|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
noo tez mam calkiem dotykowy i nie wyobrazam sbie miec zwyklego tel. z przyciskami
![]() hehe faceci nie lepsi ![]() Elunka gratuluje z calego serduszka ![]() Moi wrocili, cieszyli sie bardzo ze im obiad ugotowalam i smakowalo im Lusesita to Tobie mialam dac jak zeberka wyszły? Wyśmienite!! mniam mniam ![]() Mama przywiozla slodycze, i mi kilka bluzek takich zwykklych jednokolorowych ale gatunek 1-klasa sweterek, chyba z 10 par skarpetek bo sama ją o to prosilam i kolczyki_bransoletka+port fel w panterke, 2 paletki cieni, legginsy, rajstopy i to bylo by na tyle aha i kapcie w ksztalcie balerinek
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
" bo Tż jest w Radzie nadzorczej jednej spółki ![]() Micia - tż ma dotykowy chyba z noki - kasy sporo wydał a badziew sie non stop zawiesza i w ogóle ciągle opalcowany ... Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-10 o 15:37 |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Monika dzięki! Czekamy na foty
Dotta a ja bym go na każdym kroku utwierdzała w przekonaniu że jesteście milionerami
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież facet na zawał zejdzie jak zmienicie samochód
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Może lepiej dla niego
![]()
|
#1178 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaz moja babcia tak o mnie mowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już do domu
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
dotta dobry ten wujek,omatko
Micia tak mi mialas dac znac;p super, musz ekiedys zrobic a telefon jaki masz?pisze artykul i padam ![]() mamy napisac cos z dziennikatstwa obywatelskiego, tzn jakas sprawe taka codzienna to ja opisuje M. i jego klopoty z rozwiazaniem umowy z Tp i przejsciem do netii-mowie wam kupa smiechu;p i moze bedziemy miec swoja stronke w necie twojemedia.pl czy cos takiego,opublikowane beda tam nasze artykuly i kto bedzie mial najwiecej komentow dostanie druga ocene,tzn 5 dam wam znac wtedy i bedziecie komentowac,ok?![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Stysik mama zawsz paczke dla niej robi-bo pewnego razu ona porobila dla nas paczki w stylu dla mnie perfumy, 3 bluzki, cienie i slodycze np. i tak dla kazdego po kilka rzeczy.wiec mamie glupio bylo jak cholera i tez jej robi takie paczki teraz:na razie ma szal(ja kupilam)i jakies korale.i pewnie ksiazke jeszcze mam dokupi.ech.masakr a znia ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Micia ale sie oblowilas a te balerinki najlepsze-sis chcialam kupic na swieta
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
już wyjęłam moją karteczkę i odpisuję
![]() Lusesita, Dotta ja raczej rozgadana jestem na imprezach rodzinnych, czasem wręcz mi się wydaje że gadam o wiele za dużo ![]() Kaśka witaj u nas Ma.ko biedny twój TŻ-cik, dlatego musisz mu koniecznie wynagrodzić te cierpienia jak już wróci Honolinka bardzo ładne zaproszenia, ja lubię takie proste ![]() Meg i jak tam z TŻ-em? No i jak dokładnie drinki robisz z cytrynówki? Dotta, Elunka śliczne pierścionki Czy tylko ja nie mam takiego tradycyjnego z oczkiem? ![]() Micia ale dostałaś prezentów ![]() Mój Piotruś na zaręczynach powiedział coś w stylu:"Moniu czy zostaniesz moją żoną?" i klęczał ale był taki w stresie że nawet mi pierścionka nie nałożył Do mamy zadzwoniłam jak już zleźliśmy z tej Śnieżki a ona szczęśliwa zaczęła wydzwaniać dalej ![]() Później zadzwoniła że tego samego dnia ta bezdomna kotka się okociła i tak się złożyło że półtora miesiąca później jeden kiciuś trafił do Piotrka siostry i mówimy że to "kicia zaręczynowa" ![]() Chęć na |
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - wiem że powinnam miec w d... co ciotka mówi ale to jest wkurzające biorąc pod uwagę że zrobiłam mgr (jako pierwsza w rodzinie) więc chyba głupia jak but nie jestem, umiem zrobic wszystko w domu (ona nie umie NIC ugotować bo do tej pory jej babcia gotuje, uszyć, po prostu NIC w domu) tylko że ich najbardziej boli że ja nie pracuję
i w kólko to wypominają ... T'ai - dzięki
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
elunka
a z tymi spodniami to niezły lol ![]() niunia no to super ze wszystko się udało i tort smakował ![]() t'ai dobrze że im tak powiedziałaś niech sobie nie myślą że będą mieli jakikolwiek wpływ na twoje wesele Ja od dawna prowadzę system "kartkowy" czytam was i spisuje słówkami co każdej chcę powiedzieć ![]() ma.ko yeah ![]() dotta jaki piękny ten pierścionek. Co prawda swojego bym nie oddała za żadne skarby, ale taki jak ty masz to mogę dostać na którąś rocznicę ![]() Ale masz przekichane z tym wujkiem ![]() Zaraz wam napiszę co z tą pracą. Bo jak wizaż zdechł to poszłam się przekimać |
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te balerinki wygodne jak nie wiem jakbym po chmurce chodzila hihiDotta moj telefon nie jest wypalcowany bo paznokciami przyciskam hihi a nikt inny w nim nie grzebie
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechaałm z Dawidem na tą rozmowę. Ale powiem wam że od momentu kiedy wsiadłam z auto stres sobie poszedł
Konkretna babka. Wypytała sie mnie o wszystko (oczywiście padło pytanie o kasę, ale ja spokojnie na to że to zależy czy praca na cały etat czy nie, bo płacę 400 zł za szkołę nie licząc dojazdów i chciałabym jeszcze mieć na życie) Zaproponowała mi na miesiąc (niecały) umowę na zlecenie za najniższą krajową. Bo powiedziała że chciałaby kogoś na dłużej, ale nie może mi zagwarantować że w styczniu będzie praca. Ale jeśli wszystko dobrze pójdzie i przedłużymy umowę to już w następnym miesiącu będę miała 1100 na rękę, a później 1200. Więc żadnej tragedii zważywszy na to ze do dość spokojna praca. Uprzedziła mnie tylko, że ten hotel nie jest za duży i przy małych grupach nie ma kelnera tylko sama będę musiała nakryć do stołu i podać posiłek (no ale to nic strasznego, kelnerką byłam) i wiadomo że trzeba też zadbać o czystość na recepcji (dla mnie pikuś bo ja muszę mieć porządek koło siebie). No i czasem jak jest tylko parę pokoi do sprzątania to też trzeba wysprzątać (pokojówką też byłam i powiem wam że to lubię). Bo wiadomo że do 2 czy trzech pokoi nie opłaca się im sprzątaczki/pokojówki ściągać. A na recepcji nie jest za dużo roboty, więc chętnie się czymś innym tez zajmę bo ja nie lubię siedzieć bezczynnie.Jutro idę się "przyuczyć" na 8:00 ale będę tak do 11:00 / 12:00 bo potem mam szkołę. Aha właśnie ta dyrektorka sama studiuje więc mnie rozumiała. Powiedziała, że nie będzie pode mnie ustalać grafiku, tylko po prostu jak mi przypadnie dniówka to mam się zamienić. Wywnioskowałam że na nockach niewiele jest roboty i można się przekimać Bo system jest taki, że pracujesz: dzień, noc, wolne, wolne i znowu dzień, noc, wolne, wolne. Tzn na razie jest 2 recepcjonistów, ja będę 3 i chcą jeszcze 4 przyjąć osobę, ale babka powiedziała, że nie wie czy się uda.Aha zaznaczyła, że na pewno w święta i sylwestra mi wypadnie dyżur, no ale się z tym liczyłam, zawsze nowych pracowników się tak daje ![]() Przepraszam że długi post ale chciałam wam opisać dokładnie
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra wydaje mi się że brzmi to sensownie i spróbować możesz
Jeśli po tym miesiącu oni będą cię chcieli dalej, a ty się zgodzisz to pamiętaj (z własnego doświadczenia ci radzę )- proś o umowę o pracę (tylko i wyłącznie) - i minimum najniższą krajową, na 2010 ma to być 1317 zł brutto bo od najniższej płaci się Fundusz Pracy
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
cobra fajnie, ze babka konkretna i praca widac w miare...
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o poradę. Chcę wysyłać do firm swoje CV i listy motywacyjne. Nie w odpowiedzi na ogłoszenia tylko po prostu. Jak wtedy najlepiej zacząć taki list, bo tak jak zazwyczaj "w odpowiedzi na państwa ogłoszenie itd...." nie da rady w tym przypadku.
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai ja znalazlam cos takiego: http://praca.wp.pl/kat,18457,title,D...l?ticaid=19419
moze ci pomoze
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
cobra - mam nadzieję że będzie ok z tą pracą
ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-10 o 16:54 |
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai tzn jakby w styczni mi przedłużyli umowę to wtedy będę miała 1100 netto to nie wiem ile to brutto będzie wychodzić. Kurde nie wiem też jak zacząć ten list
![]() ![]() bo ja właśnie zawsze w odpowiedzi na ogłoszenie z dnia blablabla. No chyba że to pominiesz i uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy na stanowisko blablabla...a zapomniałam dodać że ta moje wypłata to będzie marna w sumie bo cały miesiąc nie będzie na umowie ale chociaż bym miła dostać te 700 zł to i tak będzie dobrze... Od czegoś można zacząć.
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo Cobra bardzo fajnie sie zapowiada ta praca
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra no jasne, ze od czegos trzeba
Micia ja tez bede tipsami wciskac a nie palcami hehe;p tak samo jak na klawiaturze kompa pisze zreszta;p napisalam artykul teraz biore sie za prasowke
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra muszę lecieć z wizażu
![]() Trzeba mi napisać to sprawozdanie i się pouczyć, bo jutro nie będę miała czasu w sobotę robię sobie mały dzień dziecka i nie pójdę na pierwsze zajęcia:P i takim sposobem zamiast po siódmej jechać z domku pojadę przed 10 ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jecsze
![]() Narazie Tż skręca z ojcemm łóżko,w ięc jecsze siedzę sobie w domku. Zrobiłam pranie i sie lenię ![]() Oj przywitam gorrrrąco tż hehe :cobra powiem Ci, że sensownie brzmi ta praca i przynajmniej nie będziesz się nudziła ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- dobra zmykam, moze zanim pojade po Tz uda mi sie jecsze coś dopisac do referatu.
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi podasz ile teraz masz dokładnie w grudniu i za ile dokładnie dni to ci powiem ile dostaniesz Lusesita dzięki, muszę zacząć coś tworzyć jeszcze mam problem z podaniem przyczyny szukania pracy nowej, nie chciałabym jakoś najeżdżać na obecnego pracodawcę |
|
|
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
no baa
a ta tesciowa to niezla jest... chociaz ja bym sie chyba nie dala sprowokowac jej preznetami, bo dojdzie do tego ze sobie bedziecie samochody kupowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakby cos to możesz zrezygnowac zawsze a tak doswiadczenie zdobedziesz ![]() Cytat:
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrobiłam bitki dzisiaj - Tż jadł aż mu się uszy trzęsły o fuck na zone club w programie o weselach jest babka co ma brwii jak niteczki i to zaczynające się w połowie oczu
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-10 o 17:15 |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
co do skarpet.. ostatnio robilam pranie i dzisiaj sciagalam skarpetki z kaloryfera no i pakowalam TZ bo niestety juz sie wyniosl ode mnie bo rodzice wrocili no i on teraz dzwoni i mowi, ze nie wiedzial ze zostawie mu pamiatke po sobie a ja sie pytam jaka pamiątke a on mowi, ze moje skarpetki... ja sie go pytam jakie skarpetki? a on mowi, ze takioe biało-szare.. na to ja w smiech i mowie, ze to skarpety mojego taty
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój ma chyba z 40 par TAKICH SAMYCH skarpet .... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

" bo Tż jest w Radzie nadzorczej jednej spółki 

chociaz moja babcia tak o mnie mowi 

Ja od dawna prowadzę system "kartkowy" czytam was i spisuje słówkami co każdej chcę powiedzieć 
Perfect Housewife 
ale chociaż bym miła dostać te 700 zł to i tak będzie dobrze... Od czegoś można zacząć.