|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
czasem wygląda to fajnie. Pasują bardziej do nieco ostrzejszego stylu ubierania się.
|
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wannie mąż wczoraj siedział pół wieczora ![]() Cytat:
![]() Może będzie dobrze..skoro TŻ z polecenia szefa jest. Trzymam ![]() Cytat:
Te lateksowe podobają mi się ale na długonogich i chudych kobietach..i tylko na imprezach. Moje nogi zrobiły sie całkiem całkiem..dlatego myślę o takich na sylwestra
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U nas są bardzo różne legiinsy - i takie zwykłe getrowe w różnych wzorach, i błyszczące zwykłe , z zameczkami i innmi duperelkami - z tego co zauważyła dziewczyny biorą najczęściej te błyszczące - zwykłe lub zameczkami. a ja jeszcze nie zakupiłam ani jednej pary.....pewnie zdecyduje się jak już nie będę miała w czym wybierać ![]() dostałam "wypłatę" za listopad 575 zł
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wczoraj siedzialam w pracy dwie godziny dluzej, bo szefowa kupila nowe lozko do solarium i stare trzeba bylo rozlozyc na czesci pierwsze normalnie dzis sie ruszac nie moge tak mnie wsztsko boli a dzis ma przyjechac nowe lozko. No prawie jakbym na silowni byla z malzem wogole sie nie widzimy w tym tygodniu chociaz z drugiej strony to fajnie tak za soba zatesknic ![]() no i oczywicie swieta za dwa tygodnie a ja nawet pomyslow na prezenty nie mam ![]() ok lece zbierac sie do pracy |
|
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez się właśnie dziś zorientowałam ze już za 2 tygodnie wigilia ![]() Cytat:
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu malz ma teraz nocki, wiec wychodzi do pracy zanim ja zdaze wrocic a rano odsypia czasem sie budzi i powie zdanie lub dwa i znow zapada w gleboki sen ![]() Ja sie wczoraj zorientowalam ze za dwa tygodnie swieta rozmawiajac z kolezanka. Gdyby nie ona dalej zylabym w swiadomosci ze jeszcze jakis miesiac do swiat Alez jestem ostatnio zakrecona moze mi pomozecie bo podobno u nas w pracy dziewczyny robia sobie prezenty na swieta, jakies takie drobnostki no i nie wiem co kupic
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-12-10 o 11:09 |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cały czas mam świra na punkcie męża...totalnego świra ![]() Dobrze że on też przylepa bo inaczej dawno miałby mnie dość ![]() Zakręcona jak zakręcona..czas po prostu tak szybko płynie że można sie pogubić. A im człek starszy tym szybciej płynie ![]() Ja jestem zupełnie niepomysłowa w temacie prezentów.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-10 o 11:18 |
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...nie chciał mi wcześniej wizaż działać...
Ja mam już pomysł na prezent świąteczny dla siostry i szwagra i dla siostrzenicy...dla TŻ chyba nic nie będę kupować ze względów oszczędnościowych...musim y coś wymyślić dla rodziców i dla teściów... Słucham już w pracy świątecznego radia i w domu ściągam moje coroczne świąteczne filmy... Kocham święta. jestem totalnym świątecznym wariatem ![]() A tak na prawdę to mam dziś kapiarski humor, bo dowiedziałam się właśnie, że ojciec mojej bardzo dobrej koleżanki miał w nocy wypadek, leży w szpitalu, ma ponad 50% pow. ciała poparzonej...poparzenia 3 stopnia...masakra... |
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja totalnym swirem świątecznym jestem dopiero od roku, wcześniej to raczej był po prostu woly czas i tyle..bez napinki .Dziś idąc do pracy stwierdziłam że chyba nie upiekę tych pierniczków. Nie mam teraz na to czasu..a powinnam w weekend najpóźniej. Dlatego chciałabym upiec ze 2 rodzaje jakiś ciasteczek...z bakaliami najlepiej. Macie jakieś sprawdzone przepisy????? -------------------- Współczuję tragedii
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym pierwsze raz będę pichcić świąteczne potrawy w mojej kuchni...extra ![]() Co do tragedii, to na prawdę jest mi strasznie przykro, bo to kumpela z grupy moich najbliższych przyjaciół...i nawet nie wiem jak ją pocieszyć, bo mam rozeznanie w temacie oparzeń...i wiem, że jego stan nie wróży nic dobrego
|
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takich sytuacjach na prawdę ciezko coś powiedzieć ...bądz przy niej po prostu żeby czuła że w każdej chwili ma wsparcie i może sie wypłakać czy wygadać.
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciastek jako takich robić nie będę, bo nie lubię ani jeść, a tym bardziej robić... Co do kumpeli, to w ogóle kapa, bo jej ojciec miał ten wypadek w Zielonej Górze i tam gdzieś leży. Nie chcą go przywieźć do naszej oparzeniówki, bo mógłby tego nie przeżyć...a tam miałby najlepsze warunki i najlepszą opiekę...no oni by mieli blisko do niego...a tak to teraz jadą do tej Zielonej Góry, z nim jest coraz gorzej, a ani jej, ani mamy przy nim nie ma...
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewuszki
![]() U Was jak zwykle rozmowy wrą ![]() pozdrawiamy - buziaczki i uściski dla Każdej z osobna ![]() ![]()
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Wypadłam z rytmu, przez niedziałający wizaż
![]() Novo pamiętasz cenę legginsów u Was ? ![]() Ja się cieszę świętami umiarkowanie, gdybym była w swoim mieszkaniu pewnie byłabym szzcęśliwsza, ale nie ma co smęcić... ![]() Sonero Buziaki dla Ciebie i chłopaków
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
rosną rosną za tydzień kończą 9 miechów - a ja już wypalona mam ich dość i w ogóle blee
właśnię leżę u góry z kompem i mam potworną migrenę - dzieci sprzedałam mężowi na zakupy pojechali
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że mąż chociaż pomaga, takie wyjście z dziećmi na zakupy to czasem jest zbawienie, wiem coś o tym
|
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lateksowe też mam, ale nie takie świecące, mam bardziej matowe i uwielbiam je. Chodzę tak jak pisałaś na co dzień do swetrowych tunik ![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() A ja byłam dziś w stolicy Właśnie wróciłam Głównie byłam w celach "służbowych", ale i przyjemniejsze aspekty wizyty też zaliczyłam i kupiłam sobie kilka rzeczy na święta i Sylwestra Jej tak dawno tam nie byłam Dori byłam nawet na zakupach w Twojej kochanej Almie ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-12-10 o 17:31 |
||
|
|
|
#3200 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Syn znajomych moich rodziców uległ strasznemu poparzeniu jakieś 3 lata temu, więc stąd wiem jak "sytuacja wygląda". Cytat:
Cytat:
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
ledwo co jeszcze pisze. we wtorek dostałam bakteryjnego zapalenia stawu (nadgarstek prawej reki) biorę antybiotyk na to cholerstwo |
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
Hej ho
![]() Jestem dzis w pracy od 7:05 - mamy wazne spotkanie... za to wychodze o 15
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
czyzbym byla pierwsza?? mam dzis strasznie napiety grafik hihi zaraz jedziemy do lekarza zrobic badania na prawo jazdy ) a potem bede myla okna nie chce mi sie ale mamy duzo okien a ze nie pada to trzeba to wykorzystac milego dnia zycze myk myk ale Ci dobrze, ja dzis odbieram godzine i jade na 13 do pracy zawsze to 7 a nie 8 godzin hihihi
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-12-11 o 08:21 |
|
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ten film mi się ewidentnie kojarzy z programem w tv, bo zawsze leci |
|||
|
|
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betti dzięki za info, dzięki Tobie już wiem, ze bez sensu pakować się w zakupy na allegro legginsów, bo w sklepie taniej i przymierzyć można ![]() Szkoda, że nie powiedziałaś, że będziesz w Almie- podałabym Ci nazwy chlebka i wędlin, które obowiązkowo będąc w sklepie trzeba zakupić Cytat:
![]() Cześć ![]() Siedzę wystrojona z pokręconymi włosami i czekam na 12.30 i po małego i impra u przyjaciółki Wczoraj pół nocy nagrywałam jej składankę z polskimi kawałkami dającymi do myślenia A dla dzieci w międzyczasie robiłam naleśniki, czy ja nie jestem czasem nadgorliwa , oczywiście chodzi o mojego synka, który w czasie takich wizyt może nic nie jeść, jeśli nie ma jego dań |
||
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
dopadła mnie choroba siedzę opatulona w szaliki i kamizelki w pracy , zimno mi a do domu dopiero za 6 godzin
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- dobrze, że weekend - to wiesz książka, kocyk, rozgrzewająca herbata z cytryną, miodem albo jakieś grzane piwo, na noc jakieś tabsy i po weekendzie będziesz zdrowa. |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego spóźniłam się dziś do pracy 7 minut
|
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, biedne są takie dzieci co nie mogą mieć swojego zdania i wszystko muszą lubić Dla mnie to pozbawianie osobowości od najmłodszych lat, a ja stawiam na jej kreowanie niż pozbawianie(najwyżej kiedyś będę żałować ) Wiecie co mi ostatnio powiedział, że ma już zawód dla siebie- będzie kretorem mody i będę mogła być jego menagerem Ma nawet nazwę dla swojej firmy i jak tu nie mieć słabości do takiego faceta A kawałki jakie- różne, uwielbiam robić składanki komuś Jest tam i Kasia Kowalska, Lipali, Ptaky, Coma, Republika - oj mieszanka wybuchowa, wybrane ukochane kawałki ![]() Jodie biedaku, dobrze że piątek, wykurujesz się, może vódeczki chlapniesz i zabiejsz zarazki
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-11 o 09:39 |
||
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozpuszczanie dzieci to inna bajka, ja nie mam praktyki, więc się nie wypowiadam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

czasem wygląda to fajnie. Pasują bardziej do nieco ostrzejszego stylu ubierania się.

normalnie dzis sie ruszac nie moge tak mnie wsztsko boli