|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
no bo juz myslałam, ze cos przeoczyłąm
pamietam, ze Ci tz mowił o pierscionku, wiec pomyslałąm, ze to juz...
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Cytat:
tak że wiesz to długa historia jest, w sumie pisałam ją tu kilka razy tak czy siak do zaręczyn przymierzał się już rok wcześniej
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznać się, czyj to TŻ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387617 ? Powiem Wam, że czytam co chłopak pisze i nie rozumiem facetów.
|
|
|
|
#4384 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!!!! Nie moglam sie dostac do Wizazu - myslalam juz ze mi Tz jakas blokade zalozyl hehe.
Dziekuje za wczorajsze rady-nie zdazylam skorzystac, bo wczoraj TZ wrocil do domu odmieniony-tzn wrocil do normalnosci Znow byl kochany, milutki, przytulal sie..Remedios, Hawwa - strasznie Wam wspolczuje kochane. Choroba najblizszych to jedno z najgorszych co moze nas spotkac. Zwlaszcza ze nie mamy na to zadnego wplywu, poza wiara ze wszystko bedzie dobrze. Musicie byc silne i miec nadzieje.... Az mi lzy polecialy jak czytalam wasze smutne historie.Ja jestem daleko od rodzicow, tesknie kazdego dnia i modle sie zeby zdrowie dopisywalo im jak najdluzej.Trzymam kciuki za Waszych tatusiowInsane - super, to chyba jakis dobry znak... Milej zabawy ![]() |
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4387 | |||
|
Zakorzenienie
|
nooo wcale mu się nie dziwię
))Cytat:
Tylko trochę przekichane macie, że musisz po niego jeździć i jest jakby od Ciebie zależny... On kiedyś odzyska to prawko?Cytat:
))a ja ze świątecznych najbardziej lubię tę http://www.youtube.com/watch?v=LsHDdawSjLU -od niej wszystko się u Nas zaczęło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Uczę się i uczę... i ciul Widzę pytania i wiem, że coś mi świta, ale ciągle nie pamiętam. Głupie to. Nie cierpię nic związanego z fizyką
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co??
UWIELBIAM (swoje)CZERWONE PAZNOKCIE
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie witajcie! czuję się absolutnie ignorowana nik na mojego posta z wczoraj nie zareagował
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=15771061&p ostcount=4346 Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(który już raz zakładał anonimowe konta na wizażu i mnie "hackował" W ogole to cześć dziewczyny Za dużo coś się nie porozpisywałyście ostatnimi dniami ![]() Hawwa i Remedios- jesteśmy z Wami Wierzę, że wszystko się ułoży i stan zdrowia się poprawi. Bądźcie dobrej myśli ![]() Insane zazdroszczę niespodzianki Chociaż... Mój TŻ dziś przyniósł mi w ramach niespodzianki 3 torby cukierków ![]() Kawa nałóż jakieś wyzywające i seksowne wdzianko, to może TŻtowi olewka minie ![]() Wiecie co... szłam dzisiaj do bloku, otwierałam drzwi na klatkę i spotkałam jakiegoś sąsiada. Przytrzymałam mu drzwi, co by być miłą wobec innych i weszliśmy razem do windy. Pan (ok 40ki) oczywiście podziękował i wiecie co? zapytał się jakimś dziwnie pobudzonym głosem, czy bym z nim "na kawę" nie poszła I tacy obrzydliwi
Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2009-12-10 o 17:07 |
|
|
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do fizyki to napewno zdasz i napewno wiesz z niej więcej niż ja Cytat:
![]() Zaczynam dziś weekend za pół godzinki wpada tż i gdzieś wybywamy, choć on jeszcze o tym nie wie, że nie będziemy siedzieć w domu
|
||
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Niektórzy mówią "dupa", "i guzik", a ja zastępczo używam "ciul" Kurcze, nigdy się nie zastanawiałam nad tym co mówię...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-10 o 17:11 |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: medeline już kumam, ale to śmiesznie, kojarzysz mi się z tym słowem
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-12-10 o 17:12 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to, że się będę teraz chwalić, ale ja chyba posiadam ciekawe skojarzenia... Kolega kojarzy mnie z Miło jest się kojarzyć
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-10 o 17:18 |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, zdrowieję
w sumie to już się czuję ok, jutro w pracy powinnam być już w pełni sprawna. A u mnie też się mówi, że np. robię coś i ciul ![]() medeline ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Pochwalę się Wam, że wpadłam na całkiem niezły pomysł otóż uznałam, że każdy u nas w rodzinie powinien wysłać list do Św. Mikołaja znaczy się spis tego, co chciałby dostać pod choinkę wymienimy się nimi w niedzielę lub wrzucimy sobie do skrzynki, wtedy nie ma dylematu, co komu pod choinkę kupić, a i obdarowywany będzie zadowolony pomysł się spodobał
|
|
#4398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcę tak pisać z nazwiska, ale zajmuje się on rzeczami, że raczej trudno spotkać drugą osobę z takimi zainteresowaniami. A więc zajmuje się żydowskimi cmentarzami, mówi Ci to coś?
Cytat:
) to na pewno zazdrość się w nim obudzi. Na to nie ma mocnych
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Hawwa, Remedios trzymam za Was kciuki, żebyście miały siłę to wszystko przetrwać Kawunia... bo ja już wyczaiłam jak to jest... jak chcesz żeby był zazdrosny- to nie będzie choćby nie wiem co, a jak nie masz ochoty na jego fochy to będzie wtedy okazywał zazdrość na każdym kroku. Claris ewentualnie "ciul" to taki niewulgarny zamiennik... chyba wiadomo czego ja np. w takim sensie go używam, bo język swędzi często a przecież nie wypada, żeby grzeczna dziewczynka wulgaryzmami rzucała na prawo i lewo ![]() Plus oczywiście znaczenie to samo co u Ciebie. Lady Marmalade- zdecydowanie NIE MIEĆ wyrzutów ![]() aleksandretta... też nie rozumiem tego kolesia... cos typu "chcę ale nie chcę"? Ale tak myślę, że to chyba nie TŻ którejś z nas bo chyba nie ma tu takiej pary, żeby po 21 lat było z jednej i drugiej strony. Ciężki dzień dzisiaj był... Od 8 do 16 na uczelni i tak właściwie nie zrobiłam nic konkretnego... Napisałam kolokwium z patofizjologii... wyszłam, za chwilę wychodzi za mną kolega (ciachunio takie że mrrrru ) i mówi "babka powiedziała, żebyś się nowotworów douczyła". No to myślę... o co kaman, poszłam potem do niej i pytam a ona mówi tak:"sprawdziłam pani pracę, genetyka bardzo ładnie jest napisana (2 pytania) na nowotworach pani poległa (1 pytanie) dlatego... ma pani 15 minut żeby się douczyć... zadam jedno pytanie, jak pani odpowie to pani zda a jak nie to nie... no chyba że woli pani przyjść w poniedziałek" Powiedziałam, że przyjdę w poniedziałek, bo jak to ma być na zasadzie jednego pytania i albo będzie dobrze albo nie, to już lepiej się z tych dwóch tematów douczyć tak na 100%. Przynajmniej tyle dobrze, że daje szansę poprawy a nie odsyła od razu na koniec semestru. Potem czekałam 2h żeby zaliczyć kolokwium z biochemii... wymarzłam się niesamowicie bo jakiś przeciąg był czy coś takiego. No ale poszłam, zdałam, mam spokój ![]() Następnie zaś zaczęłam ubolewać nad tym, że mój TŻ jest ŻALEM (takie określenie naszego kwadracika koleżanek- udup + żal) bo... dzwonię dzisiaj do niego, rozmawiamy o tzw. dupce Maryny, on, że musi kończyć, ja tak na koniec "tęsknię "on: "nooo ja też" ja: "i?" on: "i pa" ja : jesteś wrednyon: ja: jesteś chamem on: wiem paaaaaMutant jakiś czy ki pieron? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Nooo to nie jest głupi pomysł wywal i TŻa zeżre zazdrość (nawet jeśli Ci tego nie powie to i tak będzie ubolewał sobie po cichu )---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Ha, ja już wiem co tacie kupić mama powiedziała, że chciałby wałek pod głowę więc "takiego wała" dostanie ![]() ![]()
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to czasem takie fochy wali że mam go ochotę zabić Wszyscy są jacys niedokołysani przysięgam a jak mi się chłop w sobie zamknie ??
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się martwić na zapas?
|
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
W ogóle mnie to nie dziwi
![]() Cytat:
Cytat:
A takie figurki z farbkami kupowałam rok temu, jak z koleżankami robiłyśmy projekt społeczny dla dzieciaków Gwiazdka, którą od nich przygarnęłam, cały rok wisi na mojej lampce ![]() A teraz ciekawostka, którą sprzedały mi dziś koleżanki - właściwie, to mnie uświadomiły Wiedziałyście, że cukier waniliowy to tak naprawdę cukier wanilinowy?
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4405 |
|
Wtajemniczenie
|
Si, a poniżej dowód:
|
#4406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może coś kombinuje lepszego? No wiesz... !Cytat:
Cytat:
Jeść i się cieszyć!Cytat:
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
O cukrze wanilinowym od dziecka wiedziałam, mama zresztą mnie zawsze po WANILINOWY wysyłała. Byłam bardzo zaskoczona, jak kiedyś usłyszałam "cukier waniliowy" i nie wiedziałam, z czym to się je
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wygląda na to, że tylko ja taka niedouczona No, w końcu człowiek uczy się całe życie
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, dziękuję za przytula
![]() Co do tych wątków... Masakra, co za ludzie. W ogóle nie umieją ze sobą rozmawiać, tylko pokazują sobie nawzajem:patrz, a mi napisali tak i tak, to ja mam rację? Bosz...
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Widać im się nudzi, Medeline
Może wcale nie potrzebują rad, tylko chcą zająć czas tym, którzy im odpowiedzą...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

pamietam, ze Ci tz mowił o pierscionku, wiec pomyslałąm, ze to juz... 

tak że wiesz
tak czy siak do zaręczyn przymierzał się już rok wcześniej

- strasznie Wam wspolczuje kochane. Choroba najblizszych to jedno z najgorszych co moze nas spotkac. Zwlaszcza ze nie mamy na to zadnego wplywu, poza wiara ze wszystko bedzie dobrze. Musicie byc silne i miec nadzieje.... Az mi lzy polecialy jak czytalam wasze smutne historie.Ja jestem daleko od rodzicow, tesknie kazdego dnia i modle sie zeby zdrowie dopisywalo im jak najdluzej.Trzymam kciuki za Waszych tatusiow

Tylko trochę przekichane macie, że musisz po niego jeździć i jest jakby od Ciebie zależny... On kiedyś odzyska to prawko?

wiem, ze nie mam czasu, zeby nadrobic wszystko, ale TO JUŻ SIĘ STAŁO ???

I tacy obrzydliwi 

) i mówi "babka powiedziała, żebyś się nowotworów douczyła". No to myślę... o co kaman, poszłam potem do niej i pytam a ona mówi tak:
: jesteś wredny
A takie figurki z farbkami kupowałam rok temu, jak z koleżankami robiłyśmy projekt społeczny dla dzieciaków