Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 15:32   #1171
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
fajny taki całkiem dotykowy tel ale pewnie ceny są kosmiczne
noo tez mam calkiem dotykowy i nie wyobrazam sbie miec zwyklego tel. z przyciskami
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A mówią że baby ciągle się obrażają
hehe faceci nie lepsi
Elunka gratuluje z calego serduszka

Moi wrocili, cieszyli sie bardzo ze im obiad ugotowalam i smakowalo im Lusesita to Tobie mialam dac jak zeberka wyszły? Wyśmienite!! mniam mniam
Mama przywiozla slodycze, i mi kilka bluzek takich zwykklych jednokolorowych ale gatunek 1-klasa sweterek, chyba z 10 par skarpetek bo sama ją o to prosilam i kolczyki_bransoletka+port fel w panterke, 2 paletki cieni, legginsy, rajstopy i to bylo by na tyle aha i kapcie w ksztalcie balerinek

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:35   #1172
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Dobrze mu powiedziałaś! Trzeb było dodać że stać Was na ciężarówkę żeby więcej osób wozić ale się zastanawiacie
a najzabawniejsze jest to że my wcale dużo kasy nie mamy tylko że wujek całe życie obijał się ile mógł i dla niego nawet ktoś kogo stać na cokolwiek jest "bogaczem" i of course powinien tą kasę co ma jemu oddać a już w ogóle był kosmos jak wujek zaczął jeździć po Radach nadzorczych, że to darmozjady, że powinno się ich pozwalniać i tą kasę dać zwykłym ludziom takim jak on.... na co ja do Tż na głos "kochanie, i widzisz biednemu wujkowi chleb od ust odbierasz " bo Tż jest w Radzie nadzorczej jednej spółki

Micia - tż ma dotykowy chyba z noki - kasy sporo wydał a badziew sie non stop zawiesza i w ogóle ciągle opalcowany ...

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 15:37
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:35   #1173
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Monika dzięki! Czekamy na foty

Dotta a ja bym go na każdym kroku utwierdzała w przekonaniu że jesteście milionerami

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:41   #1174
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Monika dzięki! Czekamy na foty

Dotta a ja bym go na każdym kroku utwierdzała w przekonaniu że jesteście milionerami
wiesz to nie jest trudne mamy (już) 12 letnie auto a on wszystkim opowiada że mamy NOWE auto takie z nas burżuje
Stary 2009-12-10, 15:45   #1175
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Przecież facet na zawał zejdzie jak zmienicie samochód

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 15:47   #1176
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież facet na zawał zejdzie jak zmienicie samochód
a mieszkania JESZCZE nie widział
Stary 2009-12-10, 15:49   #1177
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Może lepiej dla niego

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 16:01   #1178
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Dotta nie ma co się przejmować, ja mam wujka który zarabia naprawdę dużo i ciągle jeździ po mojej mamie że jej mało (a ona przez rok nie zarobi tyle co on w miesiąc) a jego córka non stop się chwali co sobie kupiła i za ile. A po Grześku jeździ że za stary bo ta córka się spotyka z 19-latkiem(ona ma 20)
faktycznie stary... to moj 28 letni Tż powinien na emeryture isc
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
to jest jednak prawda że z rodziną się najlepiej na zdjęciach wychodzi ostatnio ciotka mojej mamie gadała jak to ja beznadziejna jestem - nic zrobić nie umiem, nie pracuje itd. A sama sobie ledwo herbatę umie ugotować
chociaz moja babcia tak o mnie mowi ale nie rusza mnie to
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dotta to faktycznie średnia ta Twoja rodzinka...no u nas tak nie ma i raczej wszyscy sa spoko zdarzajasię sprzeczki, ale łatwo się dochodzi do porozumienia i jest ok najwieksz ekwasy są z tesciową mojej sis-kobieta cud miod az do przesady-znow nam paki na swieta porobi, a to krepujace jest, bo ja np nic jej nie kupuje(nie starcza mi juz kasy dla niej)i wszystko spada na moja mam do pewnego czasu bylo ok,ale teraz to przesada...ale ogolnie to zlota kobiet a zniej...tylko do przesady;p
to moze jeden przencik symboliczny jej dajcie od wszystkich... jakis szalik czy cus?

Cytat:
ja też

Już do domu jeszcze jeden dzien

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:04   #1179
lusesita23
Zakorzenienie

dotta dobry ten wujek,omatko

Micia tak mi mialas dac znac;p super, musz ekiedys zrobic a telefon jaki masz?

pisze artykul i padam-M.musialam przesluchac bo jest moim bohaterem haha

mamy napisac cos z dziennikatstwa obywatelskiego, tzn jakas sprawe taka codzienna to ja opisuje M. i jego klopoty z rozwiazaniem umowy z Tp i przejsciem do netii-mowie wam kupa smiechu;p

i moze bedziemy miec swoja stronke w necie twojemedia.pl czy cos takiego,opublikowane beda tam nasze artykuly i kto bedzie mial najwiecej komentow dostanie druga ocene,tzn 5 dam wam znac wtedy i bedziecie komentowac,ok?

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Stysik mama zawsz paczke dla niej robi-bo pewnego razu ona porobila dla nas paczki w stylu dla mnie perfumy, 3 bluzki, cienie i slodycze np. i tak dla kazdego po kilka rzeczy.wiec mamie glupio bylo jak cholera i tez jej robi takie paczki teraz:na razie ma szal(ja kupilam)i jakies korale.i pewnie ksiazke jeszcze mam dokupi.ech.masakr a znia

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Micia ale sie oblowilas a te balerinki najlepsze-sis chcialam kupic na swieta
Stary 2009-12-10, 16:08   #1180
T'ai
Zakorzenienie

już wyjęłam moją karteczkę i odpisuję

Lusesita, Dotta ja raczej rozgadana jestem na imprezach rodzinnych, czasem wręcz mi się wydaje że gadam o wiele za dużo
Kaśka witaj u nas , tu jak w rodzinie
Ma.ko biedny twój TŻ-cik, dlatego musisz mu koniecznie wynagrodzić te cierpienia jak już wróci
Honolinka bardzo ładne zaproszenia, ja lubię takie proste
Meg i jak tam z TŻ-em? No i jak dokładnie drinki robisz z cytrynówki?
Dotta, Elunka śliczne pierścionki
Czy tylko ja nie mam takiego tradycyjnego z oczkiem?
Micia ale dostałaś prezentów

Mój Piotruś na zaręczynach powiedział coś w stylu:"Moniu czy zostaniesz moją żoną?" i klęczał ale był taki w stresie że nawet mi pierścionka nie nałożył
Do mamy zadzwoniłam jak już zleźliśmy z tej Śnieżki a ona szczęśliwa zaczęła wydzwaniać dalej
Później zadzwoniła że tego samego dnia ta bezdomna kotka się okociła i tak się złożyło że półtora miesiąca później jeden kiciuś trafił do Piotrka siostry i mówimy że to "kicia zaręczynowa"

Chęć na też mam i to wielką ale tak jest jak się ma @
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:10   #1181
dottta
Zakorzenienie

Stysik - wiem że powinnam miec w d... co ciotka mówi ale to jest wkurzające biorąc pod uwagę że zrobiłam mgr (jako pierwsza w rodzinie) więc chyba głupia jak but nie jestem, umiem zrobic wszystko w domu (ona nie umie NIC ugotować bo do tej pory jej babcia gotuje, uszyć, po prostu NIC w domu) tylko że ich najbardziej boli że ja nie pracuję i w kólko to wypominają ...

T'ai - dzięki
Stary 2009-12-10, 16:21   #1182
cobra115
Zakorzenienie

elunka ten twój brylant to na pół ekranu miałam bjutiful Mi sie wydaje że tymi słowami to się zrehabilitował że to pierwsze "proszę" a z tymi spodniami to niezły lol
niunia no to super ze wszystko się udało i tort smakował
t'ai dobrze że im tak powiedziałaś niech sobie nie myślą że będą mieli jakikolwiek wpływ na twoje wesele Ja od dawna prowadzę system "kartkowy" czytam was i spisuje słówkami co każdej chcę powiedzieć
ma.ko yeah no to pewnie będzie gorrrące powitanie
dotta jaki piękny ten pierścionek. Co prawda swojego bym nie oddała za żadne skarby, ale taki jak ty masz to mogę dostać na którąś rocznicę
Ale masz przekichane z tym wujkiem ale dobrze że umiesz się odgryźć

Zaraz wam napiszę co z tą pracą. Bo jak wizaż zdechł to poszłam się przekimać
Stary 2009-12-10, 16:33   #1183
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Micia tak mi mialas dac znac;p super, musz ekiedys zrobic a telefon jaki masz?

Micia ale sie oblowilas a te balerinki najlepsze-sis chcialam kupic na swieta
mam Samusnga i900 OMNIA a te balerinki wygodne jak nie wiem jakbym po chmurce chodzila hihi

Dotta moj telefon nie jest wypalcowany bo paznokciami przyciskam hihi a nikt inny w nim nie grzebie

Stary 2009-12-10, 16:37   #1184
cobra115
Zakorzenienie

Pojechaałm z Dawidem na tą rozmowę. Ale powiem wam że od momentu kiedy wsiadłam z auto stres sobie poszedł jakoś znaleźliśmy ten hotel (okazało się że faktycznie nie jest strasznie daleko od autobusu jakieś 15 minut drogi). W środku w miarę spokojnie, musiałam trochę poczekać bo p. dyrektor była zajęta (w sumie byłam piętnaście minut przed czasem). Zaprosiła mnie do środka i od razu zaczęła gadać Konkretna babka. Wypytała sie mnie o wszystko (oczywiście padło pytanie o kasę, ale ja spokojnie na to że to zależy czy praca na cały etat czy nie, bo płacę 400 zł za szkołę nie licząc dojazdów i chciałabym jeszcze mieć na życie) Zaproponowała mi na miesiąc (niecały) umowę na zlecenie za najniższą krajową. Bo powiedziała że chciałaby kogoś na dłużej, ale nie może mi zagwarantować że w styczniu będzie praca. Ale jeśli wszystko dobrze pójdzie i przedłużymy umowę to już w następnym miesiącu będę miała 1100 na rękę, a później 1200. Więc żadnej tragedii zważywszy na to ze do dość spokojna praca. Uprzedziła mnie tylko, że ten hotel nie jest za duży i przy małych grupach nie ma kelnera tylko sama będę musiała nakryć do stołu i podać posiłek (no ale to nic strasznego, kelnerką byłam) i wiadomo że trzeba też zadbać o czystość na recepcji (dla mnie pikuś bo ja muszę mieć porządek koło siebie). No i czasem jak jest tylko parę pokoi do sprzątania to też trzeba wysprzątać (pokojówką też byłam i powiem wam że to lubię). Bo wiadomo że do 2 czy trzech pokoi nie opłaca się im sprzątaczki/pokojówki ściągać. A na recepcji nie jest za dużo roboty, więc chętnie się czymś innym tez zajmę bo ja nie lubię siedzieć bezczynnie.

Jutro idę się "przyuczyć" na 8:00 ale będę tak do 11:00 / 12:00 bo potem mam szkołę. Aha właśnie ta dyrektorka sama studiuje więc mnie rozumiała. Powiedziała, że nie będzie pode mnie ustalać grafiku, tylko po prostu jak mi przypadnie dniówka to mam się zamienić. Wywnioskowałam że na nockach niewiele jest roboty i można się przekimać Bo system jest taki, że pracujesz: dzień, noc, wolne, wolne i znowu dzień, noc, wolne, wolne. Tzn na razie jest 2 recepcjonistów, ja będę 3 i chcą jeszcze 4 przyjąć osobę, ale babka powiedziała, że nie wie czy się uda.
Aha zaznaczyła, że na pewno w święta i sylwestra mi wypadnie dyżur, no ale się z tym liczyłam, zawsze nowych pracowników się tak daje

Przepraszam że długi post ale chciałam wam opisać dokładnie
Stary 2009-12-10, 16:43   #1185
T'ai
Zakorzenienie

Cobra wydaje mi się że brzmi to sensownie i spróbować możesz
Jeśli po tym miesiącu oni będą cię chcieli dalej, a ty się zgodzisz to pamiętaj (z własnego doświadczenia ci radzę )
- proś o umowę o pracę (tylko i wyłącznie)
- i minimum najniższą krajową, na 2010 ma to być 1317 zł brutto bo od najniższej płaci się Fundusz Pracy
Stary 2009-12-10, 16:46   #1186
lusesita23
Zakorzenienie

cobra fajnie, ze babka konkretna i praca widac w miare... ale mnie te nocki by prze4razyly z lekka;/ pracowalam tak w dyskotece i po 2 miesiacach bylam wymoczkiem...ale ja to w ogole sie nadaje do pracy w godz. 9-16 tylko mam nadzieje, ze bedzie ok!
Stary 2009-12-10, 16:48   #1187
T'ai
Zakorzenienie

Proszę o poradę. Chcę wysyłać do firm swoje CV i listy motywacyjne. Nie w odpowiedzi na ogłoszenia tylko po prostu. Jak wtedy najlepiej zacząć taki list, bo tak jak zazwyczaj "w odpowiedzi na państwa ogłoszenie itd...." nie da rady w tym przypadku.
Stary 2009-12-10, 16:52   #1188
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai ja znalazlam cos takiego: http://praca.wp.pl/kat,18457,title,D...l?ticaid=19419

moze ci pomoze
Stary 2009-12-10, 16:52   #1189
dottta
Zakorzenienie

cobra - mam nadzieję że będzie ok z tą pracą i fajnie że pierścionek się podoba ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 16:54
Stary 2009-12-10, 16:55   #1190
cobra115
Zakorzenienie

t'ai tzn jakby w styczni mi przedłużyli umowę to wtedy będę miała 1100 netto to nie wiem ile to brutto będzie wychodzić. Kurde nie wiem też jak zacząć ten list bo ja właśnie zawsze w odpowiedzi na ogłoszenie z dnia blablabla. No chyba że to pominiesz i uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy na stanowisko blablabla...

a zapomniałam dodać że ta moje wypłata to będzie marna w sumie bo cały miesiąc nie będzie na umowie ale chociaż bym miła dostać te 700 zł to i tak będzie dobrze... Od czegoś można zacząć.
Stary 2009-12-10, 16:57   #1191
MiciaKicia
Zakorzenienie

Nooo Cobra bardzo fajnie sie zapowiada ta praca

Stary 2009-12-10, 17:02   #1192
dottta
Zakorzenienie

oglądam program gdzie panna robi antywesele
Stary 2009-12-10, 17:02   #1193
lusesita23
Zakorzenienie

Cobra no jasne, ze od czegos trzeba bedzie dobrze kochanai trzymam kciuki, zeby ci sie spodobalo no i zeby przedluzyli

Micia ja tez bede tipsami wciskac a nie palcami hehe;p tak samo jak na klawiaturze kompa pisze zreszta;p

napisalam artykul teraz biore sie za prasowke
Stary 2009-12-10, 17:02   #1194
cobra115
Zakorzenienie

No dobra muszę lecieć z wizażu

Trzeba mi napisać to sprawozdanie i się pouczyć, bo jutro nie będę miała czasu w sobotę robię sobie mały dzień dziecka i nie pójdę na pierwsze zajęcia:P i takim sposobem zamiast po siódmej jechać z domku pojadę przed 10

Miłego wieczorku
Stary 2009-12-10, 17:08   #1195
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

jestem jecsze
Narazie Tż skręca z ojcemm łóżko,w ięc jecsze siedzę sobie w domku. Zrobiłam pranie i sie lenię

Oj przywitam gorrrrąco tż hehe :

cobra powiem Ci, że sensownie brzmi ta praca i przynajmniej nie będziesz się nudziła

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

dobra zmykam, moze zanim pojade po Tz uda mi sie jecsze coś dopisac do referatu.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 17:09   #1196
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
t'ai tzn jakby w styczni mi przedłużyli umowę to wtedy będę miała 1100 netto to nie wiem ile to brutto będzie wychodzić. Kurde nie wiem też jak zacząć ten list bo ja właśnie zawsze w odpowiedzi na ogłoszenie z dnia blablabla. No chyba że to pominiesz i uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy na stanowisko blablabla...

a zapomniałam dodać że ta moje wypłata to będzie marna w sumie bo cały miesiąc nie będzie na umowie ale chociaż bym miła dostać te 700 zł to i tak będzie dobrze... Od czegoś można zacząć.
a to jakieś 1480-1490 brutto więc luzik

jak mi podasz ile teraz masz dokładnie w grudniu i za ile dokładnie dni to ci powiem ile dostaniesz

Lusesita dzięki, muszę zacząć coś tworzyć
jeszcze mam problem z podaniem przyczyny szukania pracy nowej, nie chciałabym jakoś najeżdżać na obecnego pracodawcę
Stary 2009-12-10, 17:09   #1197
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dam wam znac wtedy i bedziecie komentowac,ok?
no baa a ta tesciowa to niezla jest... chociaz ja bym sie chyba nie dala sprowokowac jej preznetami, bo dojdzie do tego ze sobie bedziecie samochody kupowac

Cytat:
Stysik - wiem że powinnam miec w d... co ciotka mówi ale to jest wkurzające biorąc pod uwagę że zrobiłam mgr (jako pierwsza w rodzinie) więc chyba głupia jak but nie jestem, umiem zrobic wszystko w domu (ona nie umie NIC ugotować bo do tej pory jej babcia gotuje, uszyć, po prostu NIC w domu) tylko że ich najbardziej boli że ja nie pracuję i w kólko to wypominają ...
wpolczucia... pewnie sie cieszysz na spotkania z ciocia i jej rodzina
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Pojechaałm z Dawidem na tą rozmowę. Ale powiem wam że od momentu kiedy wsiadłam z auto stres sobie poszedł jakoś znaleźliśmy ten hotel (okazało się że faktycznie nie jest strasznie daleko od autobusu jakieś 15 minut drogi). W środku w miarę spokojnie, musiałam trochę poczekać bo p. dyrektor była zajęta (w sumie byłam piętnaście minut przed czasem). Zaprosiła mnie do środka i od razu zaczęła gadać Konkretna babka. Wypytała sie mnie o wszystko (oczywiście padło pytanie o kasę, ale ja spokojnie na to że to zależy czy praca na cały etat czy nie, bo płacę 400 zł za szkołę nie licząc dojazdów i chciałabym jeszcze mieć na życie) Zaproponowała mi na miesiąc (niecały) umowę na zlecenie za najniższą krajową. Bo powiedziała że chciałaby kogoś na dłużej, ale nie może mi zagwarantować że w styczniu będzie praca. Ale jeśli wszystko dobrze pójdzie i przedłużymy umowę to już w następnym miesiącu będę miała 1100 na rękę, a później 1200. Więc żadnej tragedii zważywszy na to ze do dość spokojna praca. Uprzedziła mnie tylko, że ten hotel nie jest za duży i przy małych grupach nie ma kelnera tylko sama będę musiała nakryć do stołu i podać posiłek (no ale to nic strasznego, kelnerką byłam) i wiadomo że trzeba też zadbać o czystość na recepcji (dla mnie pikuś bo ja muszę mieć porządek koło siebie). No i czasem jak jest tylko parę pokoi do sprzątania to też trzeba wysprzątać (pokojówką też byłam i powiem wam że to lubię). Bo wiadomo że do 2 czy trzech pokoi nie opłaca się im sprzątaczki/pokojówki ściągać. A na recepcji nie jest za dużo roboty, więc chętnie się czymś innym tez zajmę bo ja nie lubię siedzieć bezczynnie.
nawet sie niezle zapowiada ta praca jakby cos to możesz zrezygnowac zawsze a tak doswiadczenie zdobedziesz
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Proszę o poradę. Chcę wysyłać do firm swoje CV i listy motywacyjne. Nie w odpowiedzi na ogłoszenia tylko po prostu. Jak wtedy najlepiej zacząć taki list, bo tak jak zazwyczaj "w odpowiedzi na państwa ogłoszenie itd...." nie da rady w tym przypadku.
nazywam sie... chcialabym przedstwaic panstwu moje cv...

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 17:10   #1198
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
jestem jecsze
Narazie Tż skręca z ojcemm łóżko,w ięc jecsze siedzę sobie w domku. Zrobiłam pranie i sie lenię

Oj przywitam gorrrrąco tż hehe :

cobra powiem Ci, że sensownie brzmi ta praca i przynajmniej nie będziesz się nudziła

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

dobra zmykam, moze zanim pojade po Tz uda mi sie jecsze coś dopisac do referatu.
pisz pisz ma.ko

ale zrobiłam bitki dzisiaj - Tż jadł aż mu się uszy trzęsły idę pranie wieszać ... grrrr.... nienawidzę segregować skarpet Tż' ta

o fuck na zone club w programie o weselach jest babka co ma brwii jak niteczki i to zaczynające się w połowie oczu

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:15
Stary 2009-12-10, 17:18   #1199
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
wieszać ... grrrr.... nienawidzę segregować skarpet Tż' ta
co do skarpet.. ostatnio robilam pranie i dzisiaj sciagalam skarpetki z kaloryfera no i pakowalam TZ bo niestety juz sie wyniosl ode mnie bo rodzice wrocili no i on teraz dzwoni i mowi, ze nie wiedzial ze zostawie mu pamiatke po sobie a ja sie pytam jaka pamiątke a on mowi, ze moje skarpetki... ja sie go pytam jakie skarpetki? a on mowi, ze takioe biało-szare.. na to ja w smiech i mowie, ze to skarpety mojego taty Myslalam ze to jego hehe takie same maja

Stary 2009-12-10, 17:21   #1200
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
co do skarpet.. ostatnio robilam pranie i dzisiaj sciagalam skarpetki z kaloryfera no i pakowalam TZ bo niestety juz sie wyniosl ode mnie bo rodzice wrocili no i on teraz dzwoni i mowi, ze nie wiedzial ze zostawie mu pamiatke po sobie a ja sie pytam jaka pamiątke a on mowi, ze moje skarpetki... ja sie go pytam jakie skarpetki? a on mowi, ze takioe biało-szare.. na to ja w smiech i mowie, ze to skarpety mojego taty Myslalam ze to jego hehe takie same maja

a mój ma chyba z 40 par TAKICH SAMYCH skarpet .... tzn później okazuje że różnią się np odcieniem albo fakturą - a ja głupia stoję godzinę i pod światło próbuje je dopasować ... kiedyś były po zaznaczana lakierem ale sie pospierało.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości