i błyszczące zwykłe , z zameczkami i innmi duperelkami - z tego co zauważyła dziewczyny biorą najczęściej te błyszczące - zwykłe lub zameczkami.

a ja jeszcze nie zakupiłam ani jednej pary.....pewnie zdecyduje się jak już nie będę miała w czym wybierać

dostałam "wypłatę" za listopad 575 zł

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:52   #3185
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

wczoraj siedzialam w pracy dwie godziny dluzej, bo szefowa kupila nowe lozko do solarium i stare trzeba bylo rozlozyc na czesci pierwsze normalnie dzis sie ruszac nie moge tak mnie wsztsko boli a dzis ma przyjechac nowe lozko. No prawie jakbym na silowni byla

z malzem wogole sie nie widzimy w tym tygodniu chociaz z drugiej strony to fajnie tak za soba zatesknic

no i oczywicie swieta za dwa tygodnie a ja nawet pomyslow na prezenty nie mam

ok lece zbierac sie do pracy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 11:02   #3186
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc

wczoraj siedzialam w pracy dwie godziny dluzej, bo szefowa kupila nowe lozko do solarium i stare trzeba bylo rozlozyc na czesci pierwsze normalnie dzis sie ruszac nie moge tak mnie wsztsko boli a dzis ma przyjechac nowe lozko. No prawie jakbym na silowni byla

z malzem wogole sie nie widzimy w tym tygodniu chociaz z drugiej strony to fajnie tak za soba zatesknic

no i oczywicie swieta za dwa tygodnie a ja nawet pomyslow na prezenty nie mam

ok lece zbierac sie do pracy
Tacy zapracowani jesteście, czy małżon wyjechał gdzieś??
Tez się właśnie dziś zorientowałam ze już za 2 tygodnie wigilia

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U nas są bardzo różne legiinsy - i takie zwykłe getrowe w różnych wzorach, i błyszczące zwykłe , z zameczkami i innmi duperelkami - z tego co zauważyła dziewczyny biorą najczęściej te błyszczące - zwykłe lub zameczkami.

a ja jeszcze nie zakupiłam ani jednej pary.....pewnie zdecyduje się jak już nie będę miała w czym wybierać

dostałam "wypłatę" za listopad 575 zł
Nawet nie pytam co to za sklep bo u nas zapewne i tak go nie ma
Stary 2009-12-10, 11:08   #3187
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Tacy zapracowani jesteście, czy małżon wyjechał gdzieś??
Tez się właśnie dziś zorientowałam ze już za 2 tygodnie wigilia

Haniu malz ma teraz nocki, wiec wychodzi do pracy zanim ja zdaze wrocic a rano odsypia czasem sie budzi i powie zdanie lub dwa i znow zapada w gleboki sen

Ja sie wczoraj zorientowalam ze za dwa tygodnie swieta rozmawiajac z kolezanka. Gdyby nie ona dalej zylabym w swiadomosci ze jeszcze jakis miesiac do swiat Alez jestem ostatnio zakrecona

moze mi pomozecie bo podobno u nas w pracy dziewczyny robia sobie prezenty na swieta, jakies takie drobnostki no i nie wiem co kupic

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-12-10 o 11:09
Stary 2009-12-10, 11:17   #3188
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Haniu malz ma teraz nocki, wiec wychodzi do pracy zanim ja zdaze wrocic a rano odsypia czasem sie budzi i powie zdanie lub dwa i znow zapada w gleboki sen

Ja sie wczoraj zorientowalam ze za dwa tygodnie swieta rozmawiajac z kolezanka. Gdyby nie ona dalej zylabym w swiadomosci ze jeszcze jakis miesiac do swiat Alez jestem ostatnio zakrecona

moze mi pomozecie bo podobno u nas w pracy dziewczyny robia sobie prezenty na swieta, jakies takie drobnostki no i nie wiem co kupic
Czyli się mijacie...oj ja bym tak tygodnia nie wytrzymała.
Cały czas mam świra na punkcie męża...totalnego świra
Dobrze że on też przylepa bo inaczej dawno miałby mnie dość

Zakręcona jak zakręcona..czas po prostu tak szybko płynie że można sie pogubić.
A im człek starszy tym szybciej płynie

Ja jestem zupełnie niepomysłowa w temacie prezentów.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-12-10 o 11:18
Stary 2009-12-10, 13:39   #3189
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...nie chciał mi wcześniej wizaż działać...

Ja mam już pomysł na prezent świąteczny dla siostry i szwagra i dla siostrzenicy...dla TŻ chyba nic nie będę kupować ze względów oszczędnościowych...musim y coś wymyślić dla rodziców i dla teściów...

Słucham już w pracy świątecznego radia i w domu ściągam moje coroczne świąteczne filmy... Kocham święta. jestem totalnym świątecznym wariatem

A tak na prawdę to mam dziś kapiarski humor, bo dowiedziałam się właśnie, że ojciec mojej bardzo dobrej koleżanki miał w nocy wypadek, leży w szpitalu, ma ponad 50% pow. ciała poparzonej...poparzenia 3 stopnia...masakra...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:45   #3190
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ja mam już pomysł na prezent świąteczny dla siostry i szwagra i dla siostrzenicy...dla TŻ chyba nic nie będę kupować ze względów oszczędnościowych...musim y coś wymyślić dla rodziców i dla teściów...

Słucham już w pracy świątecznego radia i w domu ściągam moje coroczne świąteczne filmy... Kocham święta. jestem totalnym świątecznym wariatem

A tak na prawdę to mam dziś kapiarski humor, bo dowiedziałam się właśnie, że ojciec mojej bardzo dobrej koleżanki miał w nocy wypadek, leży w szpitalu, ma ponad 50% pow. ciała poparzonej...poparzenia 3 stopnia...masakra...
Ano nie działał..niedobry

Ja totalnym swirem świątecznym jestem dopiero od roku, wcześniej to raczej był po prostu woly czas i tyle..bez napinki.

Dziś idąc do pracy stwierdziłam że chyba nie upiekę tych pierniczków. Nie mam teraz na to czasu..a powinnam w weekend najpóźniej.
Dlatego chciałabym upiec ze 2 rodzaje jakiś ciasteczek...z bakaliami najlepiej.
Macie jakieś sprawdzone przepisy?????

--------------------
Współczuję tragedii
Stary 2009-12-10, 13:51   #3191
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ano nie działał..niedobry

Ja totalnym swirem świątecznym jestem dopiero od roku, wcześniej to raczej był po prostu woly czas i tyle..bez napinki.

Dziś idąc do pracy stwierdziłam że chyba nie upiekę tych pierniczków. Nie mam teraz na to czasu..a powinnam w weekend najpóźniej.
Dlatego chciałabym upiec ze 2 rodzaje jakiś ciasteczek...z bakaliami najlepiej.
Macie jakieś sprawdzone przepisy?????

--------------------
Współczuję tragedii
Ja właśnie w tym roku ześwirowałam totalnie...dlatego, że będziemy sami z TŻ. zapowiedzieliśmy już rodzicom, że mają się nas nie spodziewać na żadnych obiadach, będziemy się lenić w naszym nowym pokoju, barłożyć na kanapie w świątecznej atmosferze, pić grzańca, oglądać świąteczne filmy, jeść ciastka...
Poza tym pierwsze raz będę pichcić świąteczne potrawy w mojej kuchni...extra

Co do tragedii, to na prawdę jest mi strasznie przykro, bo to kumpela z grupy moich najbliższych przyjaciół...i nawet nie wiem jak ją pocieszyć, bo mam rozeznanie w temacie oparzeń...i wiem, że jego stan nie wróży nic dobrego

Hania

Stary 2009-12-10, 13:55   #3192
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie w tym roku ześwirowałam totalnie...dlatego, że będziemy sami z TŻ. zapowiedzieliśmy już rodzicom, że mają się nas nie spodziewać na żadnych obiadach, będziemy się lenić w naszym nowym pokoju, barłożyć na kanapie w świątecznej atmosferze, pić grzańca, oglądać świąteczne filmy, jeść ciastka...
Poza tym pierwsze raz będę pichcić świąteczne potrawy w mojej kuchni...extra

Co do tragedii, to na prawdę jest mi strasznie przykro, bo to kumpela z grupy moich najbliższych przyjaciół...i nawet nie wiem jak ją pocieszyć, bo mam rozeznanie w temacie oparzeń...i wiem, że jego stan nie wróży nic dobrego
Jakie te ciastka będziecie jeść????

W takich sytuacjach na prawdę ciezko coś powiedzieć...bądz przy niej po prostu żeby czuła że w każdej chwili ma wsparcie i może sie wypłakać czy wygadać.
Stary 2009-12-10, 14:01   #3193
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie te ciastka będziecie jeść????

W takich sytuacjach na prawdę ciezko coś powiedzieć...bądz przy niej po prostu żeby czuła że w każdej chwili ma wsparcie i może sie wypłakać czy wygadać.
Ciastka to chyba za dużo powiedziane. Planuję spożywać keks oraz pierniki...o ile te cholerne pierniki zrobię w ten weekend..

Ciastek jako takich robić nie będę, bo nie lubię ani jeść, a tym bardziej robić...

Co do kumpeli, to w ogóle kapa, bo jej ojciec miał ten wypadek w Zielonej Górze i tam gdzieś leży. Nie chcą go przywieźć do naszej oparzeniówki, bo mógłby tego nie przeżyć...a tam miałby najlepsze warunki i najlepszą opiekę...no oni by mieli blisko do niego...a tak to teraz jadą do tej Zielonej Góry, z nim jest coraz gorzej, a ani jej, ani mamy przy nim nie ma...

Hania

Stary 2009-12-10, 14:01   #3194
SoNeRa
Zakorzenienie

hej Dziewuszki
U Was jak zwykle rozmowy wrą
pozdrawiamy - buziaczki i uściski dla Każdej z osobna
Stary 2009-12-10, 14:28   #3195
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hej Dziewuszki
Sonerko, uściski też dla Ciebie i chłopaków? Jak oni się mają? Pewnie rosną jak na drożdżach

Hania

Stary 2009-12-10, 14:35   #3196
dorinka30
Zakorzenienie

Wypadłam z rytmu, przez niedziałający wizaż

Novo pamiętasz cenę legginsów u Was ?

Ja się cieszę świętami umiarkowanie, gdybym była w swoim mieszkaniu pewnie byłabym szzcęśliwsza, ale nie ma co smęcić...

Sonero Buziaki dla Ciebie i chłopaków
Stary 2009-12-10, 14:46   #3197
SoNeRa
Zakorzenienie

rosną rosną za tydzień kończą 9 miechów - a ja już wypalona mam ich dość i w ogóle blee
właśnię leżę u góry z kompem i mam potworną migrenę - dzieci sprzedałam mężowi na zakupy pojechali
Stary 2009-12-10, 15:05   #3198
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
rosną rosną za tydzień kończą 9 miechów - a ja już wypalona mam ich dość i w ogóle blee
właśnię leżę u góry z kompem i mam potworną migrenę - dzieci sprzedałam mężowi na zakupy pojechali
Czyli dają w kość
Dobrze, że mąż chociaż pomaga, takie wyjście z dziećmi na zakupy to czasem jest zbawienie, wiem coś o tym
Stary 2009-12-10, 17:27   #3199
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny chcę kupić porządne legginsy, takie żeby bez obciachu nosić do długich tunik i swetrów, ktoś coś może polecić z allegro np ?

Betti Ty szukałaś chyba legginsów ostatnio, znalazłaś może ?

Kupiłam fajne, bawełniane, miękkie i mięsiste w Stradim - 39,90zł , widziałam też w Zarze bardzo fajne, takie grubaśne wyglądające jak obcisłe spodnie z przeszyciem ala kantem z przodu - 99zł

Lateksowe też mam, ale nie takie świecące, mam bardziej matowe i uwielbiam je. Chodzę tak jak pisałaś na co dzień do swetrowych tunik A wzrostem nie grzeszę i nóg długich nie mam, ale i tak uważam, że fajnie w nich wyglądam

Cytat:

Ja ściągnęłam Kevina samego w domu, dla mnie bez Kevina to święta stracone

Współczuję

A ja byłam dziś w stolicy Właśnie wróciłam Głównie byłam w celach "służbowych", ale i przyjemniejsze aspekty wizyty też zaliczyłam i kupiłam sobie kilka rzeczy na święta i Sylwestra Jej tak dawno tam nie byłam

Dori byłam nawet na zakupach w Twojej kochanej Almie

Highway to Hell

Edytowane przez mademoiselle betti
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:31
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:54   #3200
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Współczuję Syn znajomych moich rodziców uległ strasznemu poparzeniu jakieś 3 lata temu, więc stąd wiem jak "sytuacja wygląda".

Cytat:
Wypadłam z rytmu, przez niedziałający wizaż

Novo pamiętasz cenę legginsów u Was ?

Ja się cieszę świętami umiarkowanie, gdybym była w swoim mieszkaniu pewnie byłabym szzcęśliwsza, ale nie ma co smęcić...

Sonero Buziaki dla Ciebie i chłopaków
Od 39,90( za takie najzwyklejsze) do 59,90. Uważam, że wybór jest naprawdę spory -tyle że znikają w eskpresowym tempie.

Cytat:
hej Dziewuszki

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:27   #3201
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc.
ledwo co jeszcze pisze. we wtorek dostałam bakteryjnego zapalenia stawu (nadgarstek prawej reki) biorę antybiotyk na to cholerstwo a wszystko zaczeło sie tak ze nagle ręka od nadgarstka do poowy przedramienia zrobiła sie czerwona (jak bym sie poparzyla) i spychła chyba dwukrotnie. zrobiłam zdjęcia , przesłalam tesciowej a ona od razu kazała brac antybiotyk i jakies tam jeszcze leki na stawy. masakra. nawet palce mi zeseztywniały nie mogłam sie rozebrac a ni nic. wysztko robił za mnie TZ. dzis dalej boli, ale juz nia ruszam , opychlizna tez prawie zeszła, czyli antybiotyk pomaga uffff bo sie niexle wystraszyłam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 08:17   #3202
mykmyk
Raczkowanie

Hej ho

Jestem dzis w pracy od 7:05 - mamy wazne spotkanie... za to wychodze o 15
Stary 2009-12-11, 08:20   #3203
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

czyzbym byla pierwsza??

mam dzis strasznie napiety grafik hihi zaraz jedziemy do lekarza zrobic badania na prawo jazdy (mam nadzieje ze nie bedzie problemu z tym ze nosze okulary ) a potem bede myla okna nie chce mi sie ale mamy duzo okien a ze nie pada to trzeba to wykorzystac

milego dnia zycze

myk myk ale Ci dobrze, ja dzis odbieram godzine i jade na 13 do pracy zawsze to 7 a nie 8 godzin hihihi

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-12-11 o 08:21
Stary 2009-12-11, 08:30   #3204
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Misku, nie wiem w ogóle czy taka firma Cię satysfakcjonuje, pewnie nie, ale my często kupujemy ciuchy dla TŻ w Cherokee...tam są duże rozmiary
nawet mój ponad 2 metrowy TŻ z rękami jak u orangutana nie ma za krótkich rękawów
a czemu miałaby mnie nie satysfakcjonować? Nie kojarzę jednak, gdzie widziałam taki sklep. Muszę poszukać na necie, czy tu w ogóle jest

Cytat:
mi się nie podobają, jak widzę dziewczyny w takich świecących lateksowych legginsach na ulicy. Dla mnie to się nadaje tylko na imprezę

Cytat:

ja tak samo. A co lepsze, nasz boss stwierdził, że wolnego w tym czasie nie będzie, bo nie chce rozpuszczać pracowników, bo za dużo jest młodych ludzi. Oznacza to, że będziemy siedzieć bez sensu po świętach i udawać, że pracujemy i tak aż do nowego roku.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Ja ściągnęłam Kevina samego w domu, dla mnie bez Kevina to święta stracone
ten film mi się ewidentnie kojarzy z programem w tv, bo zawsze leci
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 09:19   #3205
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Kupiłam fajne, bawełniane, miękkie i mięsiste w Stradim - 39,90zł , widziałam też w Zarze bardzo fajne, takie grubaśne wyglądające jak obcisłe spodnie z przeszyciem ala kantem z przodu - 99zł

Lateksowe też mam, ale nie takie świecące, mam bardziej matowe i uwielbiam je. Chodzę tak jak pisałaś na co dzień do swetrowych tunik A wzrostem nie grzeszę i nóg długich nie mam, ale i tak uważam, że fajnie w nich wyglądam

A ja byłam dziś w stolicy Właśnie wróciłam Głównie byłam w celach "służbowych", ale i przyjemniejsze aspekty wizyty też zaliczyłam i kupiłam sobie kilka rzeczy na święta i Sylwestra Jej tak dawno tam nie byłam

Dori byłam nawet na zakupach w Twojej kochanej Almie

Betti dzięki za info, dzięki Tobie już wiem, ze bez sensu pakować się w zakupy na allegro legginsów, bo w sklepie taniej i przymierzyć można Chyba dzisiaj zajrzę do Stavi w takim razie
Szkoda, że nie powiedziałaś, że będziesz w Almie- podałabym Ci nazwy chlebka i wędlin, które obowiązkowo będąc w sklepie trzeba zakupić

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Współczuję Syn znajomych moich rodziców uległ strasznemu poparzeniu jakieś 3 lata temu, więc stąd wiem jak "sytuacja wygląda".

Od 39,90( za takie najzwyklejsze) do 59,90. Uważam, że wybór jest naprawdę spory -tyle że znikają w eskpresowym tempie.

Dzięki, już zdecydowałam że idę po legginsy do Stravi, Bershki albo Zary

Cześć
Siedzę wystrojona z pokręconymi włosami i czekam na 12.30 i po małego i impra u przyjaciółki
Wczoraj pół nocy nagrywałam jej składankę z polskimi kawałkami dającymi do myślenia Sobie nagrałam taką samą, jak będziemy słuchały w samochodach to będziemy miały o czym myśleć, dzisiaj już słuchałam rano- wyszła genialnie po prostu
A dla dzieci w międzyczasie robiłam naleśniki, czy ja nie jestem czasem nadgorliwa , oczywiście chodzi o mojego synka, który w czasie takich wizyt może nic nie jeść, jeśli nie ma jego dań
Stary 2009-12-11, 09:28   #3206
jodie
Zakorzenienie

cześć.

dopadła mnie choroba siedzę opatulona w szaliki i kamizelki w pracy , zimno mi a do domu dopiero za 6 godzin
Stary 2009-12-11, 09:30   #3207
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Siedzę wystrojona z pokręconymi włosami i czekam na 12.30 i po małego i impra u przyjaciółki
Wczoraj pół nocy nagrywałam jej składankę z polskimi kawałkami dającymi do myślenia Sobie nagrałam taką samą, jak będziemy słuchały w samochodach to będziemy miały o czym myśleć, dzisiaj już słuchałam rano- wyszła genialnie po prostu
A dla dzieci w międzyczasie robiłam naleśniki, czy ja nie jestem czasem nadgorliwa , oczywiście chodzi o mojego synka, który w czasie takich wizyt może nic nie jeść, jeśli nie ma jego dań
to go rozpuściłaś i teraz masz za swoje. Jakie to kawałki dające do myślenia?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
cześć.

dopadła mnie choroba siedzę opatulona w szaliki i kamizelki w pracy , zimno mi a do domu dopiero za 6 godzin
dobrze, że weekend - to wiesz książka, kocyk, rozgrzewająca herbata z cytryną, miodem albo jakieś grzane piwo, na noc jakieś tabsy i po weekendzie będziesz zdrowa.
Stary 2009-12-11, 09:32   #3208
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

dobrze, że weekend - to wiesz książka, kocyk, rozgrzewająca herbata z cytryną, miodem albo jakieś grzane piwo, na noc jakieś tabsy i po weekendzie będziesz zdrowa.
mam nadzieję, już wczoraj się wygrzewałam , nabralam leków ale jakoś nie jest mi lepiej i do tego spóźniłam się dziś do pracy 7 minut
Stary 2009-12-11, 09:36   #3209
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
cześć.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

Rozpuściłam i nie żałuję , biedne są takie dzieci co nie mogą mieć swojego zdania i wszystko muszą lubić Dla mnie to pozbawianie osobowości od najmłodszych lat, a ja stawiam na jej kreowanie niż pozbawianie(najwyżej kiedyś będę żałować ) Także zarówno posiłki jak i zakupy ciuchów uzgadniam z 7 letnim synem Wiecie co mi ostatnio powiedział, że ma już zawód dla siebie- będzie kretorem mody i będę mogła być jego menagerem Ma nawet nazwę dla swojej firmy i jak tu nie mieć słabości do takiego faceta

A kawałki jakie- różne, uwielbiam robić składanki komuś Jest tam i Kasia Kowalska, Lipali, Ptaky, Coma, Republika - oj mieszanka wybuchowa, wybrane ukochane kawałki

Jodie biedaku, dobrze że piątek, wykurujesz się, może vódeczki chlapniesz i zabiejsz zarazki

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-12-11 o 09:39
Stary 2009-12-11, 09:47   #3210
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozpuściłam i nie żałuję , biedne są takie dzieci co nie mogą mieć swojego zdania i wszystko muszą lubić Dla mnie to pozbawianie osobowości od najmłodszych lat, a ja stawiam na jej kreowanie niż pozbawianie(najwyżej kiedyś będę żałować ) Także zarówno posiłki jak i zakupy ciuchów uzgadniam z 7 letnim synem Wiecie co mi ostatnio powiedział, że ma już zawód dla siebie- będzie kretorem mody i będę mogła być jego menagerem Ma nawet nazwę dla swojej firmy i jak tu nie mieć słabości do takiego faceta

A kawałki jakie- różne, uwielbiam robić składanki komuś Jest tam i Kasia Kowalska, Lipali, Ptaky, Coma, Republika - oj mieszanka wybuchowa, wybrane ukochane kawałki

Jodie biedaku, dobrze że piątek, wykurujesz się, może vódeczki chlapniesz i zabiejsz zarazki
ja lubię rodziców liczących się ze zdaniem swoich dzieci. Nienawidzę haseł typu: nie bo nie, albo nie bo ja jestem starszy/a, nie bo ja tak powiedziałem/am.
A rozpuszczanie dzieci to inna bajka, ja nie mam praktyki, więc się nie wypowiadam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości